Εγώ ρε παιδιά να σας πω την αλήθεια έχω απογοητευτεί με τους Έλληνες.
Πόσες φορές έχω πληρώσει την κοπέλα και φυλής και
μεταξουργείο να πάει να κάνει δωρεάν σεξ για 10 λεπτά (πληρωμένα από μένα)με δύο ή τρεις συναγωνιστές με νορμάλ πρόγραμμα εννοώντας όλα με προφυλακτικό και τελείωμα πάνω στον κώλο ή πάνω στην κωλοτρυπίδα της... Κανένας δεν το έκανε!!!! Τους παρακαλούσε η κοπέλα. Κάποιοι έφευγα, και κάποιοι το έκαναν δωρεάν αλλά τελείωναν μέσα στην καπότα!!
Μόλις η κοπέλα το έλεγε σε πακιστανούς έτρεχαν όλοι να το κάνουν.
Φαντάζομαι να τελειώσει κάποιος πάνω στον κώλο της κοπέλας είναι κάτι φυσιολογικό δεν είναι κάτι extreme δεν πρόκειται να κολλήσει κάτι.
Γιατί εμείς οι Έλληνες έχουμε τέτοια κολλήματα??
Την περασμένη εβδομάδα συγκεκριμένα στην φυλής περίμενα μέσα στο δωμάτιο 45 λεπτά μέχρι να χύσουν την κοπέλα!!
12 άτομα συνολικά μπήκαν νεαρής ηλικίας έως 25χρ.
Η κοπέλα να τους λέει δωρεάν σεξ, σεξ με προφυλακτικό, τελειωτικό πάνω στον κώλο μου.
Όλοι γελούσαν και μετά έφευγαν!
Στην τελευταία τριάδα που μπήκε μέσα στον οίκο... βγαίνω από το δωμάτιο και τους λέω: παιδιά κερνάω και τους τρεις μπείτε μέσα να τη γαμήσετε να τελειώνουμε θέλω να πάω να κοιμηθώ!!
ΥΓ. Μου στέλνετε κάποιοι μηνύματα και μου λέτε να σας στέλνω μήνυμα όταν πηγαίνω.
Αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί πάω σε άσχετες φάσεις και δεν είναι ποτέ προγραμματισμένο.