Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.170
Πόντοι
26.435
Από αυτές που είπες τις μισές έχω δει, και θα έβαζα πιο κοντά την Ειρήνη αφού έχω αδυναμία στις Ρωσσίδες

Είπες αυτό για την Ράνια και θυμήθηκα την κριτική

Ωστόσο εγώ έχω δει συμπατριώτη της, να τελειώνει, να βγαίνει να παίρνει λεφτά και να ξαναμπαίνει για 2ο γύρο χωρίς να τον διώξει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και πόσα να έβγαλε σε έναν χρόνο και κάτι; Ελπίζω να της τελειώσουν άμεσα και να φέρει και καμία φίλης της μαζί
Φίλε, Αλβανοί και εμείς οι Αρβανίτες μετράμε αλλιώς στην καρδιά και στο μουνί της Ράνιας! :smitten::knockinb:

• Ουάου
Αντιδράσεις: Reuzel

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067
Από αυτές που είπες τις μισές έχω δει, και θα έβαζα πιο κοντά την Ειρήνη αφού έχω αδυναμία στις Ρωσσίδες

Είπες αυτό για την Ράνια και θυμήθηκα την κριτική

Ωστόσο εγώ έχω δει συμπατριώτη της, να τελειώνει, να βγαίνει να παίρνει λεφτά και να ξαναμπαίνει για 2ο γύρο χωρίς να τον διώξει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και πόσα να έβγαλε σε έναν χρόνο και κάτι; Ελπίζω να της τελειώσουν άμεσα και να φέρει και καμία φίλης της μαζί

250 ευρωπουλα για κρεμπιε επαιρνε, για βαλτα κατω ποσοι το ξερανε και κανε την προσθεση.

εγω παραλιγο να τη γκαστρωσω απο τον πολυ κρεμπιε, 6 μερες καθυστερηση ειχε, ειχα αρχισει να κοιταζω στο σκρουτζ για κουνιες και μπιμπιλες

t.notia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
361
Προσέχουν μην πέσουν σε κάνα μπερμπαντη
Βέργας 6 κάτω

Συνημμένα

• IMG_20250916_211642.jpg
    IMG_20250916_211642.jpg
    3,1 MB · Εμφανίσεις: 10
  • IMG_20250916_211637.jpg
    IMG_20250916_211637.jpg
    3,8 MB · Εμφανίσεις: 10

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.170
Πόντοι
26.435
250 ευρωπουλα για κρεμπιε επαιρνε, για βαλτα κατω ποσοι το ξερανε και κανε την προσθεση.

εγω παραλιγο να τη γκαστρωσω απο τον πολυ κρεμπιε, 6 μερες καθυστερηση ειχε, ειχα αρχισει να κοιταζω στο σκρουτζ για κουνιες και μπιμπιλες
πάλι καλά Τύπε μου!

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336

Παίζει να έχω φάει υπολείμματα απ'την κρεμόπιτά σου δηλαδή

Τελευταία τροποποίηση:

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
όχι παιδί στον καιρό του είναι, κούμπωσε δύο χάπια, του δώσε λεφτά ο Όσιος Εξτραδακιας @Gxamos , και κανε κόντρες τον Σπαλιαρα.
Τωρα με εβαλες σε σοβαρες σκεψεις.Μηπως τα ποδια του @Gxamos αποτελουν ξεχωριστες οντοτητες και το αριστερο μπαινει στο σαητ με το ονομα @Joachim Peiper ??
Και λεω το αριστερο γιατι το δεξι θα ειχε μπει σε περισοτερους κολπους και σε πολυ μικροτερο χρονικο διαστημα.
Το ρωσσικό άλογο ονόματι Κίρα δεν το φτάνει

1758025330532.jpeg
Δεν προλαβα να δω Κιρα αλλα στο αλογο αυτο εμπαινα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067
Παίζει να έχω φάει υπολείμματα απ'την κρεμόπιτά σου δηλαδή

Προβολή συνημμένου 1463347

μυστη δεν υπαρχει πιο ωραιος ηχος απο τα τακουνια της πορνης καθως πλησιαζει στο δωματιο και ο ηχος δυναμωνει.
η καρδια μου παει να σπασει, ο ενθουσιασμος μου μεγαλωνει και ανυπομονω να ανοιξει η πορτα και να μπει η πορνη μεσα.
Μετα ανυπομονω να τη γαμησω σα τρελος απο τις καυλες.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.170
Πόντοι
26.435
Τωρα με εβαλες σε σοβαρες σκεψεις.Μηπως τα ποδια του @Gxamos αποτελουν ξεχωριστες οντοτητες και το αριστερο μπαινει στο σαητ με το ονομα @Joachim Peiper ??
Και λεω το αριστερο γιατι το δεξι θα ειχε μπει σε περισοτερους κολπους και σε πολυ μικροτερο χρονικο διαστημα.

Δεν προλαβα να δω Κιρα αλλα στο αλογο αυτο εμπαινα.
δεν προσέχω ποιος είναι ποιος, κοιτάζω ΤΙ ΛΕΝΕ/ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ τέτοιοι ανυπόλυπτοι λογαριασμοί. (κλώνοι, προμοτορες, όλοι αυτοί οι γλιτσιδες γενικά)

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Τζούλια Λατίνα Φιλιππίδου, μάλλον η πιο όμορφη,
Τερμα γλυκα αυτο το κουκλακι τι να το κανεις 8 λεπτα στο μπουρδελο εμενα δε μου βγαινει προσωπικα.Και γλιστρισε οπως πηγε να μου κωλοτριφτει στο σαλονι τελευταια φορα και με λιωσε με την διαστημικη κωλαρα σχεδον πονεσα αλλο που δεν ηθελα ,μου ζητησε και συγνωμη το γλυκουλι.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.248
Πόντοι
3.246
Eνημέρωση για νεαρές πόρνες (χωρίς πολλά κιλά και ηλικία 18-30 το πολύ) σε μπουρδέλα Αττικής; Επίσης τι ώρες θα τις βρούμε;

Δεν θα σου απαντήσει κανείς και καλά θα κάνει, ούτε για την ώρα.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.170
Πόντοι
26.435
οκ κάργα άσχετο αλλά επιτέλους κάτι καλό...Έπαιζα ένα online game, ήμουν εξωφρενικά καλός, για 8+ χρόνια! Πριν από 22 σχεδόν μήνες ένας απαράδεκτος τυπάκος που αποδεδειγμένα έκλεβε μας είχε σπάσει τον πούτσο, μιλάμε καρκίνωμα σκέτο. Οκ μαλακία αλλά όσοι ξέρετε απ αυτά, έχουν κάποιο κόπο και απαιτήσεις. Αν έχεις λίγο χρόνο λόγω δουλειάς, υποχρεώσεων κτλ και σε γαμάει ένας μαλάκας τότε γαμιέται άγρια το θέμα, δεν κάνεις αυτά που πρέπει! Τι report έφαγε τι του μίλησα, τι του μίλησαν άλλοι, μιλάμε διαστημικό σκουπίδι το παλικαράκι. ΟΚ κονέ έχω τον βρήκα που έμενε. Του μίλησα στο chat και του πα ότι ξέρω ποιος είσαι, που είσαι κτλ και του πα και άλλα πράγματα όχι τόσο καλά είναι η αλήθεια :grin: Ο τύπος φαίνεται να κατουρήθηκε πάνω του, μάλλον έπαθε και κάτι σα νευρικό κλονισμό κτλ. Όλα αυτά μου κοινοποιήθηκαν με κάποιες αποδείξεις από το mail της εταιρείας που είχε το παιχνίδι :confused: και έφαγα ban επ αορίστου. Θα του χα :zfuck::uzi::stretcher: αλλά οκ δε βαριέσαι, δεν άξιζε για παρακάτω...Ε σήμερα πήρα mail από τους κωλοαμερικάνους που χουν το game οτι Δευτέρα παίζω πάλι! Θα το γιορτάσω το προσεχές Π/Σ/Κ με μπαράζ πρωκτικών χτυπημάτων στις πορνογειτονιές της αμαρτωλής Αθήνας!

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.248
Πόντοι
3.246
οκ κάργα άσχετο αλλά επιτέλους κάτι καλό...Έπαιζα ένα online game, ήμουν εξωφρενικά καλός, για 8+ χρόνια! Πριν από 22 σχεδόν μήνες ένας απαράδεκτος τυπάκος που αποδεδειγμένα έκλεβε μας είχε σπάσει τον πούτσο, μιλάμε καρκίνωμα σκέτο. Οκ μαλακία αλλά όσοι ξέρετε απ αυτά, έχουν κάποιο κόπο και απαιτήσεις. Αν έχεις λίγο χρόνο λόγω δουλειάς, υποχρεώσεων κτλ και σε γαμάει ένας μαλάκας τότε γαμιέται άγρια το θέμα, δεν κάνεις αυτά που πρέπει! Τι report έφαγε τι του μίλησα, τι του μίλησαν άλλοι, μιλάμε διαστημικό σκουπίδι το παλικαράκι. ΟΚ κονέ έχω τον βρήκα που έμενε. Του μίλησα στο chat και του πα ότι ξέρω ποιος είσαι, που είσαι κτλ και του πα και άλλα πράγματα όχι τόσο καλά είναι η αλήθεια :grin: Ο τύπος φαίνεται να κατουρήθηκε πάνω του, μάλλον έπαθε και κάτι σα νευρικό κλονισμό κτλ. Όλα αυτά μου κοινοποιήθηκαν με κάποιες αποδείξεις από το mail της εταιρείας που είχε το παιχνίδι :confused: και έφαγα ban επ αορίστου. Θα του χα :zfuck::uzi::stretcher: αλλά οκ δε βαριέσαι, δεν άξιζε για παρακάτω...Ε σήμερα πήρα mail από τους κωλοαμερικάνους που χουν το game οτι Δευτέρα παίζω πάλι! Θα το γιορτάσω το προσεχές Π/Σ/Κ με μπαράζ πρωκτικών χτυπημάτων στις πορνογειτονιές της αμαρτωλής Αθήνας!
Χαχαχαχ, ότιναναι, ποιο game ?

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336
Σε ευχαριστώ. Όμως από ότι είδα με το όνομα σουλτάνα δεν έχει καμία κοπέλα. Μήπως γνωρίζεις που μπορούμε να την βρούμε?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Σε δουλεύει επειδή δεν ενημερώνεις

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.323
Πόντοι
5.436
Σε παλαιότερες κριτικές, έχουν γράψει πως έχει σφιχτό/στενό μουνακι! Εμένα προσωπικά δεν μου είχε φανεί στενό αλλά ούτε κ πηγάδι! Μετράει κ η ποσότητα λιπαντικού κάθε φορά βέβαια!
και η ανατομία της κάθε κοπέλας μετράει αλλά σίγουρα και το λιπαντικό.
Μου έχει συμβεί κάποιες φορές, με την ΙΔΙΑ κοπέλα, τη μια φορά να τελειώνω μέσα χωρίς να μου βγει η γλώσσα έξω και την άλλη να μην τελειώνω μέσα με τίποτα. Εδώ είναι προφανές ότι φταίει το λιπαντικό.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.547
Πόντοι
456
Μάλλον παίζατε το ντύσε την barbie online χαχα

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.000
Πόντοι
1.326
Ποιό είναι το prompt?
Απλώς πήγα στο Sora του chatgpt και του περιέγραψα πως θέλω την εικόνα.
Του είπα να εφαρμόσει 3-4 αλλαγές από αυτές που μου έβγαλε αρχικά και κατέληξα σε αυτήν.

Το πρόβλημα είναι πως έτσι όπως πάει η ενημέρωση μόνο εικόνες από το AI θα έχουμε να μας τη θυμίζουν. Όλο και αραιώνουν οι ενημερωτές. Μου φαίνεται έχει μειωθεί και ο πληθυσμός των πορνοπελατών, τουλάχιστον στη Φυλής.
Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός οι άντρες συζητούσαν πως πήγαιναν μπουρδελότσαρκες και σε πουτάνες. Τώρα με όλα αυτά τα sjw κινήματα φαινόμαστε εντελώς παρακμιακοί όσοι επισκεπτόμαστε τις ''σεξεργάτριες''.
Έχει συμβεί το paradigm shift στην κοινωνία

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
@Arxontas tou skotous "Ρωσιδακι 22 ετών σύμφωνα με τη 2τσα δέρμα άσπρο ξανθό μαλλί νορμάλ κιλά κοντούλικο με λίγο πεταχτό κωλαράκι και πολύ όμορφο πρόσωπο." στο Φωκαιας 19 για Αννα έχει γραφτεί το παραπάνω. @Μήτσος Μπάμπολας ξερεις τίποτα καινούργιο;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom