Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.393
Πόντοι
446
Οσο για το μια μπουφλα μην το λες μπρο,δεν φανταζεσαι τι δυναμη εχει εκεινη τη στιγμη ενας Αραβας ή ακομα χειροτερα ενας μικροσωμος Πακης σε mode μαχης,νομιζεις πως ξαπλωνουν ευκολα αλλα οταν τους βαρεσεις ασχημα και τεχνικα και ακομα ειναι ορθιοι και μαχιμοι θα καταλαβεις πως υπαρχει χαωδης διαφορα σκληραδας αναμεσα σε αυτους και μας.Ειναι σα να παλευεις με υαινες, ουτε καν με αγρια σκυλια.

jaume

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
16
Like
851
Πόντοι
901
Μόλις έφυγα από Άννα Χωματιανου 11Α, τι τζάκποτ είναι αυτό; 25, κορμί λαμπάδα, ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ, χαμογελαστή ,με φουλ διάθεση, ελεύθερο καταπληκτικό, αρχικά είπε δεν δίνει φιλιά τελικά έκλεψαν αρκετά, θαύμα της φύσης στα 20€. Κρίμα που είναι σε αυτό το χώρο.

Παίδες δεν υπάρχουν λόγια, μιλάμε για βίζιτα των 150-200 την ώρα

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
144
Like
26.648
Πόντοι
26.386
Οσο για το μια μπουφλα μην το λες μπρο,δεν φανταζεσαι τι δυναμη εχει εκεινη τη στιγμη ενας Αραβας ή ακομα χειροτερα ενας μικροσωμος Πακης σε mode μαχης,νομιζεις πως ξαπλωνουν ευκολα αλλα οταν τους βαρεσεις ασχημα και τεχνικα και ακομα ειναι ορθιοι και μαχιμοι θα καταλαβεις πως υπαρχει χαωδης διαφορα σκληραδας αναμεσα σε αυτους και μας.Ειναι σα να παλευεις με υαινες, ουτε καν με αγρια σκυλια.
Χαιρω πολυ...σε "mode μαχης" ολοι γινομαστε λιγο πιο σκληροι και ανθεκτικοι απο οτι συνηθως.....

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.393
Πόντοι
446
Χαιρω πολυ...σε "mode μαχης" ολοι γινομαστε λιγο πιο σκληροι και ανθεκτικοι απο οτι συνηθως.....
Σοβαρα τωρα συγκρινεις τον εαυτο σου με τον τριτοκοσμικο Περση/Αφγανο/Πακη που (δυνητικα) θα σου επιτεθει? Δεν το λεω για σε υποτιμησω ουτε και ρατσιστικα αλλα δε νομιζω πως συγκρινεται η βαρβαροτητα του Ελληνα πολιτη με τετοιων ατομων.Και μιλαω παντα με προσωπικα παραδειγματα ειτε δικα μου ειτε κοντινων μου ατομων.

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
144
Like
26.648
Πόντοι
26.386
Σοβαρα τωρα συγκρινεις τον εαυτο σου με τον τριτοκοσμικο Περση/Αφγανο/Πακη που (δυνητικα) θα σου επιτεθει? Δεν το λεω για σε υποτιμησω ουτε και ρατσιστικα αλλα δε νομιζω πως συγκρινεται η βαρβαροτητα του Ελληνα πολιτη με τετοιων ατομων.Και μιλαω παντα με προσωπικα παραδειγματα ειτε δικα μου ειτε κοντινων μου ατομων.
Καλα νταξει.... εγω ξερω οτι οι προγονοι μου στους Περσικους πολεμους τα εβαζαν με δαυτος σωμα με σωμα με αναλογια 1 Ελληνας προς 5 Περσες και τους γαμαγανε....Και το οτι ειναι τριτοκοσμικοι δεν τους κανει ουτε πιο δυνατους ουτε πιο εξυπνους ουτε πιο γενναιους.... τους κανει πιο κακομοιριδες πιο κουτοπονηρους πιο θρασυδειλους και πιο υπουλους.... τα προσωπικα σου παραδειγματα δεν μου λενε τιποτα γιατι και εγω εχω προσωπικη επαφη με δαυτους σε διαφορες δουλειες που εκανα....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.411
Πόντοι
10.656
Τυπαρα χωρις παρεξηγηση, δεν ξερω τι ρολο βαρας, ποσα μπουνιδια εχεις ανταλλαξει με κοσμο κτλ κτλ κτλ, αλλα καπου εχεις μπερδευτει.
Οι εν ελλαδι περσες, και δη οι μεταναστες που εχουν περασει πολυ κακουχια στα νιατα τους, ειναι σαν τις μυγες. Μπαμ και κατω.
Και εχουν δει πολυ τραμπουκα και πολυ ρατσισμο, η τεραστια πλειοψηφια τους ειναι ησυχοι μεχρι αηδιας. Προφανως αν πας μονος σε μια ομαδουλα 5 πακιστανων και τους πεις γαμω τον θεο σας, θα αντιδρασουν ασχημα, αλλα χυμα στο δρομο να κανουν μαλακια χωρις λογο, δεν θα την κανουν. Αποφευγουν τετοιου ειδους τσαμπουκαδες, και πιθανοτατα φοβουνται πιο πολυ απο εσενα. Εξαιρεσεις υπαρχουν παντου.

Αν πας ποτε εξωτερικο (γαλλια, ιταλια, ισπανια) και δεις πως συμπεριφερονται οι μαροκινοι πχ, θα καταλαβεις τι παει να πει τριτοκοσμικος βαρβαρος. Που θα σε γδυσουν στη μεση του δρομου για 5 ευρω και θα σε σαπισουν στο ξυλο. Για να μην σπαμαρουμε αλλο γιατι το εξαντλησαμε, αν κοιτας τη δουλεια σου, δεν σε ακουμπαει κανενας απο αυτους τους συγκεκριμενους. Να εισαι σε εγρηγορση και καχυποπτος, φυσικα, αλλα μην πεφτεις θυμα μιας "τρομοκρατιας" που δεν υπαρχει (ακομα). Και προφανως η κατασταση στο κεντρο ειναι αθλια, με τις ευλογιες των κυβερνησεων και των μεγαλομαφιοζων (Βαλκανιων, οχι Αραβων), αλλα αν δεις και στα νηματα των μπουρδελων και στα νηματα των πιατσων, οι περισσοτεροι κανουμε την δουλεια μας χωρις παρατραγουδα.

Ας το αφησουμε εδω :coffee:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.393
Πόντοι
446
Τυπαρα χωρις παρεξηγηση, δεν ξερω τι ρολο βαρας, ποσα μπουνιδια εχεις ανταλλαξει με κοσμο κτλ κτλ κτλ, αλλα καπου εχεις μπερδευτει.
Οι εν ελλαδι περσες, και δη οι μεταναστες που εχουν περασει πολυ κακουχια στα νιατα τους, ειναι σαν τις μυγες. Μπαμ και κατω.
Και εχουν δει πολυ τραμπουκα και πολυ ρατσισμο, η τεραστια πλειοψηφια τους ειναι ησυχοι μεχρι αηδιας. Προφανως αν πας μονος σε μια ομαδουλα 5 πακιστανων και τους πεις γαμω τον θεο σας, θα αντιδρασουν ασχημα, αλλα χυμα στο δρομο να κανουν μαλακια χωρις λογο, δεν θα την κανουν. Αποφευγουν τετοιου ειδους τσαμπουκαδες, και πιθανοτατα φοβουνται πιο πολυ απο εσενα. Εξαιρεσεις υπαρχουν παντου.

Αν πας ποτε εξωτερικο (γαλλια, ιταλια, ισπανια) και δεις πως συμπεριφερονται οι μαροκινοι πχ, θα καταλαβεις τι παει να πει τριτοκοσμικος βαρβαρος. Που θα σε γδυσουν στη μεση του δρομου για 5 ευρω και θα σε σαπισουν στο ξυλο. Για να μην σπαμαρουμε αλλο γιατι το εξαντλησαμε, αν κοιτας τη δουλεια σου, δεν σε ακουμπαει κανενας απο αυτους τους συγκεκριμενους. Να εισαι σε εγρηγορση και καχυποπτος, φυσικα, αλλα μην πεφτεις θυμα μιας "τρομοκρατιας" που δεν υπαρχει (ακομα). Και προφανως η κατασταση στο κεντρο ειναι αθλια, με τις ευλογιες των κυβερνησεων και των μεγαλομαφιοζων (Βαλκανιων, οχι Αραβων), αλλα αν δεις και στα νηματα των μπουρδελων και στα νηματα των πιατσων, οι περισσοτεροι κανουμε την δουλεια μας χωρις παρατραγουδα.

Ας το αφησουμε εδω :coffee:
Το θεμα μπερδευτηκε γτ εσυ παρεθεσες για μαφιες και το χαρτη της νυχτας ενω απλα ειπα πως νταβαδες δε μπλεκουν με τους ρεμπελους επενδυτες που λυμαινονται την περιοχη "τους" και δεν μπορουν να τους διωξουν.Διαφωνεις σε αυτο καπου τυπε?

Βγηκαμε εκτος θεματος συμφωνησα σε πολλα αποσα ειπες και διαφωνησα σε αλλα,κουβεντα δεν κανουμε να περασει η ωρα ρε μαγκα μου? Τωρα αν δε σαρεσει η κουβεντα βαριεσαι η γουατεβερ οκ δεκτο αλλα δε νομιζω πως ενοχλουμε κανεναν.Ουτε νομιζω πως λεει κατι στη συζητηση μας ποσες μπουνιες εχω ανταλλαξει και γιατι τις αποκρουω με το κεφαλι..

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.393
Πόντοι
446
Καλα νταξει.... εγω ξερω οτι οι προγονοι μου στους Περσικους πολεμους τα εβαζαν με δαυτος σωμα με σωμα με αναλογια 1 Ελληνας προς 5 Περσες και τους γαμαγανε....Και το οτι ειναι τριτοκοσμικοι δεν τους κανει ουτε πιο δυνατους ουτε πιο εξυπνους ουτε πιο γενναιους.... τους κανει πιο κακομοιριδες πιο κουτοπονηρους πιο θρασυδειλους και πιο υπουλους.... τα προσωπικα σου παραδειγματα δεν μου λενε τιποτα γιατι και εγω εχω προσωπικη επαφη με δαυτους σε διαφορες δουλειες που εκανα....
Τεσπα το αντεπιχειρημα μου ηταν στο φιλο που ειπε πως ειναι μια φαπα υποθεση επειδη ειναι μικροσωμοι και διαφωνησα,δεν εθιξα θεμα γενναιοτητας ουτε ειπα πως ο καθε λαθρομεταναστης ειναι επικινδυνος.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.411
Πόντοι
10.656
απλα ειπα πως νταβαδες δε μπλεκουν με τους ρεμπελους επενδυτες που λυμαινονται την περιοχη "τους" και δεν μπορουν να τους διωξουν.Διαφωνεις σε αυτο καπου τυπε?
επειδη κανουμε κουβεντα γραπτα ομως, δεν τα ειπες ακριβως ετσι...
Αλλα ποιος κανει κουμαντο εκει νομιζεις,το eye contact που χα σημερα με εναν απο ενα μεγαλο μπουγιο Αραβων αμεσως πριν τα μεγαλα νουμερα 59+ ηταν ξεκαθαρα οτι εισαι στην περιοχη μας και στο ελεος μας.Ακομα και οι νταβαδες τους φοβουνται αυτους ειμαι σιγουρος.
Διαφωνησα στο ποιος "κανει κουμαντο", σιγουρα οχι οι Περσες, διαφωνησα στο αν θεωρουν περιοχη τους και στο ελεος τους οποιον βρισκεται σε αυτην, δεν ψαχνονται για τσαμπουκαδες, και διαφωνησα στο αν οι νταβαδες τους ...φοβουνται, για ευνοητους λογους.

Μπορουν να τους διωξουν, και οι μαφιοζοι νταβαδες και οι μπατσοι. Και τους επενδυτες και τα πρεζακια. Ποιος επωφελειται απτην υπαρξη τους, ως πελατες των οικων, ως διακινητες ουσιων, και ως "ανωνυμα" και αναξιοπιστα (νομικα) προσωπα προς πασα εκμεταλλευση χωρις ουσιαστικο ρισκο; Οι μαφιοζοι νταβαδες και οι λαδωμενοι μπατσοι... Επισης σκεψου ποσα ακινητα αγοραστηκαν τα τελευταια χρονια στο Μεταξι, σε εξευτελιστικη τιμη λογω της συνολικης ποιοτητας της γειτονιας, και βγαζουν ενα σκασμο λεφτα απο τα airbnb (μια βολτα μερα μεσημερι ειναι κατατοπιστικη ως προς το πληθος των ακυρων τουριστων -οικογενειες/ζευγαρια- που βρηκαν διαμονη εκει).
Τεσπα το αντεπιχειρημα μου ηταν στο φιλο που ειπε πως ειναι μια φαπα υποθεση επειδη ειναι μικροσωμοι και διαφωνησα,δεν εθιξα θεμα γενναιοτητας ουτε ειπα πως ο καθε λαθρομεταναστης ειναι επικινδυνος.
Επιμενω, μια φαπα υποθεση ειναι. Βασικα η φαπα ειναι mild, μια μπουφλα ειπα, μια γεματη. Εκτος απτην σωματοδομη, σου τονισα οτι ειναι χεστες. Δεν τσακωνονται για ψυλλου πηδημα, δεν εχουν γκομενες να τους τις κοιταξεις, δεν εχουν σωστα χαρτια και δεν θελουν να τραβανε τα βλεμματα των πολιτσμανων που μονιμα τους τραμπουκιζουν, δεν κουβαλανε οπλα, δεν εχουν νευρο ουτε αρχιδια, δεν τους παιρνει να εχουν νευρο και αρχιδια. Αυτο λεω. Επικινδυνοι ειναι κυριως για καποια υπουλη μικροκλοπη και για καποιον αντιστοιχα βιασμο στα μουλωχτα.

Ναι, βαρεθηκα, γιατι επαναλαμβανομαι. Εγω απλα σου ειπα να μην τους δαιμονοποιεις και να μην τους εξυψωνεις ιεραρχικα. Εικοσιπεντε χρονια ακουω οτι ειναι επικινδυνοι, και εικοσιπεντε χρονια τωρα απο ανηλικος ως ενηλικος, συνυπαρχοντας στην ιδια χαβουζα με αυτους, αρχιδια επικινδυνοι ειναι. Με εξαιρεσεις, οι τσιγγανοι θα σου κλεψουν το σπιτι, τα πρεζακια θα σε ληστεψουν για τα ψιλα που εχεις στις τσεπες σου, οι βαλκανιοι και οι σλαβοι θα σε βαρεσουν γιατι τους κοιταξες στραβα. Οι περσες θα ...ριξουν το υγειονομικο επιπεδο της γειτονιας σου, και θα σου καθαρισουν τα τζαμια στο φαναρι :tooth:

Ελα καλο υπνο

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.393
Πόντοι
446
επειδη κανουμε κουβεντα γραπτα ομως, δεν τα ειπες ακριβως ετσι...

Διαφωνησα στο ποιος "κανει κουμαντο", σιγουρα οχι οι Περσες, διαφωνησα στο αν θεωρουν περιοχη τους και στο ελεος τους οποιον βρισκεται σε αυτην, δεν ψαχνονται για τσαμπουκαδες, και διαφωνησα στο αν οι νταβαδες τους ...φοβουνται, για ευνοητους λογους.

Μπορουν να τους διωξουν, και οι μαφιοζοι νταβαδες και οι μπατσοι. Και τους επενδυτες και τα πρεζακια. Ποιος επωφελειται απτην υπαρξη τους, ως πελατες των οικων, ως διακινητες ουσιων, και ως "ανωνυμα" και αναξιοπιστα (νομικα) προσωπα προς πασα εκμεταλλευση χωρις ουσιαστικο ρισκο; Οι μαφιοζοι νταβαδες και οι λαδωμενοι μπατσοι... Επισης σκεψου ποσα ακινητα αγοραστηκαν τα τελευταια χρονια στο Μεταξι, σε εξευτελιστικη τιμη λογω της συνολικης ποιοτητας της γειτονιας, και βγαζουν ενα σκασμο λεφτα απο τα airbnb (μια βολτα μερα μεσημερι ειναι κατατοπιστικη ως προς το πληθος των ακυρων τουριστων -οικογενειες/ζευγαρια- που βρηκαν διαμονη εκει).

Επιμενω, μια φαπα υποθεση ειναι. Βασικα η φαπα ειναι mild, μια μπουφλα ειπα, μια γεματη. Εκτος απτην σωματοδομη, σου τονισα οτι ειναι χεστες. Δεν τσακωνονται για ψυλλου πηδημα, δεν εχουν γκομενες να τους τις κοιταξεις, δεν εχουν σωστα χαρτια και δεν θελουν να τραβανε τα βλεμματα των πολιτσμανων που μονιμα τους τραμπουκιζουν, δεν κουβαλανε οπλα, δεν εχουν νευρο ουτε αρχιδια, δεν τους παιρνει να εχουν νευρο και αρχιδια. Αυτο λεω. Επικινδυνοι ειναι κυριως για καποια υπουλη μικροκλοπη και για καποιον αντιστοιχα βιασμο στα μουλωχτα.

Ναι, βαρεθηκα, γιατι επαναλαμβανομαι. Εγω απλα σου ειπα να μην τους δαιμονοποιεις και να μην τους εξυψωνεις ιεραρχικα. Εικοσιπεντε χρονια ακουω οτι ειναι επικινδυνοι, και εικοσιπεντε χρονια τωρα απο ανηλικος ως ενηλικος, συνυπαρχοντας στην ιδια χαβουζα με αυτους, αρχιδια επικινδυνοι ειναι. Με εξαιρεσεις, οι τσιγγανοι θα σου κλεψουν το σπιτι, τα πρεζακια θα σε ληστεψουν για τα ψιλα που εχεις στις τσεπες σου, οι βαλκανιοι και οι σλαβοι θα σε βαρεσουν γιατι τους κοιταξες στραβα. Οι περσες θα ...ριξουν το υγειονομικο επιπεδο της γειτονιας σου, και θα σου καθαρισουν τα τζαμια στο φαναρι :tooth:

Ελα καλο υπνο
Φαινεται νομιζω οτι ζεις καπου εκει και βλεπεις πολυ αλλιως τα πραγματα οπως ειναι λογικο,τεσπα καληνυχτα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.411
Πόντοι
10.656
Φίλε μην το βλέπεις έτσι..

Όταν γίνεται κάτι, το πιθανότερο είναι να γίνει συνήθεια..

Δλδ οι πακιστανοί να αρχίσουν πλέον να πηγαίνουν και φυλής..

Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό το χειρότερο είναι ότι σε λίγο καιρό αν συνεχιστεί αυτό το χάλι θα μας ξεπεράσουν..
εχεις δικιο τυπε μου, βεβαια εδω και χρονια οι πακιστανοι πηγαινουν και τους δεχονται παντου στην Φυλης,
αλλα η ουσια ειναι, ποιος θα φταιει για αυτην την αλλαγη στην αγορα;

ολα ειναι θεμα προσφορας και ζητησης, αν ο ελληνας δεν παταει στην φυλης γιατι του κακοπεφτει, λογικο και επομενο ειναι και οι τσατσαδες να καλοπιανουν οποιον βρουν για να βγαλουν το μεροκαματο, και οι πουτανες να τους δεχονται (και να αποδιδουν) για να μην καταληξουν να πλενουν σκαλες.

Επισης, οι οικοι ειναι γεματοι με Λατινες. Οι Λατινες (που θελουν να βγαλουν οσα περισσοτερα στο τριμηνο) δεν βλεπουν τους πακιστανους ως τριτης κατηγοριας πελατες, αλλα ως λεφτα. Μην ξεχναμε οτι και οι ιδιες σε αντιστοιχες συνθηκες με αυτους ζουν στις χωρες τους, και ρατσιστικα να το δεις.... παρομοιο χρωμα εχουν, σε αντιθεση με τις ρωσιδες και τις ουκρανεζες που ειναι πλεον ειδος υπο εξαφανιση στα μπουρδελα.

Σημεια των καιρων θα πω εγω. Ο Ελληνας προτιμαει να κερναει 200 ευρω καθε σαββατοβραδο στα μπουζουκια για να ριξει ενα παρακαλετο γαμησι στην μετριας εμφανισης ελληνιδα και να ανεβασει στορυ, παρα να πατησει ενα πουτσο με ενα εικοσαρικο στο μπουρδελο και να καθαρισει το κεφαλι του. Η ακομα χειροτερα, να δωσει το εικοσαρικο στο ονλυφανς για να τραβηξει μαλακια με τις φωτογραφιες μιας ανθυπομετριας, καταστρεφοντας την πιατσα. Καταντια.

Ο πληθωρισμος και οι μαφιες που κυβερνανε καταντησαν την αξια του 20ρικου κουρελι, που μεχρι και ο "φτωχος πακιστανακος" το βλεπει και δεν το λυπαται να το δωσει για να γαμησει.... Οι ιδιες μαφιες που στην πλειοψηφια των ευρωπαικων χωρων, ειδικα του νοτου, δεν εχουν την λεξη απελαση ουτε στις τελευταιες σελιδες του λεξικου τους. Δες Γαλλια, Ισπανια, Ιταλια, τα ιδια σκατα, τιγκα στους μαροκινους, τους αραβες και τους αφρικανους. Η ελλαδιτσα το μπουρδελακι θα γλιτωνε; Εδω πληρωνονται ολα τυπε...

Τι θα κανεις; Στο τελος μονοι μας με τα χερακια μας βγαζουμε τα ματακια μας (ισως οχι εγω και εσυ προσωπικα, αλλα ως κοινωνια). Ή κανεις adapt στα νεα δεδομενα, ή γινεσαι και εσυ στουντιακιας/εσκορτακιας και αποδεχεσαι οτι το ποιοτικο γαμησι θα σου κοστισει...

Arxontas tou skotous

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
55
Like
9.224
Πόντοι
8.236
εχεις δικιο τυπε μου, βεβαια εδω και χρονια οι πακιστανοι πηγαινουν και τους δεχονται παντου στην Φυλης,

ολα ειναι θεμα προσφορας και ζητησης, αν ο ελληνας δεν παταει στην φυλης γιατι του κακοπεφτει, λογικο και επομενο ειναι και οι τσατσαδες να καλοπιανουν οποιον βρουν για να βγαλουν το μεροκαματο, και οι πουτανες να τους δεχονται (και να αποδιδουν) για να μην καταληξουν να πλενουν σκαλες.

Επισης, οι οικοι ειναι γεματοι με Λατινες. Οι Λατινες (που θελουν να βγαλουν οσα περισσοτερα στο τριμηνο) δεν βλεπουν τους πακιστανους ως τριτης κατηγοριας πελατες, αλλα ως λεφτα. Μην ξεχναμε οτι και οι ιδιες σε αντιστοιχες συνθηκες με αυτους ζουν στις χωρες τους, και ρατσιστικα να το δεις.... παρομοιο χρωμα εχουν, σε αντιθεση με τις ρωσιδες και τις ουκρανεζες που ειναι πλεον ειδος υπο εξαφανιση στα μπουρδελα.

Σημεια των καιρων θα πω εγω. Ο Ελληνας προτιμαει να κερναει 200 ευρω καθε σαββατοβραδο στα μπουζουκια για να ριξει ενα παρακαλετο γαμησι στην μετριας εμφανισης ελληνιδα και να ανεβασει στορυ, παρα να πατησει ενα πουτσο με ενα εικοσαρικο στο μπουρδελο και να καθαρισει το κεφαλι του. Η ακομα χειροτερα, να δωσει το εικοσαρικο στο ονλυφανς για να τραβηξει μαλακια με τις φωτογραφιες μιας ανθυπομετριας, καταστρεφοντας την πιατσα. Καταντια.

Ο πληθωρισμος και οι μαφιες που κυβερνανε καταντησαν την αξια του 20ρικου κουρελι, που μεχρι και ο "φτωχος πακιστανακος" το βλεπει και δεν το λυπαται να το δωσει για να γαμησει.... Οι ιδιες μαφιες που στην πλειοψηφια των ευρωπαικων χωρων, ειδικα του νοτου, δεν εχουν την λεξη απελαση ουτε στις τελευταιες σελιδες του λεξικου τους. Δες Γαλλια, Ισπανια, Ιταλια, τα ιδια σκατα, τιγκα στους μαροκινους, τους αραβες και τους αφρικανους. Η ελλαδιτσα το μπουρδελακι θα γλιτωνε; Εδω πληρωνονται ολα τυπε...

Τι θα κανεις; Στο τελος μονοι μας με τα χερακια μας βγαζουμε τα ματακια μας (ισως οχι εγω και εσυ προσωπικα, αλλα ως κοινωνια). Ή κανεις adapt στα νεα δεδομενα, ή γινεσαι και εσυ στουντιακιας/εσκορτακιας και αποδεχεσαι οτι το ποιοτικο γαμησι θα σου κοστισει...
Πολύ σωστή τοποθέτηση!!!

• Like
Αντιδράσεις: Hase
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446
ολα ειναι θεμα προσφορας και ζητησης, αν ο ελληνας δεν παταει στην φυλης γιατι του κακοπεφτει, λογικο και επομενο ειναι και οι τσατσαδες να καλοπιανουν οποιον βρουν για να βγαλουν το μεροκαματο, και οι πουτανες
*εκδιδόμενες φίλτατε..
Οι πουτάνες δεν είναι στα μπουρδέλα! :woldman:
να τους δεχονται (και να αποδιδουν) για να μην καταληξουν να πλενουν σκαλες.

Επισης, οι οικοι ειναι γεματοι με Λατινες. Οι Λατινες (που θελουν να βγαλουν οσα περισσοτερα στο τριμηνο) δεν βλεπουν τους πακιστανους ως τριτης κατηγοριας πελατες, αλλα ως λεφτα.
Facts...
Σημεια των καιρων θα πω εγω. Ο Ελληνας προτιμαει να κερναει 200 ευρω καθε σαββατοβραδο στα μπουζουκια για να ριξει ενα παρακαλετο γαμησι στην μετριας εμφανισης ελλεηνιδα και να ανεβασει στορυ, παρα να πατησει ενα πουτσο με ενα εικοσαρικο στο μπουρδελο και να καθαρισει το κεφαλι του.
Το κρίμα στο λαιμό τους κάτι τέτοιοι, και καλά κάνει μετά η κάθε πατσαβούρα και τους κάνει ό,τι θέλει, και τελικά δεν τους κάθεται..
Πραγματικά, ποιος φταίει;;
Κέρασμα πάνω από ένα ποτό ποτέ! Κι αυτό μόνο αν βλέπεις ενδιαφέρον και ανταπόκριση, όχι απλά ελπίζοντας! Ιδανικά κανένα κέρασμα, μόνο ξεκάθαρα πράγματα, κι αν θέλει..
Ναι προφανώς και προτιμάμε (όσοι είμαστε εδώ τουλάχιστον ελπίζω) τα μπουρδέλα.
Το πάνω κεφάλι ήσυχο, το κάτω ανήσυχο και χαρούμενο, και άμα κλάψεις κι ένα εικοσάρικο στις τόσες πάλι δε θα σε χαλάσει, γιατί ακόμα κι εκεί, που η άλλη ήταν κομοδίνο, ξινή, διεκπεραιωτική κλπ, ΓΑΜΗΣΕΣ!
Η ακομα χειροτερα, να δωσει το εικοσαρικο στο ονλυφανς για να τραβηξει μαλακια με τις φωτογραφιες μιας ανθυπομετριας, καταστρεφοντας την πιατσα. Καταντια.
Τραγικοί αγάμητοι, ντροπή των σερνικών!..
Θα πετάξεις λεφτά ρε μαλάκα για να δεις (ακόμα και κάποια μουνάρα) γυμνή;;;! Δεν κάνεις μια αναζήτηση εικόνων ή βίντεο για ό,τι ακριβώς γουστάρεις τσάμπα;!
Ψάχνεις και βλέπεις ό,τι θες γαμώ!
Ουφ, μόνος μου νευρίασα..
Πάω να πιω μια Fanta!

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.608
Πόντοι
1.056

Πολύ σωστός..

Τα σέβη μου για την ανάλυση..

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.437
Πόντοι
2.536
"γεια σας.. Τι κάνετε; Καλά είσαστε; Ποιος θέλει να περάσει μαζί μου; Πάμε να περάσουμε όμορφα;"
:bigdick:
βάζοντας το πόδι της πάνω μου, έκανε λίγο άκρη το στρινγκ για να δω το λίγων ημερών ξυρισμένο μουνάκι της :embarrased::confused:
:wanker:

Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
574
Πόντοι
80
Εγώ έχω να πω πως χτες το απόγευμα η αναλογία στη φυλής ήταν 1 Έλληνας προς 20 Πέρσες και μπορεί να λέω λίγους.

Ιταλός συνοδοιπόρος αφού με πλεύρισε μέσα στο σαλόνι του φ69 μου είπε αν θέλω να βολταρουμε μαζί αφότου μιλήσαμε λίγο για ομάδες και τις όμορφες πόλεις της Ιταλίας μου έφερε απέξω απέξω ότι έχει χεστει πάνω του με την κατάσταση που επικρατεί χωρια με το ότι όλες είναι μπαζολες πουτανες και μη.. όταν έκανα την κατάθεση μου με ξανά πέτυχε στο δρόμο και ενώ είχε νυχτώσει ήταν έτοιμος να κλάψει από το φόβο και περπατήσαμε μέχρι κάπου μετά το σαμις μπαρ που ήταν το δωμάτιο του από ότι κατάλαβα..

στη συζήτηση που είχαμε επίσης αναφέρθηκε το ότι οι επενδυτες γουστάρουν να γαμάνε αβέρτα χριστιανές αλλά έχουν τις δικές τους καλυμμένες με τα χιτζαμπ και δεν μας αφήνουν ούτε να τις κοιτάμε όσες μουσουλμάνες πέτυχα χτες μια χαρά μας κοίταγαν ακόμα και αν συνοδεύονταν.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446
@Elganador
@Σοκολατολάτρης

Ειρήνη υμίν πορνοτέκνα μου:woldman:
IMG_20250819_005155.jpg

Πηγαίνετε στα ευλογημένα σπιτάκια, να χαλαρώσετε...
Ρε φίλε τι λέει;;
Ρώτησε τον εσύ, τον ξέρεις νομίζω, ή όχι;
Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν έχω καμία όρεξη για μαλακίες χωρίς λόγο, εγώ είμαι πάντα κομπλέ με όλους και γράφω σοβαρά

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Ρε φίλε τι λέει;;
Ρώτησε τον εσύ, τον ξέρεις νομίζω, ή όχι;
Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν έχω καμία όρεξη για μαλακίες χωρίς λόγο, εγώ είμαι πάντα κομπλέ με όλους και γράφω σοβαρά
Μην μπλέκεις καλύτερα
Ας το να πάει...

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
λοιπόν ΔΕΝ πάει άλλο! Εσύ ναι ΕΣΥ που διαβάζεις και...ψωνίζεις στα Λίντλ Πλ Αττικής, δουλεύεις εκεί, γενικά δουλεύεις στα Λίντλ, ή ακόμα χειρότερα είσαι ΤΕΤΟΙΟΣ κωλάνθρωπος που έχεις διοικητική θέση στα Λίντλ...Ο μαλακας ο προΐσταμενος στην Πλ Αττικής, ο Κωστάκης με τ όνομα...κοιτάζει τους πελάτες επικριτικά μέσα από τα γυαλιά του σε σημείο παρεξηγήσεως! Έχει φέρει δε 2-3 υπαλλήλους φίδια μην ειναι και σόι του, το χει κάνει τσιφλίκι του,ενω δύο τρεις ΣΟΒΑΡΕΣ μουνιτσες όπως η Βαρβάρα έφυγαν! Ποια η Βαρβάρα που πηγαίναμε 2 φορές τη μέρα να ψωνίζουμε για να πάρουμε μάτι! Στο ταμείο της, της ΠΟΥΤΑΝΑΣ από άντρες! Αντί να πηγαίναμε μπουρδέλα να μας κράζανε για μάτι, βλέπαμε μια Βαρβάρα κάνα δυο άλλες παίρναμε και τίποτα, καθόμασταν λίγο κάπου να περνούσε 1,5 ώρα! Άντε γαμησου κοπανε!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
τώρα που το σκέφτομαι...εύχομαι να κολλήσει σε καμία πουτανα να του φέρει κάνα Αλβανό μπας και σωθούμε! Α σιχτιρ μεσημεριατικα με τον πουστη! :cussing::zzzzz::shit::uzi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom