Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (11 μέλη και 294 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.681
Πόντοι
49.090
στο 21 ισόγειο μήπως έχεις πετύχει τελευταία μια λατίνα Άντζελα (αν δουλεύει με το ίδιο όνομα), σχετικά κοντούλα και με πολύ πλούσιες καμπύλες (στήθος μπορεί και D);
Ή κάποιος άλλος αν έχει πετύχει κοπέλα με την παραπάνω περιγραφή, ας ρίξει σύρμα please.
Άντζελα στο 21α δεν έχω πετύχει,η τελευταία λατίνα που πέτυχα στο ισόγειο με μεγάλα βυζιά ήταν η Λουτσιανα.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
884
Πόντοι
86
Στο Καλύμνου 54 μάλλον κάνουν ανακαίνιση. Που θα βρούμε τωρα την Πολινα;

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Στο Καλύμνου 54 μάλλον κάνουν ανακαίνιση. Που θα βρούμε τωρα την Πολινα;
Αν περασες σημερα εχει ρεπο τις πεμπτες, στο 48 το κατω ηταν/ειναι ομως αποσο θυμαμαι.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
38
Like
11.541
Πόντοι
8.995
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:30....Στο Ιασωνος 20β ισογειο με τσατσα την Δαναη ειχε 2 Λατιναρες...την Γιουλη και την Μονικα...διαλεξα την πανυψηλη Μονικα με την τουμπανο λατινοκωλαρα...ανεβαινει κ κριτικη

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Ιάσωνος 20Β ισόγειο :think:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
613
Like
99.833
Πόντοι
48.067
Eπισκεψη χτες τα μεσανυχτα στο Μεταξουργειο.

Περασα απο το Ιασωνος 20α οπου ηταν η Μονικα, κολομπιανα ψηλη με μετριο προσωπο και ισιο μαυρο μαλλι.
Ο κωλος της πιθανοτατα ψευτικος προεξεχει σα μπαλκονι απο το σωμα της. Εχει μια πολυ μικρη πτωση προς τα κατω λογω βαρους.
Απλο προγραμμα στα 10ε.
Υπηρεσια ηταν η Δαναη με καινουριο look στο μαλλι ,απο ισιο το εκανε κατσαρο.

Περδικα γωνια οροφος ηταν μια λευκοσαρκη Ναταλι. Κοντη με καποια κιλακια παραπανω. Αρκετα μετρια εμφανιση.
Συναγωνιστης την εκλεισε για μια 1 δωματιο,υποπτο αυτο. :cool2::cool2:
Απλο προγραμμα στα 10ε.

Περδικα δεξι λαβυρινθος μια κοπελα που δεν ειπε ονομα, αρκετα νεαρη τσουπωτο κορμι βυζαρου με πολυ καλα ελληνικα.
Το μαλλι της ηταν ξανθο και ηταν ολο μικρα κοτσιδακια. Το προσωπο της αρκετα γλυκο.
Προγραμμα με ελευθερο τσιμπουκι στα 10ε.

Ιάσονος 39 πρωτος αριστερος οικος ειχε την Άzia οπως ειπε η υπηρεσια.
Ρωσσιδα νεαρη κατω των 25 με τσουπωτο κορμι με καταναμενημενα κιλα που την εκαναν αρκετα σεξι, το προσωπο της θελκτικο,
φορουσε ενα ολοσωμο σαν μαγιο τυπου baywatch. Σεξυ παρουσια ισως τιμηθει.
Απλο προγραμμα στα 10ε.

Απο το Ιασωνος 44 με το μικρο διαδρομο βγηκε η Χουλιανα που δουλευε εκει απο το απογευμα.
Ψηλη με πολυ ωραια ποδια και ομορφο κωλο, τυπικη και βιαστικη μεσα.
Πριν λιγες μερες την ειχα δει και στο Φωκ 19. Απ'εξω την περιμενε η Σαμανθα η λατινα που δουλευει στο Μ.Α 17 πρωι.
Αφου βγηκαν μερικες σελφι με φοντο το μπουρδελο εφυγαν ενω γελουσαν συνεχως, μεσα στην τρελλη χαρα και οι δυο τους,

Περασμα και απο Σαμπινόσπιτο οπου ηταν κλειστο. Μυστης που εσπρωχνε επιμονα την πορτα ειπε ¨οχι ρε πουστη μου ειναι κλειστο".
Εκδηλη η απογοητευση του.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
43
Like
3.865
Πόντοι
2.831
Επιστροφή Βαλέριας στο Ιάσονος 1γ τέρμα δεξιά σπιτάκι, πέρασμα με πολύ καλές υπηρεσίες και δοκιμή της ίνας από Ρουμανία όπως είπε στο πρισον της Κολωνού με όχι τόσο καλές υπηρεσίες αλλά ωραίο πρόσωπο και σώμα που το αντισταθμίζουν για να μην χαρακτηριστεί φόλα

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.996
Πόντοι
2.836
Πέρασμα χθες κατά τα μεσάνυχτα με την gilf Άντζελα στο Λιοσίων 79Β. Βυζάρες, πίπα άνευ, σεξ σε 2 στάσεις. Ευγενική, αντέχει σχετικό σφυροκόπημα. Δουλεύει μόνη της (χωρίς τσάτσα) ενώ το απόγευμα είναι μαζί της η γνωστή Κατερίνα η Πολωνέζα (πρώην Φωκαίας 27Β κλπ κλπ). Μάλιστα, η Άντζελα μου εκθείαζε την πίπα της Κατερίνας.

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
177
Πόντοι
1
Πέρασμα χθες κατά τα μεσάνυχτα με την gilf Άντζελα στο Λιοσίων 79Β. Βυζάρες, πίπα άνευ, σεξ σε 2 στάσεις. Ευγενική, αντέχει σχετικό σφυροκόπημα. Δουλεύει μόνη της (χωρίς τσάτσα) ενώ το απόγευμα είναι μαζί της η γνωστή Κατερίνα η Πολωνέζα (πρώην Φωκαίας 27Β κλπ κλπ). Μάλιστα, η Άντζελα μου εκθείαζε την πίπα της Κατερίνας.
καλη η κατερινα αλλα οκ η πιπα της κλασσικη, μου κανουν και καλυτερες, μπορεις να περιγραψεις λιγο το γκιλφ κ μεχρι τι ωρα δουλευει;

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.996
Πόντοι
2.836
καλη η κατερινα αλλα οκ η πιπα της κλασσικη, μου κανουν και καλυτερες, μπορεις να περιγραψεις λιγο το γκιλφ κ μεχρι τι ωρα δουλευει;
Καστανή, νταρντάνα, ηλικία 60+, ευγενική, βυζάρες και κωλάρα. Νομίζω δουλεύει από μεσημέρι έως 12 -1 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακο ίσως κάθεται λίγο παραπάνω.

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.079
Πόντοι
5.227
παιδια εχει παρει πουθενα το ματι σας καμια κινεζα στο 20αρικο, ειχε παλια στην αχαρνων αλλα εκλεισε
Δεν ηταν κινεζες αλλα ταϋλανδεζες μαζι και ενα λεηντι μποϊ.Πανω απο του σουβλατζιδικο του Αριστου.Υπεραπλο προγραμμα στα 30 γιουρο και σου το εφερνε πλαστικοποιημενο επο χαρτου να διαλεξεις λες και εισαι σε νουντλ σοπ στην Παταγια.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.363
Πόντοι
10.656
Επιστροφή Βαλέριας στο Ιάσονος 1γ τέρμα δεξιά σπιτάκι, πέρασμα με πολύ καλές υπηρεσίες
Πρωτη βαρδια; Η Ουκρανεζα; Δωσε μια περιγραφη μυστη γιατι πολλες Βαλεριες μαζευτηκαν και δεν ξερουμε τι θα συναντησουμε πλεον :hi:

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
43
Like
3.865
Πόντοι
2.831
Πρωτη βαρδια; Η Ουκρανεζα; Δωσε μια περιγραφη μυστη γιατι πολλες Βαλεριες μαζευτηκαν και δεν ξερουμε τι θα συναντησουμε πλεον :hi:
Ναι στην πρώτη πέρασα εγώ, 13:30 περίπου. Δούλευε στο β στην δεξιά πλευρά μετά τις σκάλες έως Σεπτέμβριο και μετά μάλλον έφυγε για την πατρίδα τής. Γύρω στα 40 1,70 περίπου ύψος ασακι βυζάκια αλλά με ανταποκρίσιμη ρώγα, σκινι σώμα. Φιλάκια, χαδακια, πίπα ανεφ. Από τις λίγες που την ζουν την συνεδρία στο δεκαρικο

Malaperds

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
5.016
Πόντοι
6.495
Σε πέρασμα από Διδυμου 27 ανακοινώθηκε ότι η Ιβανα επιστροφή από Πέμπτη και θα δούμε.
Το πρωί ήταν κλειστό.
Παρούσα μόνο η Όλγα. Την είδα. Δεν ενθουσιάστηκα. Ταλαιπωρημένη φάνηκε και κουρασμένη. Αδύνατη, μικρό βυζακι (από ότι είδα βιαστικά) τίμιο πεταχτό κωλαρακι.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Κατα τις 10:30

Αλιονα δεν ειχε ,κατι αλλες σαπιες γριες και αγενεις τσατσαδες που βαριοντουσαν ολες μαζι

του Σαρουμαν αναμμενο φως κλειδωμενη πορτα,ηθελα να τσεκαρω την πολυφημισμενη Αντζελα, δευτερη φορα ακυρο

Με τους 2 μοναδικους στοχους εκτος καπου επρεπε να ξεδωσω χωρις πολλη βολτα,ενεκα αυπνιας.

Μ.Α 28 Λαβυρινθος,ηταν δωματιο η κοπελα δεν περιμενα

Εναν κυκλο κολοκυνθους ιασωνος να αφησω κατι πρωινα κλανιδια ωστε να μπορω να γαμησω.

Κατεληξα Γιαννα 22α μιας και ηταν καποιο μιλφακι ο πρωταρχικος στοχος και την ειχα τσεκαρει προσφατα.

Μετρημενη αλλα ευθυμη με ψησε να κανω το λαθος περασω.

Μεσα δεν πηρε μπρος, ολα μηχανικα με μουτρα ως το πατωμα.Δεν εκλεψε πουθενα αλλα εδειχνε να περναει ενα μαρτυριο και οτι την κακοποιω,στο σαλονι βεβαια δεν υπηρχε υποψια πενθους.

Η μυτη της ετρεχε ,και την σκουπιζε στα χερια το ΖΩΟΝ

Μουνι μυριζε ψαριλα ,τουλαχιστον απλυσια αυτο που μυριζε.

Μυριζε και ιδρωτα

Ενα σπυρι στα μπουτια μαλλον το κρυβε και ενας σκασμος καφε μελανιες απτη μεση και κατω με μπολικα σαπια τατου .

σκεφτηκα να ζητησω λεφτα πισω αλλα λεω ασε γτ με ειχε εκνευρισει τοσο που θα γινοταν χοντρη φασαρια μιση μαλακια να λεγε...Ας φυγουν τα χοντρα οσο πιο γρηγορα πριν εχουμε δραματα..

Παιξιμο πουτσας καποτα ρουντολφ και πιπα σταση ωστε να μην πιανω τιποτα ,εφαγα λιγο βυζαρες βεβαια και φιλια λαιμο μαγουλα δεν ειπε οχι αλλα αυτο το βλεμμα βλοσσυρο και απεχθες στο υπερπεραν λες και ειμαι τπτ βρωμερος γερος και οχι ενας τυπος τουλαχιστον 10 χρονια νεοτερος με καλη εμφανιση, πεντακαθαρος και ευγενικος,θα πρεπε να χαιρεται που την γαμανε τυποι σαν εμενα και βγαζει και μεροκαματο το γιδι .Την ρωτησα αν ολα καλα και αν την ενοχλει κατι που κανω και μου λεγε με ψευτικο ειρωνικο χαμογελο τι εχω καλα ειμαι μια χαρα, α ρε κλωτσες που θες μπαζο να ισιωσεις, σκεφτηκα καθως ξαναπεφτε ο πουτσος απο τα μουτρα της.

Κανω να ακουμπησω μουνι για το reaction και μονο

-Δεν ακουμπας μουνι

-Ειμαι μια χαρα μαζι σου ευγενικος τοση ωρα,σωστα?Αν δεν θες κατι μπορει να το λες ομορφα.

-Δεν θελω φιλια στο στομα

-Πηγα να σε φιλησω στο στομα και μου λες κατι τετοιο?

-Δεν θελω φιλια στο στομα δηλαδη δεν κανω φιλια στο στομα,δεν ειναι στο προγραμμα μου.

Ειναι και αμεα εκτος απο αγενης και βρωμιαρα:2funny:

Για να μη φυγω αχθστος σκεφτηκα πως ειμαι Τσετσενος στρατιωτης και την γαμαω για ανταλλαγμα το μνημα του αντρα της ωστε να τον πενθησει και να μην τον φαν τα σκυλια.

Καπως ετσι και ενω χουφτωνα βυζαρες σε συνοδεια με λιγο παιξιμο δικο μου μπας και πιασουμε στυση ηρθε κοντα μου και παιξε με αρχιδια ρωγες μιας και καταλαβε πως δεν εχει κανει απολυτως τιποτα μεχρι τοτε,οι κινησεις τις εμπειρες και ξερει να καυλωσει εναν αντρα αλλα μαλλον δεν πληρωθηκε γι αυτο ....

Με τα πολλα καταφερα να καυλωσω μεσα στη σαπιομουνιλα που μυριζε και την εβαλα στα 4 να τελειωνω με πολυ ελαφριες μπατσες.Τραβηχτηκε πριν στραγγιξω και το πενθος εσβησε αξαφνα,μου πε φωναχτη καλημερα μεστην τρελη και βγηκε τρεχωντας.

Την ακουγα να ανοιγει σε πελατη μεστην φεηκ ευγενεια και να τον ρωταγε αν περιμενε πολυ ,α ρε καημενε τι φολα σε περιμενει σκεφτομουν.Εβγαλα καποτα να μυρισω να μαι σιγουρος αλλα ειχε γευση φραουλα. Οσο ντυνομουν αραξα λιγο να δω αν θα μπει να με διωξει,ηθελα αφορμη να την κραξω και να διωξω τον επομενο.Δεν αργησε η επιθυμια μου να πραγματοποιηθει:

-Αντε φιλε αργεις ,περιμενει ο αλλος

-Ελα?

-Ειπα περιμενει ο αλλος να κλειδωσω

-Ας περιμενει δε θα παθει κατι,ενω ξεπλενα το στομα μου οσο πιο αργα στον νιπτηρα (με λιστεριν)

Βγαινω απο δωμα και ρδελο

-Καλημερα φεηκ χαμογελο

-Καλημερα εγω με ακομα πιο φεηκ χαμογελο

Συνοπτικα αν ειχε μονο την ξινιλα θα παλευοταν γτ ειναι σχετικα ωραιο μιλφακι με βυζαρες, αλλα μυτη που τρεχει ,βρωμερο μουνι ,σημαδια,ιδρωτας και ξινιλα ειναι combo για κανα ξεφτιλικι μονο και αν.

Εχετε παθει ολοι φανταζομαι αυτο που καμια φορα σου χακαρει τη μυτη μια κακη μυρωδια και νομιζεις οτι την μυριζεις για ωρες.Ε αυτο επαθα με την ψαριλα της τωρα :(

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom