Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 187 άτομα (19 μέλη και 168 επισκέπτες)

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.480
Πόντοι
4.460
Εχθες απογευμα το Κατερινιω στο Φωκαιας 19 βαραγε μυγες.Ψυχη δεν υπηρχε στο μαγαζι.Η δευτερη βαρδια δεν της παει και το υφακι χιλιων καρδιναλιων επισης.Στο Φψκαιας 25 εγαμευθει η Μονικα η ρουμανοτσουρκα που φωναζει θελω πουτσα θελω πουτσα στο σαλονι.Ηταν και στις ομορφιες της.Ειχε ξυρισει και την τριχοφυϊα της τριγυρω απο τα μαγουλα και τπ πηγουνι της και ηταν ολα τα λεφτα.Ειχε φρεσκοξυρισει και το μουνακι της το γυφτικο και την σπατουλαρισα μεχρι τελους.Ακαποτη πιπουλα οπως της ζητησα και επειτα σεξακι στα 4 σαν τα σκυλια μεχρι βελαγαματος.Κατα την αιδοιολοιχεια της σπατουλαρισα και την κωλοβαλβιδα αλλα μετα δεν με αφησε να την δαχτυλιασω οταν το ειχα στα 4.Κριμα.Στο φευγα με ρωτησε αν ειναι καλη πουτανα.Εννοειται της απαντηαα.
Η Τζανινα αγνοειται ακομα....
Στο Φυλης 109 ισογ. η θηριωδης τσατσα μου παρουσιασε την Μαρια,παλιο μου στανταρακι,αλλα δεν περασα γιατι μπαζολεψε τελειως.Στο διπλανο στον οροφο ηταν μια μεγαλοκοπελα ονοματη Ραχιελ ή καπως ετσι η οποια ηταν στα ηλικιακα της Αντριαννας απο το Αγκυρας 12.Το Διδυμου 27 ηταν κλειστο για μια ακομα φορα κατα την απογευματινη βαρδια.
Αυτα

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.442
Πόντοι
36.228

Cervantes

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
216
Like
5.691
Πόντοι
21.655
Δοκιμή με την Αλίσια Φυλης 59 πανω στην βραδυνή βάρδια. Έχει μεγάλο ενισχυμένο στήθος αλλά όχι τεράστιο. Ελεύθερο τσιμπούκι και τα τυπικά στο γαμήσι. Τίποτα το ιδιαίτερο.

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
9
Like
1.208
Πόντοι
360
Εχθες απογευμα το Κατερινιω στο Φωκαιας 19 βαραγε μυγες.Ψυχη δεν υπηρχε στο μαγαζι.Η δευτερη βαρδια δεν της παει και το υφακι χιλιων καρδιναλιων επισης.Στο Φψκαιας 25 εγαμευθει η Μονικα η ρουμανοτσουρκα που φωναζει θελω πουτσα θελω πουτσα στο σαλονι.Ηταν και στις ομορφιες της.Ειχε ξυρισει και την τριχοφυϊα της τριγυρω απο τα μαγουλα και τπ πηγουνι της και ηταν ολα τα λεφτα.Ειχε φρεσκοξυρισει και το μουνακι της το γυφτικο και την σπατουλαρισα μεχρι τελους.Ακαποτη πιπουλα οπως της ζητησα και επειτα σεξακι στα 4 σαν τα σκυλια μεχρι βελαγαματος.Κατα την αιδοιολοιχεια της σπατουλαρισα και την κωλοβαλβιδα αλλα μετα δεν με αφησε να την δαχτυλιασω οταν το ειχα στα 4.Κριμα.Στο φευγα με ρωτησε αν ειναι καλη πουτανα.Εννοειται της απαντηαα.
Η Τζανινα αγνοειται ακομα....
Στο Φυλης 109 ισογ. η θηριωδης τσατσα μου παρουσιασε την Μαρια,παλιο μου στανταρακι,αλλα δεν περασα γιατι μπαζολεψε τελειως.Στο διπλανο στον οροφο ηταν μια μεγαλοκοπελα ονοματη Ραχιελ ή καπως ετσι η οποια ηταν στα ηλικιακα της Αντριαννας απο το Αγκυρας 12.Το Διδυμου 27 ηταν κλειστο για μια ακομα φορα κατα την απογευματινη βαρδια.
Αυτα
Η Μονικα ηταν μαζι με Σαρα?Καθε φορα που μπαινω μου σπαει τα παπαρια και δε γουσταρω

Akatamaxystos

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
100
Πόντοι
0

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
9
Like
1.208
Πόντοι
360
Ισχύει πάει να σε ακουμπήσει πρόσωπο με τα χέρια της σπαστικό αυτό που κάνουν
Δεν ειναι τοσο αυτο,παλια ειχα περασει 3-4 φορες μαζι της και με θυμαται οποτε παω αλλα δε μπαινω ποτε και με πρηζει,τελευταια φορα της λεω εχω κοπελα και καλα για να με αφησει και με βρισε...χαχαχ

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.048
Πόντοι
81
Η Μονικα ηταν μαζι με Σαρα?Καθε φορα που μπαινω μου σπαει τα παπαρια και δε γουσταρω
Μου κανε το ιδιο και μενα και την απωθησα απο πανω μου με σχετικα ευγενικο τροπο αλλα ηθελε κουτουλιδι το γυφτακι που παει να κανει πιπιλιες.Το αστειο ειναι πως με ενα πιο νορμαλ σαλοναρισμα θα περναγα γιατι μου αρεσε.

milfslover

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
40
Πόντοι
5.775
Καλημέρα συναγωνιστές!μήπως τσεκαρε κάνεις πρωινή βάρδια αν γύρισε η Ελένη από διδύμου 8?

• Like
Αντιδράσεις: 968

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.686
Πόντοι
6.495
Λέω για την ψιλή όχι τη χοντρή …..
Ψηλή είναι η Φωτεινή, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί.
Η Βικτώρια του Δ27 είναι μέτριο ύψος (ανάλογα και το ύψος του καθενός) , έχει πάρει κιλά και έχει μεγάλο μέτωπο (λίγο καραφλή μπροστά).
Άλλη είναι η Τάνια, μέτριου ύψους και αυτή, χοντρούλα με βυζους όμως.

chrisnmm96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
1.067
Πόντοι
201

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.686
Πόντοι
6.495

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.442
Πόντοι
36.228

Πορνερ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Κριτικές
10
Like
574
Πόντοι
311
Γνωρίζει κάποιος εάν ο καθυστερημένος τσάτσος του Φιλιππίδου όροφος εργάζεται ακόμα εκεί;

Μου την σπάει τόσο που δεν πατάω στο μαγαζί. :2funny:

Αφεντικό εάν το βλέπεις, να ξέρεις δεν είμαι ο μόνος. Χάνεις πελάτες :dunno:

Katourokavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
13
Like
4.445
Πόντοι
2.727
Τα πελατάκια του Σοβιετ απεναντι σπαμαρουν για πρωτη φορα κατι καλο?
Ζετα λεει Κωνστ/πολεως 166Α και Αγκυρας 9 (γυρολογος ή φραντσαηζ)
1β 10-5
Ελπιζω να μην εισαι σιλικονατη..

ζετα.jpg

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.855
Πόντοι
746
Τα πελατάκια του Σοβιετ απεναντι σπαμαρουν για πρωτη φορα κατι καλο?
Ζετα λεει Κωνστ/πολεως 166Α και Αγκυρας 9 (γυρολογος ή φραντσαηζ)
1β 10-5
Ελπιζω να μην εισαι σιλικονατη..

ζετα.jpg
Είναι μια που γταν κ στο Ιωαννίνων 3 όροφο πανω πριν δυο μήνες με μεγάλα βυζια πατσοκοιλια κλπ. Δν αξίζει!

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.480
Πόντοι
4.460

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.480
Πόντοι
4.460
Άρα έκαναν αλλαγή. Ήρθε Ελένη, έφυγε Βερόνικα...άντε να δούμε πότε θα πάρουμε διπλό.
Βερονικα θα φυγει Δεκεμβρη προς τα τελη.Τριτη Πεμπτη κανουν εναλλαξ ρεπο οι θειτσες για να στρωσει το μουνι τους λιγο καθ'οτι βαρανε νουμερα στις πουτσες,ειδικα η Βερονικα και να ξεπλυνουν λιγο την γευση χυσιλας απ'το στομα τους.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656
Πορνομολ το μονο ανοιχτο ηταν το πρωτο αριστερα, το οποιο ειχε μια μελαχρινη γλυκουλα τσουπωτη μιλφ η οποια αυτοανακοινωσε απλο+69, κωλος με λιγη κυταριτιδα αλλα ανεκτος και μαλλον 2-2.5αρια βυζια με επιφυλαξη, υπο προυποθεσεις θα επεστρεφα να της γαμησω το σπιτι.
Τελικα την δοκιμασα αυτην αφου δεν βρηκα κατι καινουριο στην πρωινη βαρδια.
Το ονομα της Ντανα/Ντιανα/Ναντια ή κατι τετοιο, πιο γεματη απ'οτι ειχα αξιολογησει, 2.5αρι-3αρι πεσμενο βυζι και μεγαλουτσικος κωλος. Αεροπιπα με καποτα μηδενικου αισθησιασμου, δεν νιωθεις τιποτα απολυτως, στο ιεραποστολικο συμμετεχει σπρωχνωντας σε να την γαμησεις με δυναμη ενω σε σφιγγει στην αγκαλια της, στα τεσσερα αντεχει το σκισιμο αλλα απο την πολυ κρεμα δεν νιωθεις παλι τιποτα. Δωματιο πεντακαθαρο, η ιδια καθαρη και δεν εδειχνε να βιαζεται, αν δεν απατωμαι δεν ειχε (παλι) τσατσα μαζι της. Υπερ-μετριοτητα χωρις να ειναι φολα, απο μενα ειναι βαρυ οχι:coffee:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom