Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.323
Πόντοι
5.436
Φυσικα και ξενερωνουμε κι αυτο σας το μεταφερω και απο αλλους φιλους-συναγωνιστες..μερικοι σε τετοιο βαθμο που σκεφτονται να διαγραφουν κι απ το σαιτ...
καλά τα λες αλλά δυστυχώς αυτό συμβαίνει στα φόρα. Ο καθένας γράφει τα δικά του και κάποια ενοχλούν ή είναι άσχετα κ.λπ.
Εν πάση περιπτώσει, ας μην τρωγόμαστε, ζούμε μόνο μια φορά :D:

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.742
Πόντοι
11.096
Ναι ρε @Reuzel , φτιάξε ένα νήμα ρε συ με τα δικά σου ενδιαφέροντα και τελειώνει το πράγμα. Αφού πρώτος από όλους εσύ το καταλαβαίνεις ότι έχεις ένα βίτσιο που είναι μοναδικό (δεν θέλω να πω άκρως αηδιαστικό γιατί σέβομαι τις επιθυμίες όλων).

Επίσης εύχομαι ρε φίλε να μην κολλήσεις ηπατίτιδα C ποτέ γιατί φλερτάρεις πολύ επικίνδυνα. Και εύχομαι κάποια στιγμή ρε συ να πας σε έναν ψυχολόγο. Δεν είναι ντροπή. Πλέον ένα τεράστιο ποσοστό των συμπολιτών μας πάει για να διορθώσει τα προβλήματα του. Είναι σοβαρο αυτό που έχεις.
Βέβαια εξ ίσου σοβαρό προβλημα είναι και αυτό που γλύφουν καβλια από τραβεστί εδώ μέσα και χύνουν στο στόμα τους και παρακαλάνε να έχουν χοντρα καβλια για να τους γαμησουν αλλά πηγαίνουν και να γαμησουν και ιεροδουλες σα να μη συμβαίνει τίποτα αλλά τι να κάνουμε, να κάτσουμε να σκάσουμε;
Σεβασμός στην ιδιαιτερότητα αλλά καλό θα ήταν να έχετε δικά σας νήματα.

Καλημέρα φίλε @Reuzel , να'σαι καλά. Εύχομαι ολόψυχα να θεραπευτείς. Δεν είσαι κανένα τσογλανι ούτε αγράμματος γιατί γράφεις καλά και φαίνεσαι καλλιεργημένος. Ότι γράφω είναι καλοπροαίρετο.

Επίσης για το θέμα της άρνησης συναντησης με τους @Elganador και @Μήτσος Μπάμπολας . Ρε συ για έλα στη θέση τους! Πώς να κοιτάξουν, πως να μιλήσουν σε έναν τόσο ιδιαίτερο άνθρωπο; Σε έναν άνθρωπο που τρώει για πρωινό κόπρανα! Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα ποτέ να μιλήσω με ένα τέτοιο άτομο. Θα προσπαθούσα να το αποφύγω άμεσα. Τι κουβέντα να κάνω; Θα φοβόμουνα μέχρι και τα χνωτα του! Μη μυρίζουν σκατιλα!

Τελευταία τροποποίηση:

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336
Επίσης για το θέμα της άρνησης συναντησης με τους @Elganador και @Μήτσος Μπάμπολας . Ρε συ για έλα στη θέση τους! Πώς να κοιτάξουν, πως να μιλήσουν σε έναν τόσο ιδιαίτερο άνθρωπο; Σε έναν άνθρωπο που τρώει για πρωινό κόπρανα! Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα ποτέ να μιλήσω με ένα τέτοιο άτομο. Θα προσπαθούσα να το αποφύγω άμεσα. Τι κουβέντα να κάνω; Θα φοβόμουνα μέχρι και τα χνωτα του! Μη μυρίζουν σκατιλα!
Τι εννοείς; Εγώ αρνήθηκα

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336
Τυπε έχεις καταλάβει ότι είσαι υγειονομική βόμβα και ότι οι ηπατίτιδες σου βαράνε την πορτα- αν δεν έχουν μπει μέσα κιολας. Ο Οικοδεσπότης του Σάιτ & Σια σε έχουν πάρει γραμμή με αυτά που γράφεις και πραττεις ;- Είπαμε μόνιμη μετακόμιση στην Ψυτάλλεια και καθάρισες. :confused:
1000024266.jpg

Οι πιο πρόσφατες μου. Θα σου στείλω και τις επόμενες αφού νοιάζεσαι τόσο. Για να δω τις δικές σου και όσων γελανε

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
327
Πόντοι
20
Εγώ ευχαριστώ τον φίλο @Reuzel για τις ενημερώσεις του που ήταν από τις πιο "καθαρά" δομημένες, τόνισε το δρόμο και περνούσε από όλα τα σπιτάκια. Όλα "καθαρό"γραμμένα σε στήλες. Λίγοι φτιάχνουν τόσο καλή ενημέρωση.
Τώρα όντως καταλαβαίνω ότι πολλοί ενοχλούνται από την ανωμαλία του και το πέσιμο που έφαγε αναμενόταν. Ήταν θέμα χρόνου. Και εγώ ενοχλήθηκα σε ένα βαθμό, αλλά το προσπέρασα, μια παράγραφος ήταν μετά από μια πολύ καλή ενημέρωση.
Άμα κόβουμε ότι μας ενοχλεί σωθηκαμε... εγω θεωρώ ανούσιο σπαμ πχ όλες αυτές τις "ρομαντικές" φωτογραφίες από τα δωμάτια. Μόνο φωτογραφίες από τις κοπέλες εκτιμώ όταν ανεβαζουνε. Επίσης όπως είπε πολύ σωστά ο @Περπάτημα κάνει καλό , ενοχλούμαι όντως από το πρωκτικο και έχω κινδυνέψει να χάσω το προφίλ μου εξαιτίας αυτής της ενόχλησης. Ενας admin με προειδοποίησε σε μήνυμα. Φταίει που τη πρώτη φορά που πήγα μπουρδέλα είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία με μια κοπέλα, έτσι όπως γύρισα τη κωλαρα της και κόλλησα από πίσω μου ήρθε μια έντονη σκατιλα, το έκανα θέμα και μου εξήγησε ότι ο προηγούμενος την είχε πάρει από κωλο και δεν πλύθηκε καλά. Όχι μόνο μου χάλασε τη φάση αυτό, αλλά από τότε μου δημιούργησε ψυχολογικά και θέλω να πεθάνουν όσοι τις παίρνουν από κωλο!
Τεσπα, μακρυγορισα και είμαι ξενύχτης. Δεν ξέρω άμα είχε δομή αυτό που έγραψα η άμα έβγαλα κάποιο νόημα. Καληνύχτα μου και καλημέρα σας

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.000
Πόντοι
1.326
Φυσικα και ξενερωνουμε κι αυτο σας το μεταφερω και απο αλλους φιλους-συναγωνιστες..μερικοι σε τετοιο βαθμο που σκεφτονται να διαγραφουν κι απ το σαιτ...

Χωρίς παρεξήγηση αλλά στα @@ μας.
Ο Reuzel έχει συνεισφέρει με ενημερώσεις, οι φίλοι-συναγωνιστές έχουν γράψει έστω και μία γραμμή;

Επίσης, τα γράφει σε spoiler όπως ο ίδιος προανέφερε. Δεν χώνει το πιστόλι σε κρόταφο κανενός ώστε να τα διαβάσει.
Το μόνο που ελπίζω είναι να αφορούν πραγματικά γεγονότα.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.248
Πόντοι
47.170

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
Αυτα ανακοινώσε η τσατσά Στεφανία. Μαλιστα της ειπα, αφού τα 10 λεπτά κανουν 15 ευρω τα 20 θα έπρεπε να κάνουν 30 και οχι 45.
Η Στεφανία μου απάντησε οτι αυτές ειναι οι τιμές και αμα θέλω περναω αλλιως να κατσω σπίτι μου να τον παιξω.
παλεύεται το δωμάτιο τουλάχιστον ρε τρελέ;

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.742
Πόντοι
11.096
Τι εννοείς; Εγώ αρνήθηκα
Εντάξει. Δεν κατάλαβα καλά τότε. Ωστόσο τα λεγόμενα μου στις τρεις πρώτες παραγράφους δεν αναιρούνται όπως και το ότι είσαι καλλιεργημένος. Συμφωνώ επισης και με τους παραπάνω συναγωνιστές @Kamigawa και @SuperTsodakias ότι ενημερώνεις αντικείμενικα και σωστά και ότι θολωνεις τις εμπειρίες σου για να μη το βλέπει φάτσα κάρτα ο αναγνώστης το βίτσιο σου.
Εγώ από ενδιαφέρον στα γράφω αυτα επειδή δεν είσαι μαλακας. Αν θες τα ακούς. Αν όχι τα προσπερνας.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Προτείνετε καμιά καλή μιλφάρα 3ης - 4ης δεκαετίας ζωής, κυρίως με καλές επιδόσεις και γνώση, θερμή, να ξέρει πως να σε ευχαριστήσει, αδύνατη ή σε νορμάλ κυβικά, με βυζί στητό (ή σχετικά) μέχρι μέγεθος Μπέκυ, και καλό κώλο προαιρετικά..
Επίσης προαιρετικά 2η βάρδια, Βικτώρια ή Μετάξι.
Τρολάρισμα δεκτό, αλλά να βγει και άκρη.. :wink:
Πχ έχω ακούσει καλά λόγια για Ντάρια (Αγκύρας) όσων αφορά την πράξη.. :zfuck:

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.529
Πόντοι
40.423
Προτείνετε καμιά καλή μιλφάρα 3ης - 4ης δεκαετίας ζωής, κυρίως με καλές επιδόσεις και γνώση, θερμή, να ξέρει πως να σε ευχαριστήσει, αδύνατη ή σε νορμάλ κυβικά, με βυζί στητό (ή σχετικά) μέχρι μέγεθος Μπέκυ, και καλό κώλο προαιρετικά..
Τρολάρισμα δεκτό, αλλά να βγει και άκρη.. :wink:
Πχ έχω ακούσει καλά λόγια για Ντάρια (Αγκύρας) όσων αφορά την πράξη.. :zfuck:
σου απαντώ σύμφωνα με τα δικά μου γούστα, τις αναλυτικότατες κριτικές που έχω για τις παρακάτω, αλλά και γιατί ακολουθείς.

η Ντάρια καταρχάς δε βλέπεται βασικά... από όλες τις απόψεις (φάτσα-σώμα). τώρα αν εσύ δεν έχεις θέμα, πάνες δες.

τσέκαρε Νάταλι Φωκαίας 27 σκαλάκια αν δεν έχεις πάει ακόμα, σαν α' επιλογή.
σαν β' επιλογή Βερόνικα διδύμου 8 ισόγειο.
σαν γ' Σόνια από Φώκαιας 13 σκαλάκια, αλλά δε θα στο συνιστούσα και πολύ, γιατί έχει χαλάσει πολύ σύμφωνα με την τελευταία φορά που την είχα δει σωματικώς.

πιο πολλές φορές έχω τιμήσει Νάταλι πάντως, αν και έχω κάμποσο καιρό να πάω.
αυτά.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
σου απαντώ σύμφωνα με τα δικά μου γούστα, τις αναλυτικότατες κριτικές που έχω για τις παρακάτω, αλλά και γιατί ακολουθείς.
Αρχικά ευχαριστώ μύστη μου!
η Ντάρια καταρχάς δε βλέπεται βασικά... από όλες τις απόψεις (φάτσα-σώμα). τώρα αν εσύ δεν έχεις θέμα, πάνες δες.
Με βρίσκεις σύμφωνο :2funny: αλλά έχω ακούσει πράγματα γι αυτό την ανέφερα. Φυσικά δεν ψάχνω εμφάνιση που να της μοιάζει σε καμία περίπτωση...
τσέκαρε Νάταλι Φωκαίας 27 σκαλάκια αν δεν έχεις πάει ακόμα, σαν α' επιλογή.
Την έχω δει, δεν έχω πάρει..
Θα δω και κριτικές :cool2:
σαν β' επιλογή Βερόνικα διδύμου 8 ισόγειο.
Θα πάω να δω στην επόμενη βόλτα.
σαν γ' Σόνια από Φώκαιας 13 σκαλάκια, αλλά δε θα στο συνιστούσα και πολύ, γιατί έχει χαλάσει πολύ σύμφωνα με την τελευταία φορά που την είχα δει σωματικώς.
Δεν τη θυμάμαι.
Ευχαριστώ! Τα σημειώνω.

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.529
Πόντοι
40.423
Αρχικά ευχαριστώ μύστη μου!

Με βρίσκεις σύμφωνο :2funny: αλλά έχω ακούσει πράγματα γι αυτό την ανέφερα. Φυσικά δεν ψάχνω εμφάνιση που να της μοιάζει σε καμία περίπτωση...
καλύτερα να βλέπεις από μόνος σου, παρά να ακούς... γενικώς :cool2:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
καλύτερα να βλέπεις από μόνος σου, παρά να ακούς... γενικώς :cool2:
Αυτό είναι δεδομένο γεγονός, πάντα. :wink:
Όπως δεν άκουσα τις ιστορίες περί φόλας από Έμμυ (Φ66Δ) και πέρασα πολύ καλά κάμποσες φορές..

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.529
Πόντοι
40.423
Αυτό είναι δεδομένο γεγονός, πάντα. :wink:
Όπως δεν άκουσα τις ιστορίες περί φόλας από Έμμυ (Φ66Δ) και πέρασα πολύ καλά κάμποσες φορές..
καλά αυτή άλλαξε συμπεριφορά σε σχέση με το ξεκίνημά της.
όταν κατάλαβε ότι έτσι θα έβγαζε φράγκα τελικά (δυστυχώς η' ευτυχώς) έστρωσε χαρακτήρα, το κατάπιε και τα παίρνει τώρα μια χαρά.
επίσης έχω κριτική και γι'αυτήν. πρώτα αρνητική και μετά σχόλιο θετικό, αφού είδα βελτίωση.

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.000
Πόντοι
1.326

Καταρχάς η Βερόνικα, η Ελένη και η Νάταλυ είναι στην έκτη δεκαετία της ζωής τους. Και πιο κοντά στην έβδομη παρά στην πέμπτη.
Μάλλον μπερδεύτηκες κιόλας, διότι η τρίτη δεκαετία είναι τα 20s και όχι τα 30s.

Επίσης, με 20 ευρώ μην περιμένεις θαύματα στον τομέα της εμφάνισης. Μια χαρά είναι η Ντάρια για αυτά τα δεδομένα.
Και η Όλγα ή η Άννα από τα ίδια μαγαζιά καλές είναι, όμως σου ξαναλέω πως πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι από τις απαιτήσεις μας.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
80
Like
5.729
Πόντοι
2.916
παλεύεται το δωμάτιο τουλάχιστον ρε τρελέ;
Επρεπε να απαντησει πως ετσι που του μιλησε φυσικα και θα προτιμησει να εκτονωθει μονος του και κατα πασα πιθανοτητα θα περασει και καλυτερα..τουλαχιστον θα ικανοποιησει τη φαντασια του και στο καθαρο δωματιο του σπιτιου του..μακρια απ τη μποχα και να του μεινουν τα λεφτα..που θα τα πεταγε ασκοπα..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom