Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
80
Like
5.729
Πόντοι
2.916
Ανοίξτε ένα νήμα και βάλτε εκεί ποιες εργαζόμενες δέχονται - δινουν ουρολαγνιες κοπρολαγνιες κτλ.
Μην γαμάτε τα άλλα νήματα....
Εαν ξερετε οτι μια εργαζομενη πχ δεχεται βαλτε στην ημερησια ενημερωσει οτι κανει extreme sports.
OXI ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ !!!
ΤΟ ΧΕΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!
Ε ναι ελεος πια

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Καταρχάς η Βερόνικα, η Ελένη και η Νάταλυ είναι στην έκτη δεκαετία της ζωής τους. Και πιο κοντά στην έβδομη παρά στην πέμπτη.
Μάλλον μπερδεύτηκες κιόλας, διότι η τρίτη δεκαετία είναι τα 20s και όχι τα 30s.

Επίσης, με 20 ευρώ μην περιμένεις θαύματα στον τομέα της εμφάνισης. Μια χαρά είναι η Ντάρια για αυτά τα δεδομένα.
Και η Όλγα ή η Άννα από τα ίδια μαγαζιά καλές είναι, όμως σου ξαναλέω πως πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι από τις απαιτήσεις μας.
Θέλει αρκετή προσγείωση ναι..
Και καλά τα λες, το σκέφτηκα μετά, αλλά σε ευρύ πλαίσιο εννοώ από πριν τα 30 μέχρι τα 40 κάτι πχ

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.394
Πόντοι
35.948

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.394
Πόντοι
35.948
Θέλει αρκετή προσγείωση ναι..
Και καλά τα λες, το σκέφτηκα μετά, αλλά σε ευρύ πλαίσιο εννοώ από πριν τα 30 μέχρι τα 40 κάτι πχ
Πήγαινε Βαλέρια Φιλιππίδου 11 κάτω στη πρώτη βάρδια.
Είναι πιο πάνω από τα ηλικιακά δεδομένα που έθεσες, αλλά είναι ωραία γυναίκα, πάντα καθαρή κ άψογη επαγγελματίας!

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Πήγαινε Βαλέρια Φιλιππίδου 11 κάτω στη πρώτη βάρδια.
Είναι πιο πάνω από τα ηλικιακά δεδομένα που έθεσες, αλλά είναι ωραία γυναίκα, πάντα καθαρή κ άψογη επαγγελματίας!
Κι αυτήν την έχω δει και νομίζω λένε καλά λόγια οι τσα..

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.000
Πόντοι
1.326
40άρα είναι η Νάταλι
Την έκαψες τη δόλια:tooth:
Υπερβολικά σπασμένη για τα γούστα μου. Και κρέμεται και η μπάκα κάτω από το δικτυωτό...

Όσο για τη Βαλέρια, προσωπικά είχα φάει φόλα. Δεν δεχόταν να μου κάνει και πίπα χωρίς προφυλακτικό, άρα τρώει Χ δια πάντως.

Η Τάνια από εκεί είναι καλύτερη, σοβαρή και λιγομίλητη. Και η Καρολίνα όπου να ναι γίνεται μιλφ, καλή και αυτή.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.394
Πόντοι
35.948
Υπερβολικά σπασμένη για τα γούστα μου. Και κρέμεται και η μπάκα κάτω από το δικτυωτό...

Όσο για τη Βαλέρια, προσωπικά είχα φάει φόλα. Δεν δεχόταν να μου κάνει και πίπα χωρίς προφυλακτικό, άρα τρώει Χ δια πάντως.

Η Τάνια από εκεί είναι καλύτερη, σοβαρή και λιγομίλητη. Και η Καρολίνα όπου να ναι γίνεται μιλφ, καλή και αυτή.
Είναι καλό μιλφάκι η Νάταλι με όρεξη. Έχεις δίκιο πως είναι σπασμένη κ αγύμναστη για την ηλικία της...

Τον Περπάτημα δεν τον ενδιαφέρει ελεύθερη φλογέρα, γι' αυτό κ του πρότεινα Βαλέρια. Ξέρω πως κάνει συνεχώς εξετάσεις κ είναι καθαρή...

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.000
Πόντοι
1.326
Είναι καλό μιλφάκι η Νάταλι με όρεξη. Έχεις δίκιο πως είναι σπασμένη κ αγύμναστη για την ηλικία της...

Τον Περπάτημα δεν τον ενδιαφέρει ελεύθερη φλογέρα, γι' αυτό κ του πρότεινα Βαλέρια. Ξέρω πως κάνει συνεχώς εξετάσεις κ είναι καθαρή...
Πριν περίπου 2 εβδομάδες, στο ισόγειο της Χωματιανου, είχα δει το απόγευμα μια Λαρισα (νομίζω).
Ξανθούλα, λευκή και σχετικά νέα.

Γνωρίζεις τι παίζει με αυτήν; Δεν είδα να ξανά αναφέρεται σε ενημέρωση και μου γυαλισε.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.176
Πόντοι
7.265

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
Μολις περασα και έδωσε και κωλο απλόχερα... η τσατσα ανακοινωσε φουλ στα 15.

Χάλια η φωτό λογω κακου φωτισμού.

Η αδύνατη ειναι η Καμη και παχουλή η Ιωάννα.

Screenshot_20250703_204130_XSCamera.jpg
καυλωσα... έρχομαι

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
Εχθες δευτερη βαρδια κατα τις 9μμ εγινε επισκεψη για την περιβοητη Καμυ την κοκαλιαρα τσουρκα.Μαζι της μια ακομα γυφτοπουλα η Ιωαννα και η πιο γυφτισα απ'ολες η τσατσα που εμοιαζε με ζαμπονακι τσιγαρισμενο.Εννοειται οτι δεν εδωσα το 15αρι για την τσουρκα,αφ'ενος γιατι ηταν βαθια ταλαιπωρημενη απο τις πουτσιες αφ'ετερου ναι μεν μου αρεσουν οι καχεκτικες σκιννυ μπιτσηιζ τετοιου τυπου αλλα την λυπηθηκα να την ταλαιπωρησω συν οτι δεν ειχε κατι το τραβηχτικο η συγκεκριμενη.Το ζαμπονακι προσπαθουσε να εξηγησει σε συναγωνιστη οτι απαξ και φορεθει η καποτα στην τσουτσουνα δεν υπαρχει επιστροφη χρηματων.Νομιζω οτι τον φολεψε μια απο τις δυο κοπελες.Ισως οι πλουσιες υπηρεσιες της Καμυ να ηταν τελικα απλα κραχτης?Θα δειξει....
Κατω ηταν η Αννα και η Μπελα με την χοντρη ηλικιωμενη τσατσα να διαμηνυει οτι εδω ειναι 15 ευρω λες και θα γαμουσαμε στο Μουλεν Ρουζ των Παρισιων.
Εφυγα απο εκει και πηγα Αγκυρας μπας και βρω Αλισα αλλα μπαααα...μονο η κουτση Κριστινα ηταν στο 12.
Αναδουλειες επισης για τον κυρΒασιλη στο Φ84 ισογειο οπου Ρανια εξαφανιζολ και στη θεση της ηταν μια πιτσιρικα ομορφη,ονομα δεν συγκρατησα η οποια δεν εκανε καν προσπαθεια να προσελκυσει πελατη.Περιεργο...λες και δεν θελεουν να δουλεψουν οι τανες....Στο 86 διπλα στο ισογεια ηταν δυο βλαχαδερα ρουμανομολδαβακια Καταρινα και Αλινα η Καταρινα ξανθια βλαχοφατσα με λιγα ξυγκια ,μετριου αναστηματος με ωραιο κωλαρακι και πεντακαθαρο μουνακι και η Αλινα στο πιο καστανο με λιγο κοιλιτσα.Πηρα Καταρινα η οποια δεν τηρησε κατ'ελαχιστο το προγραμμα αλλα εδωσε το μουνακι της για γλειψιμο σε δυο στασεις και στο μπουκιτσι ηταν ενταξει.Τοσο ενταξει ωστε καταφερε η βρωμα να με τελειωσει.Το ευχαριστηθηκα ομως αν και δεν θα ξαναπαω γι'αυτην.Αυτα.
τα είπες όλα ορθά...κ εμένα που την είδα στο πισογυρισμα ήταν ένα απολίθωμα, Μπελλα είναι για τρελό χύσιμο αλλά ειναι μόνιμα στραβωμενη και το μπουρδέλο χαλι μαύρο, μου έκανε και την παρατήρηση ο καπνικος ιπποπόταμος πως γνωρίζω την κοπέλα και γιατί περιμένω να την δω, και τι έγινε της λέω και δεν το συνεχισε...έδωσα ένα τσιμπούκι στην Λατινα Βικτώρια στο Ι20 έτσι για να μην πάει τζάμπα η βενζίνη που κατέβηκα.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.323
Πόντοι
5.436

"Εγώ δείχνω το profile μου στο bourdela και τις απειλώ πως αν δεν μου κάνουν σπέσιαλ πρόγραμμα θα τις θάψω με αρνητικές κριτικές"

Τα σχόλια δικά σας.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
80
Like
5.729
Πόντοι
2.916
Χωρίς παρεξήγηση αλλά στα @@ μας.
Ο Reuzel έχει συνεισφέρει με ενημερώσεις, οι φίλοι-συναγωνιστές έχουν γράψει έστω και μία γραμμή;

Επίσης, τα γράφει σε spoiler όπως ο ίδιος προανέφερε. Δεν χώνει το πιστόλι σε κρόταφο κανενός ώστε να τα διαβάσει.
Το μόνο που ελπίζω είναι να αφορούν πραγματικά γεγονότα.
Ναι σωστα ενημερωνει και καλα κανει, αλλα για ιδιαιτερα βιτσια καλο ηταν να τα κραταει για τον εαυτο του η να ανοιχτει εν τελει ενα νημα οπως κι αλλοι προτειναν για τις ιδιαιτερες προτιμησεις-βιτσια-λαγνειες πασης φυσεως και κολασεως...τωρα οσο αφορα για τους φιλους-συναγωνιστες ναι ισχυει αυτο..ωστοσο αυτοι οντως δεν εχουν γραψει ουτε γραμμη, μονο εγω το κανω κι εχω γραψει κι αρκετες κριτικες, αλλα και να θελαν να γραψουν και να πουν με αυτα που διαβαζουν...το ξανασκεφτονται..αυτο μου μετεφεραν

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336
Ναι σωστα ενημερωνει και καλα κανει, αλλα για ιδιαιτερα βιτσια καλο ηταν να τα κραταει για τον εαυτο του η να ανοιχτει εν τελει ενα νημα οπως κι αλλοι προτειναν για τις ιδιαιτερες προτιμησεις-βιτσια-λαγνειες πασης φυσεως και κολασεως...τωρα οσο αφορα για τους φιλους-συναγωνιστες ναι ισχυει αυτο..ωστοσο αυτοι οντως δεν εχουν γραψει ουτε γραμμη, μονο εγω το κανω κι εχω γραψει κι αρκετες κριτικες, αλλα και να θελαν να γραψουν και να πουν με αυτα που διαβαζουν...το ξανασκεφτονται..αυτο μου μετεφεραν
9967aab9756e344ec268385222e84ee24865f334.gif

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
30
Like
2.411
Πόντοι
2.591
ΜΑ28 αριστερό Βικτώρια, δεξί που έχει είσοδο και από περδικκα Μιλανα, ΜΑ 28 υπόγειο κλειστό, ΜΑ 28 κουρτίνα κλειστό, κολονου 47 Άννα θωρηκτό όπου και δοκιμάστηκε για την εμπειρία και μόνο. Φώτο από το δωμάτιο

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.305
Πόντοι
3.246

"Εγώ δείχνω το profile μου στο bourdela και τις απειλώ πως αν δεν μου κάνουν σπέσιαλ πρόγραμμα θα τις θάψω με αρνητικές κριτικές"

Τα σχόλια δικά σας.
Και μετά συμπληρώνει
"και πάλι όμως τρώω φόλες ρε γαμώτο":rockon:
99,9% τρολλάρει ο παίκτης.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom