Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.461
Πόντοι
1.326
Τελικά δεν μπορούσα να ηρεμήσω με τίποτα και βρέθηκα τυχαία στην περιοχή...Μπήκα Αλκαμένους που δούλευαν δύο μεγαλοκοπέλες Μάγια και Τάνια . Μάγια απλό πρόγραμμα και Τάνια με ελεύθερο. Ρώτησα για παρτούζα αλλά δεν έκαναν. Τελικά επέλεξα Μάγια που την είδα πιο ήρεμη και απλή για το σπιτικό σεξ που ήθελα. Εντάξει εμφάνιση τίποτα το σπουδαίο αλλά πολύ νάτουραλ σαν γυναίκα καθημερινή υπεράνω υποψίας που πάει για ψώνια το πρωί στην λαϊκή...Μπήκε μέσα, είχε προκαταρκτικά με κάτι φιλάκια και ωραία πίπα με πολύ παίξιμο χεριού...Πρώτα ήρθε από πάνω, το έβαλε με το ζόρι γιατί είναι στενή και χωρίς λίπανση κάτω...Καυλωτικές φωνές σαν να το απολαμβάνει και να είχε καιρό να κάνει σεξ...Μετά ήρθα από πάνω της και τέλος στα τέσσερα με καλή συμμετοχή σε όλες τις στάσεις... Τελείωσα ωραία γεμίζοντας την καπότα...
1000013453.jpg

Πες μου σε παρακαλώ το σκεπτικό πριν ανεβάσεις τη συγκεκριμένη φωτογραφία:
1) Να σου πούμε μπράβο για την ποσότητα που έχυσες;
2) Να αγοράσουμε την ίδια καπότα διότι δοκιμάστηκε και δεν σπάει;
3) Να έχεις αποδεικτικό πως αν γκαστρωθεί η πουτάνα δεν είναι δικό σου;
4) Να την εκτυπώσουμε και να τη βάλουμε στο οικογενειακό μας άλμπουμ προκειμένου να θυμόμαστε τα κατορθώματα σου;

Είμαι τελικά περίεργος που θέλω να βλέπω creepshots απο πουτάνες (μουνιά, βυζιά, κώλους) και όχι καπότες ή τα παπάρια σας.

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.431
Πόντοι
2.536
4) Να την εκτυπώσουμε και να τη βάλουμε στο οικογενειακό μας άλμπουμ προκειμένου να θυμόμαστε τα κατορθώματα σου;

Είμαι τελικά περίεργος που θέλω να βλέπω creepshots απο πουτάνες (μουνιά, βυζιά, κώλους) και όχι καπότες ή τα παπάρια σας.

Αν ανέβαζε πχ σκατωμένη καπότα μετά από πρωκτικό, ναι, θα είχε νόημα! :bigdick:
IMG_20240104_194448.jpg

Η χρονιά άρχισε με πρωκτικό εκτός προγράμματος! :rockon::zfuck:
Καλή πρωκτοχρονια σε όλους! :zfuck:

Σκούφος με μερέντα από το δυνατό εκτός προγράμματος πρωκτικό! :zfuck:

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
518
Πόντοι
20

Για την καυλάντα την ανέβασα, τι άλλο...Μπορεί να γίνω ινφλουένσερ των μπουρδέλων, ποτέ δεν ξέρεις

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.570
Πόντοι
7.446

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.431
Πόντοι
2.536

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.461
Πόντοι
1.326
Αχιλλέως 48Β: Ιζαμπέλα, μελαχρινό τούμπανο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Στο σαλόνι περίμενε ένας ασχημομούρης γέρος, βρωμιάρης, ντυμένος σαν λέτσος, με ψυχιατρικά προβλήματα. Φορούσε μία νοσοκομειακή μάσκα και μόλις την κατέβασε, τρόμαξα: Είχε μία μακριά μούρη και έμοιαζε με λυκάνθρωπο. Η τσατσά τον έδιωξε, από το μπουρδέλο και μου είπε ότι, ο συγκεκριμένος, έρχεται συνέχεια και δεν περνάει ποτέ.

Κοντό και σχετικά αραιό μαλλί (νομίζω γκρι), συρτή και ψιλοτσιριχτή φωνή, τη μάσκα τη φοράει πάντα στο πιγούνι και την κατεβάζει πιο κάτω όταν μιλάει, κολλάει στις πουτάνες λέγοντας ''θέλεις να σου γλείψω το μουνάκι'' ή ''σου αρέσει το πισωκολλητό''.
Δεν είναι γέρος πάντως, απλώς λόγω των ψυχιατρικών θεμάτων του είναι εντελώς παρακμιακός και παραμελημένος.

Προσπάθησα να ακούσω εάν θα αναφέρει τίποτα για ακάποτο, σκατά ή στραπόν, διότι βάσει φαινότυπου σκέφτηκα τρία διαφορετικά μέλη από εδώ μέσα, όμως δεν έκανε κάποια νύξη σε αυτά.
Φαίνεται πως μέχρι και αυτός έχει πιο φυσιολογικά γούστα από εμάς εδώ μέσα.

Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
6.183
Πόντοι
7.195
Το χουμε χάσει με τις φωτογραφίες καιρό τώρα. Άμα τις εγκρίνουν οι συντονιστές... πάσο κι εμείς.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Γαμα τα, ειδικα τους τελευταιους μηνες κουρασαν αφανταστα. Βαρας μερικα μπλοκ και ησυχαζεις...
Αστους να τα λενε μονοι τους και να τους διαβαζουν μονο οι επισκεπτες :coffee:
Αυτό το πράγμα που όλοι οι άχρηστοι σχολιάζετε όποιον προσφέρει, πραγματικά με ξεπερνάει...

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.461
Πόντοι
1.326

Έτσι είναι όταν μαζεύονται σε ένα μέρος άλφα αρσενικά με την τεστοστερόνη στα ύψη.
Μπορεί να προκύψει καβγάς για ψύλλου πήδημα και στην καλύτερη θα βγούν μαχαίρια, ενώ στη χειρότερη κουμπούρια.
Τα μέλη του bou διψάνε για αίμα και απαιτούν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μέσω ραντεβού θανάτου στην πιάτσα.
Karambit, αφρικανικά μαχαίρια, στυλό - γκλοπ, πτυσσόμενα γκλοπς, απ' όλα έχει ο μπαξές.
Δεν μπλέκεις.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.383
Πόντοι
446
Τα μέλη του bou διψάνε για αίμα και απαιτούν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μέσω ραντεβού θανάτου στην πιάτσα.
Karambit, αφρικανικά μαχαίρια, στυλό - γκλοπ, πτυσσόμενα γκλοπς, απ' όλα έχει ο μπαξές.
Δεν μπλέκεις.
Μα γιαυτο το λογο δε παμε στα μπουρδελα? Τα κοριτσια ειναι απλα μια προφαση μουνια εχει παντου και στο κατω κατω κανενα μελος δεν εχει αναγκη να πληρωσει για να γαμησει.

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.431
Πόντοι
2.536
Απλά να ξέρετε ότι υπάρχει κάποιος από εδώ ο οποίος παίρνει φωτογραφίες και μηνύματα και τα δείχνει σε όλες τις κορασίδες για να ευνοηθεί
Ξέρουμε ποιος είναι;

Gxamos

Μέγας
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
24.231
Πόντοι
4.921
Ξέρουμε ποιος είναι;
Δεν είναι εύκολο έχω βάλει δικηγόρο να πάει σε κάποια μπουρδέλα να ζητήσει άδεια για να πάρει υλικό από τις κάμερες.
Θα πάρει ίσως πολύ χρόνο.
Αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι.
Stay in tune...

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.431
Πόντοι
2.536

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.391
Πόντοι
10.656
Πωωω, τι ήθελες και μας θύμισες αυτήν την κωλοοδό;
Στο πρώτο δουλεύει η σιτεμένη ξανθιά που ανοίγει αργά -και καλά- αισθησιακά το κομπινεζόν, ενώ ολόκληρος ο χώρος σκυλοβρωμάει γατίλα από όλα τα αιλουροειδή που ταίζουν απέξω.
Στο δεύτερο είναι αυτό το ΑΜΕΑ η Κατερίνα με τις περούκες από τα Jumbo (της είχαν κουρέψει γουλί το μαλλί στο Νταού Πεντέλης). Σε πλησιάζει σιχαμένα και ανακοινώνει πως γλείφει κώλους.
Στο τρίτο που είναι στον όροφο βγαίνει ένας αντιαισθητικός ντολμάς εδώ και πολλά χρόνια, τουλάχιστον διαθέτει τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια και κρατάει τα περισσότερα φώτα κλειστά ώστε να μην τρομάξουμε. Για να μην αναφέρω πόσο απότομες είναι οι σκάλες και ότι έχω κοντέψει να φάω γλείστρες.
πριν μια οκταετια-δεκαετια ηταν τιμιοι οι οικοι της Εξηκιου. Με επιφυλλαξη γιατι περασε πολυς καιρος, εκτος οτι καποια ετειναν προς στουντελα (με παροχη μπανιου κτλ), στο ενα δουλευε η μιλφαρα η Τζουλια η ανθυπορνοσταρ, στο ισογειο καλυπτε καποια ρεπο η στελλα η κοκκινομαλλα αλβανιδα που εδινε και κωλο αν δεν κανω λαθος, τιμιοτατο μιλφακι, σε αυτο με τα αποτομα σκαλια στον οροφο δουλευε μια ελληνιδα χοντρουλα (κριτικια;) που γαμιοταν σαν το σκυλι, και μετεπειτα ενα γλυκο πετιτ γυφτοειδες νεαρης ηλικιας το οποιο δεχοταν αβιαστα ολες τις ρομαντικες προτασεις :rockon:Τα ξερω γιατι πηγαινα καρφωτος τοτε μετα την δουλεια μεσημεροαπογευμα, εβρισκα παρκινγκ αμεσως, εκανα μπανιο πριν και μετα το γαμησι (σε αυτο του οροφου), και γενικα δεν ειχα απογοητευτει συνολικα απο αυτην την οδο.

Τωρα τι γινεται τα τελευταια χρονια, μαλλον δεν θελω να ξερω :zombie:Ας κρατησω τις αναμνησεις :takethis:

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.177
Πόντοι
12.436
Αν κάνει την πίπα καλά με προφυλακτικό, δεν έχει σοβαρή διαφορά στην αίσθηση. Δεν είναι θέμα το ελεύθερο, όταν γλύφει τόσους πολλούς;
Σίγουρα είναι θέμα το ελεύθερο και ειδικά στα μπουρδελάκια αλλά θεωρητικά το στοματικό είναι πιο ακίνδυνο από το κολπικό.
Τώρα, μια καλή πίπα με προφυλακτικό είναι σαφώς καλύτερη από μια αερόπιπα χωρίς, όμως μια καλή πίπα χωρίς έχει μεγάλη διαφορά στην αίσθηση νομίζω. Αυτό το γαμημένο το λάτεξ πάντα κάτι κόβει.
Άσε που είναι και ηθικό το θέμα. Εγώ π.χ. ειδικά όταν πετυχαίνω καμιά πιτσιρίκα σε στούντιο, σχεδόν πάντα δελεάζομαι να πληρώσω ελεύθερο. Δηλ. λέω στον εαυτό μου θα έχεις στο δωμάτιο μια κοπελίτσα με λιγότερα από τα μισά σου χρόνια - κάτι που ούτε στον ύπνο σου δεν το βλέπεις στον έξω κόσμο - κι αντί να της δώσεις να πιπιλήσει το πουλί σου θα την αφήσεις να γλείψει το λάτεξ;
Όχι πως δεν την έχω πατήσει με αερόπιπες βέβαια. Τι να κάνουμε, οι κίνδυνοι του αθλήματος... :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom