Περιγράφεις μια σίγουρα στενάχωρη κατάσταση, αλλά αν το δεις πιο πλατιά, η βόλτα είναι σαν το κυνήγι: δεν είναι σίγουρο ότι θα βγάλεις λαγό ή πέρδικα, μπορεί να γυρίσεις με άδεια χέρια ή καμιά τσίχλα ,παρόλο που έχεις ξοδέψει κι επενδύσει σημαντικό κεφάλαιο είτε οικονομικό είτε ψυχολογικό.ημαρτον Κύριε! εμένα με χαλάνε τέτοια άκυρα γιατί λόγω ξενερας μετά και άλλες να χει το ίδιο μπουρδέλα κι δεν μπαίνω, και αν στο ένα μπουρδέλο φας φόλα, στο άλλο άκυρο, στο άλλο λείπει κάποια, το άλλο είναι κλειστό κτλ η βόλτα καταντά μες τη μαύρη σκέψη![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nocturia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.393
- Πόντοι
- 446
Να πω και γω 2 γραμμες για την Τανια μιας και με απογοητευσε.Πέρασα από Διδυμου 27 σήμερα στις 4. Δούλευαν η Τάνια (σίγουρα) και η Βικτώρια με την Ιβανα (νομίζω, δεν με ενδιέφερε κιόλας). Πήρα την Τάνια, χωρίς τσατσιες και ιστορίες αυτή τη φορά. Παραμένει φοβερή σε απόδοση, ευχαριστήθηκα βυζομπαλα και ακα τσιμπουκαρα, πέρασε και από αρχίδια χωρίς δίκη μου προτροπή και μετά γαμηθηκε δυνατά σε στάσεις καου και ντογκι. Το τελείωμα ήρθε στις βυζάρες της. Μόνη παραφωνία ότι είπε σε κάποια φάση "άντε χύσε να τελειώνουμε". Πάντως ενόχληση από την τσατσά δεν είχαμε (νομίζω πέρασα το δεκάλεπτο) και η κοπέλα ήταν εξαιρετική σε υπηρεσίες. Ακόμα προτείνεται σε όσους αρέσουν οι μπαμπατσικες μιλφ. Τώρα θα δούμε τον γαύρο στα βάθη της Ασίας
Την ειχα παρει μερικες φορες εποχες 21-22 ,ηταν ευγενικη, υποτακτικη και καυλιαρα τοτε (νορμαλ πραγματα) παρα την εμφανιση της που ναι bellow average για το 20ρικο και δειχνε να γουσταρει νεαρους πουτσους.Απο τοτε βεβαια ηταν βιαστικη, προσπαθουσε να αποφυγει γαμησι κουνιοταν σπαστηκα στηνοταν χαλια ωστε να μου πεσει και να το γυρισουμε σε πιπα,εγω ως απειρος το τρωγα.
Φετος ανοιξη-καλοκαιρι την πηρα αλλες 2 φορες,παροτι ηξερα πως εχει κοψει κωλο, και αν την πρωτη επεβαλα το τεμπο μου και πηρα αυτο που ηθελα,τη δευτερη με κερασε φολα κανονικη και βρωμαγε αναπνοη κιολας.
Τερμα θυμωμενη και αγενης τιναζοταν να μην την αγγιζω πουθενα λες και την βιαζα δεν πιστευα στα ματια μου ! αφησε να εννοηθει πως ειναι πολυ λιγα τα 20 ευρω για τις υπηρεσιες της!!!!!!Μου ειπε να τελειωνω κιολας στο 6-7 λεπτο,δεν ειχα αλλη επιλογη απο το να την βαλω να μου ρουφηξει τη ραγαδα που χω στη σουφρα ,το κανε γεματη μισος και αποστροφη ενω χαμογελαγα διαβολικα απο μεσα μου.Και στις 2 επισκεψεις ειπε απο ενα πνιχτο "cyka" οταν καταλαβε πως δε θα με τελειωσει στα 3 λεπτα με πιπα.Δεν απαντησα αναλογα αλλα αν ειναι να μας κανει ψυχικο και η Τανια το σαπακι καλυτερα να τα καψω στις πιο μουναρες φολες της πιατσας.
Προβολή συνημμένου 1522615
Τελευταία τροποποίηση:
Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 7
- Like
- 12.431
- Πόντοι
- 2.536
Φ84 Ρανια, βαρουσε μυγες.
Φ65 ισογειο Χριστινα Τσεχα/Αλβανεζα. Νομιζω οτι ηταν μαστουρωμενη.
Sidefucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.067
- Πόντοι
- 371
Εμένα με άφησε κανονικά να χουφτωσω να πιπιλισω ρώγες κτλ. Πιπαρα έκανε, από αρχίδια πέρασε μόνη της, ισπανικο που ζήτησα εκανε επίσης στο σεξ κοπανηθηκε δυνατά και τέλος με άφησε να τελειώσω στα βυζιά της. Όπως έγραψα και στο άλλο νήμα μοναδική παραφωνία το ότι μου πέταξε "άντε να τελειώνουμε" ή κάτι τέτοιο αλλά νομίζω είχαμε ξεπεράσει το δεκάλεπτο. Επίσης είναι αρκετά ενθαρρυντικό το γεγονός ότι γενικά δεν διαβάζω παράπονα εδώ μέσα για την εν λόγω κορασίδαΝα πω και γω 2 γραμμες για την Τανια μιας και με απογοητευσε.
Την ειχα παρει μερικες φορες εποχες 21-22 ,ηταν ευγενικη, υποτακτικη και καυλιαρα τοτε (νορμαλ πραγματα) παρα την εμφανιση της που ναι bellow average για το 20ρικο και δειχνε να γουσταρει νεαρους πουτσους.Απο τοτε βεβαια ηταν βιαστικη, προσπαθουσε να αποφυγει γαμησι κουνιοταν σπαστηκα στηνοταν χαλια ωστε να μου πεσει και να το γυρισουμε σε πιπα,εγω ως απειρος το τρωγα.
Φετος ανοιξη-καλοκαιρι την πηρα αλλες 2 φορες,παροτι ηξερα πως εχει κοψει κωλο, και αν την πρωτη επεβαλα το τεμπο μου και πηρα αυτο που ηθελα,τη δευτερη με κερασε φολα κανονικη και βρωμαγε αναπνοη κιολας.
Τερμα θυμωμενη και αγενης τιναζοταν να μην την αγγιζω πουθενα λες και την βιαζα δεν πιστευα στα ματια μου ! αφησε να εννοηθει πως ειναι πολυ λιγα τα 20 ευρω για τις υπηρεσιες της!!!!!!Μου ειπε να τελειωνω κιολας στο 6-7 λεπτο,δεν ειχα αλλη επιλογη απο το να την βαλω να μου ρουφηξει τη ραγαδα που χω στη σουφρα ,το κανε γεματη μισος και αποστροφη ενω χαμογελαγα διαβολικα απο μεσα μου.Και στις 2 επισκεψεις ειπε απο ενα πνιχτο "cyka" οταν καταλαβε πως δε θα με τελειωσει στα 3 λεπτα με πιπα.Δεν απαντησα αναλογα αλλα αν ειναι να μας κανει ψυχικο και η Τανια το σαπακι καλυτερα να τα καψω στις πιο μουναρες φολες της πιατσας.
Προβολή συνημμένου 1522615
Nocturia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.393
- Πόντοι
- 446
Την εχω παρει καμια 10αρια φορες σε 4 χρονια δεκτικη στα παντα και καλη ρουφηχτρα η θεια οτι εχανε σε εμφανιση το κερδιζε ετσι με τη διαθεση,την εχω προτεινει μεχρι και σε αλλους εδω μεσα.Εμένα με άφησε κανονικά να χουφτωσω να πιπιλισω ρώγες κτλ. Πιπαρα έκανε, από αρχίδια πέρασε μόνη της, ισπανικο που ζήτησα εκανε επίσης στο σεξ κοπανηθηκε δυνατά και τέλος με άφησε να τελειώσω στα βυζιά της. Όπως έγραψα και στο άλλο νήμα μοναδική παραφωνία το ότι μου πέταξε "άντε να τελειώνουμε" ή κάτι τέτοιο αλλά νομίζω είχαμε ξεπεράσει το δεκάλεπτο. Επίσης είναι αρκετά ενθαρρυντικό το γεγονός ότι γενικά δεν διαβάζω παράπονα εδώ μέσα για την εν λόγω κορασίδα
Δεν πιστευα τελευταια φορα το υφος της και δε το χωνευω πως φολιαστηκα γιατι πετυχα τοσες μουναρες εκεινη τη μερα και πηγα στα σιγουρα για να μαθω πως μονο με 20 ευρω θελουμε τα παντα....
Οπως ειχε πει και καποιος εδω για αλλη πουτανα μπορει να μην ηταν η μερα της αλλα δε μου γινε καποια εκπτωση εμενα που ταν τετοιο χαλι,οποτε μακαρι συντομα παρεα στην Αλιονα.
Την δειχνει στα κοριτσια αλλα οχι σε βαρδια,αναμενουμε,την εχει Λιοσιων σερι 2 βαρδιες,ελπιζω να ισχυειΣαρλοτα άρχισε διπλοβάρδιες Σπύρου Πάτση, θα παίζει στο 30αρι η ελεύθερη τσιμπούκα. Οι πληροφορίες από τις τσατσαδες είναι ανεκτίμητες…
Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 7
- Like
- 12.431
- Πόντοι
- 2.536
Ντάξει μου έφυγε η κάψα
Απο κοντα ειναι πολυ καλυτερηΝτάξει μου έφυγε η κάψα![]()
Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 7
- Like
- 12.431
- Πόντοι
- 2.536
Το φαντάστηκαΑπο κοντα ειναι πολυ καλυτερη
Την ειδα πριν λιγο,ως 12.30 ακουσαΤο φαντάστηκα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 615
- Like
- 99.937
- Πόντοι
- 48.067
Ντάξει μου έφυγε η κάψα![]()
για την προβατίνα κάποιο σχόλιο?
Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 7
- Like
- 12.431
- Πόντοι
- 2.536
Δεν τρώω οπότε δεν μου αρέσει. Θα προτιμούσα να φάω την Σαρλόταγια την προβατίνα κάποιο σχόλιο?
Ναι τα γραψα μολις τωρα σε λιγα εχω μπει στοχευμεναπέρασες τελικά από Φωκαίας;
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 615
- Like
- 99.937
- Πόντοι
- 48.067
Δεν τρώω οπότε δεν μου αρέσει. Θα προτιμούσα να φάω την Σαρλότα
![]()
Είσαι βιγκαν μύστη ?
Το μουνι της Σαρλοτας νόστιμο είναι πάντως της το γλειψα
Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 7
- Like
- 12.431
- Πόντοι
- 2.536
Όχι, συγκεκριμένα προβατίνα δενΕίσαι βιγκαν μύστη ?
Αν ήταν κατουρημένο ακόμα καλύτεραΤο μουνι της Σαρλοτας νόστιμο είναι πάντως της το γλειψα
Nocturia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.393
- Πόντοι
- 446
Αν την εκανε κλυσμα η Σαρλοτα ομως?Όχι, συγκεκριμένα προβατίνα δεν
Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 7
- Like
- 12.431
- Πόντοι
- 2.536
Εκεί αλλάζει, περνάει απο ρωσσικό φίλτροΑν την εκανε κλυσμα η Σαρλοτα ομως?
Μελαχρινη,γλυκουλα χαμογελαστη καλο υψος δε τη λες κοντη-κοντη,ωραιο σωμα αδυνατη προς κανονικη ελαχιστα,δεν ειναι του 19,ρωτησα λεει 2 μερες αλλα ξανθια δεν ειναι κ ετσι το πιστεψα,ισως η πιο γλυκια overall συν λατινες φιλ Τζενιφερ-Αννα πολυ ωραιες αδυνατες-αδυνατεςμια περιγραφουλα της Αννας;
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 615
- Like
- 99.937
- Πόντοι
- 48.067
θα παω εγώ με την κρυφη μου κάμερα υπομονήμια περιγραφουλα της Αννας;