Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.357
Πόντοι
446
Αν με τις αγριάδες εννοούμε ξυλίκι, ΟΥΤΕ ΚΑΝ. Με μένα τουλάχιστον. Μόλις τελείωσα με την μικρή. Η συνέχεια μετά... Επίσης κάποιος της είπε για το σχόλιο σου, που έκανα και εγώ παράθεση :grin:
Παιζει να ναι ο ιδιος που δειχνει τις φωτο του @Gxamos σε κοπελες ζητωντας εξτραδακια.Εισαι κοντα στην επιλυση και πιστευω θα εχει καλη αμοιβη απο τον συγκεκριμενο ωστε να γινεις bounty hunter για λογαριασμο του.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reuzel

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.417
Πόντοι
2.536
Παιζει να ναι ο ιδιος που δειχνει τις φωτο του @Gxamos σε κοπελες ζητωντας εξτραδακια.Εισαι κοντα στην επιλυση και πιστευω θα εχει καλη αμοιβη απο τον συγκεκριμενο ωστε να γινεις bounty hunter για λογαριασμο του.
Πολύ καλό σενάριο :erection: Δεν ήταν αυτός όμως :cry: Ίσως τον γράψω μετά στην ενημέρωση

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.357
Πόντοι
446
Δεν με ενοχλει καθολου σωμα κτλπ. Απλα θελω να φοραει μαυρα στοκινγς καθως το εχω μεγαλη φαντασιωση
Δεν ειμαι σιγουρος αλλα η γιαγια Ζανα απο Κολ.47 ισογειο παιζει να φοραγε μια απο τις 2 φορες που την πηρα.Παιζει να λεω και μαλακιες ομως πηγαινε τσεκ 2η βαρδια.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
287
Like
34.788
Πόντοι
33.108
Δεν με ενοχλει καθολου σωμα κτλπ. Απλα θελω να φοραει μαυρα στοκινγς καθως το εχω μεγαλη φαντασιωση
Ειρήνη Έλλης 3 πρώτη βάρδια και μερικές φορές συνεχίζει και δεύτερη.
Φοράει πάντα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειρήνη Έλλης 3 πρώτη βάρδια και μερικές φορές συνεχίζει και δεύτερη.
Φοράει πάντα.

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.417
Πόντοι
2.536
είναι συνέταιροι τα παιδιά, σχέση της λέει και καυλαντιζει με ότι γύφτο-αλβανό μπαίνει στον οίκο…όταν την πηδούσα της έλεγα σ αρέσει μωρό μου και εκείνη άρχισε τις αμπελοφιλοσοφίες, δουλειά είναι αυτό κ εγώ έχω σχέση δεν ψάχνομαι εδώ…πάντως τότε είχε ένα μελανούρι ευγενέστατη τσατσα που περνούσα χωρίς δεύτερη σκέψη μαζί της αλλά με τόσο κόσμο δεν έκανα νύξη.
Όχι ρε, το πάνε σοβαρά :confused:

milfs.nd.dilfs

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
262
Πόντοι
20
και το συζητάς;
Το σεξ στα μαγαζιά έχει τα μειονεκτήματά του αλλά είναι καλύτερα να παρακαλάς την κάθε ψωνισμένη;
Να είσαι αόρατος για δαύτες γιατί το 80% των γυναικών κοιτάει το 20% των αντρών;
Να τρως τις χυλόπιτες με τη σέσουλα και να σου κάθεται μια στο τόσο καμιά επιεικώς μέτρια και μετά να σε αρχίζει στα Άρλεκιν "τι θα γίνει με μας;";
Να βλέπεις το καριολάκι στο δρόμο ημίγυμνο και να ξέρεις ότι τη χαίρεται κάποιος άλλος κι εσύ θα πας σπίτι να τον παίξεις;
Αυτά έκανα κι εγώ ο μαλάκας μια ζωή και τώρα στα γεράματα θυμήθηκα να γίνω πορνοεπιβήτορας...
Καλα τα λες

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.357
Πόντοι
446
Αγκύρας 9 πήρα για δεύτερη φορά την Όλγα, παρόμοιες εντυπώσεις, λιγομίλητη και καλοσυνάτη, της αρέσει η περιποίηση , τον τρώει αδιαμαρτύρητα και φαίνεται να το γουστάρει, διατηρώ όμως επιφυλάξεις αν τα παίρνει στο στόμα ή προσπαθεί να το αποφύγει... Εγώ προσωπικά δεν το απαίτησα.

Δεν ειναι ιδιαιτερα φαν του τελειωτικου στο στομα αλλα το κανει αν της ζητησεις.Αλλιως το περναει μπαη.Προσφερεται ομως για γλειφομουνιασμα και πισωκολλητο μεχρι θανατου αφου εχει κωλαρα.
Κωλαρα αλλα μουρη τερμα ξινη οταν βγηκε να την δω.Ετσι ειναι το στυλ της ή ετυχε σε μενα ?Ρωταω γιατι τον εχω απωθημενο αυτον τον πατο.

Ψιλομοιαζει με Αλινα Ιασ. 20α θα ελεγα,τουλαχιστον στην ισχνη οπτικη μου μνημη, σλαβικα νταρντανοαλογα μετριας ομορφιας.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Κωλαρα αλλα μουρη τερμα ξινη οταν βγηκε να την δω.Ετσι ειναι το στυλ της ή ετυχε σε μενα ?Ρωταω γιατι τον εχω απωθημενο αυτον τον πατο.

Ψιλομοιαζει με Αλινα Ιασ. 20α θα ελεγα,τουλαχιστον στην ισχνη οπτικη μου μνημη, σλαβικα νταρντανοαλογα μετριας ομορφιας.
Είναι αντικοινωνικό το στυλ της κ λιγομίλητη τέρμα. Μέσα είναι τίμια, αν δε σε χαλάει αυτό.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.357
Πόντοι
446
Είναι αντικοινωνικό το στυλ της κ λιγομίλητη τέρμα. Μέσα είναι τίμια, αν δε σε χαλάει αυτό.
Μου βγαλε αυτη τη ψυχροτητα που χουν κατι σοβιετικες θειες,Αλιονα καλη ωρα, που και μεσα εχει αυστηρο προγραμμα κ δε σηκωνει πολλα πολλα να ξεδωσεις σαν ανθρωπος.

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.165
Πόντοι
5.227

...ειναι πουτανοφατσα τελειως και η ξινιλα ειναι το φυσικο της.Παρ'αυτα ομως τη συγχωρουμε καθ'οτι δεν μπορουμε να επεμβουμε στα γονιδια της και επικεντρωνομαστε στην κωλαρα της και αυτο υπεροχο στησιμο στα 4 που κανει.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.357
Πόντοι
446

22/11/25

16:00

Φωκαίας
Φιλιππίδου
  • 11β: Κορίνα
Αγκύρας
  • 12β: Βερόνικα
Φυλής

αλλαγή βάρδιας

Φωκαίας
Φιλιππίδου
  • 11α: Σάρα, Ιζαμπέλα
  • 11β: Τζούλια, Νικόλ, Τζένη
Αγκύρας
  • 12β: Αντριάννα
  • 9: Βίκυ, Μερσίνη
Φυλής
  • 66δ: Νίκη, Λούνα
  • 72 κάτω: Έρρικα
  • 74 αριστερά: Έμμυ, Σάρα
  • 59 πάνω: Έμιλυ, Τζένιφερ
  • 61: Μία
  • 65α: Χριστίνα Τσέχα
  • 65β: Κορίνα
  • 84α: Ράνια
  • 84β: Νικόλ, Λίζα
  • 86β: Νέλλυ, Άννα
  • 67: Άννα Μαρία
  • 69α: Ναταλί
  • 69β: Έμμυ
  • 71β: Βερόνικα, Μία, Σανέλ
  • 71α: Κατερίνα, Σοφία, Λούνα, Ρενάτα
  • 109α: δεν άνοιγαν την πόρτα
  • 109β: Βικτώρια
Νo spoiler?

Δλδ πρεπει να κατεβω οπως ειμαι με τις πιτζαμες Μεταξουργειο για τη σαββατιατικη δοση αδρεναλινης μου..

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.417
Πόντοι
2.536
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom