Χθες το μεσημέρι, το αφεντικό (εγώ) τρελάθηκε, κατέβηκε στην πιάτσα και μοίραζε πίπες.
Αχαρνών 86: Πήγα στοχευμένα στον συγκεκριμένο οίκο, καθώς συναγωνιστής ενημέρωσε, ότι εκεί βρισκόταν η Μίρα. Μία γυναίκα, την οποία είχα στοχοποιήσει από πέρυσι, όταν δούλευε στο Φυλής 69Α. Η Μίρα είναι μία Ουκρανή milf, με έκφυλη εμφάνιση, τριάρια βυζιά, αδύνατη και ελαφρώς άκωλη. Το πρόγραμμα της είναι νορμάλ και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Πλήρωσα και ο αντιπαθητικός, μπάρμπας, τσάτσος με έβαλε στο τελευταίο δωμάτιο, αφού σιχτίρισε έναν Μπαγκλαντεσιανό, που έφυγε. Μετά από λίγα λεπτά, ήρθε η Μίρα, γδύθηκε και αρχίσαμε κατευθείαν το μπαλαμούτι. Φουλ φιλιά, ρούφηγμα βυζιών και δαγκώματα, από μέρους μου, με την Μίρα να είναι δεκτική. Μόλις κατάλαβα ότι θα έχυνα, της είπα να τον πάρει, γρήγορα, στο στόμα, όπου έχυσα μετά από λίγα nanoseconds, καθώς ήμουν υπέρ-καυλωμένος. Μετά από το χύσιμο, η Μίρα, αράξε δίπλα μου και τα λέγαμε. Μου άρεσε, αυτή η κίνηση, γιατί καλό το γαμήσι, αλλά υπάρχει πάντα και το ανθρώπινο κομμάτι, της συνουσίας. Εν κατακλείδι, η Μίρα, εκτός από έμπειρη πόρνη, είναι και καλό τυπάκι. Μαζί της δούλευε και μία Φολό-Λατίνα, με νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
ΥΓ1: Ευχαριστώ, τον συναγωνιστή black crow, που ενημέρωσε για την παρουσία της και τον Μύστη Σμύρνη, που το επιβεβαίωσε.
ΥΓ2: Παρτάκηδες και επισκέπτες, έτσι κάνουν οι συναγωνιστές. Ενημερώνει ο ένας, τον άλλον και περνάνε όλοι καλά. Α, για να μην το ξεχάσω: Γαμιέστε!
Φωκαίας 27Β: Κατερίνα, Πολωνικό τεθωρακισμένο. Λάγνα φάτσα, με πάρα πολλά κιλά και τεράστια βυζιά. Απευθύνεται σε μερακλήδες, που ασκούν συγκεκριμένα επαγγέλματα, με βαρέα ανθυγιεινά ένσημα, όπως ματσακόνι σε καράβια, φορτηγατζήδες, εργάτες στην Χαλυβουργία, αμμοβολή στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, κτλ. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Φωκαίας 19: Καίτη, αρκετά εμφανίσιμη, νεαρή, ξανθιά κοπέλα. Ωραίο σωματάκι, με μικρό βυζί και στρογγυλό κώλο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Μαζί της δούλευε και η Άννα, μία εμφανίσιμη πιτσιρίκα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Καθώς ανέβαινα, τον δρόμο, προς τα πάνω, έκανα μια στάση έξω από το Φωκαίας 9. Παρατήρησα τα γκράφιτι και σκέφτηκα ότι, αφού αυτός που τα έγραψε είχε τέτοιου είδους ανησυχίες και ήθελε να δράσει, γιατί δεν μπήκε μέσα σε κάποιο μπουρδέλο για να ζητήσει τον λόγο, από κάποιον νταβατζή. Θα σας γράψω εγώ, γιατί δεν το έκανε: Γιατί είναι ή δειλός ή αδιάφορος και κατά βάθος θέλει τις γυναίκες να είναι θύματα, για να έχει λόγο ύπαρξης.
Φυλής 69Β: Βίκυ, η γνωστή όμορφη Ρωσίδα επέστρεψε. Μου φάνηκε καλά, καθώς σαλονάρισε χαμογελαστή. Δεν έχει χάσει όλα τα κιλά της. Ήταν πρησμένη και τσουπωτή, πιθανόν από φαρμακευτική αγωγή, η οποία περιλαμβάνει κορτιζόνη. Μακάρι να γίνει τελείως καλά, η γυναίκα. Μας πρόσφερε λάγνες στιγμές και μας ξεκαύλωσε, όταν το είχαμε ανάγκη. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Διδύμου 16Α: Τέλος εποχής, για το συγκεκριμένο μπουρδέλο, καθώς μπήκε ενοικιαστήριο. Σε αυτόν τον οίκο είχε ξεκινήσει να εργάζεται η Άντζελα, η οποία έγραψε την δική της ιστορία, μεταξύ 2000 - 2004.
Διδύμου 18Β: Κλειστό.
Διδύμου 18Α: Κλειστό.
Πρατήρησα, πάνω από τα συγκεκριμένα μπουρδέλα, δύο περιστέρια να πηδιούνται και άλλα δύο να τους παίρνουν μάτι. Τελικά, όπως και οι ομοφυλόφιλοι, έτσι και οι μπανιστηρτζήδες. Υπάρχουν σε όλα τα είδη, εκτός από τους ανθρώπους.
Διδύμου 20: Κλειστό και μάλλον πρέπει να μπήκε οριστικό λουκέτο, όπως και στα προηγούμενα.
Διδύμου 22: Μαρία, μελαχρινή, Γυφτό-Βουλγάρα, milf. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό.
Διδυμου 27: Τάνια, πατσαβούρα gilf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Μαζί της δούλευε και η Ιβάνα, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Πλήρωσα και πέρασα μαζί της. Η τσατσά με οδήγησε στο αριστερό δωμάτιο, αυτό που έχει ένα κούκλο-σκύλο στον καναπέ. Η Ιβάνα ήρθε στο δωμάτιο, με χαιρέτησε και γδύθηκε τελείως. Έβαλε gel στο δάχτυλο της και το τοποθέτησε στην σούφρα και στο μουνί της. Μάλλον προσφέρει και πρωκτικό και ας μην το ανακοίνωσε η τσατσά, στο σαλόνι. Ξάπλωσε πάνω μου και με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα. Με φιλούσε και γέλαγε, ταυτόχρονα. Στην συνέχεια άρχισε να με τσιμπουκώνει. Της είπα να μου γλύψει τα αρχίδια και αυτή υπάκουσε. Τα έγλυφε και γελούσε, ταυτόχρονα, ακριβώς όπως όταν με φιλούσε. Παρόλο που είχα χύσει, πριν από λίγα λεπτά, ένιωθα το τέλος να έρχεται πολύ γρήγορα. Της είπα να τον πάρει ξανά, στο στόμα της. Αυτή το έκανε και εγώ της τα έδωσα όλα μέσα. Σηκώθηκε και πήγε προς τον νιπτήρα. Δεν είδα να τα φτύνει, γιατί πήρε λίγο χαρτί και φύσηξε την μύτη της. Η γυναίκα δεν στέκει καλά και χρήζει, άμεσα, ψυχιατρικής παρακολούθησης. Ήταν η δεύτερη φορά, που πέρασα μαζί της και διαπίστωσα ότι χειροτέρεψε περισσότερο. Βγήκα από το μπουρδέλο και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Τελικά, η πρωινή βάρδια είναι η καλύτερη. Έχει ησυχία, δεν σε ενοχλεί κανείς και το απολαμβάνεις. Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!