Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 234 άτομα (33 μέλη και 201 επισκέπτες)
τώρα live επιγραμματικα

Κολωνού 53 η λατίνα Σάρα με τα γυαλάκια,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 48 νέο Εύα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό .

Κολωνού 48 Πάολα , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 ισόγειο Ζάνα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 όροφος Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 δεξιά κλειστο.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα δεξια η βυζαρού λατίνα Αλεξάνδρα,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 διάδρομος ευθεία Εμιλυ μελαχρινή λατίνα σώμα με πιασίματα,μπουτου,3.5-4αρια βυζία τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη ,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α Μελίσα,η ξανθοκαστανη παχουλη με το μεγάλο τατουάζ στο μπούτι,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32γ κλειστό.

Κολωνού 32β 2 μπαζακια λατίνες Μαρία και Ντιαννα,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 1ος όροφος Άννα, σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 2ος όροφος Μαρία λατίνα, απλό πρόγραμμα,εδω κλασσικά τσάτσος ρώτησε αν θέλω μπουκαλάκι νερό.

Κολωνού 30α κλειστό.

Κολωνού 11β & 11α κλειστά.

σφηνάκι live επιγραμματικα

Ιάσωνος 1α Αλεξάνδρα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1β αριστερά Κλεοπάτρα,απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

Ιάσωνος 1β δεξιά κλειστο.

Ιάσωνος 1γ Τάνια,απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 19α κλειστό.

Ιάσωνος 19β Αναστασία,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

συνέχεια live επιγραμματικα

Μαραθωνος 59 αριστερά Ιζαμπελα, με ελεύθερο στοματικό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο Λίζα, η μελαχρινή με το μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι,απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Γιάννα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59α Βίκυ ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κωνσταντινουπολεως 166β Λίλυ, απλό πρόγραμμα.

Κωνσταντινουπολεως 166α Αναστασία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Σαμπίνα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .

Ιωαννίνων 3 όροφος Ελινα ,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 5 Ίρις,ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα!!!

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.627
Πόντοι
1.326
Εμετουργείο part 3 από 18:00 μέχρι τώρα. Αν δεν αναφέρω κάτι θα είναι κλειστό. Μπήκα σε όσα ήταν ανοιχτά.

Λεωνίδου

28 ισόγειο: Μουναρα Βαλεντίνα, τρομερό κορμί που θυμίζει Άγγελο της Victoria Secret. Σε μια άλλη ζωή.

Ιάσονος

1γ: Το μελαχρινο τάνκερ που δουλεύει σε αυτό εδώ και χρόνια. Νομίζω Τάνια.

1β δεξιό: Μαργαρίτα, γερομπεμπεκα σοβιετική.

1α: Αλεξάνδρα, δεν ήμουν διατεθειμένος να περιμένω. Φαντάζομαι κάποια της κατηγορίας βαρέων βαρών.

30 όροφος: Ζωή. Κλασική πόρνη της περιοχής

30 ημιυπόγειο: Χριστίνα. Φαινόταν εντελώς αλλοπροσαλη.

32: Στην ευθεία η Ιζαμπέλα, Αλβανίδα που φέρνει σε Λατίνα. Ζητάει 15. Θα τα έδινα υπό άλλες συνθήκες.

32 δωμάτιο δεξιά: Μια Μαρίνα. Δεν περίμενα τη δω.

Κολωνού: Όση κίνηση και φασαρία επικρατούσε στην Ιασονος, τόση νεκρά και ησυχία είχε εδώ.

32Β: Γιάννα, Ρούμπυ και Σοφία. Οι δύο πρώτες λατινες, η τελευταία Αφρικανή. Η μοναδική μαύρη που είδα σήμερα.

32Γ υπόγειο: Πάολα, μουτρωμένη Λατίνα.

32Α: Ρόζα, ομορφούλα (για την περιοχή) Βαλκάνια. Μαζί της η Μέλισσα, δεν περίμενα διότι σκυλοβρωμαγε τσιγαριλα σε αποπνικτικό βαθμό.

48 δεξιό: Πάολα με γεμάτα δωμάτια. Σαν παλαιστής είναι αλλά παρέχει αξιοπρεπείς υπηρεσίες.

48 αριστερό: Εύα. Γριετζω σοβιετική με πάση.

47: Ζάνα. Ο,τι πρέπει για τον Papanihil που χει πάρει όλα τα μπαζα που είναι με το ένα πόδι στον τάφο.

47 ισόγειο: Γιαγιά Ελένη

45 πρώτο δωμάτιο δεξιά: Μαρίνα Λατίνα που μου θύμιζε περισσότερο γύφτισσα.

45 δεύτερο δωμάτιο δεξιά: Αλεξάνδρα. Thick λατίνα.

45 τρίτο δωμάτιο στο τέλος: Τζούλια και Έμιλυ. Η πρώτη είναι νόστιμη, ωστόσο φαινόταν εντελώς διεκπεραιωτική και ανευρη. Η δεύτερη ήταν πλαστική με καμπύλες, ωστόσο βγήκε χαρούμενη στο σαλόνι.

53: Σάρα, αν και δεν ήταν η πιο ωραία λατίνα που είδα, τη βρήκα την πιο ελκυστική και σοφιστικέ με αυτά τα γυαλια.

συνέχεια σφηνάκι live επιγραμματικα

Χωματιανου 11α Άννα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χωματιανου 11β κλειστό.

Λιοσιων 73β 2 λατίνες, Μισέλ και Αντρεα, αμφότερες με ελεύθερο στοματικό.

Λιοσιων 73α Πάολα και Καταλινα λατίνες,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Katourokavlas

Μέγας
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
15
Like
5.427
Πόντοι
3.665
Ιασ44β (2βαρδια) και Ιασ37 (1βαρδια) δουλευει μια Ντιανα λατινα με βυζαρες τριαμισοτεσσαρες εχει γραφτει..
ΕΙναι η ιδια αν ξερει καποιος?
Εχει καπου
crete2.jpg
κή?

συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Χωματιανου 11α Άννα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χωματιανου 11β κλειστό.

Λιοσιων 73β 2 λατίνες, Μισέλ και Αντρεα, αμφότερες με ελεύθερο στοματικό.

Λιοσιων 73α Πάολα και Καταλινα λατίνες,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18 Έλλη,απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α & 18γ κλειστά.

Λιοσιων 79α κλειστό.

Λιοσίων 79β Άντζελα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Κατερίνα η Πολωνεζα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,πρωκτικο και αυταρχικό.

Βεργας 2 Μόνικα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά Άλινα και Όλγα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βέργας 3 δεξιά Μαριάννα λατίνα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Βικτώρια,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Βεργας 6β Αναστασία,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Λίλιαν,απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Βεργας 7 Βίκυ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 7 υπόγειο Τίνα,απλό πρόγραμμα.

Τροφωνιου 11α Ελένη,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
φωτο από το σαλόνι
20260131_193007.jpg

luposolitario

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.157
Πόντοι
486
Επίσκεψη, express, στο Εμετουργείο, χθες το βράδυ, λίγο μετά της 21:15.

Ιάσωνος 44 (ισόγειο): Λουσία, μία μέτρια Φολό-Λατίνα και η Άννα, εάν θυμάμαι καλά το όνομα. Μία νεαρή, μελαχρινή, με περίεργη φάτσα και καλό σωματάκι. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Μ. Αλεξάνδρου 28: Μιλάνα, milf, πολύ μέτριας εμφάνισης και σώματος. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Μ.Αλεξάνδρου 22Α: Ελένη, ένα πολύ δυνατό milf. Ψηλή, νταρντάνα, με μακριά, ξανθιά, μαλλιά και πορνό-φάτσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Καθώς έμπαινα μέσα στο σαλόνι, ένας παππούς έβγαινε από τα ενδότερα, κρατώντας ένα 20άρικο στο χέρι. Έκατσε σε έναν καναπέ και περίμενε. Η τσατσά βγήκε, από το κουζινάκι και τον ενημέρωσε, ότι η κοπέλα δεν το κάνει αυτό. Ο παππούς έφυγε και εγώ αναρωτιόμουν, τι στον πούτσο, extra, ήθελε μεγάλος άνθρωπος!

Κολωνού 48: Πάολα, ψηλή, μελαχρινή milf. Μέτριο πρόσωπο, νταρντάνα, με μπόλικη κυτταρίτιδα στα μπούτια. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Κολωνού 48Α: Βαλέρια, το μελαχρινό milfoni, με την πονηρό-φάτσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Κολωνού 47 (όροφος): Ελένη, η γνωστή, Ρωσίδα, gilf. Πλήρωσα και πέρασα, μαζί της, καθώς ήθελα να ξαλαφρώσω με το λιγότερο κόστος. Παρατήρησα, ότι στα δωμάτια έχουν τοποθετηθεί μασαζοκρέβατα. Τουλάχιστον, σε αυτό που μπήκα εγώ. Γδύθηκα, ξάπλωσα και περίμενα ολόγυμνος. Από τα ηχεία ακούγονταν Ρωσική μουσική, η οποία μου δημιούργησε κάποιους συνειρμούς. Σκεφτόμουν την πρώην Σοβιετική Ένωση και το μέλλον που δεν ήρθε ποτέ, για τους πολίτες της. Ουδέποτε υπήρξα κομμουνιστής και πάντα ήμουν απέναντι, σε κάθε μορφής ολοκληρωτικό καθεστώς. Αλλά, ρε μάγκες, είμαι περίεργος και θα ήθελα να γνώριζα, τι θα συνέβαινε στις μέρες μας, εάν εξακολουθούσε να υπάρχει η Σοβιετική Ένωση, ως αντίπαλο δέος της Αμερικής, η οποία δεν υπολογίζει τίποτα και μας δείχνει διαρκώς τα δόντια της. Οι σκέψεις μου διακόπηκαν, καθώς η Ελένη ήρθε στο δωμάτιο. Με ρώτησε κάποια προσωπικά πράγματα και ξεγυμνώθηκε, μερικώς. Αν και δεν τα άγγιξα, παρατήρησα πως τα βυζιά της ήταν σε άριστη κατάσταση, παρόλο την ηλικία της. Στο πρόσωπο, όμως, έχει σπάσει πολύ. Χωρίς να χάσει χρόνο, έβαλε το καυλί μου, μέσα στο στόμα της και ξεκίνησε ένα απίστευτο, Σοβιετικό, τσιμπούκι. Αργό, υγρό και βασανιστικό. Ακουμπούσε και τα χέρια, στα πλάγια της ψωλής και έκανε, ταυτόχρονα και μασάζ. Δεν άντεξα πολύ και της τα έδωσα όλα, μέσα, στο στόμα. Αυτή τα έφτυσε, με ευχαρίστησε και έφυγε, με εμένα να ανταποδίδω. Η Ελένη είναι καλή γυναίκα και κάνει ιδιαίτερο τσιμπούκι. Όμως, ο πανδαμάτωρ χρόνος την έχει φθείρει. Ίσως ήταν η τελευταία μου φορά, μαζί της, καθώς πλέον αναζητώ φρέσκια σάρκα.

Μαραθώνος 59Α: Βίκυ, μία ψηλή, τελείως άκυρη τύπισσα. Νορμάλ πρόγραμμα, αλλά δεν θυμάμαι εάν έκανε ελεύθερο στοματικό.

Μαραθώνος 59 (πάνω): Μία ψηλή, μελαχρινή, καυλιάρα, με ωραίο πρόσωπο και μεγάλο τατουάζ στο χέρι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Μαραθώνος 59 (κάτω): Μία μελαχρινή milf, η οποία σαλονάρισε φορώντας ένα μακρύ, μαύρο, φόρεμα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Μαραθώνος 48Β: Βιολέτα, μία εμφανίσιμη, μελαχρινή, milf. Νόστιμο πρόσωπο και καλό σώμα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Περιμέναμε τέσσερα άτομα, στο σαλόνι. Με το που την εμφάνισε, η τσατσά, ένας ασχημομούρης μπάρμπας, με μια ηλίθια φάτσα, πετάχτηκε σαν ελατήριο, πλήρωσε και πέρασε στο δωμάτιο. Ήρεμα, ρε λιγούρια! Εκεί είναι, οι πουτάνες. Δεν θα σας τις πάρει κανείς.

Κωνσταντινουπόλεως 166Α: Νάνσυ, gilf με κοντό μαλλί, βυζάρες και κώλο, φουλ στην κυτταρίτιδα. Μαζί της η Άννα, η ξανθιά milf, από το Ιωαννίνων. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Μπήκα στο λεωφορείο και πήρα τον δρόμο της επιστροφής, ξαλαφρωμένος. Μάλιστα, πέτυχα και έναν γνωστό μου, ψιλό-τραγικό, τον οποίο χαιρετάω εδώ και χρόνια, αλλά δεν ξέρω το όνομα του! Επέστρεψα στο σπίτι, όπου ετοίμασα το βραδινό μου. Περιελάμβανε ένα ποτήρι γάλα, το οποίο συνοδεύονταν από ένα μπωλ, γεμάτο με μπισκότα Rondo, με γεύση σοκολάτα (Είπαμε, είμαι retromaniac).

20260130_225848.jpg

Το απόλαυσα, βλέποντας τον Παναθηναϊκό να παίρνει διπλό μέσα στην Βιλερμπάν. Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!
Ελενάρα σταθερή αξία και καλή γυναίκα. Νάνσυ ευχάριστη παρουσία και καθαρή. Καλή πίπα και στα 4 τρώει καλό πιστόνιασμα. Άσε που τότε δε φαίνεται κι η κυτταρίτιδα. :grin::cheesy:

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.627
Πόντοι
1.326
Μπουρδέλα ευρύτερης περιοχης από 19:30 μέχρι τώρα:

Αχιλλέως

47Β: Ιζαμπέλα πλαστική Λατίνα. Απορώ γιατί δεν είναι στο 10ρικο.

Μαραθώνος

59 ημιυπόγειο: Λίζα. Ξενερωτη Βαλκάνια που δεν καταδεχτηκε να πει ένα γεια.

59 ημιόροφος Γιάννα. Αν και αντικειμενικά είναι όμορφη και χαριτωμένη, στο σαλόνι κοίταζε με απαξιωτικό βλέμμα. Βρε ουστ.

59: Βίκυ, δεν μπορέσω να καταλάβω βάσει χαρακτηριστικών απ' που είναι. Φαινόταν τσαντισμενη, οπότε απλώς έκανα μεταβολή και εξαφανίστηκα.

Κωνσταντινουπόλεως

166 υπόγειο: Λίλη, καλοστεκουμενο μιλφ με απλό πρόγραμμα(!) Μετά από κάποια ηλικία πρέπει να απαγορεύεται το απλό, ειδικά αν η άλλη είναι σοβιετική.

166 υπερυψωμένο ισόγειο: Άννα και Μαρίνα. Σκληροπυρηνικά matures, δεν είναι σαν την Λίλη εμφανισιακά, αλλά τουλάχιστον έχουν πλούσιο πρόγραμμα.

Ιωαννίνων

3 ισόγειο: Ελίνα και Μελίνα (καλά, γιατί τις ονόμασαν έτσι; Για να μας μπερδεύουν;). Καλοδιαθετα και παιχνιδιάρικα μιλφακια. Από εμφάνιση τίποτα το ιδιαίτερο, όμως οι υπηρεσίες πάντα υπερεχουν.

5: Ίρις. Την είχα πάρει πριν χρόνια και ήταν τρελιαρα μέσα. Όμως τώρα μεγάλωσε και φαρδυνε. Δυστυχώς.

Είχα σκοπό να πάω Λιοσιων και Φυλής όμως βαρέθηκα. Κρέμασε και ο Περπάτημα, οπότε πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Θα πάω να τσακίσω τίποτα στο σπίτι όπως ο Info με τα γάλατα και τα μπισκότα.

luposolitario

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.157
Πόντοι
486
Τα έχω πει για τη Σάρα ότι έχει ξεφύγει,, εμένα μια φορά με κοπάνησε... και καλά καταλάθος,δυστυχώς είχε φολέψει τις τελευταίες φορές που είχα παει μαζι της....λέτε να βελτιώθηκε?αν και με αυτή τη συμπεριφορά χλωμό το βλέπω...
Παραμένει φόλα.

59: Βίκυ, δεν μπορέσω να καταλάβω βάσει χαρακτηριστικών απ' που είναι. Φαινόταν τσαντισμενη, οπότε απλώς έκανα μεταβολή
τόσο η Ιζαμπελα όσο και η Βίκυ είναι ρωσσόφωνες,η πρώτη νομίζω Καζακστάν η δεύτερη νομίζω Ρωσία.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.188
Πόντοι
3.246
Κ45 Έμιλυ, πέρασα καλά.
Ι20Β Μπάρμπαρα, το ίδιο.

Βλέπω τύπους , Έλληνες, αρκετά τραγικούς και λέω "τι κρίνεις ρε μαλάκα και εσύ έτσι θα είσαι, αφου στα ίδια σπίτια γυρνάς" , χαχαχαχ, δεν ξέρω μαλάκες, μερικοί είστε πολύ τραγικοί, φτιαχτείτε

Τελευταία τροποποίηση:

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
10
Like
13.444
Πόντοι
3.246
59 ημιόροφος Γιάννα. Αν και αντικειμενικά είναι όμορφη και χαριτωμένη, στο σαλόνι κοίταζε με απαξιωτικό βλέμμα. Βρε ουστ.
Ήμουν κοντά οπότε πέρασα να την δω γιατί είχα διαβάσει καλά λόγια

1000029660.jpg

Όμορφη η μικρή αλλά δεν κατουράει :confused:

Reuzel: -μπορείς να με κατουρήσεις;
Γιάννα: -όχι όχι
Reuzel: -πατσιμού;
Γιάννα: -δεν είναι νορμάλ πράγματα αυτά που ζητάς
Reuzel: -θα σου δώσω έξτρα
Γιάννα: -όχι όχι
Τσατσά: -όχι

:confused::badair:

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.097
Πόντοι
371
πέρασα σήμερα πρωί με
μικαελα από φωκ .25 !
την έχω ξαναδοκιμασει και γενικά είναι μουναρα δυνατή που θέλει σκληρό γαμιση !
απλά πίσω στο κωλο είχε ένα ερεθισμό κυκλικό !τη ρώτησα τι έπινα αυτό και είπε αλεργια από τρίχες κλπ!

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.097
Πόντοι
371
Χθες πέρασα μεγάλου Αλεξάνδρου 25. Δούλευε μια Μπελλα στο 20αρικο! 20αρικο μετάξι αλλά ο οίκος ήταν καθαρός. Τσάτσος μεγάλη μορφαρα , φαλάκρας με χιούμορ.

Η Μπέλλα είναι λατινα με κορμί δυνατό. Λεπτή μέση και συμπαθητικό κωλο.

Στα του αγώνα. Καλή πίπα αλλά δεν θέλει πολλά πολλά . Αντέχει σφυροκόπημα.
φίλε έχει παίζει να έχει τον καλύτερο κωλο αυτή τη στιγμή σε φυλης μετάξι κλπ!
αν μέσα είναι καλή δεν ξέρω!

Murder

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
706
Πόντοι
80

luposolitario

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.157
Πόντοι
486
Μπουρδέλα ευρύτερης περιοχης από 19:30 μέχρι τώρα:

Αχιλλέως

Μαραθώνος

59 ημιυπόγειο: Λίζα. Ξενερωτη Βαλκάνια που δεν καταδεχτηκε να πει ένα γεια.

59: Βίκυ, δεν μπορέσω να καταλάβω βάσει χαρακτηριστικών απ' που είναι. Φαινόταν τσαντισμενη, οπότε απλώς έκανα μεταβολή και εξαφανίστηκα.

Κωνσταντινουπόλεως

166 υπόγειο: Λίλη, καλοστεκουμενο μιλφ με απλό πρόγραμμα(!) Μετά από κάποια ηλικία πρέπει να απαγορεύεται το απλό, ειδικά αν η άλλη είναι σοβιετική.

166 υπερυψωμένο ισόγειο: Άννα και Μαρίνα. Σκληροπυρηνικά matures, δεν είναι σαν την Λίλη εμφανισιακά, αλλά τουλάχιστον έχουν πλούσιο πρόγραμμα.

Ιωαννίνων

3 ισόγειο: Ελίνα και Μελίνα (καλά, γιατί τις ονόμασαν έτσι; Για να μας μπερδεύουν;). Καλοδιαθετα και παιχνιδιάρικα μιλφακια. Από εμφάνιση τίποτα το ιδιαίτερο, όμως οι υπηρεσίες πάντα υπερεχουν.

5: Ίρις. Την είχα πάρει πριν χρόνια και ήταν τρελιαρα μέσα. Όμως τώρα μεγάλωσε και φαρδυνε. Δυστυχώς.

Είχα σκοπό να πάω Λιοσιων και Φυλής όμως βαρέθηκα. Κρέμασε και ο Περπάτημα, οπότε πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Θα πάω να τσακίσω τίποτα στο σπίτι όπως ο Info με τα γάλατα και τα μπισκότα.
Μελίνα. Όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά πολύ ωραία αίσθηση το μουνάκι της.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom