Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 385K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.687
Πόντοι
1.336
Βλέπω η Τζούλια Σοφία βγήκε για φαγητό με Αντρέα και άλλες 2. Η 3η πρέπει να είναι η Μερλίνα. Η Αντρέα πολύ γλυκούλα είναι. Εμένα γιατί δεν με κάλεσαν όμως; :think:

Πορνερ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Κριτικές
10
Like
574
Πόντοι
311
@okotzak
Στιγμιότυπο οθόνης 2025-09-27, 22.25.32.png

Tυπε @okotzak εγω πριν 15 χρονια πηγα σε ενα μπορδελο στο μεταξουργειο και οσο περιμενα την κοκοτα να ερθει στο δωματια εκανα ψαχτικη μηπως βρω κανα θησαυρο, πολλες φορες εχω βρει κρυψωνες με λεφτα μεσα στους οικους.
Εκεινη την ημερα ανοιξα μια ντουλαπα και βρηκα μεσα μια αλλη πορνη να κρυβεται απο το γκομενο-νταβα που την εψαχνε.
Την αρπαξα την πεταξα στο κρεβατι και την γαμησα σκληρα ! Νομιζω ηταν στον οικο που δουλευε η Νατασα η κροκοντίλο ξαδερφη της Ροδικας και κολλητη της κορης της Μαριας της ξεματιαστρας !
Τι μου θύμισες; Λες να ζει η κροκοντιλο; :coffee:

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.210
Πόντοι
446
Βέργας 7 ισόγειο Σαμπίνα σε μισάωρο πρόγραμμα. Υπάρχουν ακόμα σταθερά μαλάκες:jerking:
Μόνο έτσι λειτουργεί η Βασίλισσα, και από πρόγραμμα της μιας ώρας και πάνω σε βάζει και στενούς insta για να βλέπεις καινούργια story.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.486
Πόντοι
3.446
Γνωρίζει κάποιος εάν ο καθυστερημένος τσάτσος του Φιλιππίδου όροφος εργάζεται ακόμα εκεί;

Μου την σπάει τόσο που δεν πατάω στο μαγαζί. :2funny:

Αφεντικό εάν το βλέπεις, να ξέρεις δεν είμαι ο μόνος. Χάνεις πελάτες :dunno:
Τις προάλλες ήταν ένας μύστης (που σίγουρα είναι μέλος, αλλά δε ρώτησα κάτι) και του έλεγε ότι συνέχεια ακούγονται πολλά, όπως πχ ότι όλοι τον θεωρούν ελαφρύ :effemine: κλπ, αλλά δεν ήθελε να παραδεχτεί κάτι τέτοιο... Και έλεγε ότι έχει οικογένεια και παιδί στην εφηβεία κλπ, κι ότι ποτέ δε θα γινόταν πούσ εε "gay" :dunno::2funny::2funny:
Φυσικά ένα απ' τα σημαντικότερα πράγματα που έχω μάθει στα μπουρδέλα, είναι το να μην πιστεύω τίποτα

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.210
Πόντοι
446
Τελευταία τροποποίηση:

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.210
Πόντοι
446

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.871
Πόντοι
47.170

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.210
Πόντοι
446
Εχει και την αδερφή της που είναι στο ίδιο καλούπι και έχει βυζαρες ! Ωραία μωράκια ειδικά η αδερφή της αλλά πάντα μουτρωμένες μέσα!

Ναι σωστά, τα έχουμε γράψει από παλιά.

Και προσοχή με την κυρία...
Τα έχω πει!
:hi:
εγώ μάλλον στάθηκα τυχερός τι να πω. μπανιαρισμενο το μωρό μου ήρθε, μοσχομυριζε. Δεν είχε τρελή συμμετοχή αλλά λαου λαου πήρα αυτό που ήθελα. Και βυζακια με άφησε να καραμελωσω και με καβάλησε αρκετά, η δε πίπα μικρή σε διάρκεια καλή όμως σε ποιότητα. Παραξενεύτηκε που τελείωσα στο οχταλεπτο με το χαρακτηριστικό σχόλιο "Finnish?" χαιρετηθηκαμε και τράβηξα τον δρόμο της επιστροφής. Το σαλόνι δε φεύγοντας κατά τη 1:30 γεμάτο και η τσατσά είχε πιάσει ψιλή κουβέντα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom