Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.048
- Πόντοι
- 43.828
Ναι στον όροφο84β είναι η μονικα η μολδαβεζα?
Ναι στον όροφο84β είναι η μονικα η μολδαβεζα?
Νατάσα γκίλφ ξανθιά με πιασίματα κ ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόναΙωαννίνων 3 όροφος
ΕυχαριστώΝαι στον όροφο
Η Μονικα ηταν μαζι με Σαρα?Καθε φορα που μπαινω μου σπαει τα παπαρια και δε γουσταρωΕχθες απογευμα το Κατερινιω στο Φωκαιας 19 βαραγε μυγες.Ψυχη δεν υπηρχε στο μαγαζι.Η δευτερη βαρδια δεν της παει και το υφακι χιλιων καρδιναλιων επισης.Στο Φψκαιας 25 εγαμευθει η Μονικα η ρουμανοτσουρκα που φωναζει θελω πουτσα θελω πουτσα στο σαλονι.Ηταν και στις ομορφιες της.Ειχε ξυρισει και την τριχοφυϊα της τριγυρω απο τα μαγουλα και τπ πηγουνι της και ηταν ολα τα λεφτα.Ειχε φρεσκοξυρισει και το μουνακι της το γυφτικο και την σπατουλαρισα μεχρι τελους.Ακαποτη πιπουλα οπως της ζητησα και επειτα σεξακι στα 4 σαν τα σκυλια μεχρι βελαγαματος.Κατα την αιδοιολοιχεια της σπατουλαρισα και την κωλοβαλβιδα αλλα μετα δεν με αφησε να την δαχτυλιασω οταν το ειχα στα 4.Κριμα.Στο φευγα με ρωτησε αν ειναι καλη πουτανα.Εννοειται της απαντηαα.
Η Τζανινα αγνοειται ακομα....
Στο Φυλης 109 ισογ. η θηριωδης τσατσα μου παρουσιασε την Μαρια,παλιο μου στανταρακι,αλλα δεν περασα γιατι μπαζολεψε τελειως.Στο διπλανο στον οροφο ηταν μια μεγαλοκοπελα ονοματη Ραχιελ ή καπως ετσι η οποια ηταν στα ηλικιακα της Αντριαννας απο το Αγκυρας 12.Το Διδυμου 27 ηταν κλειστο για μια ακομα φορα κατα την απογευματινη βαρδια.
Αυτα
Ισχύει πάει να σε ακουμπήσει πρόσωπο με τα χέρια της σπαστικό αυτό που κάνουνΗ Μονικα ηταν μαζι με Σαρα?Καθε φορα που μπαινω μου σπαει τα παπαρια και δε γουσταρω
Δεν ειναι τοσο αυτο,παλια ειχα περασει 3-4 φορες μαζι της και με θυμαται οποτε παω αλλα δε μπαινω ποτε και με πρηζει,τελευταια φορα της λεω εχω κοπελα και καλα για να με αφησει και με βρισε...χαχαχΙσχύει πάει να σε ακουμπήσει πρόσωπο με τα χέρια της σπαστικό αυτό που κάνουν
Μου κανε το ιδιο και μενα και την απωθησα απο πανω μου με σχετικα ευγενικο τροπο αλλα ηθελε κουτουλιδι το γυφτακι που παει να κανει πιπιλιες.Το αστειο ειναι πως με ενα πιο νορμαλ σαλοναρισμα θα περναγα γιατι μου αρεσε.Η Μονικα ηταν μαζι με Σαρα?Καθε φορα που μπαινω μου σπαει τα παπαρια και δε γουσταρω
Λέω για την ψιλή όχι τη χοντρή …..Αν λες Βικτώρια τη χοντρούλα πλέον από Πέμπτη είχε αναφερθεί....
Σήμερα μάλλον απεργία
Ψηλή είναι η Φωτεινή, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί.Λέω για την ψιλή όχι τη χοντρή …..
Καλημερα φιλε μου, εχθες το πρωι ηταν εκει μονη της.Καλημέρα συναγωνιστές!μήπως τσεκαρε κάνεις πρωινή βάρδια αν γύρισε η Ελένη από διδύμου 8?
Άρα έκαναν αλλαγή. Ήρθε Ελένη, έφυγε Βερόνικα...άντε να δούμε πότε θα πάρουμε διπλό.Καλημερα φιλε μου, εχθες το πρωι ηταν εκει μονη της.
Είναι μια που γταν κ στο Ιωαννίνων 3 όροφο πανω πριν δυο μήνες με μεγάλα βυζια πατσοκοιλια κλπ. Δν αξίζει!Τα πελατάκια του Σοβιετ απεναντι σπαμαρουν για πρωτη φορα κατι καλο?
Ζετα λεει Κωνστ/πολεως 166Α και Αγκυρας 9 (γυρολογος ή φραντσαηζ)
1β 10-5
Ελπιζω να μην εισαι σιλικονατη..
![]()
Οχι σκετη ηταν.Λογικα η Σαρα θα ηταν 3η βαρδια.Η Μονικα ηταν μαζι με Σαρα?Καθε φορα που μπαινω μου σπαει τα παπαρια και δε γουσταρω