Κολοκυνθούς 38Β: Πρώτο εμφανίστηκε ένα πρεζόνι, με πράσινα ή μπλε μάτια, η οποία έμοιαζε με την Χάρλεϊ Κουίν, από την ταινία "Suicide Squad". Φορούσε ένα νυχτικό και το πρόγραμμα που πρόσφερε ήταν νορμάλ. Μαζί της δούλευε και άλλη μία γυναίκα (ο Θεός να την κάνει), από την οποία εμπνεύστηκα τον τίτλο της ενημέρωσης. Οι Αμερικανοί λένε, ότι ένα show δεν τελειώνει, εάν δεν βγει, στο τέλος, να τραγουδήσει η χοντρή. Η συγκεκριμένη βγήκε μέσα από το κουζινάκι και μόλις την αντίκρισα, έμεινα μαλάκας: Ένα αλλόκοτο πράγμα με κοντό μαλλί, κωλόφατσα και ένα απαίσιο, χοντρό και ατσούμπαλο σώμα. Σαλονάρισε ολόγυμνη, με την κοιλιά να κρέμεται και να καλύπτει όλη την ευαίσθητη περιοχή της! Δεν έμοιαζε με άνθρωπο, αλλά με διασταύρωση Στεγόσαυρου και φορτωτή Caterpillar 216Β3. Για το μόνο που είμαι σίγουρος, είναι ότι ήταν γένους θηλυκού, καθώς δεν έμοιαζε να είναι από τον δικό μας κόσμο. Μου θύμισε κάτι πλάσματα, από το σύμπαν του Resident Evil και της μυθολογίας Κθούλου. Το φρικάρισμα ολοκληρώθηκε, όταν ανακοίνωσε ότι κάνει τα πάντα και χωρίς καπότα!
Κολοκυνθούς 38Α: Μία χοντρή, με συμπαθητικό πρόσωπο και σεξουαλική φωνή. Σαλονάρισε, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Έφυγα και κατευθύνθηκα προς την οδό Μαραθώνος. Η σκέψη μου ήταν, συνεχώς, στο τρίμπαζο που είχα δει προηγουμένως. Σκέφτηκα, ότι ίσως είχε δραπετεύσει από κάποιο Τσίρκο Τεράτων. Τσέκαρα, μάλιστα και στις κολόνες, μήπως είχαν βάλει κάποιο Amber Alert, το οποίο θα δήλωνε την εξαφάνιση της και θα ενημέρωνε και για πιθανή αμοιβή. Το τελευταίο θα ήταν το ιδανικό, γιατί πριν από λίγες εβδομάδες πήγα κουβά, 70€ και ήθελα να ρεφάρω. Είχα ποντάρει στην ΑΕΚ, να κατακτήσει το Super Cup, στο μπάσκετ (απόδοση 12).
Αχιλλέως 48Β: Ιζαμπέλα, μελαχρινό τούμπανο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Στο σαλόνι περίμενε ένας ασχημομούρης γέρος, βρωμιάρης, ντυμένος σαν λέτσος, με ψυχιατρικά προβλήματα. Φορούσε μία νοσοκομειακή μάσκα και μόλις την κατέβασε, τρόμαξα: Είχε μία μακριά μούρη και έμοιαζε με λυκάνθρωπο. Η τσατσά τον έδιωξε, από το μπουρδέλο και μου είπε ότι, ο συγκεκριμένος, έρχεται συνέχεια και δεν περνάει ποτέ.
Είδα και απόειδα, από αυτά που αντίκρισα στην πιάτσα και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Η συγκεκριμένη πιάτσα είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί. Σαν μία εναλλακτική Disneyland, με horror θεματολογία, στην οποία μπορείς να πληρώσεις 10€ και να παίξεις με τα πλάσματα, τους εξωγήινους και τα τέρατα που περιλαμβάνει. Ακριβώς, όπως κάνεις με τα παιχνίδια που βρίσκονται στο Allou Fan Park.
Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!