Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 273 άτομα (24 μέλη και 249 επισκέπτες)

Katourokavlas

Μέγας
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
15
Like
5.412
Πόντοι
3.665
Επειδή την πρωτοείδα τον Ιούνιο όταν δούλεψε ως Νανσί στα Ιωαννίνων 3 ,η φωτογραφία εκτός του ότι είναι πολύ παλιά είναι κλασσικά κ πειραγμένη....φυσικό είναι βυζομπαλο
Παλι αυτη :confused:

thepoutsoman

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα, μια Τζένη Αλβανή νομίζω, που δούλευε στο Ιάσωνος 2β ( όροφος) βραδινή βάρδια συνήθως και καμιά φορά σαν τσατσα στο Ιάσωνος 1β όροφος αριστερά, ξέρει καποιος αν δουλεύει κάπου;

ANTIMETPO

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2025
Like
39
Πόντοι
0
Αν κάνει την πίπα καλά με προφυλακτικό, δεν έχει σοβαρή διαφορά στην αίσθηση. Δεν είναι θέμα το ελεύθερο, όταν γλύφει τόσους πολλούς;

ANTIMETPO

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2025
Like
39
Πόντοι
0
Υπάρχουν απλά μπουρδέλα που την κλείνεις την κοπέλα για 1 - 2 ωρίτσες;

Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
297
Like
35.731
Πόντοι
78.608

Vandersexxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2023
Κριτικές
9
Like
402
Πόντοι
280
Αμίρα Στέλλα από δίδυμου και Ιάσωνος ξέρει κανείς που βρίσκεται ;
Είχα το τηλέφωνο της αλλά άλλαξα συσκευή μπορεί να βοηθήσει κάποιος να την εντοπίσω ;

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
3.206
Πόντοι
456
Σήμερα έλυσαν ριζικά το πρόβλημα των βουλωμένων αποχετεύσεων σε αυτά τα δυο μπουρδέλα, και στο πάνω και στο κάτω: Έκοψαν το νερό :confused:
Πέρασα μία, Λάνα και Όλια. Πέτυχα την φάση που ήρθε που ήρθε ο υδραυλικός. Τον πέρασε για πελάτη στην αρχή! Μετά του έλεγε, 2 κοπέλες έχουμε όποια θες να σε κεράσουμε! :cheesy:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
28
Like
13.921
Πόντοι
17.045
Υπάρχουν απλά μπουρδέλα που την κλείνεις την κοπέλα για 1 - 2 ωρίτσες;
Τι θα κάνεις δύό ώρες μέσα στο μπουρδέλο τύπε;
Θα παραγγείλεις ντελίβερι και μετά θα την πέσεις για ύπνο;

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
2.333
Πόντοι
441
Φωτογραφίες δεν θα ξανά ανεβάσω απο κορασίδες.
Στα φρύδια σας το ξέρω..
Απλά να ξέρετε ότι υπάρχει κάποιος από εδώ ο οποίος παίρνει τις φωτογραφίες και τα μηνύματα και τα δείχνει σε όλες τις κορασίδες για να ευνοηθεί.
Μου το έχουν πει είδη τρεις κορασίδες..
Απλά πρέπει να προσέχετε τι ανεβάζεται..
Τέτοιοι γλιτσες δυστυχώς υπάρχουν αμέτρητοι.
Εικάζω πως αυτός που το κάνει ισως είναι κάποιος άπλυτος λέτσος απ αυτούς που συναντάμε πολύ συχνά στους οίκους και ρωτάνε την τσατσά αν η κοπέλα κάνει ελ.στοματικο τελειωτικό ενώ ζεχνουν τυρίλα.
Ίσως να μην είναι καν μέλος ή να είναι πρώην μέλος που πρόσφατα έφυγε με τις κλωτσιές απ το σαιτ μετα απο διάφορα που συνέβησαν.....

Όμως, επειδή οι φωτογραφίες που ανεβάζεις κάνουν το νήμα να αποκτά παραπάνω ενδιαφέρον, θα σου πρότεινα να ανεβάζεις φωτογραφίες από κοπέλες που δούλευαν στο παρελθόν ή από κάποιες που δούλευαν πρόσφατα αλλα γύρισαν πίσω στην πατρίδα τους λόγω λήξης βίζας.
Έτσι δε θα μπορεί να ζητήσει κανείς τίποτα από καμιά.

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.856
Πόντοι
34.948
Καλησπέρα, μια Τζένη Αλβανή νομίζω, που δούλευε στο Ιάσωνος 2β ( όροφος) βραδινή βάρδια συνήθως και καμιά φορά σαν τσατσα στο Ιάσωνος 1β όροφος αριστερά, ξέρει καποιος αν δουλεύει κάπου;
Εχει χαθει αυτη...τελευταια φορα που την ειδα ηταν πριν κανα 8μηνο σχεδον στο Ιασωνος 1β επανω νυχτερινη βαρδια οπου και περασα δωματιο μαζι της..καλη περιπτωση νταρντανας ξανθιας αλβανιδας...

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.825
Πόντοι
11.915
Κολοκυνθούς 38Β: Πρώτο εμφανίστηκε ένα πρεζόνι, με πράσινα ή μπλε μάτια, η οποία έμοιαζε με την Χάρλεϊ Κουίν, από την ταινία "Suicide Squad". Φορούσε ένα νυχτικό και το πρόγραμμα που πρόσφερε ήταν νορμάλ. Μαζί της δούλευε και άλλη μία γυναίκα (ο Θεός να την κάνει), από την οποία εμπνεύστηκα τον τίτλο της ενημέρωσης. Οι Αμερικανοί λένε, ότι ένα show δεν τελειώνει, εάν δεν βγει, στο τέλος, να τραγουδήσει η χοντρή. Η συγκεκριμένη βγήκε μέσα από το κουζινάκι και μόλις την αντίκρισα, έμεινα μαλάκας: Ένα αλλόκοτο πράγμα με κοντό μαλλί, κωλόφατσα και ένα απαίσιο, χοντρό και ατσούμπαλο σώμα. Σαλονάρισε ολόγυμνη, με την κοιλιά να κρέμεται και να καλύπτει όλη την ευαίσθητη περιοχή της! Δεν έμοιαζε με άνθρωπο, αλλά με διασταύρωση Στεγόσαυρου και φορτωτή Caterpillar 216Β3. Για το μόνο που είμαι σίγουρος, είναι ότι ήταν γένους θηλυκού, καθώς δεν έμοιαζε να είναι από τον δικό μας κόσμο. Μου θύμισε κάτι πλάσματα, από το σύμπαν του Resident Evil και της μυθολογίας Κθούλου. Το φρικάρισμα ολοκληρώθηκε, όταν ανακοίνωσε ότι κάνει τα πάντα και χωρίς καπότα!

Κολοκυνθούς 38Α: Μία χοντρή, με συμπαθητικό πρόσωπο και σεξουαλική φωνή. Σαλονάρισε, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Έφυγα και κατευθύνθηκα προς την οδό Μαραθώνος. Η σκέψη μου ήταν, συνεχώς, στο τρίμπαζο που είχα δει προηγουμένως. Σκέφτηκα, ότι ίσως είχε δραπετεύσει από κάποιο Τσίρκο Τεράτων. Τσέκαρα, μάλιστα και στις κολόνες, μήπως είχαν βάλει κάποιο Amber Alert, το οποίο θα δήλωνε την εξαφάνιση της και θα ενημέρωνε και για πιθανή αμοιβή. Το τελευταίο θα ήταν το ιδανικό, γιατί πριν από λίγες εβδομάδες πήγα κουβά, 70€ και ήθελα να ρεφάρω. Είχα ποντάρει στην ΑΕΚ, να κατακτήσει το Super Cup, στο μπάσκετ (απόδοση 12).

Αχιλλέως 48Β: Ιζαμπέλα, μελαχρινό τούμπανο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Στο σαλόνι περίμενε ένας ασχημομούρης γέρος, βρωμιάρης, ντυμένος σαν λέτσος, με ψυχιατρικά προβλήματα. Φορούσε μία νοσοκομειακή μάσκα και μόλις την κατέβασε, τρόμαξα: Είχε μία μακριά μούρη και έμοιαζε με λυκάνθρωπο. Η τσατσά τον έδιωξε, από το μπουρδέλο και μου είπε ότι, ο συγκεκριμένος, έρχεται συνέχεια και δεν περνάει ποτέ.

Είδα και απόειδα, από αυτά που αντίκρισα στην πιάτσα και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Η συγκεκριμένη πιάτσα είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί. Σαν μία εναλλακτική Disneyland, με horror θεματολογία, στην οποία μπορείς να πληρώσεις 10€ και να παίξεις με τα πλάσματα, τους εξωγήινους και τα τέρατα που περιλαμβάνει. Ακριβώς, όπως κάνεις με τα παιχνίδια που βρίσκονται στο Allou Fan Park.
Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!
Γι αυτήν την καλτιλα κατεβαίνουμε κέντρο μύστη, αυτην την βρωμα έχει ανάγκη ο σκληρος μπουρδελιαρης. Για πρεζόνια της περιοχής δεν διάβασα κάτι και για τους έγχρωμους τουρίστες των τσαρδιων.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.578
Πόντοι
446
Ενημερωση μεσα στην ενημερωση μιας και το φερε η κουβεντα για Κολοκυνθους Ντισνευλαντ κλπ.

Το ps plus extra μολις εβαλε στα free παιχνιδια το Silent Hill 2.

Τελευταία τροποποίηση:

VagArt12

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Κριτικές
1
Like
400
Πόντοι
21
Ενημερωση μιας και το φερε κουβεντα για Κολοκυνθους Ντισνευλαντ κλπ.

Το ps plus extra μολις εβαλε στα free παιχνιδια το Silent Hill 2.
Πολυ σημαντική λεπτομέρεια την κρατάω

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.625
Πόντοι
7.215
Ντάξει οι άνθρωποι έχουν πάει το catfishing σε νέα επίπεδα :2funny:
Είδα και εγώ την φώτο και είπα να περάσω να ρίξω μια ματιά :jerking:
Ενημερωτικά στο δίπλα (3) δούλευε η μιλφάρα προγκιλφ θεία Ναταλία.Με αγκάλιασε στο σαλόνι, μου έδωσε ένα πεταχτό και μου είπε
να μη κάνω βόλτες μέστο κρύο και να κάτσω εδώ να την γαμήσω :rose:
Ναταλία :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.625
Πόντοι
7.215
Αν κάνει την πίπα καλά με προφυλακτικό, δεν έχει σοβαρή διαφορά στην αίσθηση. Δεν είναι θέμα το ελεύθερο, όταν γλύφει τόσους πολλούς;
Όπως το πάρεις, εξαρτάται πόσο "τυχερός" μπορεί να είσαι...

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
904
Πόντοι
86
Κοιτάει η Ναόμι να πάρει εξτραδάκι για να κάνει ελεύθερη φλογέρα. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση...
Άμα πέσει το εξτραδάκι, τη ξεχνάνε αμέσως την υγεία!
Και τι να την κάνεις την πιπα αφου χάλια θα είναι. Εγω στις μικρές ποτέ δεν ζητάω πιπα. Απλά τις βάζεις κάτω ιεραποστολικο για να τις βλέπεις να το απολαμβάνεις και τις πηδας.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.181
Πόντοι
3.246
Σήμερα κλείνει ο 3ος χρόνος της μπουρδελοκαριέρας μου και λέω να το γιορτάσω με επετειακό τσουτσούνι στην ίδια κοπέλα που είχα πάρει όταν ξανάρχισα να βολτάρω μετά από σχεδόν 15 χρόνια και 2-3 σε στανταράκια.

Αυτό που προσπαθώ να κάνω χοντρικά ειναι έναν πρόχειρο απολογισμό αλλά είναι αδύνατο, τα μοναδικά κορίτσια που έχω πάρει σε 3 χρόνια πορνοκαριέρας πρέπει πλέον να μετριούνται σε εκατοντάδες (κυρίως λόγω Λατίνων που αλλάζουν) και τα ευρώ σίγουρα σε χιλιάδες , μάλλον 5ψήφιο με σχεδόν μηδενικά ΣΜΝ, μεγάλος εθισμός αλλά δεν γαμιέται, όσο υπάρχει προσιτό μουνί και μπορείς, πρέπει να το εκμεταλευέσαι !

wolf1

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
57
Like
2.191
Πόντοι
2.660
Mini brief από Μετάξι μετά τις 12.00 σήμερα
Μεγ.Αλεξάνδρου 17 : Η Ελληνιδάρα Ρέα στο δωμάτιο, αναμονή στο έτερο ,και συναγωνιστής μπάρμπας περίμενε στο σαλόνι υπομονετικά να πα΄ρει παπούτσι απ τον ΄τοπο του κ ας κάνει υπεραπλό.
Ιάσωνος 43 : H Π΄ροστυχη έκφυλη γιαγιά Ντιάνα + η γκρανυ Ζωή Ελληνίδα απ τη κωριο τη τσοκάι
Μεγ. Αλεξάνδρου 28Α Αριστέρα. 2 Μεγαλοκοπέλες με ελεύθερο Αρίνα η μια αν θυμάμαι καλά με ωραίο σώμα αλλά ξινή μούρη. Η 2η χοντρούλα αλλά ευδιάθετη. Αν έμπαινα δώμα, αυτή θα έπαιρνα
Όλα τα μαγαζάκια απέναντι από το Ιάσωνος 43 ανοικτά , αλλά δεν μπήκα πουθενά, λόγω χρόνου. ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΞΙ!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom