Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.417
Πόντοι
2.536
Εντωμεταξύ οταν μπηκα στο Φυλής 27Α ητσν μέσα ένας χοντρός τύπος μέσα στην μπίχλα. Φορούσε μια σκούρα μπλε μπλούζα και μια φόρμα ίδιο χρώμα. Ήταν λες και είχε κυλιστει στα χώματα.
Δεν μπορείς ρε πουστη μου να πας να γαμήσεις και να βρωμας. Αυτός χρειαζόταν κλίβανο για απολύμανση, όχι μπάνιο.
Ποια γυναίκα θα τον ανεχτεί αυτόν;;;
Ουτε να την ακουμπήσει δεν θα πρέπει να τον αφήσουν. Όχι να του κάνουν τσιμπούκι και να κάτσουν να τις γαμήσει.
Η πλάκα είναι ότι δεν του άρεσαν κιόλας τα κοριτσάκια και έφυγε.
Τι τραβάνε κι αυτές οι φουκαριάρες μερικές φορές. Είναι να τις λυπάσαι με κάτι τέτοιους.

Δεν ήταν χώματα αλλά γράσο και λάδια. Συγκεκριμένα δουλεύω σε συνεργείο και πήγα σκαστός από τη δουλειά. Επίσης τώρα που αρχίζει να χειμωνιάζει δεν κάνω τόσο συχνά μπάνιο. 1 φορά τον μήνα πιστεύω αρκεί

Μηδενικός Παράγοντας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Κριτικές
16
Like
986
Πόντοι
370

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.585
Πόντοι
26.435
απογευματινη βολτα στο Μεταξουργειο σημερα κατα τις 20:00...

Πηγα και ειδα την Ουκρανεζα Βαλερια στο Ιασωνος 20α ισογειο που ειχαν γραψει εδω για αυτην και που νομιζα οτι ηταν η ξανθια μιλφαρα που δουλευε πριν μερικους μηνες στο Ιασωνος 1β επανω δεξια....καμια σχεση αλλη κοπελα επισης Ουκρανεζα στρουμπουλη κοκκινομαλλα καπου στο 1,62 με πιασιματακια....σχετικα καλη ηταν αλλα εφαγα ξενερωμα που δεν συναντησα την μιλφαρα που περιμενα οποτε δεν περασα μαζι της...ισως αλλη μερα...

Πηγα τελικα στο Κ11 ισογειο οπου περασα μετα απο αρκετο καιρο με την πετιτ Νταρια (πρωην Ντανιελα) οπου στο δωματιο ηταν λυπημενη , μου εκανε παραπονα οτι βαραει μυγες δεν εχει καθολου δουλεια, δεν πατανε καθολου Ελληνες μονο Πακιστανοι/Αφγανοι και αυτοι μονο βλεπουν στο σαλονι και φευγουν...."δεν ξερω τι συμβαινει, τι να πω...καθολου δουλεια"....

Τωρα τι να κανω να πιστεψω αυτην ή το ρητο "μην πιστευεις πουστη λογια και πουτανας μοιρολογια"???

Οπως και να χει αμα οντως λεει αληθεια αυτο δεν ειναι καλο σημαδι γιατι στο τελος θα παει και αυτη σπιτι της.... Κατι παρομοιο ειχα ζησει με την Ρωσιδα Νατασσα και με την Ελληνιδα Γκιλφ Δαναη......και οι δυο τους 1-2 μηνες πριν σταματησουν οριστικα και γινουν τσατσαδες μεσα στο δωματιο μου εξεφραζαν την πικρα τους που δεν ειχε δουλεια οπως παλαιοτερα....Για να δουμε τι θα γινει με την Ντανιελα....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Όταν κάνουν απλο, και δεν εννοώ να κάνουν την κάθε ανωμαλία, όταν ΔΕΝ αφήνουν χουφτώματα, ούτε φιλιά (όχι στόμα), ούτε 69, ούτε ελ στοματικό, για κώλο δεν το συζητάμε καν, όταν ΑΝ τις γαμήσεις λίγο πιο δυνατά ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ (τελευταία έχει παίξει πολύ σε κριτικές εδώ μέσα), όταν σ αφήνουν άχυστο στο 6λεπτο και φεύγουν, όταν με τον τρόπο τους σε αποθαρρύνουν μέσα στο δωμάτιο να κάνεις πράγματα, όταν σου λένε με χίλιους τρόπους ότι ¨χάρη σου κάνω¨ όταν σε βρίζουν οι τσατσάδες, όταν κάνουν ντου gay τσάτσοι στα δωμάτια, όταν σ απειλούν να φέρουν να σε δείρουν, όταν τόσα δωμάτια στο Μετάξι (και αλλού) έχουν να καθαριστούν δεν ξέρω και γω από πότε, ΤΟΤΕ...Ναι Ελληνας ΔΕΝ θα πάει εύκολα, αν πάει δεν θα μείνει, ΔΕΝ καταλαβαίνουν ότι χρειάζονται πελάτες ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ, οι Πάκηδες ξυπνάνε και αυτόι, γενικά...ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ να κάνουν έστω τα βασικά στο σεξ, ΝΑΙ να πάνε σπίτι τους, στο διάολο ή και παραπέρα.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.608
Πόντοι
1.056
Στην οδο Φυλης δυο αλγερινοι εριχναν με ενα πυροσβεστηρα στον αερα και προκαλεσαν πανικο στους κατοικους. Οι αστυνομια εσπευσε αμεσως και τους περασε χειροπεδες, λιγο πιο κατω στην Αχαρνων αφεθηκαν ελευθεροι... :coffee:
Μετα δεν ειναι να απορεις για το ποσο μπουρδελο ειμαστε!!!

Αντι να σκουπισουν το κεντρο απο ολα τα σκουπιδια...

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.357
Πόντοι
446

25/10/25

στις 15:30

Φωκαίας
  • 27α: Βαλεντίνα, Ντούλτσε
  • 27β: Εμμανουέλα
  • 27γ: Ιζαμπέλα, Βικτώρια
Φιλιππίδου
  • 11α: Βαλέρια, Σάρα
  • 11β: Τάνια, Κορίνα
Αγκύρας
  • 12α: Ντάρια, Ήρα
  • 9: Αναστασία, Μερσίνη
Φυλής

αλλαγή βάρδιας

Φωκαίας
Φυλής
  • 66α: 2 Λατίνες
  • 66δ: Νίκη, Λούνα δεν ήθελε να σαλονάρει
  • 65α: Χριστίνα Τσέχα
Μιση ωρα σκρολλαρω πανω κατω αλλα spoiler δε βλεπω,εκανες πληρωμενο ονλυφανς κι εσυ? :confused:

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.417
Πόντοι
2.536
Μιση ωρα σκρολλαρω πανω κατω αλλα spoiler δε βλεπω,εκανες πληρωμενο ονλυφανς κι εσυ? :confused:
2-3 που ήθελα ήταν σε δωμάτιο και με πίεζε αρκετά ο χρόνος οπότε έφυγα :confused:

Στις πιάτσες κάτι έγινε όμως :afro:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.585
Πόντοι
26.435
Είμαι πριν λίγο καιρό και περιμένω στο σαλόνι του Φωκαίας 27 όροφος.
Μπαίνει μέσα ένας ψηλός. Φορούσε μια λευκή αμάνικη φανέλα (καλτ) και είχε ένα άπλανο ύφος, κοιτούσε στο υπερ πέραν δηλαδή. (Σαν τρελός που το έχει σκάσει από το ίδρυμα :confused:)
Η τσατσά του είπε ότι οι κοπέλες είναι κλεισμένες με μεγάλα προγράμματα και ότι δεν είναι διαθέσιμες.
Στη συνέχει η τσατσά που είχε όρεξη για κουβέντα μου είπε ότι είναι βίαιος, ρίχνει σκαμπίλια στις κοπέλες, τις πιάνει από το λαιμό και τις σφίγγει και κάτι τέτοια . . .
Εντωμεταξύ ο τύπος παίζει να ήτανε 1.90 και τουλάχιστον 100 κιλά, άντε να τον έχεις αυτόν μέσα στο δωμάτιο και να είσαι μια κοπελίτσα 60 κιλά ξέρω γω και να πρέπει να βγάλεις άκρη :skull-and-crossbones:
Πριν από κάνα μμμ ας πούμε 8μηνο στο Φώκαιας αυτό που ναι υπόγειο/σκαλάκια κάπου 9:30 το βράδυ περίμενα στο σαλόνι και μου ζήτησε "βοήθεια" μια τσατσά για έναν παρόμοιο τύπο. Δεν παίχτηκε τίποτα απολύτως απλά βγήκε ένας τύπος έξω από το δωμάτιο αρκετά ντουκι και έκανε μανουρα που δεν είχε τελειώσει και κατηγορούσε/απειλούσε θεούς και δαίμονες. Ήμουν σαλονι, του πει η τσατσά: περιμένει κόσμος θυμώνεις τους πελάτες" . Του πα απλά ότι δε λέει τώρα να κάνεις τέτοια φασαρία, ούτε να απειλές, άμα νοιωθεις ότι σου κάναν μαλακία φύγε και γύρνα κύριος με την αστυνομία. Δε μίλησε έφυγε. Προφανώς δεν θα γυρνούσε, ο τύπος ήταν όντως κάπως γεροδεμένος και κάτι είχε πάρει 1000%. Από τη νοηματική της Λατίνας πουτανας κατάλαβα πως δεν τελείωνε με τίποτα και έγινε εριστικός και απειλούσε.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.388
Πόντοι
10.656
(ελεγκτες * στο μετρο οποτε επρεπε να βγαλω εισητηριο και δεν ειχα ψιλα, οποτε γυρισα ως το περιπτερο να χαλασω 50 ρικο και τσουπ το δεκαρικο τσουπ και τα σπιτακια 2 βηματα παλι).

*Τελευταια φορα το εσκασα απο ελεγκτες σε προηγουμενη βολτα το Σεπτεβριο αλλα ειχε διεξοδο ο χωρος και φορουσα μασκα στο μετρο οποτε οσο εκανα πως τους εδειχνα εισητηριο και ψαρωσαν περασα αναμεσα τους με κατι σαν σπρωξιδι και δε γυρισα που μου φωναζανε οι μουλοι,ακομα πιο απαξιωτικο γιαυτους οτι δεν ετρεξα καν.
επειδη στο μετρο δεν εχει σημα, αν τους δειξεις καρτα τραπεζας (που περναει και σαν εισιτηριο πλεον) ακομα κι αν την σκαναρουν δεν μπορουν να δουν την συναλλαγη... Μια φορα που ειχα παρει για πολλες ωρες το μετρο για δουλειες πηγαινε ελα (ειχε χαλασει το μηχανακι, το αμαξι δεν μπορεις να το παρκαρεις πουθενα κεντρο), με ελεγξαν συνολο 4-5 φορες και καμια δεν μπορουσαν να δουν τι παιζει με την χρεωστικη (την ειχα χτυπησει/χρεωσει κανονικα) και απλα με αφηναν να περασω.

Επισης αν βγαινεις απο το μετρο και εχει ελεγκτες, αν σου ζητησουν εισιτηριο κανε οτι ψαχνεσαι και πες οτι σου εκλεψαν το πορτοφολι :tooth: Αρχισε να ριχνεις λιγα μπινελικια (γαμω την τυχη μου κτλ) και ρωτα τους που μπορεις να απευθυνθεις για απωλεια, θα σου πουν μια γενικη πιπα να πας σταθμαρχη κτλ, και απλα φευγεις κυριος.

Αυτα για να αποφευγετε την οποιαδηποτε διενεξη σε περιπτωση αναγκης :coffee:

Επειδη μερικες φορες εχει και μπατσους στους σταθμους το λεω, δεν θα μπορεις παντα να φευγεις νταιλικι:coffee:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.357
Πόντοι
446
επειδη στο μετρο δεν εχει σημα, αν τους δειξεις καρτα τραπεζας (που περναει και σαν εισιτηριο πλεον) ακομα κι αν την σκαναρουν δεν μπορουν να δουν την συναλλαγη... Μια φορα που ειχα παρει για πολλες ωρες το μετρο για δουλειες πηγαινε ελα (ειχε χαλασει το μηχανακι, το αμαξι δεν μπορεις να το παρκαρεις πουθενα κεντρο), με ελεγξαν συνολο 4-5 φορες και καμια δεν μπορουσαν να δουν τι παιζει με την χρεωστικη (την ειχα χτυπησει/χρεωσει κανονικα) και απλα με αφηναν να περασω.

Επισης αν βγαινεις απο το μετρο και εχει ελεγκτες, αν σου ζητησουν εισιτηριο κανε οτι ψαχνεσαι και πες οτι σου εκλεψαν το πορτοφολι :tooth: Αρχισε να ριχνεις λιγα μπινελικια (γαμω την τυχη μου κτλ) και ρωτα τους που μπορεις να απευθυνθεις για απωλεια, θα σου πουν μια γενικη πιπα να πας σταθμαρχη κτλ, και απλα φευγεις κυριος.

Αυτα για να αποφευγετε την οποιαδηποτε διενεξη σε περιπτωση αναγκης :coffee:

Επειδη μερικες φορες εχει και μπατσους στους σταθμους το λεω, δεν θα μπορεις παντα να φευγεις νταιλικι:coffee:
Εκανα την κινηση πως περναω εισητηριο στο σκανερ τους και ψαρωσαν και χαλαρωσε το πλεγμα,ετσι ξεφυγα.Αλλα ηταν σταθμος Λαρισης οπου βγαινεις απο σκαλες στην εξοδο χωρις τα γκισε,οποτε ουσιαστικα δεν ειχαν δικαιωμα να μου κανουν κατι,μονο αν ψαρωνα και καθομουνα.

Εχω μακρα πειρα με τους ελεγκτες,οπως ελεγε ο Πασαρης για τους μπατσους.Αλλες μαχες χαθηκαν αλλες κερδηθηκαν και χει παιξει ακραιο σκηνικο Θησειο(ναι Θησειο ελεγκτες στο τραινο μεσα!!) οπου με εχουν τσακωσει 4 και με μαρκαρουν κανονικα περιμενωντας τσεους.Ενας γελαγε μαζι μου που το παιζα ξενος και με συμπαθησε,με τους αλλους 3 φουλ trash talk εκατερωθεν να πουλαω τρελα να τους προκαλω να με βαρεσουν ωστε να βρω δικαιολογια να παιξω βρωμικα και γω και ο πιο χαζουλης να μου λεει συνεχεια οτι δε φοραω παντελονια.Σε καποια φαση επειδη πιασαν κι αλλον ξεφυγα σαν ραγκμπυ και μεινε ο ενας που γελαγε απτην αρχη που το παιζα τουριστας και μου λεει απο μενα περνας γιατι με κανες και γελασα φυγε πριν ερθουν μπατσοι γτ ειναι κοντα.Ε γυρναω σε αυτον που μου σπαμμαρε για παντελονια και φωναζω με ολη τη δυναμη ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΝ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.Νταξ τον πηραν στο ψιλο ολοι οι δικοι του μαζι μη σου πω ολος ο σταθμος :2funny:

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.176
Πόντοι
12.436
Πριν από κάνα μμμ ας πούμε 8μηνο στο Φώκαιας αυτό που ναι υπόγειο/σκαλάκια κάπου 9:30 το βράδυ περίμενα στο σαλόνι και μου ζήτησε "βοήθεια" μια τσατσά για έναν παρόμοιο τύπο. Δεν παίχτηκε τίποτα απολύτως απλά βγήκε ένας τύπος έξω από το δωμάτιο αρκετά ντουκι και έκανε μανουρα που δεν είχε τελειώσει και κατηγορούσε/απειλούσε θεούς και δαίμονες. Ήμουν σαλονι, του πει η τσατσά: περιμένει κόσμος θυμώνεις τους πελάτες" . Του πα απλά ότι δε λέει τώρα να κάνεις τέτοια φασαρία, ούτε να απειλές, άμα νοιωθεις ότι σου κάναν μαλακία φύγε και γύρνα κύριος με την αστυνομία. Δε μίλησε έφυγε. Προφανώς δεν θα γυρνούσε, ο τύπος ήταν όντως κάπως γεροδεμένος και κάτι είχε πάρει 1000%. Από τη νοηματική της Λατίνας πουτανας κατάλαβα πως δεν τελείωνε με τίποτα και έγινε εριστικός και απειλούσε.
καλά εντάξει... λες κι είναι ο πρώτος ή ο τελευταίος που δεν τελειώνει με τίποτα σε μαγαζί :jerking:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.585
Πόντοι
26.435
Εκανα την κινηση πως περναω εισητηριο στο σκανερ τους και ψαρωσαν και χαλαρωσε το πλεγμα,ετσι ξεφυγα.Αλλα ηταν σταθμος Λαρισης οπου βγαινεις απο σκαλες στην εξοδο χωρις τα γκισε,οποτε ουσιαστικα δεν ειχαν δικαιωμα να μου κανουν κατι,μονο αν ψαρωνα και καθομουνα.

Εχω μακρα πειρα με τους ελεγκτες,οπως ελεγε ο Πασαρης για τους μπατσους.Αλλες μαχες χαθηκαν αλλες κερδηθηκαν και χει παιξει ακραιο σκηνικο Θησειο(ναι Θησειο ελεγκτες στο τραινο μεσα!!) οπου με εχουν τσακωσει 4 και με μαρκαρουν κανονικα περιμενωντας τσεους.Ενας γελαγε μαζι μου που το παιζα ξενος και με συμπαθησε,με τους αλλους 3 φουλ trash talk εκατερωθεν να πουλαω τρελα να τους προκαλω να με βαρεσουν ωστε να βρω δικαιολογια να παιξω βρωμικα και γω και ο πιο χαζουλης να μου λεει συνεχεια οτι δε φοραω παντελονια.Σε καποια φαση επειδη πιασαν κι αλλον ξεφυγα σαν ραγκμπυ και μεινε ο ενας που γελαγε απτην αρχη που το παιζα τουριστας και μου λεει απο μενα περνας γιατι με κανες και γελασα φυγε πριν ερθουν μπατσοι γτ ειναι κοντα.Ε γυρναω σε αυτον που μου σπαμμαρε για παντελονια και φωναζω με ολη τη δυναμη ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΝ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.Νταξ τον πηραν στο ψιλο ολοι οι δικοι του μαζι μη σου πω ολος ο σταθμος :2funny:
η εισιτηριοδιαφυγή απ' όσο ξέρω ακόμα είναι πλημμέλημα, δεν είσαι υποχρεωμένος να καθήσεις να περιμένεις την αστυνομία, οι ελεγκτές ΔΕΝ έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν την οποιαδήποτε βία/περιορισμό της ελευθερίας, οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί αυτοάμυνα και να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης...Επισημάνετε τους πως δεν έχουν δικαίωμα να σας περιορίσουν, δεν προτίθεστε να περιμένετε και ότι οτιδήποτε κάνουν θα αντιμετωπιστεί με νόμιμο τρόπο. Οκ πολλές φορές έχουν μπάτσους μαζί πλέον.
Εδώ επιτρέψτε μου να σας δώσω τα φώτα μου από χρόνια τριβής μου με κάθε λογής βοθρολυμματα. ΟΛΟΙ φοβούνται την έκθεση στο "φως" πχ...μπάτσοι σε μπάτσους σε ΜΜΕ, έκθεση των ονομάτων τους σε αναρχικές οργανώσεις, κτλ. Τι εννοώ...νόμιμοι ΚΑΙ παράνομοι ΟΛΟΙ έχουν συμφέροντα, ΧΤΥΠΑ τους εκεί, θα γίνουν μακράν πιο συνενοησημοι ΑΛΛΑ μην τους στριμωχνεις ΠΟΤΕ μέχρι τέλους, θα σου απαντήσουν και μετά πάει αλλού το θέμα.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.357
Πόντοι
446
η εισιτηριοδιαφυγή απ' όσο ξέρω ακόμα είναι πλημμέλημα, δεν είσαι υποχρεωμένος να καθήσεις να περιμένεις την αστυνομία, οι ελεγκτές ΔΕΝ έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν την οποιαδήποτε βία/περιορισμό της ελευθερίας, οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί αυτοάμυνα και να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης...Επισημάνετε τους πως δεν έχουν δικαίωμα να σας περιορίσουν, δεν προτίθεστε να περιμένετε και ότι οτιδήποτε κάνουν θα αντιμετωπιστεί με νόμιμο τρόπο. Οκ πολλές φορές έχουν μπάτσους μαζί πλέον.
Εδώ επιτρέψτε μου να σας δώσω τα φώτα μου από χρόνια τριβής μου με κάθε λογής βοθρολυμματα. ΟΛΟΙ φοβούνται την έκθεση στο "φως" πχ...μπάτσοι σε μπάτσους σε ΜΜΕ, έκθεση των ονομάτων τους σε αναρχικές οργανώσεις, κτλ. Τι εννοώ...νόμιμοι ΚΑΙ παράνομοι ΟΛΟΙ έχουν συμφέροντα, ΧΤΥΠΑ τους εκεί, θα γίνουν μακράν πιο συνενοησημοι ΑΛΛΑ μην τους στριμωχνεις ΠΟΤΕ μέχρι τέλους, θα σου απαντήσουν και μετά πάει αλλού το θέμα.
Πλεον τους γραφω σταρχιδια μου φιλε εδω και πολλαα χρονια εξου και οτι δεν ετρεξα καν στον σταθμο απλα τους "παραμερισα" οπως περναγα αναμεσα τους σε πολυ νορμαλ πλαισια χωρις τσαμπουκαδες και ορμητικοτητα ισα να χωρεσω.Βεβαια ειχα το νου και για μπατσους στην εξοδο οποτε και να θελα να τους καβλαντησω λιγο γιατι ειναι μουνοσκυλα ,δεν το εκανα.

Αυτους τους συγκεκριμενους που λεω πριν 10 χρονια τους εξηγουσα πως δεν μπορουν να με αγγιξουν και οτι διωκεται ποινικα και μου πουλαγαν οτι απλα κλεινουν τον χωρο και δεν απαγορευεται,φτασαμε να θελει να με κοπανησει ο ενας και οι αλλοι να τον κρατανε και καλα.Το αστειο ειναι πως χτυπησα εισητηριο και γυρισα αμεσως πισω να τους πετυχω να μου κανουν ελεγχο ενω πριν 2 λεπτα του βριζα τη μανα του αλλου και λεγε πως θα με γαμησει οταν με ξαναπετυχει ,αλλα ειχαν φυγει.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
56
Like
21.015
Πόντοι
10.906
Απόγευμα Φωκαίας 17 Β ( πάνω)

Η όμορφη Μαρίνα ρωσόφωνη, με σέξι φόρεμα λεοπάρδαλης

shopping

ήταν κεφάτη, και πέρασα ωραία
και αυτό οφείλεται στο Στάλιν !

Αν δεν είχε γίνει κομμουνιστική η Ρωσία
δεν θα είχε καταστραφεί οικονομικά,
ώστε να ερχόντουσαν στην Ελλάδα οι Ρωσίδες για βίζιτες.
Επίσης, με τον κομμουνισμό μεγάλωσαν και έμαθαν να είναι
απλές και άνετες, και χωρίς κόμπλεξ !

Ο κομμουνισμός είναι το καλύτερο σύστημα ... για τις ΑΛΛΕΣ χώρες
που έχουν μουνάρες, για να να έρχονται στα ρδελάκια μας ! :rockon::rockon::rockon:

Να είσαι καλά στον Ουρανό
Στάλιν !
:2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny:
Πέρα από το τραγικό του θέματος της κατάρρευσης μιας κοινωνίας, χρονολογικά η συγκεκριμένη ή ήταν αγέννητη το 1990 ή νεογέννητη. Η νοοτροπία βέβαια ενός λαού δεν ξεριζώνεται σε μία μέρα ή έναν χρόνο, παίρνει δύο -τρεις γενιές να αλλάξει.

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.176
Πόντοι
12.436
Απέχω 1 χρόνο απο το άθλημα του αγοραίου έρωτα λέτε να ξαναπάω ; Δεν κατάφερα να κάνω τίποτα έκτος πληρωμής ολον αυτο τον καιρό
και το συζητάς;
Το σεξ στα μαγαζιά έχει τα μειονεκτήματά του αλλά είναι καλύτερα να παρακαλάς την κάθε ψωνισμένη;
Να είσαι αόρατος για δαύτες γιατί το 80% των γυναικών κοιτάει το 20% των αντρών;
Να τρως τις χυλόπιτες με τη σέσουλα και να σου κάθεται μια στο τόσο καμιά επιεικώς μέτρια και μετά να σε αρχίζει στα Άρλεκιν "τι θα γίνει με μας;";
Να βλέπεις το καριολάκι στο δρόμο ημίγυμνο και να ξέρεις ότι τη χαίρεται κάποιος άλλος κι εσύ θα πας σπίτι να τον παίξεις;
Αυτά έκανα κι εγώ ο μαλάκας μια ζωή και τώρα στα γεράματα θυμήθηκα να γίνω πορνοεπιβήτορας...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
614
Like
99.916
Πόντοι
48.067
Χθες το μεσημέρι, το αφεντικό (εγώ) τρελάθηκε, κατέβηκε στην πιάτσα και μοίραζε πίπες.

Αχαρνών 86: Πήγα στοχευμένα στον συγκεκριμένο οίκο, καθώς συναγωνιστής ενημέρωσε, ότι εκεί βρισκόταν η Μίρα. Μία γυναίκα, την οποία είχα στοχοποιήσει από πέρυσι, όταν δούλευε στο Φυλής 69Α. Η Μίρα είναι μία Ουκρανή milf, με έκφυλη εμφάνιση, τριάρια βυζιά, αδύνατη και ελαφρώς άκωλη. Το πρόγραμμα της είναι νορμάλ και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Πλήρωσα και ο αντιπαθητικός, μπάρμπας, τσάτσος με έβαλε στο τελευταίο δωμάτιο, αφού σιχτίρισε έναν Μπαγκλαντεσιανό, που έφυγε. Μετά από λίγα λεπτά, ήρθε η Μίρα, γδύθηκε και αρχίσαμε κατευθείαν το μπαλαμούτι. Φουλ φιλιά, ρούφηγμα βυζιών και δαγκώματα, από μέρους μου, με την Μίρα να είναι δεκτική. Μόλις κατάλαβα ότι θα έχυνα, της είπα να τον πάρει, γρήγορα, στο στόμα, όπου έχυσα μετά από λίγα nanoseconds, καθώς ήμουν υπέρ-καυλωμένος. Μετά από το χύσιμο, η Μίρα, αράξε δίπλα μου και τα λέγαμε. Μου άρεσε, αυτή η κίνηση, γιατί καλό το γαμήσι, αλλά υπάρχει πάντα και το ανθρώπινο κομμάτι, της συνουσίας. Εν κατακλείδι, η Μίρα, εκτός από έμπειρη πόρνη, είναι και καλό τυπάκι. Μαζί της δούλευε και μία Φολό-Λατίνα, με νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
ΥΓ1: Ευχαριστώ, τον συναγωνιστή black crow, που ενημέρωσε για την παρουσία της και τον Μύστη Σμύρνη, που το επιβεβαίωσε.
ΥΓ2: Παρτάκηδες και επισκέπτες, έτσι κάνουν οι συναγωνιστές. Ενημερώνει ο ένας, τον άλλον και περνάνε όλοι καλά. Α, για να μην το ξεχάσω: Γαμιέστε!

Φωκαίας 27Β: Κατερίνα, Πολωνικό τεθωρακισμένο. Λάγνα φάτσα, με πάρα πολλά κιλά και τεράστια βυζιά. Απευθύνεται σε μερακλήδες, που ασκούν συγκεκριμένα επαγγέλματα, με βαρέα ανθυγιεινά ένσημα, όπως ματσακόνι σε καράβια, φορτηγατζήδες, εργάτες στην Χαλυβουργία, αμμοβολή στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, κτλ. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Φωκαίας 19: Καίτη, αρκετά εμφανίσιμη, νεαρή, ξανθιά κοπέλα. Ωραίο σωματάκι, με μικρό βυζί και στρογγυλό κώλο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Μαζί της δούλευε και η Άννα, μία εμφανίσιμη πιτσιρίκα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Καθώς ανέβαινα, τον δρόμο, προς τα πάνω, έκανα μια στάση έξω από το Φωκαίας 9. Παρατήρησα τα γκράφιτι και σκέφτηκα ότι, αφού αυτός που τα έγραψε είχε τέτοιου είδους ανησυχίες και ήθελε να δράσει, γιατί δεν μπήκε μέσα σε κάποιο μπουρδέλο για να ζητήσει τον λόγο, από κάποιον νταβατζή. Θα σας γράψω εγώ, γιατί δεν το έκανε: Γιατί είναι ή δειλός ή αδιάφορος και κατά βάθος θέλει τις γυναίκες να είναι θύματα, για να έχει λόγο ύπαρξης.

20251030_150340.jpg
20251030_150401.jpg

Φυλής 69Β: Βίκυ, η γνωστή όμορφη Ρωσίδα επέστρεψε. Μου φάνηκε καλά, καθώς σαλονάρισε χαμογελαστή. Δεν έχει χάσει όλα τα κιλά της. Ήταν πρησμένη και τσουπωτή, πιθανόν από φαρμακευτική αγωγή, η οποία περιλαμβάνει κορτιζόνη. Μακάρι να γίνει τελείως καλά, η γυναίκα. Μας πρόσφερε λάγνες στιγμές και μας ξεκαύλωσε, όταν το είχαμε ανάγκη. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Διδύμου 16Α: Τέλος εποχής, για το συγκεκριμένο μπουρδέλο, καθώς μπήκε ενοικιαστήριο. Σε αυτόν τον οίκο είχε ξεκινήσει να εργάζεται η Άντζελα, η οποία έγραψε την δική της ιστορία, μεταξύ 2000 - 2004.

20251030_151353.jpg

Διδύμου 18Β: Κλειστό.

Διδύμου 18Α: Κλειστό.

Πρατήρησα, πάνω από τα συγκεκριμένα μπουρδέλα, δύο περιστέρια να πηδιούνται και άλλα δύο να τους παίρνουν μάτι. Τελικά, όπως και οι ομοφυλόφιλοι, έτσι και οι μπανιστηρτζήδες. Υπάρχουν σε όλα τα είδη, εκτός από τους ανθρώπους.

20251030_151441.jpg

Διδύμου 20: Κλειστό και μάλλον πρέπει να μπήκε οριστικό λουκέτο, όπως και στα προηγούμενα.

20251030_151608.jpg

Διδύμου 22: Μαρία, μελαχρινή, Γυφτό-Βουλγάρα, milf. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό.

Διδυμου 27: Τάνια, πατσαβούρα gilf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Μαζί της δούλευε και η Ιβάνα, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Πλήρωσα και πέρασα μαζί της. Η τσατσά με οδήγησε στο αριστερό δωμάτιο, αυτό που έχει ένα κούκλο-σκύλο στον καναπέ. Η Ιβάνα ήρθε στο δωμάτιο, με χαιρέτησε και γδύθηκε τελείως. Έβαλε gel στο δάχτυλο της και το τοποθέτησε στην σούφρα και στο μουνί της. Μάλλον προσφέρει και πρωκτικό και ας μην το ανακοίνωσε η τσατσά, στο σαλόνι. Ξάπλωσε πάνω μου και με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα. Με φιλούσε και γέλαγε, ταυτόχρονα. Στην συνέχεια άρχισε να με τσιμπουκώνει. Της είπα να μου γλύψει τα αρχίδια και αυτή υπάκουσε. Τα έγλυφε και γελούσε, ταυτόχρονα, ακριβώς όπως όταν με φιλούσε. Παρόλο που είχα χύσει, πριν από λίγα λεπτά, ένιωθα το τέλος να έρχεται πολύ γρήγορα. Της είπα να τον πάρει ξανά, στο στόμα της. Αυτή το έκανε και εγώ της τα έδωσα όλα μέσα. Σηκώθηκε και πήγε προς τον νιπτήρα. Δεν είδα να τα φτύνει, γιατί πήρε λίγο χαρτί και φύσηξε την μύτη της. Η γυναίκα δεν στέκει καλά και χρήζει, άμεσα, ψυχιατρικής παρακολούθησης. Ήταν η δεύτερη φορά, που πέρασα μαζί της και διαπίστωσα ότι χειροτέρεψε περισσότερο. Βγήκα από το μπουρδέλο και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Τελικά, η πρωινή βάρδια είναι η καλύτερη. Έχει ησυχία, δεν σε ενοχλεί κανείς και το απολαμβάνεις. Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!

τυπε τι πρόβλημα εχει η Βίκυ απο φ69 ? ειχα ξεχάσει να βαλω καποτα μια φορά οταν μπηκα απο πισω για αυτο ρωταω

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.403
Πόντοι
1.056
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom