Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 250 άτομα (30 μέλη και 220 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
76.873
Πόντοι
89.328
Ένα βραδινό γλυκάκι :lheel::lheel:

Φιλιππίδου 11α Βίκυ, Λούνα κ Νικόλ. Τρεις λατίνες με ελεύθερη φλογέρα

Φιλιππίδου 11β Λία κ Ντιάνα μπανάνα συνεχίζουν από 2η βάρδια. Ντανιέλα ψηλή ξανθιά με ανταύγειες λατίνα, χυμώδης, με κωλάρα (ίσως ενισχυμένη), όμορφο πρόσωπο κ 2.5 βυζί πεσμένο. Ελεύθερη φλογέρα.

Εδώ έγινε η δεύτερη κατάθεση στη Ντανιέλα :knockinb::knockinb:

Είναι υπομονετική, κάνει φλογέρα σε διάφορες στάσεις κ τρώει καλό γαμήσι...

Συνέχεια στη κριτική...

Ποιος έβαλε το εξτραδάκι μέσα στο κωλόχαρτο? :orchestra:
IMG_20260131_010455.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
418
Πόντοι
21
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
76.873
Πόντοι
89.328
Τι σου κανε Μητσαρα; Θα παω να την μαζεψω εγω θα της πω να μην μιλαει ασχημα στους συναγωνιστες. Εχω τον τροπο.
Έβρισε εμένα κ ένα φιλαράκι που τσαρκάραμε. Επειδή δεν περάσαμε, άρχισε να λέει χυδαία. Για πολλές σφαλιάρες η γύφτισσα :s&m_1:

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
22.525
Πόντοι
10.026
Επίσκεψη, express, στο Εμετουργείο, χθες το βράδυ, λίγο μετά της 21:15.

Ιάσωνος 44 (ισόγειο): Λουσία, μία μέτρια Φολό-Λατίνα και η Άννα, εάν θυμάμαι καλά το όνομα. Μία νεαρή, μελαχρινή, με περίεργη φάτσα και καλό σωματάκι. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Μ. Αλεξάνδρου 28: Μιλάνα, milf, πολύ μέτριας εμφάνισης και σώματος. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Μ.Αλεξάνδρου 22Α: Ελένη, ένα πολύ δυνατό milf. Ψηλή, νταρντάνα, με μακριά, ξανθιά, μαλλιά και πορνό-φάτσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Καθώς έμπαινα μέσα στο σαλόνι, ένας παππούς έβγαινε από τα ενδότερα, κρατώντας ένα 20άρικο στο χέρι. Έκατσε σε έναν καναπέ και περίμενε. Η τσατσά βγήκε, από το κουζινάκι και τον ενημέρωσε, ότι η κοπέλα δεν το κάνει αυτό. Ο παππούς έφυγε και εγώ αναρωτιόμουν, τι στον πούτσο, extra, ήθελε μεγάλος άνθρωπος!

Κολωνού 48: Πάολα, ψηλή, μελαχρινή milf. Μέτριο πρόσωπο, νταρντάνα, με μπόλικη κυτταρίτιδα στα μπούτια. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Κολωνού 48Α: Βαλέρια, το μελαχρινό milfoni, με την πονηρό-φάτσα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Κολωνού 47 (όροφος): Ελένη, η γνωστή, Ρωσίδα, gilf. Πλήρωσα και πέρασα, μαζί της, καθώς ήθελα να ξαλαφρώσω με το λιγότερο κόστος. Παρατήρησα, ότι στα δωμάτια έχουν τοποθετηθεί μασαζοκρέβατα. Τουλάχιστον, σε αυτό που μπήκα εγώ. Γδύθηκα, ξάπλωσα και περίμενα ολόγυμνος. Από τα ηχεία ακούγονταν Ρωσική μουσική, η οποία μου δημιούργησε κάποιους συνειρμούς. Σκεφτόμουν την πρώην Σοβιετική Ένωση και το μέλλον που δεν ήρθε ποτέ, για τους πολίτες της. Ουδέποτε υπήρξα κομμουνιστής και πάντα ήμουν απέναντι, σε κάθε μορφής ολοκληρωτικό καθεστώς. Αλλά, ρε μάγκες, είμαι περίεργος και θα ήθελα να γνώριζα, τι θα συνέβαινε στις μέρες μας, εάν εξακολουθούσε να υπάρχει η Σοβιετική Ένωση, ως αντίπαλο δέος της Αμερικής, η οποία δεν υπολογίζει τίποτα και μας δείχνει διαρκώς τα δόντια της. Οι σκέψεις μου διακόπηκαν, καθώς η Ελένη ήρθε στο δωμάτιο. Με ρώτησε κάποια προσωπικά πράγματα και ξεγυμνώθηκε, μερικώς. Αν και δεν τα άγγιξα, παρατήρησα πως τα βυζιά της ήταν σε άριστη κατάσταση, παρόλο την ηλικία της. Στο πρόσωπο, όμως, έχει σπάσει πολύ. Χωρίς να χάσει χρόνο, έβαλε το καυλί μου, μέσα στο στόμα της και ξεκίνησε ένα απίστευτο, Σοβιετικό, τσιμπούκι. Αργό, υγρό και βασανιστικό. Ακουμπούσε και τα χέρια, στα πλάγια της ψωλής και έκανε, ταυτόχρονα και μασάζ. Δεν άντεξα πολύ και της τα έδωσα όλα, μέσα, στο στόμα. Αυτή τα έφτυσε, με ευχαρίστησε και έφυγε, με εμένα να ανταποδίδω. Η Ελένη είναι καλή γυναίκα και κάνει ιδιαίτερο τσιμπούκι. Όμως, ο πανδαμάτωρ χρόνος την έχει φθείρει. Ίσως ήταν η τελευταία μου φορά, μαζί της, καθώς πλέον αναζητώ φρέσκια σάρκα.

Μαραθώνος 59Α: Βίκυ, μία ψηλή, τελείως άκυρη τύπισσα. Νορμάλ πρόγραμμα, αλλά δεν θυμάμαι εάν έκανε ελεύθερο στοματικό.

Μαραθώνος 59 (πάνω): Μία ψηλή, μελαχρινή, καυλιάρα, με ωραίο πρόσωπο και μεγάλο τατουάζ στο χέρι. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Μαραθώνος 59 (κάτω): Μία μελαχρινή milf, η οποία σαλονάρισε φορώντας ένα μακρύ, μαύρο, φόρεμα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Μαραθώνος 48Β: Βιολέτα, μία εμφανίσιμη, μελαχρινή, milf. Νόστιμο πρόσωπο και καλό σώμα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Περιμέναμε τέσσερα άτομα, στο σαλόνι. Με το που την εμφάνισε, η τσατσά, ένας ασχημομούρης μπάρμπας, με μια ηλίθια φάτσα, πετάχτηκε σαν ελατήριο, πλήρωσε και πέρασε στο δωμάτιο. Ήρεμα, ρε λιγούρια! Εκεί είναι, οι πουτάνες. Δεν θα σας τις πάρει κανείς.

Κωνσταντινουπόλεως 166Α: Νάνσυ, gilf με κοντό μαλλί, βυζάρες και κώλο, φουλ στην κυτταρίτιδα. Μαζί της η Άννα, η ξανθιά milf, από το Ιωαννίνων. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Μπήκα στο λεωφορείο και πήρα τον δρόμο της επιστροφής, ξαλαφρωμένος. Μάλιστα, πέτυχα και έναν γνωστό μου, ψιλό-τραγικό, τον οποίο χαιρετάω εδώ και χρόνια, αλλά δεν ξέρω το όνομα του! Επέστρεψα στο σπίτι, όπου ετοίμασα το βραδινό μου. Περιελάμβανε ένα ποτήρι γάλα, το οποίο συνοδεύονταν από ένα μπωλ, γεμάτο με μπισκότα Rondo, με γεύση σοκολάτα (Είπαμε, είμαι retromaniac).

20260130_225848.jpg

Το απόλαυσα, βλέποντας τον Παναθηναϊκό να παίρνει διπλό μέσα στην Βιλερμπάν. Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.590
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
76.873
Πόντοι
89.328

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
2.487
Πόντοι
15.095
Καλησπερααα μαγκες..!!! Τι ωρα ξεκιναει η 2η βαρδια στη φυλης;;;
Μετά τις 17:00, καλύτερα πήγαινε μετά τις 17:30 να είσαι σίγουρος αλλά σήμερα θα γίνεται ο κακός χαμός...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.655
Πόντοι
2.046
Αδερφια δωστε ενα χέρι βοήθειας!!! Πιτσιρικες με μοντελε κορμακι που βρίσκουμε;;
Γλυφάδα, Φάληρο, Μπουρνάζι και από Χολαργό και πιο βόρεια...
:sunglasses:
Με συγχωρείς φίλε, αλλά είναι ερώτηση αυτή;
..Εδώ (μέσα) βαφτίζουμε το κρέας ψάρι για να ικανοποιήθουμε ίσα ίσα!!!
:jealous:

Kostas21_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2019
Like
852
Πόντοι
201
Ξέρουμε αν δουλεύει σήμερα ή ευανια στο φυλής 71;

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.639
Πόντοι
1.326
Εμετουργείο pt1 από 16:40 μέχρι τώρα.

Πέρδικα

3: Λίλη και Ρέα. Η πρώτη στα σκοτάδια φαίνεται σαν ασιατισα, η δεύτερη είναι Βαλκάνια.

Μ. Αλεξάνδρου

28 υπόγειο: Ντιάνα και Αλιονα. Συνεχή δωμάτια για την πρώτη.

28α: Και εδώ τα γνωστά matures Αλίνα και Κατερίνα

28 διαγώνιος όροφος: Αντζελίνα. Αλβανική φολιτσα, την ξέρω από παλιά.

25 όροφος: Μπελλα, ωραία και φυσική Λατίνα στα 20€ τα 15 λεπτά.

21 όροφος: Καταλίνα, Βικτώρια και Λορένα. Μόνο η δεύτερη αξίζει όμως είναι μάπα μέσα.

17: Αλίνα (νομίζω). Υπέρβαρη Λατίνα. Ένας Πάκης που βγήκε από το δωμάτιο μου είπε πως είναι φόλα.

22 όροφος: Η κοκκινομαλα μπαζολα, ξεχνάω το όνομα της αλλά οπότε περάσω εκεί τη βρίσκω.

Ιάσονος

43: Ντανιέλα (Λατίνα), Ελένη και Μαρίνα. Την τελευταία την είχα πάρει γύρω στο 2014. Δεν έχει αλλάξει πολύ πάντως.

46β: Ντάρια petite και η επιθετική αλβανίδα.

44 δεξιός όροφος: Σοφία Σοβιετική.

44 αριστερό ισόγειο: Σοφία Λατίνα.

44 δεξιό ισόγειο: Μονικα Ρουμανα.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
76.873
Πόντοι
89.328

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
71
Like
7.309
Πόντοι
7.621
Σήμερα κατά τις 20:30-21:00 ήταν καλά, είχε κόσμο να βολτάρει αλλά ναί γενικά υπήρχαν δωμάτια στα περισσότερα.

Αν προχθές λές βράδυ τετάρτης ξημερώματα πέμπτης παίζει να γαμάγαμε ταυτόχρονα στο ίδιο σπίτι.

Δέν μπορώ να ξέρω αν είναι αληθινά/ψεύτικα τα βογκητα κλπ. αλλά ακούγεται καύλα, δεν έχω περάσει ακόμα γιατί την 1 φορά που την πέτυχα είχε αναμονή.
σορι ήμουν τρίτη βράδυ ξημερώματα τετάρτης

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
71
Like
7.309
Πόντοι
7.621
Έβρισε εμένα κ ένα φιλαράκι που τσαρκάραμε. Επειδή δεν περάσαμε, άρχισε να λέει χυδαία. Για πολλές σφαλιάρες η γύφτισσα :s&m_1:
Τα έχω πει για τη Σάρα ότι έχει ξεφύγει,, εμένα μια φορά με κοπάνησε... και καλά καταλάθος,δυστυχώς είχε φολέψει τις τελευταίες φορές που είχα παει μαζι της....λέτε να βελτιώθηκε?αν και με αυτή τη συμπεριφορά χλωμό το βλέπω...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
76.873
Πόντοι
89.328
Τα έχω πει για τη Σάρα ότι έχει ξεφύγει,, εμένα μια φορά με κοπάνησε... και καλά καταλάθος,δυστυχώς είχε φολέψει τις τελευταίες φορές που είχα παει μαζι της....λέτε να βελτιώθηκε?αν και με αυτή τη συμπεριφορά χλωμό το βλέπω...
Η αναδουλειά την έχει χτυπήσει κατακέφαλα

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.639
Πόντοι
1.326
Εμετουργείο pt2 από 17:15 μέχρι τώρα. Στα περισσότερα η αλλαγή βάρδιας γινόταν από τις 17:30 μέχρι τις 18:00

Ιάσονος

Πορνομαλλ:
1: Σουζάνα. Αν και δεν είναι κακό κομμάτι, από το ύφος και μόνο καταλαβαινεις ότι κάθε ακούμπημα θα είναι συν 5€
2: Είχε μια σκουρόχρωμη Λατίνα κακής εμφάνισης. Η τσατσά αρνιόταν να πει όνομα.
3: Μπέλλα, ανατολικό θωρηκτό.
4: Οι λατινες είχαν στήσει γλέντι και δεν άνοιγαν.

37 όροφος: Νταϊάνα, Λατίνα με κωλαρα για ατελειωτο twerking. Ευδιάθετη.
36: Αλίνα. Δεν έκατσα να τη δω, μάλλον πρόκειται για τη βυζαρου που δουλεύει εδώ και χρόνια στον οίκο.
31: Γκαμπριέλα, λατινικό γιουβαρλάκι. Καλούλα φαίνεται, αλλά με τέτοια εμφάνιση...
20γ: Νικόλ και Αντζελίνα. Αδιάφορες λατινες milfs.
20β: Αντρέα, μπαζάκι που βγήκε με ύφος 1000 καρδιναλίων στο σαλόνι. Μαζί της η Μπάρμπαρα και μια άλλη κοντή με θλιμμένο ύφος που δεν συγκράτησα όνομα.
20α: Βαλέρια, Καρολίνα και μια τρίτη που δεν κράτησα όνομα. Υπέρβαρες, οι δύο ανατολικές ή άλλη Κολομβιανή.
19α: Αναστασία, φόλα mature.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom