Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 235 άτομα (21 μέλη και 214 επισκέπτες)

Mikros1924

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2016
Like
726
Πόντοι
81
Καλημέρα σας θα κατέβω σε κάνα δίωρο το πολύ φυλής κ πέριξ μόνος μου και σκέφτομαι να κάτσω και για ένα καφεδάκι πλατεία στην καφετέρια με τα μουνάκια, αν θέλει κάποιος να ακολουθήσει ας στείλει μήνυμα.
Ποια είναι αυτή η καφετέρια ;;

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
194
Like
50.458
Πόντοι
35.948

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.258
Πόντοι
3.246
Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα στην είσοδο είχε σκούπα και ήταν κλειστό το φως αλλά μπήκε αυτή η κοπέλα.
20250923_182522.jpg

Μεγαλου Αλεξάνδρου & Περδικκα όροφος Μπέλα, απλό πρόγραμμα.

Περδικκα 3α (πού έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά)κλειστό.

Περδικκα 3β κλειστό.
Αν είναι η σκουρόχρωμη ομορφούλα λατίνα Καρίνα (φέρνει οπτικά) στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα, την είχα πάρει πριν δύο βδομάδες περίπου με κάτω του μετρίου εντυπώσεις. Ομορφούλα, αλλά φολίτσα...
δουλευει τουλαχιστον εναν μηνα (απογευμα προς βραδυ συνηθως) στο ΜΑ28 κουρτινα, συνηθως μαζι με αλλη μια γεματουλα λατινα. Εκει την εχω πετυχει δυο φορες.

Το ονομα της δεν το εμαθα ποτε (απο τα συμφραζομενα νομιζα οτι ηταν μια απο τις Χλοες ή εστω δουλευε μαζι με μια απο αυτες), ειναι λιγο χαζοχαρουμενο, το σαλοναρισμα της ειναι οτι πιο ντεκαβλε εχω δει παντως, σερνει αυτα τα φλατ ποδαρια πανω σε κατι αντιερωτικες παντοφλες (ισως ειναι αυτες της φωτο).

προ ημερων ανοιξε στην πρωινη βαρδια (κατα τις 13.00) το Ι37Α οροφος (νομιζω ηταν κλειστο για καποιο διαστημα, δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει) και δουλευε αυτη η μικρη μαζι με μια φακλανα λατινα, με ονομα Τζουλι(α) αν δεν απατωμαι, με γεματα δωματια :coffee: Για τσατσα ειχαν μια γριουλα :woldman:

Και μονο που ειναι μη-πλαστικοποιημενο λατινακι θελω να την τιμησω καποια στιγμη, εκτος αν με προλαβουν οι ενημερωσεις και υποδειξουν 200% φολα...
Εγώ πάντως την είχα πάρει τέλη 2ης-αρχές 3ης βάρδιας κ ήταν κάτω του μετρίου σαν υπηρεσίες. Επίσης, ο κοιλαράς, μπάρμπας τσατσός χτυπάει αβέρτα πόρτες...

Στο κουρτινάτο, είναι 3 νέες κοπέλες που έχω πετύχει εγώ, η γεματούλα που λέτε, που όμως έχει φοβερή πλατσουρο-κωλάρα είχα γράψει πως την πήρα διπλό και με ρώταγε αν έχω βάλει επιβραδυντικό στην καπότα και 2 πολύ πιτσιρίκες ίδιου στύλ, κοντές νορμάλ κορμί φουλ φυσικές, Καρίνα και Λούσι ? Τζούσι? κάτι τέτοιο που μοιάζουν αρκετά, η Λούσι ίσως είναι ελάχιστα πιο γεμάτη, αυτή στην φώτο είναι λογικά η Καρίνα, δεν έχω πάρει καμία, γιατί και οι 2 κάναν χάλια σαλόνι με 0 όρεξη, συνήθως είναι με τον τσάτσο τον χοντρό μαυριδερό ή τον άλλον τον νορμάλ με το πουκάμισο (που ντύνεται σαν τον μέσο ταρίφα).

Υ.Γ. Είδα στο κέντρο την Αννούλα την "Γερμανίδα" την Κυριακή πρωί, με κοτσίδες ασπρόμαυρες που είναι της μόδας και κολλάν, αυτό το πουτανί ποιο πολύ θέλω να το γαμήσω όταν το βλέπω ντυμένο παρά με τα εσώρουχα :buck2:

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.553
Πόντοι
47.170
Στο κουρτινάτο, είναι 3 νέες κοπέλες που έχω πετύχει εγώ, η γεματούλα που λέτε, που όμως έχει φοβερή πλατσουρο-κωλάρα είχα γράψει πως την πήρα διπλό και με ρώταγε αν έχω βάλει επιβραδυντικό στην καπότα και 2 πολύ πιτσιρίκες ίδιου στύλ, κοντές νορμάλ κορμί φουλ φυσικές, Καρίνα και Λούσι ? Τζούσι? κάτι τέτοιο που μοιάζουν αρκετά, η Λούσι ίσως είναι ελάχιστα πιο γεμάτη, αυτή στην φώτο είναι λογικά η Καρίνα, δεν έχω πάρει καμία, γιατί και οι 2 κάναν χάλια σαλόνι με 0 όρεξη, συνήθως είναι με τον τσάτσο τον χοντρό μαυριδερό ή τον άλλον τον νορμάλ με το πουκάμισο (που ντύνεται σαν τον μέσο ταρίφα).
Εγω έχω πετύχει στο συγκεκριμένο Χλοη (όχι αυτή με τα γυαλιά)Ρόζι και Καρίνα

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.258
Πόντοι
3.246
Εγω έχω πετύχει στο συγκεκριμένο Χλοη (όχι αυτή με τα γυαλιά)Ρόζι και Καρίνα
Ε ναί, παίζει το Λούσι να είναι η Ρόζι, που να θυμάμαι, ειδικά αν δεν την πάρω ... :glasses: η Χλόη εντάξει είναι άλλη κατηγορία.

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
145
Πόντοι
0
Διδυμου 27 13:05 κλειστό στο 18 ήταν η Μαρία με φουλ και μια γιαγιά που δεν έδωσα σημασία. Φώκαιας 27 όροφος ανοικτό 27 σκαλάκια μια ιρινουσκα χάρηκα για μερικά δευτερόλεπτα αλλά βγήκε μια μεγάλων κυβικών. Στο 19 μια Καίτη όπου ήταν δωμάτιο και έφυγα, στο 13 το αριστερά ήταν μια Λατίνα πλαστικ νομίζω με φουλ την είχα δει παλιότερα στο 25 όροφο. Και στο άλλο 13αρι θεία Σόνια όπου πέρασα δωμάτιο για τσιμπούκι και τελείωμα στόμα. Στην συνέχεια πήγα φυλής 61 υπόγειο και ήταν η Άντζελα όπου μπορεί να περάσω πιο μετά,το 59 όροφος κλειστά το ισόγειο ανοιχτά. Στάση για ξεκούραση προς το παρόν στην πλατεία.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
194
Like
50.458
Πόντοι
35.948
Αυτή την ώρα :uzi::uzi:

Φωκαίας 27γΛούνα κ Ιζαμπέλα λατίνες. Η πρώτη ελεύθερη φλογέρα κ η δεύτερη νορμάλ

Φωκαίας 27Β σκαλάκια Ελένη η μελαχρινή μιλφ με μεγάλο στήθος. Ελεύθερη φλογέρα λ

Φωκαίας 27α Βαλεντίνα λατίνα με bodystocking κ Κρίστυ καινούρια λατίνα, μελαχρινή, κοντή, με light πιασίματα, αδιάφορη εντελώς οπτικά. Νορμάλ κ οι δύο

Φωκαίας 25 ισόγειο Μόνικα η γυφτοπούλα πουτσοπιάστρα, ελεύθερη φλογέρα

Φωκαίας 19 Καίτη από Λιοσίων 73α κ 73β, Πιπίνου 118. Ελεύθερη φλογέρα, κλεισμένη για 20λεπτο

Μπουγάδα κ μπύρα στη Φωκαίας:headbang2:
IMG_20250924_140336.jpg
IMG_20250921_132805.jpg

Αγκύρας 9 Ντάρια κ Αναστασία με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Αγκύρας 12 Ντάνα ex-Γιάννα κ ex-Φωτεινή από Βέργας 6β κ Λεωνίδου 28 όροφος. Νορμάλ πρόγραμμα

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
145
Πόντοι
0
Αυτή την ώρα :uzi::uzi:

Φωκαίας 27γΛούνα κ Ιζαμπέλα λατίνες. Η πρώτη ελεύθερη φλογέρα κ η δεύτερη νορμάλ

Φωκαίας 27Β σκαλάκια Ελένη η μελαχρινή μιλφ με μεγάλο στήθος. Ελεύθερη φλογέρα λ

Φωκαίας 27α Βαλεντίνα λατίνα με bodystocking κ Κρίστυ καινούρια λατίνα, μελαχρινή, κοντή, με light πιασίματα, αδιάφορη εντελώς οπτικά. Νορμάλ κ οι δύο

Φωκαίας 25 ισόγειο Μόνικα η γυφτοπούλα πουτσοπιάστρα, ελεύθερη φλογέρα

Φωκαίας 19 Καίτη από Λιοσίων 73α κ 73β, Πιπίνου 118. Ελεύθερη φλογέρα, κλεισμένη για 20λεπτο

Μπουγάδα κ μπύρα στη Φωκαίας:headbang2:
IMG_20250924_140336.jpg
IMG_20250921_132805.jpg

Αγκύρας 9 Ντάρια κ Αναστασία με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Αγκύρας 12 Ντάνα ex-Γιάννα κ ex-Φωτεινή από Βέργας 6β κ Λεωνίδου 28 όροφος. Νορμάλ πρόγραμμα
Καλημέρα μεγάλε μυστη στειλε πμ αν θες κερνάω καφέ! Και μετά να συνεχίσουμε παρέα την τσάρκα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.553
Πόντοι
47.170
Η Κρυσταλ/Κρίστι το Σάββατο δούλευε στο αδελφό ποιά Φώκαιας 27β πάνω (αka 27γ)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
194
Like
50.458
Πόντοι
35.948
Ένα κεράσάκι :kissass::kissass:

Μαραθώνος κ Αχιλλέως Αναστασία μελαχρινή σοβιετική, με καρέ μαλλί, πιασίματα κ κωλάρα. Ελεύθερη φλογέρα

Εδώ έγινε η κατάθεση στην Αναστασία :zfuck::zfuck:

Την απαξιώνω εδώ κ καιρό κ είπα να τη δοκιμάσω...

Δεν είναι για πολλά, κάνει το πρόγραμμα, αλλά άχαρα. Αυτό που άξιζε ήταν η κωλάρα της στα τέσσερα.

Συνέχεια στη κριτική...

Πορνοκαρέκλα στο δωμάτιο :headbang2:
IMG_20250924_143945.jpg
Σταυρός για ευλογία :rockon:
IMG_20250924_145208.jpg

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Καρίνα λατίνα

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω Βιολέτα λατίνα

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Στέφανι λατίνα με λίγα πιασίματα κ διάσπαρτα τατουάζ

Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο δεν καταδέχθηκαν να δείξουν τη κοπέλα :jerking:

Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο ντίσκο Αναστασία με ελεύθερη φλογέρα

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Νικολέτα ξανθιά μιλφ, με ελεύθερη φλογέρα(την αποφεύγει μέσα)

Ιωαννίνων 3 όροφος Αλεξάνδρα με ελεύθερη φλογέρα

Ιωαννίνων 5 κλειστά

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
194
Like
50.458
Πόντοι
35.948

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Καλησρπα , η Αλεξάνδρα η Ουκρανή με τα έντονα μάτια , επέστρεψε πρωινή βάρδια στο 17α;

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
369
Πόντοι
21
Πέρασμα με Λατινα Ιζαμπελλα φωκαιας 27γ όροφος. Εντάξει δεν ειναι για πολλά πολλά αλλα τουλάχιστον ειναι καπως ευγενική κΙ χαμογελαστή.
Αυτη η Μαρία στο διδύμου 18, γύφτισσα μου φάνηκε, ειχε και άντρα τσάτσο, δεν έμπαινα με τπτ

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
145
Πόντοι
0
Πέρασμα με Λατινα Ιζαμπελλα φωκαιας 27γ όροφος. Εντάξει δεν ειναι για πολλά πολλά αλλα τουλάχιστον ειναι καπως ευγενική κΙ χαμογελαστή.
Αυτη η Μαρία στο διδύμου 18, γύφτισσα μου φάνηκε, ειχε και άντρα τσάτσο, δεν έμπαινα με τπτ
Και εγώ από εκεί ξεκίνησα αλλά δεν μου γέμισε το μάτι

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
857
Πόντοι
81
Εχθεσινο πιτσθλισμα στην λατινα Τζουλια απο Φιλιππιδου 11 ισογειο 2η βαρδια.Παπατζα η δεσποινιδα,παπατζα και η χαρωπη,χαμογελαστη τσατσα με το κοντο μαλλι και το τσαντακι στη μεση που ταζει παπαδες.Η κοπελιτσα κανει ενα υποτυπωδη ελευθερο στοματικο το οποιο συνεχιζει με καποτα μερα απο 30 δευτερα.Προκαταρκτικα μηδεν και μονο αερολογιες και τελενοβελα ιαχες.Ολα τα λεφτα ομως η κωλαρα της και το στενο μουνακι της το οποιο ομως δεν αντεχει στα σκληρα παπαρια και το πιστονιασμα.Αχυστος δεν φευγεις αλλα συγκρητικα με την ομοσταβλη της Ιζαμπελα με την πλαστικη κωλαρα ειναι υποδεεστερη σε υπηρεσιες.Η παπατζου τσατσα δεν ανακοινωσε τελειωτικο στο στομα για την Ιζαμπελα αλλα ουτε και σουφραδελι οπωας πριν.Μονο μια γενικοτητα "τελειωμα οπου θελετε".Παντως τα κοριτσια ειχαν συνεχομενα δωματια εκατερωθεν.Συνοπτικα παντως καλυτερα ειναι να πας σε ενα στανταρακι σου που το εχεις χιλιογαμησει και θα περασεις εγγυημενα καλα,παρα την Τζουλια οπως εκανα ε

Εχθεσινο πιτσθλισμα στην λατινα Τζουλια απο Φιλιππιδου 11 ισογειο 2η βαρδια.Παπατζα η δεσποινιδα,παπατζα και η χαρωπη,χαμογελαστη τσατσα με το κοντο μαλλι και το τσαντακι στη μεση που ταζει παπαδες.Η κοπελιτσα κανει ενα υποτυπωδη ελευθερο στοματικο το οποιο συνεχιζει με καποτα μερα απο 30 δευτερα.Προκαταρκτικα μηδεν και μονο αερολογιες και τελενοβελα ιαχες.Ολα τα λεφτα ομως η κωλαρα της και το στενο μουνακι της το οποιο ομως δεν αντεχει στα σκληρα παπαρια και το πιστονιασμα.Αχυστος δεν φευγεις αλλα συγκρητικα με την ομοσταβλη της Ιζαμπελα με την πλαστικη κωλαρα ειναι υποδεεστερη σε υπηρεσιες.Η παπατζου τσατσα δεν ανακοινωσε τελειωτικο στο στομα για την Ιζαμπελα αλλα ουτε και σουφραδελι οπωας πριν.Μονο μια γενικοτητα "τελειωμα οπου θελετε".Παντως τα κοριτσια ειχαν συνεχομενα δωματια εκατερωθεν.Συνοπτικα παντως καλυτερα ειναι να πας σε ενα στανταρακι σου που το εχεις χιλιογαμησει και θα περασεις εγγυημενα καλα,παρα την Τζουλια οπως εκανα ε
Προσωπικα ειναι η μεγαλυτερη φολα που εχω ζησει και εχω ζησει πολλες
παρακαλαγα να ερθει η ιζαμπελα οσο πιο γρηγορα μπας και χυσω που δεν μαρεσει καν σαν εμφανιση
Κανσελ

Sidefucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2024
Κριτικές
11
Like
605
Πόντοι
310
Πέρασα σήμερα κατά τις 4 από Κολωνου 48. Ρώτησα για Πάολα και μου είπε η τσατσά ότι δουλεύει. Όταν όμως βγήκε ήταν με την ξινιλα στα μούτρα. Ελπίζω να μην χαλάσε γιατί μια φορά που την πήρα πριν 8 μήνες ήταν πολύ καλή. Η τσατσά είπε σήμερα μέχρι 11 το βράδυ θα δουλεύει. Μαζί της η Βίκυ, η οποία τελειώνει στις 5

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
549
Πόντοι
81
Ρε μάγκες αφού χάσαμε την κάνα από Βέργας 7 γτ παντρεύτηκε λένε ,χάσαμε κ το είρινακι που δεν ξέρω πού πήγε ,κατέβηκα μια βόλτα στη Βέργας προχτές δεύτερη βάρδια κ όπως μπήκα στο αμάξι αφου δεν βρήκα κάτι αξιόλογο είδα ένα μουνακι αδύνατο ξανθό να μπαίνει στο Βέργας 3 ...λέω θα πάω αύριο μπας κ το βρω .
Πάω λοιπόν σήμερα βγαίνουν δύο χοντρές κ μου λέει έχω άλλη μια στ δωμάτιο ,λέω αυτή θα ναι κ όπως περιμένω την βλέπω να κατεβαίνει από τον πάνω όροφο κρατώντας κάτι σκουπίδια ...ρωτάω την τσατσά κ μου λέει δεν δουλεύει αυτή η κοπέλα ,βγαίνω την ψάχνω τίποτα ....ξέρει κανείς να μου πει ποια είναι ?

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
194
Like
50.458
Πόντοι
35.948
κατέβηκα μια βόλτα στη Βέργας προχτές δεύτερη βάρδια κ όπως μπήκα στο αμάξι αφου δεν βρήκα κάτι αξιόλογο είδα ένα μουνακι αδύνατο ξανθό να μπαίνει στο Βέργας 3 ...λέω θα πάω αύριο μπας κ το βρω .
Καλά βρε τύπε, είδες μια ωραία να μπαίνει σε οίκο κ δεν πήγες επί τόπου αλλά την επόμενη???
cEtk2VV.gif

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom