Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
34.894
Πόντοι
11.096
Τι εννοείς; Εγώ αρνήθηκα
Εντάξει. Δεν κατάλαβα καλά τότε. Ωστόσο τα λεγόμενα μου στις τρεις πρώτες παραγράφους δεν αναιρούνται όπως και το ότι είσαι καλλιεργημένος. Συμφωνώ επισης και με τους παραπάνω συναγωνιστές @Kamigawa και @SuperTsodakias ότι ενημερώνεις αντικείμενικα και σωστά και ότι θολωνεις τις εμπειρίες σου για να μη το βλέπει φάτσα κάρτα ο αναγνώστης το βίτσιο σου.
Εγώ από ενδιαφέρον στα γράφω αυτα επειδή δεν είσαι μαλακας. Αν θες τα ακούς. Αν όχι τα προσπερνας.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446
Προτείνετε καμιά καλή μιλφάρα 3ης - 4ης δεκαετίας ζωής, κυρίως με καλές επιδόσεις και γνώση, θερμή, να ξέρει πως να σε ευχαριστήσει, αδύνατη ή σε νορμάλ κυβικά, με βυζί στητό (ή σχετικά) μέχρι μέγεθος Μπέκυ, και καλό κώλο προαιρετικά..
Επίσης προαιρετικά 2η βάρδια, Βικτώρια ή Μετάξι.
Τρολάρισμα δεκτό, αλλά να βγει και άκρη.. :wink:
Πχ έχω ακούσει καλά λόγια για Ντάρια (Αγκύρας) όσων αφορά την πράξη.. :zfuck:

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.791
Πόντοι
40.703
Προτείνετε καμιά καλή μιλφάρα 3ης - 4ης δεκαετίας ζωής, κυρίως με καλές επιδόσεις και γνώση, θερμή, να ξέρει πως να σε ευχαριστήσει, αδύνατη ή σε νορμάλ κυβικά, με βυζί στητό (ή σχετικά) μέχρι μέγεθος Μπέκυ, και καλό κώλο προαιρετικά..
Τρολάρισμα δεκτό, αλλά να βγει και άκρη.. :wink:
Πχ έχω ακούσει καλά λόγια για Ντάρια (Αγκύρας) όσων αφορά την πράξη.. :zfuck:
σου απαντώ σύμφωνα με τα δικά μου γούστα, τις αναλυτικότατες κριτικές που έχω για τις παρακάτω, αλλά και γιατί ακολουθείς.

η Ντάρια καταρχάς δε βλέπεται βασικά... από όλες τις απόψεις (φάτσα-σώμα). τώρα αν εσύ δεν έχεις θέμα, πάνες δες.

τσέκαρε Νάταλι Φωκαίας 27 σκαλάκια αν δεν έχεις πάει ακόμα, σαν α' επιλογή.
σαν β' επιλογή Βερόνικα διδύμου 8 ισόγειο.
σαν γ' Σόνια από Φώκαιας 13 σκαλάκια, αλλά δε θα στο συνιστούσα και πολύ, γιατί έχει χαλάσει πολύ σύμφωνα με την τελευταία φορά που την είχα δει σωματικώς.

πιο πολλές φορές έχω τιμήσει Νάταλι πάντως, αν και έχω κάμποσο καιρό να πάω.
αυτά.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446
σου απαντώ σύμφωνα με τα δικά μου γούστα, τις αναλυτικότατες κριτικές που έχω για τις παρακάτω, αλλά και γιατί ακολουθείς.
Αρχικά ευχαριστώ μύστη μου!
η Ντάρια καταρχάς δε βλέπεται βασικά... από όλες τις απόψεις (φάτσα-σώμα). τώρα αν εσύ δεν έχεις θέμα, πάνες δες.
Με βρίσκεις σύμφωνο :2funny: αλλά έχω ακούσει πράγματα γι αυτό την ανέφερα. Φυσικά δεν ψάχνω εμφάνιση που να της μοιάζει σε καμία περίπτωση...
τσέκαρε Νάταλι Φωκαίας 27 σκαλάκια αν δεν έχεις πάει ακόμα, σαν α' επιλογή.
Την έχω δει, δεν έχω πάρει..
Θα δω και κριτικές :cool2:
σαν β' επιλογή Βερόνικα διδύμου 8 ισόγειο.
Θα πάω να δω στην επόμενη βόλτα.
σαν γ' Σόνια από Φώκαιας 13 σκαλάκια, αλλά δε θα στο συνιστούσα και πολύ, γιατί έχει χαλάσει πολύ σύμφωνα με την τελευταία φορά που την είχα δει σωματικώς.
Δεν τη θυμάμαι.
Ευχαριστώ! Τα σημειώνω.

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.791
Πόντοι
40.703
Αρχικά ευχαριστώ μύστη μου!

Με βρίσκεις σύμφωνο :2funny: αλλά έχω ακούσει πράγματα γι αυτό την ανέφερα. Φυσικά δεν ψάχνω εμφάνιση που να της μοιάζει σε καμία περίπτωση...
καλύτερα να βλέπεις από μόνος σου, παρά να ακούς... γενικώς :cool2:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446
καλύτερα να βλέπεις από μόνος σου, παρά να ακούς... γενικώς :cool2:
Αυτό είναι δεδομένο γεγονός, πάντα. :wink:
Όπως δεν άκουσα τις ιστορίες περί φόλας από Έμμυ (Φ66Δ) και πέρασα πολύ καλά κάμποσες φορές..

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.791
Πόντοι
40.703
Αυτό είναι δεδομένο γεγονός, πάντα. :wink:
Όπως δεν άκουσα τις ιστορίες περί φόλας από Έμμυ (Φ66Δ) και πέρασα πολύ καλά κάμποσες φορές..
καλά αυτή άλλαξε συμπεριφορά σε σχέση με το ξεκίνημά της.
όταν κατάλαβε ότι έτσι θα έβγαζε φράγκα τελικά (δυστυχώς η' ευτυχώς) έστρωσε χαρακτήρα, το κατάπιε και τα παίρνει τώρα μια χαρά.
επίσης έχω κριτική και γι'αυτήν. πρώτα αρνητική και μετά σχόλιο θετικό, αφού είδα βελτίωση.

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.471
Πόντοι
1.326

Καταρχάς η Βερόνικα, η Ελένη και η Νάταλυ είναι στην έκτη δεκαετία της ζωής τους. Και πιο κοντά στην έβδομη παρά στην πέμπτη.
Μάλλον μπερδεύτηκες κιόλας, διότι η τρίτη δεκαετία είναι τα 20s και όχι τα 30s.

Επίσης, με 20 ευρώ μην περιμένεις θαύματα στον τομέα της εμφάνισης. Μια χαρά είναι η Ντάρια για αυτά τα δεδομένα.
Και η Όλγα ή η Άννα από τα ίδια μαγαζιά καλές είναι, όμως σου ξαναλέω πως πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι από τις απαιτήσεις μας.

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.913
Πόντοι
7.636
παλεύεται το δωμάτιο τουλάχιστον ρε τρελέ;
Επρεπε να απαντησει πως ετσι που του μιλησε φυσικα και θα προτιμησει να εκτονωθει μονος του και κατα πασα πιθανοτητα θα περασει και καλυτερα..τουλαχιστον θα ικανοποιησει τη φαντασια του και στο καθαρο δωματιο του σπιτιου του..μακρια απ τη μποχα και να του μεινουν τα λεφτα..που θα τα πεταγε ασκοπα..

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.913
Πόντοι
7.636
Ανοίξτε ένα νήμα και βάλτε εκεί ποιες εργαζόμενες δέχονται - δινουν ουρολαγνιες κοπρολαγνιες κτλ.
Μην γαμάτε τα άλλα νήματα....
Εαν ξερετε οτι μια εργαζομενη πχ δεχεται βαλτε στην ημερησια ενημερωσει οτι κανει extreme sports.
OXI ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ !!!
ΤΟ ΧΕΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!
Ε ναι ελεος πια

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446
Καταρχάς η Βερόνικα, η Ελένη και η Νάταλυ είναι στην έκτη δεκαετία της ζωής τους. Και πιο κοντά στην έβδομη παρά στην πέμπτη.
Μάλλον μπερδεύτηκες κιόλας, διότι η τρίτη δεκαετία είναι τα 20s και όχι τα 30s.

Επίσης, με 20 ευρώ μην περιμένεις θαύματα στον τομέα της εμφάνισης. Μια χαρά είναι η Ντάρια για αυτά τα δεδομένα.
Και η Όλγα ή η Άννα από τα ίδια μαγαζιά καλές είναι, όμως σου ξαναλέω πως πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι από τις απαιτήσεις μας.
Θέλει αρκετή προσγείωση ναι..
Και καλά τα λες, το σκέφτηκα μετά, αλλά σε ευρύ πλαίσιο εννοώ από πριν τα 30 μέχρι τα 40 κάτι πχ

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Θέλει αρκετή προσγείωση ναι..
Και καλά τα λες, το σκέφτηκα μετά, αλλά σε ευρύ πλαίσιο εννοώ από πριν τα 30 μέχρι τα 40 κάτι πχ
Πήγαινε Βαλέρια Φιλιππίδου 11 κάτω στη πρώτη βάρδια.
Είναι πιο πάνω από τα ηλικιακά δεδομένα που έθεσες, αλλά είναι ωραία γυναίκα, πάντα καθαρή κ άψογη επαγγελματίας!

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446
Πήγαινε Βαλέρια Φιλιππίδου 11 κάτω στη πρώτη βάρδια.
Είναι πιο πάνω από τα ηλικιακά δεδομένα που έθεσες, αλλά είναι ωραία γυναίκα, πάντα καθαρή κ άψογη επαγγελματίας!
Κι αυτήν την έχω δει και νομίζω λένε καλά λόγια οι τσα..

Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
6.183
Πόντοι
7.195

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.471
Πόντοι
1.326
40άρα είναι η Νάταλι
Την έκαψες τη δόλια:tooth:
Υπερβολικά σπασμένη για τα γούστα μου. Και κρέμεται και η μπάκα κάτω από το δικτυωτό...

Όσο για τη Βαλέρια, προσωπικά είχα φάει φόλα. Δεν δεχόταν να μου κάνει και πίπα χωρίς προφυλακτικό, άρα τρώει Χ δια πάντως.

Η Τάνια από εκεί είναι καλύτερη, σοβαρή και λιγομίλητη. Και η Καρολίνα όπου να ναι γίνεται μιλφ, καλή και αυτή.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Υπερβολικά σπασμένη για τα γούστα μου. Και κρέμεται και η μπάκα κάτω από το δικτυωτό...

Όσο για τη Βαλέρια, προσωπικά είχα φάει φόλα. Δεν δεχόταν να μου κάνει και πίπα χωρίς προφυλακτικό, άρα τρώει Χ δια πάντως.

Η Τάνια από εκεί είναι καλύτερη, σοβαρή και λιγομίλητη. Και η Καρολίνα όπου να ναι γίνεται μιλφ, καλή και αυτή.
Είναι καλό μιλφάκι η Νάταλι με όρεξη. Έχεις δίκιο πως είναι σπασμένη κ αγύμναστη για την ηλικία της...

Τον Περπάτημα δεν τον ενδιαφέρει ελεύθερη φλογέρα, γι' αυτό κ του πρότεινα Βαλέρια. Ξέρω πως κάνει συνεχώς εξετάσεις κ είναι καθαρή...

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.471
Πόντοι
1.326
Είναι καλό μιλφάκι η Νάταλι με όρεξη. Έχεις δίκιο πως είναι σπασμένη κ αγύμναστη για την ηλικία της...

Τον Περπάτημα δεν τον ενδιαφέρει ελεύθερη φλογέρα, γι' αυτό κ του πρότεινα Βαλέρια. Ξέρω πως κάνει συνεχώς εξετάσεις κ είναι καθαρή...
Πριν περίπου 2 εβδομάδες, στο ισόγειο της Χωματιανου, είχα δει το απόγευμα μια Λαρισα (νομίζω).
Ξανθούλα, λευκή και σχετικά νέα.

Γνωρίζεις τι παίζει με αυτήν; Δεν είδα να ξανά αναφέρεται σε ενημέρωση και μου γυαλισε.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom