Διαγραμμένο μέλος 1866
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.185
- Πόντοι
- 7.195
Εντάξει. Δεν κατάλαβα καλά τότε. Ωστόσο τα λεγόμενα μου στις τρεις πρώτες παραγράφους δεν αναιρούνται όπως και το ότι είσαι καλλιεργημένος. Συμφωνώ επισης και με τους παραπάνω συναγωνιστές @Kamigawa και @SuperTsodakias ότι ενημερώνεις αντικείμενικα και σωστά και ότι θολωνεις τις εμπειρίες σου για να μη το βλέπει φάτσα κάρτα ο αναγνώστης το βίτσιο σου.Τι εννοείς; Εγώ αρνήθηκα

σου απαντώ σύμφωνα με τα δικά μου γούστα, τις αναλυτικότατες κριτικές που έχω για τις παρακάτω, αλλά και γιατί ακολουθείς.Προτείνετε καμιά καλή μιλφάρα 3ης - 4ης δεκαετίας ζωής, κυρίως με καλές επιδόσεις και γνώση, θερμή, να ξέρει πως να σε ευχαριστήσει, αδύνατη ή σε νορμάλ κυβικά, με βυζί στητό (ή σχετικά) μέχρι μέγεθος Μπέκυ, και καλό κώλο προαιρετικά..
Επίσης προαιρετικά 2η βάρδια, Βικτώρια ή Μετάξι.
Τρολάρισμα δεκτό, αλλά να βγει και άκρη..
Πχ έχω ακούσει καλά λόγια για Ντάρια (Αγκύρας) όσων αφορά την πράξη..![]()
Αρχικά ευχαριστώ μύστη μου!σου απαντώ σύμφωνα με τα δικά μου γούστα, τις αναλυτικότατες κριτικές που έχω για τις παρακάτω, αλλά και γιατί ακολουθείς.
Με βρίσκεις σύμφωνοη Ντάρια καταρχάς δε βλέπεται βασικά... από όλες τις απόψεις (φάτσα-σώμα). τώρα αν εσύ δεν έχεις θέμα, πάνες δες.
Την έχω δει, δεν έχω πάρει..τσέκαρε Νάταλι Φωκαίας 27 σκαλάκια αν δεν έχεις πάει ακόμα, σαν α' επιλογή.

Θα πάω να δω στην επόμενη βόλτα.σαν β' επιλογή Βερόνικα διδύμου 8 ισόγειο.
Δεν τη θυμάμαι.σαν γ' Σόνια από Φώκαιας 13 σκαλάκια, αλλά δε θα στο συνιστούσα και πολύ, γιατί έχει χαλάσει πολύ σύμφωνα με την τελευταία φορά που την είχα δει σωματικώς.
καλύτερα να βλέπεις από μόνος σου, παρά να ακούς... γενικώςΑρχικά ευχαριστώ μύστη μου!
Με βρίσκεις σύμφωνοαλλά έχω ακούσει πράγματα γι αυτό την ανέφερα. Φυσικά δεν ψάχνω εμφάνιση που να της μοιάζει σε καμία περίπτωση...

Αυτό είναι δεδομένο γεγονός, πάντα.καλύτερα να βλέπεις από μόνος σου, παρά να ακούς... γενικώς![]()
καλά αυτή άλλαξε συμπεριφορά σε σχέση με το ξεκίνημά της.Αυτό είναι δεδομένο γεγονός, πάντα.
Όπως δεν άκουσα τις ιστορίες περί φόλας από Έμμυ (Φ66Δ) και πέρασα πολύ καλά κάμποσες φορές..
Προτείνετε καμιά καλή μιλφάρα 3ης - 4ης δεκαετίας ζωής, κυρίως με καλές επιδόσεις και γνώση, θερμή, να ξέρει πως να σε ευχαριστήσει, αδύνατη ή σε νορμάλ κυβικά, με βυζί στητό (ή σχετικά) μέχρι μέγεθος Μπέκυ, και καλό κώλο προαιρετικά..
Επίσης προαιρετικά 2η βάρδια, Βικτώρια ή Μετάξι.