άντε τώρα να εξηγήσεις πως βρέθηκε το αμάξι σου παρκαρισμένο στη Φυλης...![]()
Ήταν τύφλα, τράκαρε 13 παρκαρισμένα αυτοκίνητα και δεν είχε, καν, δίπλωμα
Αλκοόλ τέσσερις φορές πάνω από το όριο έδειξε το αλκοτέστ -και δεν είχε καν νυχτώσει.newpost.gr
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 237
- Like
- 29.400
- Πόντοι
- 32.758
Και άδεια να είναι η Φυλής δεν υπάρχει περίπτωση να παρκάρω. Στην Αχαρνών βρίσκεις εύκολα οπότε ποιος ο λόγος. Εάν δεν είσαι κάτοικος και παρκάρεις εκεί είσαι βλάκας.άντε τώρα να εξηγήσεις πως βρέθηκε το αμάξι σου παρκαρισμένο στη Φυλης...
Μια φορά στο Ιάσονος 1Γ ένας πάρκαρε ακριβώς απέξω στο ένα μέτρο από την πόρτα. Αυτόν τον τύπο δεν τον λες και έξυπνο
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.829
- Πόντοι
- 11.096
Ρε νέα μελη, μη σας πω και τίποτα άλλο.... Η Αλίκη το τραβελι στη Φιλιππίδου έχει κεράσει βλεννορρια σε συναγωνιστή πριν κάνα 8-9 μήνες. Τραβάτε να σας πάρει πίπα! Τσάμπα είναι! Τι καθεστε; Πάρτε σειρά και από τους τσιγγάνους που πήρε πριν από εσάς και θα πάρει και μετά από εσάς!!
Σιγά μωρέ... Τι ψυχή έχει μια πίπα ε; Ειδικά και από άντρα!!
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.920
- Πόντοι
- 4.510
Μπάτε σκύλοι αλεστε η τύπισσαΡε νέα μελη, μη σας πω και τίποτα άλλο.... Η Αλίκη το τραβελι στη Φιλιππίδου έχει κεράσει βλεννορρια σε συναγωνιστή πριν κάνα 8-9 μήνες. Τραβάτε να σας πάρει πίπα! Τσάμπα είναι! Τι καθεστε; Πάρτε σειρά και από τους τσιγγάνους που πήρε πριν από εσάς και θα πάρει και μετά από εσάς!!
photographos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2025
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
ΑγαπητέΡε νέα μελη, μη σας πω και τίποτα άλλο.... Η Αλίκη το τραβελι στη Φιλιππίδου έχει κεράσει βλεννορρια σε συναγωνιστή πριν κάνα 8-9 μήνες. Τραβάτε να σας πάρει πίπα! Τσάμπα είναι! Τι καθεστε; Πάρτε σειρά και από τους τσιγγάνους που πήρε πριν από εσάς και θα πάρει και μετά από εσάς!!
Εγώ προσωπικά την σιχαινομουν και την σιχαίνομαι ανεξάρτητα αν έχει ένα σωρό αρρώστιες πάνω της ή όχι
Δεν έχω πάει ποτέ με τραβελι ούτε έχω δεχτεί να με ακουμπήσει
Ωστόσο εάν θεωρείς ότι αυτή έχει λιγότερες αρρώστιες από κάτι Ιβάνες από δ27 από κάτι Κωνσταντινές στη βέργας και από ένα σωρό άλλες πάω πάσο
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.829
- Πόντοι
- 11.096
Πώς συμπερανες από τα αναγραφόμενα μου ότι η Αλίκη έχει λιγότερες αρρώστιες από την Ιβανα Δ27 η οποία και αυτή έχει γραφτεί σε πρόσφατο παρελθόν ότι κόλλησε συναγωνιστη βλεννορρια;Αγαπητέ
Εγώ προσωπικά την σιχαινομουν και την σιχαίνομαι ανεξάρτητα αν έχει ένα σωρό αρρώστιες πάνω της ή όχι
Δεν έχω πάει ποτέ με τραβελι ούτε έχω δεχτεί να με ακουμπήσει
Ωστόσο εάν θεωρείς ότι αυτή έχει λιγότερες αρρώστιες από κάτι Ιβάνες από δ27 από κάτι Κωνσταντινές στη βέργας και από ένα σωρό άλλες πάω πάσο
Όσο για την Κωνσταντίνα Βέργας δεν σχολιαζω..... Η γλώσσα της έχει γευθεί τις μισές αντρικές κωλοτρυπίδες της Αθήνας!
Ότι άλλο θες στον σχολιασμό ημερησίας ενημέρωσης ( Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων - Page 317 - bourdela.com forum ) Εδώ σπαμαρουμε.
Έχω απαντήσεις για όλα σου τα ερωτήματα.
έτσι είναι η πουτάνα, δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, τουλάχιστον πέρασες εσύ καλά και για τους δύο μας...την ώρα
Φωκαίας 25 ισόγειο Γιασμίν μελαχρινή Ρουμάνα προμίλφ, με 2άρι βυζί, μέσο ύψος. Ελεύθερη φλογέρα κ 69
Εδώ έγινε η κατάθεση στη Γιασμίν
Καλή φλογέρα κ δυνατό γαμήσι σε δύο στάσεις. Καλές εντυπώσεις
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 202
- Like
- 53.269
- Πόντοι
- 36.228
Έφαγε καλό πιστόνιασμα για να ξεχρεώσει κ τη φόλα που σε κέρασε.έτσι είναι η πουτάνα, δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, τουλάχιστον πέρασες εσύ καλά και για τους δύο μας...