-Πρώτη βάρδια πηγαίνω τις περισσότερες φορές διότι το συνδυάζω και με άλλες δουλειές στο κέντρο. Μένω Β.Π. οπότε δεν έχω τη δυνατότητα να κατεβαίνω καθημερινές, οπότε τρώω στη μάπα όλες τις σαύρες. Και Φυλής και
Μεταξουργείο πάντως, ανεξαρτήτως βάρδιας (μην ξεχνάς πως πολλές κάνουν διπλές), το επίπεδο είναι χαμηλό (καλά στο Εμετουργείο είναι χώμα).
-Στα 40ρια τρυπάγαν, αν περάσεις θα δεις τον πεζόδρομο σκαμένο. Εγώ δεν πλησίασα διότι μου έφτανε η μπόχα από τα κάτουρα, δεν ήθελα και σκόνη.
-Η Ρόζα/Ρόζη πως σκατά τη λένε, είναι μια μελαχρινή, σχετικά νεαρή, με πολύ όμορφο κωλαράκι. Αδύνατη και μεσαία σε ύψος με πονηρό προσωπάκι. Αλλά αφού είναι φόλα, τι να το κάνεις;
-Προσωπικά δεν βρίσκω τίποτα καλτ στο
Μεταξουργείο, ένας βόθρος οροθετικών, ναρκωμανών, εγκληματιών και μπουρδέλων είναι. Σκέψου μόνο την κόλαση που βιώνουν όσοι κατοικούν σε αυτήν την κωλοπεριοχή (όχι ότι έχουν μείνει και πολλοί Έλληνες). Είναι και σε κεντρικό σημείο, πράγμα που σημαίνει πως τα βλέπουν τα χάλια μας οι τουρίστες.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως δέχτηκαν οι κάτοικοι της περιοχής να μετατραπεί η περιοχή τους σε σκουπιδότοπο, εξοργιστικό ότι η αστυνομία και οι πολιτικοί δεν κάνουν απολύτως τίποτα εδώ και δεκαετίες.
Ακόμα μια επιβεβαίωση ότι δεν έχουμε καμία σχέση με Ευρώπη. Βαλκάνια είμαστε με μεγάλη δόση Ανατολής.