You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΕυχαριστώΝαι στον όροφο
mitsosaliferis5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.208
- Πόντοι
- 360
Η Μονικα ηταν μαζι με Σαρα?Καθε φορα που μπαινω μου σπαει τα παπαρια και δε γουσταρωΕχθες απογευμα το Κατερινιω στο Φωκαιας 19 βαραγε μυγες.Ψυχη δεν υπηρχε στο μαγαζι.Η δευτερη βαρδια δεν της παει και το υφακι χιλιων καρδιναλιων επισης.Στο Φψκαιας 25 εγαμευθει η Μονικα η ρουμανοτσουρκα που φωναζει θελω πουτσα θελω πουτσα στο σαλονι.Ηταν και στις ομορφιες της.Ειχε ξυρισει και την τριχοφυϊα της τριγυρω απο τα μαγουλα και τπ πηγουνι της και ηταν ολα τα λεφτα.Ειχε φρεσκοξυρισει και το μουνακι της το γυφτικο και την σπατουλαρισα μεχρι τελους.Ακαποτη πιπουλα οπως της ζητησα και επειτα σεξακι στα 4 σαν τα σκυλια μεχρι βελαγαματος.Κατα την αιδοιολοιχεια της σπατουλαρισα και την κωλοβαλβιδα αλλα μετα δεν με αφησε να την δαχτυλιασω οταν το ειχα στα 4.Κριμα.Στο φευγα με ρωτησε αν ειναι καλη πουτανα.Εννοειται της απαντηαα.
Η Τζανινα αγνοειται ακομα....
Στο Φυλης 109 ισογ. η θηριωδης τσατσα μου παρουσιασε την Μαρια,παλιο μου στανταρακι,αλλα δεν περασα γιατι μπαζολεψε τελειως.Στο διπλανο στον οροφο ηταν μια μεγαλοκοπελα ονοματη Ραχιελ ή καπως ετσι η οποια ηταν στα ηλικιακα της Αντριαννας απο το Αγκυρας 12.Το Διδυμου 27 ηταν κλειστο για μια ακομα φορα κατα την απογευματινη βαρδια.
Αυτα
Akatamaxystos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2025
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Ισχύει πάει να σε ακουμπήσει πρόσωπο με τα χέρια της σπαστικό αυτό που κάνουνΗ Μονικα ηταν μαζι με Σαρα?Καθε φορα που μπαινω μου σπαει τα παπαρια και δε γουσταρω
mitsosaliferis5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.208
- Πόντοι
- 360
Δεν ειναι τοσο αυτο,παλια ειχα περασει 3-4 φορες μαζι της και με θυμαται οποτε παω αλλα δε μπαινω ποτε και με πρηζει,τελευταια φορα της λεω εχω κοπελα και καλα για να με αφησει και με βρισε...χαχαχΙσχύει πάει να σε ακουμπήσει πρόσωπο με τα χέρια της σπαστικό αυτό που κάνουν
Papa Nihil
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.052
- Πόντοι
- 81
Μου κανε το ιδιο και μενα και την απωθησα απο πανω μου με σχετικα ευγενικο τροπο αλλα ηθελε κουτουλιδι το γυφτακι που παει να κανει πιπιλιες.Το αστειο ειναι πως με ενα πιο νορμαλ σαλοναρισμα θα περναγα γιατι μου αρεσε.Η Μονικα ηταν μαζι με Σαρα?Καθε φορα που μπαινω μου σπαει τα παπαρια και δε γουσταρω
milfslover
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 40
- Πόντοι
- 5.775
Καλημέρα συναγωνιστές!μήπως τσεκαρε κάνεις πρωινή βάρδια αν γύρισε η Ελένη από διδύμου 8?
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.145
- Πόντοι
- 206
Λέω για την ψιλή όχι τη χοντρή …..Αν λες Βικτώρια τη χοντρούλα πλέον από Πέμπτη είχε αναφερθεί....
Σήμερα μάλλον απεργία
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.688
- Πόντοι
- 6.495
Ψηλή είναι η Φωτεινή, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί.Λέω για την ψιλή όχι τη χοντρή …..
Η Βικτώρια του Δ27 είναι μέτριο ύψος (ανάλογα και το ύψος του καθενός) , έχει πάρει κιλά και έχει μεγάλο μέτωπο (λίγο καραφλή μπροστά).
Άλλη είναι η Τάνια, μέτριου ύψους και αυτή, χοντρούλα με βυζους όμως.
chrisnmm96
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 1.067
- Πόντοι
- 201
Καλημερα φιλε μου, εχθες το πρωι ηταν εκει μονη της.Καλημέρα συναγωνιστές!μήπως τσεκαρε κάνεις πρωινή βάρδια αν γύρισε η Ελένη από διδύμου 8?
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.688
- Πόντοι
- 6.495
Άρα έκαναν αλλαγή. Ήρθε Ελένη, έφυγε Βερόνικα...άντε να δούμε πότε θα πάρουμε διπλό.Καλημερα φιλε μου, εχθες το πρωι ηταν εκει μονη της.
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 201
- Like
- 52.579
- Πόντοι
- 36.228
Πορνοαναμνήσεις αφιέρωμα (τρίτο μέρος) με τρία σπίτια στη Συγγρού 
Παλιά μπουρδέλα που έχουν κλείσει (λίστα) - Page 35
Katourokavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.449
- Πόντοι
- 2.727
Τα πελατάκια του Σοβιετ απεναντι σπαμαρουν για πρωτη φορα κατι καλο?
Ζετα λεει Κωνστ/πολεως 166Α και Αγκυρας 9 (γυρολογος ή φραντσαηζ)
1β 10-5
Ελπιζω να μην εισαι σιλικονατη..
1β 10-5
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.855
- Πόντοι
- 746
Είναι μια που γταν κ στο Ιωαννίνων 3 όροφο πανω πριν δυο μήνες με μεγάλα βυζια πατσοκοιλια κλπ. Δν αξίζει!Τα πελατάκια του Σοβιετ απεναντι σπαμαρουν για πρωτη φορα κατι καλο?
1β 10-5
![]()
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.480
- Πόντοι
- 4.460
Οχι σκετη ηταν.Λογικα η Σαρα θα ηταν 3η βαρδια.Η Μονικα ηταν μαζι με Σαρα?Καθε φορα που μπαινω μου σπαει τα παπαρια και δε γουσταρω
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.480
- Πόντοι
- 4.460
Βερονικα θα φυγει Δεκεμβρη προς τα τελη.Τριτη Πεμπτη κανουν εναλλαξ ρεπο οι θειτσες για να στρωσει το μουνι τους λιγο καθ'οτι βαρανε νουμερα στις πουτσες,ειδικα η Βερονικα και να ξεπλυνουν λιγο την γευση χυσιλας απ'το στομα τους.Άρα έκαναν αλλαγή. Ήρθε Ελένη, έφυγε Βερόνικα...άντε να δούμε πότε θα πάρουμε διπλό.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.875
- Πόντοι
- 10.656
Τελικα την δοκιμασα αυτην αφου δεν βρηκα κατι καινουριο στην πρωινη βαρδια.Πορνομολ το μονο ανοιχτο ηταν το πρωτο αριστερα, το οποιο ειχε μια μελαχρινη γλυκουλα τσουπωτη μιλφ η οποια αυτοανακοινωσε απλο+69, κωλος με λιγη κυταριτιδα αλλα ανεκτος και μαλλον 2-2.5αρια βυζια με επιφυλαξη, υπο προυποθεσεις θα επεστρεφα να της γαμησω το σπιτι.
Το ονομα της Ντανα/Ντιανα/Ναντια ή κατι τετοιο, πιο γεματη απ'οτι ειχα αξιολογησει, 2.5αρι-3αρι πεσμενο βυζι και μεγαλουτσικος κωλος. Αεροπιπα με καποτα μηδενικου αισθησιασμου, δεν νιωθεις τιποτα απολυτως, στο ιεραποστολικο συμμετεχει σπρωχνωντας σε να την γαμησεις με δυναμη ενω σε σφιγγει στην αγκαλια της, στα τεσσερα αντεχει το σκισιμο αλλα απο την πολυ κρεμα δεν νιωθεις παλι τιποτα. Δωματιο πεντακαθαρο, η ιδια καθαρη και δεν εδειχνε να βιαζεται, αν δεν απατωμαι δεν ειχε (παλι) τσατσα μαζι της. Υπερ-μετριοτητα χωρις να ειναι φολα, απο μενα ειναι βαρυ οχι

Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 201
- Like
- 52.579
- Πόντοι
- 36.228
Αυτή την ώρα σε στάση αστραπή 

Αγκύρας 12 Ντάνα μελαχρινή με νορμάλ πρόγραμμα κ Μερσίνη ξανθιά γκίλφ με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Αγκύρας 9 Ντάρια με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα κ Ζέτα μελαχρινή μιλφ με πιασίματα κ μεγάλα πεσμένα βυζιά. Είναι η ex-Νάνσυ από Ιωαννίνων 3 όροφος κ ex-Ανδρομάχη στη Θεσσαλονίκη. Φουλ πρόγραμμα με σουφραδέλι...
Φωκαίας 27γ όροφος Χουλιάνα η μελαχρινή αδύνατη λατίνα φολίτσα. Απλό πρόγραμμα

Αγκύρας 12 Ντάνα μελαχρινή με νορμάλ πρόγραμμα κ Μερσίνη ξανθιά γκίλφ με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Αγκύρας 9 Ντάρια με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα κ Ζέτα μελαχρινή μιλφ με πιασίματα κ μεγάλα πεσμένα βυζιά. Είναι η ex-Νάνσυ από Ιωαννίνων 3 όροφος κ ex-Ανδρομάχη στη Θεσσαλονίκη. Φουλ πρόγραμμα με σουφραδέλι...
Φωκαίας 27γ όροφος Χουλιάνα η μελαχρινή αδύνατη λατίνα φολίτσα. Απλό πρόγραμμα
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 201
- Like
- 52.579
- Πόντοι
- 36.228
Μικρή συνέχεια 

Ιάσονος 44β (1) Ρέα με τα χοντρά μπούτια επιστροφή. Απλό πρόγραμμα
Ιάσονος 37 ισόγειο Άντζελα με τα πόδια ελέφαντα από Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο. Νορμάλ με 10€ κ με κάτι παραπάνω γίνεται φουλ
Ιάσονος 37 όροφος Χουλιάνα λατίνα μελαχρινή που μοιάζει κάπως με γύφτισσα. Απλό πρόγραμμα
Ιάσονος 20α Ουκρανίδα Βαλέρια με νορμάλ πρόγραμμα
Ιάσονος 20β Λουτσιάνα κοντή ξανθιά λατίνα με πλαστικές βυζάρες κ κωλάρες. Απλό πρόγραμμα
Ιάσονος 20γ Μάντυ λατίνα με απλό
Street art στην Ιάσονος

Ιάσονος 44β (1) Ρέα με τα χοντρά μπούτια επιστροφή. Απλό πρόγραμμα
Ιάσονος 37 ισόγειο Άντζελα με τα πόδια ελέφαντα από Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο. Νορμάλ με 10€ κ με κάτι παραπάνω γίνεται φουλ
Ιάσονος 37 όροφος Χουλιάνα λατίνα μελαχρινή που μοιάζει κάπως με γύφτισσα. Απλό πρόγραμμα
Ιάσονος 20α Ουκρανίδα Βαλέρια με νορμάλ πρόγραμμα
Ιάσονος 20β Λουτσιάνα κοντή ξανθιά λατίνα με πλαστικές βυζάρες κ κωλάρες. Απλό πρόγραμμα
Ιάσονος 20γ Μάντυ λατίνα με απλό
Street art στην Ιάσονος

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο