You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πορνερ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 10
- Like
- 574
- Πόντοι
- 311
Τι μου θύμισες; Λες να ζει η κροκοντιλο;@okotzak
![]()
Tυπε @okotzak εγω πριν 15 χρονια πηγα σε ενα μπορδελο στο μεταξουργειο και οσο περιμενα την κοκοτα να ερθει στο δωματια εκανα ψαχτικη μηπως βρω κανα θησαυρο, πολλες φορες εχω βρει κρυψωνες με λεφτα μεσα στους οικους.
Εκεινη την ημερα ανοιξα μια ντουλαπα και βρηκα μεσα μια αλλη πορνη να κρυβεται απο το γκομενο-νταβα που την εψαχνε.
Την αρπαξα την πεταξα στο κρεβατι και την γαμησα σκληρα ! Νομιζω ηταν στον οικο που δουλευε η Νατασα η κροκοντίλο ξαδερφη της Ροδικας και κολλητη της κορης της Μαριας της ξεματιαστρας !

Μόνο έτσι λειτουργεί η Βασίλισσα, και από πρόγραμμα της μιας ώρας και πάνω σε βάζει και στενούς insta για να βλέπεις καινούργια story.Βέργας 7 ισόγειο Σαμπίνα σε μισάωρο πρόγραμμα. Υπάρχουν ακόμα σταθερά μαλάκες![]()
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 29
- Like
- 9.488
- Πόντοι
- 3.446
Τις προάλλες ήταν ένας μύστης (που σίγουρα είναι μέλος, αλλά δε ρώτησα κάτι) και του έλεγε ότι συνέχεια ακούγονται πολλά, όπως πχ ότι όλοι τον θεωρούν ελαφρύΓνωρίζει κάποιος εάν ο καθυστερημένος τσάτσος του Φιλιππίδου όροφος εργάζεται ακόμα εκεί;
Μου την σπάει τόσο που δεν πατάω στο μαγαζί.
Αφεντικό εάν το βλέπεις, να ξέρεις δεν είμαι ο μόνος. Χάνεις πελάτες![]()

Φυσικά ένα απ' τα σημαντικότερα πράγματα που έχω μάθει στα μπουρδέλα, είναι το να μην πιστεύω τίποτα
να το φας ήταν λίγο μα μου στην αρχή αλλά έκατσε τον έφαγε μετά...μπλε ματάρες και καλή πίπα.Όχι, αλλά που θα μου πάει![]()
Τελευταία τροποποίηση:
και επίσημα κασκαντέρ.Η παραδοσιακή αυλή με τη μπουγάδα στο Βέργας 7
![]()
ήταν αδύνατο να σου έχει ξεφύγει....Υ.Γ. Φίλε @Outis2024 η χτεσινοβραδινή που έγραψες δεν είναι Άννα, αλλά η σοβιετική Γιάννα (έχω γράψει κριτική)
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 200
- Like
- 52.435
- Πόντοι
- 36.228
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 293.906
- Πόντοι
- 47.170
κάνα Αλβανό σίγουρα χαχαχαχαχαΠοιον μου θυμίζει το σκέτο "Ναι"?![]()
Εχει και την αδερφή της που είναι στο ίδιο καλούπι και έχει βυζαρες ! Ωραία μωράκια ειδικά η αδερφή της αλλά πάντα μουτρωμένες μέσα!
Ναι σωστά, τα έχουμε γράψει από παλιά.
εγώ μάλλον στάθηκα τυχερός τι να πω. μπανιαρισμενο το μωρό μου ήρθε, μοσχομυριζε. Δεν είχε τρελή συμμετοχή αλλά λαου λαου πήρα αυτό που ήθελα. Και βυζακια με άφησε να καραμελωσω και με καβάλησε αρκετά, η δε πίπα μικρή σε διάρκεια καλή όμως σε ποιότητα. Παραξενεύτηκε που τελείωσα στο οχταλεπτο με το χαρακτηριστικό σχόλιο "Finnish?" χαιρετηθηκαμε και τράβηξα τον δρόμο της επιστροφής. Το σαλόνι δε φεύγοντας κατά τη 1:30 γεμάτο και η τσατσά είχε πιάσει ψιλή κουβέντα.Και προσοχή με την κυρία...
Τα έχω πει!
![]()
φιλαράκι άκου, επειδή ανακάλυψες το σάιτ πέρσι ...Κι από κάτι μέλη που είναι 20 χρόνια μηδέν εις το πηλίκο, ακόμα πιο χρήσιμο!
Εδώ μέσα κάποιοι κάνουνε το κέφι τους, κάποιοι κάνουνε το βίτσιο τους, και κάποιοι κάνουνε τη δουλειά τους.
Σε κάθε περίπτωση κανείς δε χρωστάει τίποτα σε κανένα ...
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 200
- Like
- 52.435
- Πόντοι
- 36.228
Ωραία φιλαράκι...φιλαράκι άκου, επειδή ανακάλυψες το σάιτ πέρσι ...
Εδώ μέσα κάποιοι κάνουνε το κέφι τους, κάποιοι κάνουνε το βίτσιο τους, και κάποιοι κάνουνε τη δουλειά τους.
Σε κάθε περίπτωση κανείς δε χρωστάει τίποτα σε κανένα ...
Αλλά δεν το ανακάλυψα το σάιτ πέρσι, ασχέτως αν αποφάσισα πέρσι να γίνω μέλος.
Επίσης, η θεωρία κανείς δεν χρωστάει σε κανένα τίποτα, άρα κανείς δεν χρειάζεται να κάνει κ τίποτα είναι αρκετά ηττοπαθής κ οδηγεί στην αδράνεια.
Καλή σου μέρα...
@Μήτσος Μπάμπολας θα κάνεις κανένα κασκαντεριλικι Ιωαννίνων 5 που ειπώθηκε για νέες παρουσίες;
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 200
- Like
- 52.435
- Πόντοι
- 36.228
Δύσκολο για σήμερα μύστη μου...@Μήτσος Μπάμπολας θα κάνεις κανένα κασκαντεριλικι Ιωαννίνων 5 που ειπώθηκε για νέες παρουσίες;