koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.480
- Πόντοι
- 4.460
Εχθες απογευμα το Κατερινιω στο Φωκαιας 19 βαραγε μυγες.Ψυχη δεν υπηρχε στο μαγαζι.Η δευτερη βαρδια δεν της παει και το υφακι χιλιων καρδιναλιων επισης.Στο Φψκαιας 25 εγαμευθει η Μονικα η ρουμανοτσουρκα που φωναζει θελω πουτσα θελω πουτσα στο σαλονι.Ηταν και στις ομορφιες της.Ειχε ξυρισει και την τριχοφυϊα της τριγυρω απο τα μαγουλα και τπ πηγουνι της και ηταν ολα τα λεφτα.Ειχε φρεσκοξυρισει και το μουνακι της το γυφτικο και την σπατουλαρισα μεχρι τελους.Ακαποτη πιπουλα οπως της ζητησα και επειτα σεξακι στα 4 σαν τα σκυλια μεχρι βελαγαματος.Κατα την αιδοιολοιχεια της σπατουλαρισα και την κωλοβαλβιδα αλλα μετα δεν με αφησε να την δαχτυλιασω οταν το ειχα στα 4.Κριμα.Στο φευγα με ρωτησε αν ειναι καλη πουτανα.Εννοειται της απαντηαα.
Η Τζανινα αγνοειται ακομα....
Στο Φυλης 109 ισογ. η θηριωδης τσατσα μου παρουσιασε την Μαρια,παλιο μου στανταρακι,αλλα δεν περασα γιατι μπαζολεψε τελειως.Στο διπλανο στον οροφο ηταν μια μεγαλοκοπελα ονοματη Ραχιελ ή καπως ετσι η οποια ηταν στα ηλικιακα της Αντριαννας απο το Αγκυρας 12.Το Διδυμου 27 ηταν κλειστο για μια ακομα φορα κατα την απογευματινη βαρδια.
Αυτα
Η Τζανινα αγνοειται ακομα....
Στο Φυλης 109 ισογ. η θηριωδης τσατσα μου παρουσιασε την Μαρια,παλιο μου στανταρακι,αλλα δεν περασα γιατι μπαζολεψε τελειως.Στο διπλανο στον οροφο ηταν μια μεγαλοκοπελα ονοματη Ραχιελ ή καπως ετσι η οποια ηταν στα ηλικιακα της Αντριαννας απο το Αγκυρας 12.Το Διδυμου 27 ηταν κλειστο για μια ακομα φορα κατα την απογευματινη βαρδια.
Αυτα