Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
56
Like
21.015
Πόντοι
10.906
ημαρτον Κύριε! εμένα με χαλάνε τέτοια άκυρα γιατί λόγω ξενερας μετά και άλλες να χει το ίδιο μπουρδέλα κι δεν μπαίνω, και αν στο ένα μπουρδέλο φας φόλα, στο άλλο άκυρο, στο άλλο λείπει κάποια, το άλλο είναι κλειστό κτλ η βόλτα καταντά μες τη μαύρη σκέψη :sunglasses:
Περιγράφεις μια σίγουρα στενάχωρη κατάσταση, αλλά αν το δεις πιο πλατιά, η βόλτα είναι σαν το κυνήγι: δεν είναι σίγουρο ότι θα βγάλεις λαγό ή πέρδικα, μπορεί να γυρίσεις με άδεια χέρια ή καμιά τσίχλα ,παρόλο που έχεις ξοδέψει κι επενδύσει σημαντικό κεφάλαιο είτε οικονομικό είτε ψυχολογικό.

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.431
Πόντοι
2.536
Πάει, κάηκε η Σαρλότ. Σύντομα 50 δωμάτια αναμονή

1765289877278.gif

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.393
Πόντοι
446
Πέρασα από Διδυμου 27 σήμερα στις 4. Δούλευαν η Τάνια (σίγουρα) και η Βικτώρια με την Ιβανα (νομίζω, δεν με ενδιέφερε κιόλας). Πήρα την Τάνια, χωρίς τσατσιες και ιστορίες αυτή τη φορά. Παραμένει φοβερή σε απόδοση, ευχαριστήθηκα βυζομπαλα και ακα τσιμπουκαρα, πέρασε και από αρχίδια χωρίς δίκη μου προτροπή και μετά γαμηθηκε δυνατά σε στάσεις καου και ντογκι. Το τελείωμα ήρθε στις βυζάρες της. Μόνη παραφωνία ότι είπε σε κάποια φάση "άντε χύσε να τελειώνουμε". Πάντως ενόχληση από την τσατσά δεν είχαμε (νομίζω πέρασα το δεκάλεπτο) και η κοπέλα ήταν εξαιρετική σε υπηρεσίες. Ακόμα προτείνεται σε όσους αρέσουν οι μπαμπατσικες μιλφ. Τώρα θα δούμε τον γαύρο στα βάθη της Ασίας
Να πω και γω 2 γραμμες για την Τανια μιας και με απογοητευσε.

Την ειχα παρει μερικες φορες εποχες 21-22 ,ηταν ευγενικη, υποτακτικη και καυλιαρα τοτε (νορμαλ πραγματα) παρα την εμφανιση της που ναι bellow average για το 20ρικο και δειχνε να γουσταρει νεαρους πουτσους.Απο τοτε βεβαια ηταν βιαστικη, προσπαθουσε να αποφυγει γαμησι κουνιοταν σπαστηκα στηνοταν χαλια ωστε να μου πεσει και να το γυρισουμε σε πιπα,εγω ως απειρος το τρωγα.

Φετος ανοιξη-καλοκαιρι την πηρα αλλες 2 φορες,παροτι ηξερα πως εχει κοψει κωλο, και αν την πρωτη επεβαλα το τεμπο μου και πηρα αυτο που ηθελα,τη δευτερη με κερασε φολα κανονικη και βρωμαγε αναπνοη κιολας.

Τερμα θυμωμενη και αγενης τιναζοταν να μην την αγγιζω πουθενα λες και την βιαζα δεν πιστευα στα ματια μου ! αφησε να εννοηθει πως ειναι πολυ λιγα τα 20 ευρω για τις υπηρεσιες της!!!!!!Μου ειπε να τελειωνω κιολας στο 6-7 λεπτο,δεν ειχα αλλη επιλογη απο το να την βαλω να μου ρουφηξει τη ραγαδα που χω στη σουφρα ,το κανε γεματη μισος και αποστροφη ενω χαμογελαγα διαβολικα απο μεσα μου.Και στις 2 επισκεψεις ειπε απο ενα πνιχτο "cyka" οταν καταλαβε πως δε θα με τελειωσει στα 3 λεπτα με πιπα.Δεν απαντησα αναλογα αλλα αν ειναι να μας κανει ψυχικο και η Τανια το σαπακι καλυτερα να τα καψω στις πιο μουναρες φολες της πιατσας.

Προβολή συνημμένου 1522615

Τελευταία τροποποίηση:

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.431
Πόντοι
2.536

Sidefucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2024
Κριτικές
15
Like
1.067
Πόντοι
371
Να πω και γω 2 γραμμες για την Τανια μιας και με απογοητευσε.

Την ειχα παρει μερικες φορες εποχες 21-22 ,ηταν ευγενικη, υποτακτικη και καυλιαρα τοτε (νορμαλ πραγματα) παρα την εμφανιση της που ναι bellow average για το 20ρικο και δειχνε να γουσταρει νεαρους πουτσους.Απο τοτε βεβαια ηταν βιαστικη, προσπαθουσε να αποφυγει γαμησι κουνιοταν σπαστηκα στηνοταν χαλια ωστε να μου πεσει και να το γυρισουμε σε πιπα,εγω ως απειρος το τρωγα.

Φετος ανοιξη-καλοκαιρι την πηρα αλλες 2 φορες,παροτι ηξερα πως εχει κοψει κωλο, και αν την πρωτη επεβαλα το τεμπο μου και πηρα αυτο που ηθελα,τη δευτερη με κερασε φολα κανονικη και βρωμαγε αναπνοη κιολας.

Τερμα θυμωμενη και αγενης τιναζοταν να μην την αγγιζω πουθενα λες και την βιαζα δεν πιστευα στα ματια μου ! αφησε να εννοηθει πως ειναι πολυ λιγα τα 20 ευρω για τις υπηρεσιες της!!!!!!Μου ειπε να τελειωνω κιολας στο 6-7 λεπτο,δεν ειχα αλλη επιλογη απο το να την βαλω να μου ρουφηξει τη ραγαδα που χω στη σουφρα ,το κανε γεματη μισος και αποστροφη ενω χαμογελαγα διαβολικα απο μεσα μου.Και στις 2 επισκεψεις ειπε απο ενα πνιχτο "cyka" οταν καταλαβε πως δε θα με τελειωσει στα 3 λεπτα με πιπα.Δεν απαντησα αναλογα αλλα αν ειναι να μας κανει ψυχικο και η Τανια το σαπακι καλυτερα να τα καψω στις πιο μουναρες φολες της πιατσας.

Προβολή συνημμένου 1522615
Εμένα με άφησε κανονικά να χουφτωσω να πιπιλισω ρώγες κτλ. Πιπαρα έκανε, από αρχίδια πέρασε μόνη της, ισπανικο που ζήτησα εκανε επίσης στο σεξ κοπανηθηκε δυνατά και τέλος με άφησε να τελειώσω στα βυζιά της. Όπως έγραψα και στο άλλο νήμα μοναδική παραφωνία το ότι μου πέταξε "άντε να τελειώνουμε" ή κάτι τέτοιο αλλά νομίζω είχαμε ξεπεράσει το δεκάλεπτο. Επίσης είναι αρκετά ενθαρρυντικό το γεγονός ότι γενικά δεν διαβάζω παράπονα εδώ μέσα για την εν λόγω κορασίδα

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.393
Πόντοι
446
Εμένα με άφησε κανονικά να χουφτωσω να πιπιλισω ρώγες κτλ. Πιπαρα έκανε, από αρχίδια πέρασε μόνη της, ισπανικο που ζήτησα εκανε επίσης στο σεξ κοπανηθηκε δυνατά και τέλος με άφησε να τελειώσω στα βυζιά της. Όπως έγραψα και στο άλλο νήμα μοναδική παραφωνία το ότι μου πέταξε "άντε να τελειώνουμε" ή κάτι τέτοιο αλλά νομίζω είχαμε ξεπεράσει το δεκάλεπτο. Επίσης είναι αρκετά ενθαρρυντικό το γεγονός ότι γενικά δεν διαβάζω παράπονα εδώ μέσα για την εν λόγω κορασίδα
Την εχω παρει καμια 10αρια φορες σε 4 χρονια δεκτικη στα παντα και καλη ρουφηχτρα η θεια οτι εχανε σε εμφανιση το κερδιζε ετσι με τη διαθεση,την εχω προτεινει μεχρι και σε αλλους εδω μεσα.

Δεν πιστευα τελευταια φορα το υφος της και δε το χωνευω πως φολιαστηκα γιατι πετυχα τοσες μουναρες εκεινη τη μερα και πηγα στα σιγουρα για να μαθω πως μονο με 20 ευρω θελουμε τα παντα....

Οπως ειχε πει και καποιος εδω για αλλη πουτανα μπορει να μην ηταν η μερα της αλλα δε μου γινε καποια εκπτωση εμενα που ταν τετοιο χαλι,οποτε μακαρι συντομα παρεα στην Αλιονα.

1765332100619.jpeg

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.107
Πόντοι
2.906
Σαρλοτα άρχισε διπλοβάρδιες Σπύρου Πάτση, θα παίζει στο 30αρι η ελεύθερη τσιμπούκα. Οι πληροφορίες από τις τσατσαδες είναι ανεκτίμητες…
Την δειχνει στα κοριτσια αλλα οχι σε βαρδια,αναμενουμε,την εχει Λιοσιων σερι 2 βαρδιες,ελπιζω να ισχυει

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
615
Like
99.937
Πόντοι
48.067

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.431
Πόντοι
2.536

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.107
Πόντοι
2.906
μια περιγραφουλα της Αννας;
Μελαχρινη,γλυκουλα χαμογελαστη καλο υψος δε τη λες κοντη-κοντη,ωραιο σωμα αδυνατη προς κανονικη ελαχιστα,δεν ειναι του 19,ρωτησα λεει 2 μερες αλλα ξανθια δεν ειναι κ ετσι το πιστεψα,ισως η πιο γλυκια overall συν λατινες φιλ Τζενιφερ-Αννα πολυ ωραιες αδυνατες-αδυνατες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom