Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.409
Πόντοι
10.656
α, δεν ξέρω, με παράπονο το λέω, εγώ είμαι νέος, το 2021 μπήκα για τα καλά στο άθλημα.
κοιταξα για κριτικες δηλαδη αλλα δεν ειχε κατι σε αυτο το ονομα.
Καλα μπορει και να εβαλε τυχαιο ονομα για χαβαλε, απλα με το μηνυμα σου νομιζα οτι την αναγνωρισες :tooth:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
κοιταξα για κριτικες δηλαδη αλλα δεν ειχε κατι σε αυτο το ονομα.
Καλα μπορει και να εβαλε τυχαιο ονομα για χαβαλε, απλα με το μηνυμα σου νομιζα οτι την αναγνωρισες :tooth:
Δεν έβαλε τυχαίο όνομα, μια σοβιετική κοπέλα ήταν τότε που έρχονταν μαζεμένες όλες.
Δεν υπήρχε το site τότε...

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Φωκαίας 25 ισόγειο Μόνικα η γυφτοπούλα πουτσοπιάστρα, ελεύθερη φλογέρα
Telo POOCHHA BABIYYIIY

Η Κρυσταλ/Κρίστι το Σάββατο δούλευε στο αδελφό ποιά Φώκαιας 27β πάνω (αka 27γ)
Πόσοι λες να πάνε και να ζητάνε ακάποτο στο 27Β ?

Διαγραμμένο μέλος 175640

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
83
Like
30.647
Πόντοι
28.636
:uzi::uzi::uzi:

@DmtrsxXx

Ο φωτογράφος του Bread Factory ξαναχτυπά!!!!

1000016357.jpg

Οι αγαπημένες σου τούρτες!!!
:smitten:

1000016355.jpg

Και Dubai chocolate αριστερά...
:confused:

1000016359.jpg

Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα...

Οι λατρεμένες σου Φακές!!!

:kneel::kneel::kneel:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
615
Like
99.950
Πόντοι
48.067

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
909
Πόντοι
81
απίστευτη τσιμπουκα...αλλά θέλει προσοχή
Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα η πίπα της αν και είχα διαβάσει ότι είναι καλή. Λόγω ηλικίας και σωματότυπου πέρασα, δεν το μετάνιωσα αλλά ούτε πέρασα σούπερ.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.409
Πόντοι
10.656
Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει ότι εάν πέρασω μια δύο φορές με την ίδια κοπέλα την Τρίτη Τετάρτη κλπ θα με φωλιάσει. Τινει να γίνει αν όχι κανόνας σε εμένα τουλάχιστον τις περισσότερες φορές όμος ισχυει. Είναι και σε εσάς ή μόνο σε εμένα ? Μπορεί να μην είναι απόλυτα συναφές με την ημερισια ενημέρωση αλλα ας πάρουμε μια δύο απαντήσεις έτσι για την κουβέντα.
Ευχ.
τυπε αν θες απαντησεις "για την κουβεντα" και οχι για ενημερωση, ας γραφουμε εδω και οχι στο αλλο νημα να μην σπαμαρουμε :coffee:

Εγω εχω εντελως αντιθετη αποψη, καθε φορα που επισκεπτομαι μια κοπελα συνεχομενα, παιρνω παντα το κατι παραπανω γιατι η αλλη με θυμαται και μαλλον με εμπιστευεται περισσοτερο, ξεροντας πως δεν ειμαι κανενας περιεργος... Βεβαια ελαχιστες κοπελες παιρνω τοσο συχνα, μετα την δευτερη-τριτη φορα πρεπει η αλλη να αφησει υποσχεσεις για τρελα κολπα για να την ξαναπροτιμησω, εκτος και οταν δεν βρω καμια μα καμια αξιογαμητη "καινουρια" οποτε αναγκαστικα θα "ξαναφαω φακες". Δεν ψαχνουμε γκομενα για γαμο στα μπουρδελα, ενα φρεσκο μουνι να τον χωσουμε θελουμε, οσο μεγαλυτερη ποικιλια τοσο καλυτερα.

Θα βαλω εξαιρεση στις περισσοτερες Λατινες ομως, γιατι οι περισσοτερες απο αυτες πεφτουν συνολικα σαν αποδοση καθε βδομαδα που περναει, οχι οτι ριχνουν στοχευμενα φολες σε εμενα ή σε εσενα, απλα μπουχτιζουν και κοιτανε μονο την αρπαχτη. Δεν τις νοιαζει να κανουν ονομα στην πιατσα, αφου ξερουν οτι θα πρεπει να επιστρεψουν συντομα στη χωρα τους. Οι υπολοιπες που εργαζονται σε καθεστως "μονιμοτητας" κρατανε ενα σταθερο επιπεδο υπηρεσιων, και αναλογως την χημεια ανεβαινοκατεβαινουν αναλογα τον πελατη. Αυτα...

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.178
Πόντοι
12.436
Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει ότι εάν πέρασω μια δύο φορές με την ίδια κοπέλα την Τρίτη Τετάρτη κλπ θα με φωλιάσει. Τινει να γίνει αν όχι κανόνας σε εμένα τουλάχιστον τις περισσότερες φορές όμος ισχυει. Είναι και σε εσάς ή μόνο σε εμένα ? Μπορεί να μην είναι απόλυτα συναφές με την ημερισια ενημέρωση αλλα ας πάρουμε μια δύο απαντήσεις έτσι για την κουβέντα.
Ευχ.
εμένα το ρεκόρ μου με την ίδια κοπέλα είναι 5 φορές αν θυμάμαι καλά. Και σε μεγάλο χρονικό διάστημα, όχι επαναλήψεις καπάκι.
Παρατήρησα μάλιστα ότι από ένα σημείο και μετά ξενερώνω κι ο ίδιος, σαν να πήρα από την κοπέλα αυτό που είχε να μου δώσει και να μη με ενδιαφέρει άλλο πλέον.
Ή ξενερώνω με το παραμικρό φάουλ που θα κάνει η κοπέλα στο παιχνίδι, λες και ψάχνω αφορμή μα δώσω τέλος στο ειδύλλιο.
Μήπως και σε σένα συμβαίνει το ίδιο και δεν είναι πάντα φόλιασμα;

George_Fanta

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
336
Πόντοι
20
Καταρχάς σόρρυ για το σπαμαρισμα, μου το είχαν ξανά επισημάνει οι admin παλιότερα.
Στο θέμα τώρα .. σπάνια με την ίδια λοιπόν εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων λοιπόν. Έχω πάνω από 10! περιπτώσεις που θυμάμαι και κατέληξαν έτσι.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Αυτό που βγάζετε φωτογραφίες ακάλυπτους και κρεβάτια γιατί το κάνετε;
Για να μας αποδείξετε οτι πήγατε να γαμησετε ;
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Σας πιστεύουμε και χωρίς φωτογραφίες.
Περνάμε το ρεπορτάζ σε άλλη διάσταση τύπε, με φωτογραφικά ντοκουμέντα.
Εσύ προφανώς είσαι εδώ κάτι αιώνες, χωρίς να προσφέρεις απολύτως τίποτα...

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.433
Πόντοι
2.536
η πιο εύκολη κατηγορία πουτάνας για να βγεί έξω και να κάνει κάτι μαζί σου είναι οι μαύρες. Δέστε τους λίγο αέρα, θα αυτοπροταθούν θέλουν sugar daddy.
Φυλής 65Β, όπου πληροφορήθηκα ότι ήταν η σοκολάτα γάλακτος Μπιούτι... :cool2:

Επίσης, όταν άκουσε ότι λατρεύω τις μαύρες, σε βαθμό που θέλω η γυναίκα μου κάποτε να είναι μαύρη, είπε "I just want a sugar daddy"... :rolleyes::2funny::badair:

Γενικά ο καλός πελάτης είναι αυτός που έχει μέτριο πουλί
200.gif

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom