Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 311K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.538
Πόντοι
1.436
Εξήγα λίγο τι περίεργο έχουν αυτές; :think: Γιατί εγώ ξύπνιες τις κόβω
Η 1η πάντα εμφανίζεται λέγοντας το ίδιο "ποιηματάκι", και ακούγεται σαν να χάνει λαδάκια.. :think::2funny:
Η 2η είναι γνωστό (νομίζω, αν ισχύει) το γιατί έχει διαφορετική συμπεριφορά κάθε φορά.. (πχ στην τελευταία μου βόλτα ήταν μέσ στην τρελή χαρά και θετικότητα)..
Η 3η δεν περιγράφω, έχει κάνει μαλακίες κατά καιρούς και σ' εμένα και σε άλλους όταν δεν περάσεις..
Βγάζει κακία..

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.697
Πόντοι
441
Εξήγα λίγο τι περίεργο έχουν αυτές; :think: Γιατί εγώ ξύπνιες τις κόβω

Πολύ ''αργή'' που δουλεύει στα Φωκαίας 7 είναι η Ηλέκτρα.

Θυμάμαι άλλη μία από Φωκαίας 17, την Ιζαμπέλα, η οποία δεν είναι καθυστερημένη αλλά πάσχει από σύνδρομο Τουρέτ. Με τα τικ και τις κραυγές της τρομάζει πολλούς.

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.230
Πόντοι
726
Αυτή ναι φαίνεται
Θυμάμαι άλλη μία από Φωκαίας 17, την Ιζαμπέλα, η οποία δεν είναι καθυστερημένη αλλά πάσχει από σύνδρομο Τουρέτ. Με τα τικ και τις κραυγές της τρομάζει πολλούς.
Καύλα ακούγεται :bigdick:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.538
Πόντοι
1.436

Δε θυμάμαι την Ιζαμπέλα, αλλά άνθρωπο με τουρετ θα τον σεβόμουν.. :worship:
Ηλέκτρα.. ναι όντως, δεν έχω καταλάβει τι παίζει.. :think: Κάποιες φορές μοιάζει λες και είναι απλά γκοθού το στυλ της, άλλες φορές όμως είναι λες και έχει "κάνει τίποτα άλλο"... Όποιος τις ξέρει στο δωμάτιο θα μας πει περισσότερα

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
163
Πόντοι
0
Ηλέκτρα.. ναι όντως, δεν έχω καταλάβει τι παίζει.. :think: Κάποιες φορές μοιάζει λες και είναι απλά γκοθού το στυλ της, άλλες φορές όμως είναι λες και έχει "κάνει τίποτα άλλο"... Όποιος τις ξέρει στο δωμάτιο θα μας πει περισσότερα

Έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια. Γι'αυτό αλλάζει χαρακτήρα συχνά η γίνεται απότομη και επιθετική

Τελευταία τροποποίηση:

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.697
Πόντοι
441
Έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια. Γι'αυτό αλλάζει χαρακτήρα συχνά η γίνεται απότομη και επιθετική

Γυναίκες, οι οποίες πάσχουν από τόσο σοβαρά ψυχικά νοσήματα, τις θεωρώ ακατάλληλες για σχέση και επικίνδυνες να υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή. Βέβαια, με το να ρίξεις έναν πούτσο στη Φυλής δεν διατρέχεις κίνδυνο.
Η αλήθεια να λέγεται πάντως, οι τρελές στο γαμήσι τα δίνουν όλα...
Όμως για κάποιον λόγο έχει βγει η παροιμία ''dont stick your dick in crazy''.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.538
Πόντοι
1.436
Γυναίκες, οι οποίες πάσχουν από τόσο σοβαρά ψυχικά νοσήματα, τις θεωρώ ακατάλληλες για σχέση και επικίνδυνες να υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή.
Ακριβώς!
Βέβαια, με το να ρίξεις έναν πούτσο στη Φυλής δεν διατρέχεις κίνδυνο.
Η αλήθεια να λέγεται πάντως, οι τρελές στο γαμήσι τα δίνουν όλα...
Όμως για κάποιον λόγο έχει βγει η παροιμία ''dont stick your dick in crazy''.
Αναλόγως.. Δεν είναι και σίγουρα 100% ασφαλές, αν όντως κάποια έχει σχιζοφρένεια, να πας μαζί της έστω και γι αυτά τα 10 λεπτά.. Αναλόγως την περίπτωση σχιζοφρένειας μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε! Απλά ως άντρας έχεις (γενικά, όχι απλά εσύ πχ) τη δύναμη να "γλιτώσεις"..

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
163
Πόντοι
0
Ακριβώς!

Αναλόγως.. Δεν είναι και σίγουρα 100% ασφαλές, αν όντως κάποια έχει σχιζοφρένεια, να πας μαζί της έστω και γι αυτά τα 10 λεπτά.. Αναλόγως την περίπτωση σχιζοφρένειας μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε! Απλά ως άντρας έχεις (γενικά, όχι απλά εσύ πχ) τη δύναμη να "γλιτώσεις"..
Καλά, δεν παίζει να σου βγάλει και κάνα πριόνι απτή ντουλάπα:Ρ χεχε
Το πολύ να νευριάσει χωρίς λόγο η να βάλει τις φωνές. Αυτο
Έχει κλείσει και δεκαετία "στο επάγγελμα". Οπότε όλα καλά

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.538
Πόντοι
1.436
Καλά, δεν παίζει να σου βγάλει και κάνα πριόνι απτή ντουλάπα:Ρ χεχε
Το πολύ να νευριάσει χωρίς λόγο η να βάλει τις φωνές. Αυτο
Έχει κλείσει και δεκαετία "στο επάγγελμα". Οπότε όλα καλά
Ναι δεν εννοώ τίποτα "επικίνδυνο" :2funny:
Απλά επειδή έχω γνωρίσει άνθρωπο, χωρίς το χάπι δεν είναι και ό,τι καλύτερο... Με παιδάκι πχ δεν τους αφήνεις μόνους σε καμία περίπτωση.. (χωρίς λόγο, από περιέργεια or something πήγε να πνίξει ένα παιδάκι στο σπίτι να δει τι γίνεται..)

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
153
Like
54.890
Πόντοι
33.423
και Κατερίνα επιστροφή η κοντούλα ξανθοκάστανη Κολομβιάνα που δούλευε στο 27α πριν ενάμιση χρόνο και στο 86α το φθινόπωρο. Με κάποιες επεμβάσεις στήθος κοιλιά όπως περιγράφει ο παπαφίλιπς σε πρόσφατη κριτική του.
ρε παίχτη είσαι ωραίος, τώρα τη θυμήθηκα και έσπαγα τομπουτσομου που τη ξέρω και ότι κάτι μου θυμίζει, αλλά βραχυκύκλωσα από την πλαστικούρα. την είχα πηδήξει και εκεί πριν τις επεμβάσεις.
ήταν μαζί με μια άλλη που έχω γράψει κριτική (Μαρία/Μέρλιν) αλλά είχα ξεχάσει να γράψω κριτική για τη συγκεκριμένη.
:worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship:
κρίμα πάντως η γλυκούλα και πάλι :(

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.538
Πόντοι
1.436
Αλλες εποχες τοτε ...
Για να δεις μουνι επρεπε να βρεις που εχει κρυψει καμια τσοντα ο πατερας , ο ξεδερφος κτλ.
Τωρα πιανεις το κινητο και βλεπεις τα παντα σε σημειο που το ματι εχει βαρεθει.
Σωστότατος...
Τώρα ό,τι στυλ μουνιού, βυζιού, κώλου, κλπ κλπ θες να βρεις να δεις, θα το ψάξεις και θα το δεις, σε ό,τι μέγεθος, χρώμα, και γωνία θες...
Θες άσπρο, θες μαύρο, θες με piercing, θες μπριζολάκια, θες σφιχτό "κλειστό"; Όρεξη να 'χεις να ψάχνεις να χαζεύεις..
Φυσικά οι μπουρδελιάρηδες έχουμε βαρεθεί το 2D, και προτιμάμε να βολτάρουμε και να βλέπουμε (και πιάνουμε και παίρνουμε) σε 3D τα πραγματικά..

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.538
Πόντοι
1.436
Αντι αυτου στο 109 ισογ ειχαμε Ολγα και Βικτωρια και επανω ειχαμε την αλλη Βικτωρια,το αγαπημενο μου αδρανες υλικο που δεν με γουσταρει πλεον για καποιο ανεξηγητο λογο.Οποτε εφυγα.
Τι εννοείς αδρανές υλικό μύστη; :2funny:
Μπάζο; Ή κομοδίνο - τραπεζάκι;

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.753
Πόντοι
3.760
Τι εννοείς αδρανές υλικό μύστη; :2funny:
Μπάζο; Ή κομοδίνο - τραπεζάκι;
Το πρωτο.Ετσι την αποκαλω τη Βικτωρια επανω.Ειχαμε το ερωτα μας αλλα μαλλον ενιωσε οτι την προδωσα επειδη πηγαινα και σε αλλες.....να δωα το πορνοπαραβολο μου.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.538
Πόντοι
1.436
Το πρωτο.Ετσι την αποκαλω τη Βικτωρια επανω.Ειχαμε το ερωτα μας αλλα μαλλον ενιωσε οτι την προδωσα επειδη πηγαινα και σε αλλες.....να δωα το πορνοπαραβολο μου.
Κρίμα(ς).. :sad2: :2funny:
Εγώ ευτυχώς με τα στάνταρ μου (σοκολατίνες) δεν έχω θέμα.. Βέβαια η Μπέκυ κάνα δυο φορές το έπαιξε λίγο στενοχωρημένη, αλλά δεν αλλάζει συμπεριφορά..

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
17
Like
10.472
Πόντοι
2.046
ρε παίχτη είσαι ωραίος, τώρα τη θυμήθηκα και έσπαγα τομπουτσομου που τη ξέρω και ότι κάτι μου θυμίζει, αλλά βραχυκύκλωσα από την πλαστικούρα. την είχα πηδήξει και εκεί πριν τις επεμβάσεις.
ήταν μαζί με μια άλλη που έχω γράψει κριτική (Μαρία/Μέρλιν) αλλά είχα ξεχάσει να γράψω κριτική για τη συγκεκριμένη.
:worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship:
κρίμα πάντως η γλυκούλα και πάλι :(
Διάβαζα την κριτική σου κι έλεγα ρε μπας κι είν' αυτή :think:
Είχα κανά χρόνο να την πάρω γιατί στο 86 έβλεπα την τσά και σκιαζόμουν. Και μετά θυμήθηκα σε μια δόση πέρυσι με είχε ρωτήσει ή μου 'χε πει ότι θα φτιάσει βυζοπλάστικ...της κάνω που λες ένα σκετσάκι φάση νόοο πλάστικ ,εβίβα Ελ νατουράλε , ούτε θυμάμαι τι της έλεγα, θυμάμαι ότι γελούσε μετά με κοίταξε σοβαρά κι είπε οκ θα το σκεφτεί...έ, να που το σκέφτηκε :confused:.παντως νομίζω τα χασαποπλαστικά πάνε πακέτο με το "περιβάλλον"
τους γτ βλέπω όλο και περισσότερες βάζουν.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.538
Πόντοι
1.436
Φ61 Τζένιφερ και Άννα, αρκετά καλή παρουσία η Άννα στο μισοσκόταδο βέβαια.
Η Άννα μήπως είναι απ' το Φ59 ισόγειο; Η τελευταία μου κριτική..
Ωραίο λατινομεζεδάκι και κορμάρα, αλλά.....

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
17
Like
10.472
Πόντοι
2.046
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.538
Πόντοι
1.436

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
17
Like
10.472
Πόντοι
2.046
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.538
Πόντοι
1.436
Μάλλον αυτή αφού μάλιστα το 61 επιγκομενώθηκε από το τημ του 59 ισόγειο. Το μόνο που δεν κολλάει είναι το άσπρο δέρμα, μου φάνηκε μέτρια μελαμψή.
Ε το γνωστό λατινο"λευκό"..
Σαν τη Λούνα των Φιλ11.
Δεν είναι ούτε λευκό ούτε σοκολατένιο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom