trelos kavliarhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2017
- Like
- 4.783
- Πόντοι
- 446
Θα πήγε η μαλακια συννεφο στον Δομοκο σημερα!Εσύ να δεις τι μας έχεις σηκώσει μωρή καυλιάρα!!!!
ωραίες βυζάρες έχει φτιάξει!!!Εσύ να δεις τι μας έχεις σηκώσει μωρή καυλιάρα!!!!
Eτσι σκέφτονται ακόμα και αυτές που δεν μετράνε...Ειχε πρόγραμμα η κοπελα, ηξερε οτι μετράει σαν μουνι και οτι θα επρεπε όποιος ηθελε να την γαμησει να πληρώσει πρωτα πολλα.
Αυτο ειναι το προβλημα την σήμερον ημέραν, οτι μετριες η ακομα και τα μπαζα έχουν απαιτήσεις που έχουν τα ωραία μουνια. Πριν 20 χρονια καμια μετρια γκομενα δεν ζηταγε λαγους με πετραχήλια, αναγνώριζε την μετριότητα της και δεχόταν οτι μπορούσε να προσφέρει ο ανδρας. Δυστυχώς με τα social μπόρεσαν να δουν πως περνάνε οι μουναρες και αρχισαν να απαιτουν τα ιδια πράγματα.Eτσι σκέφτονται ακόμα και αυτές που δεν μετράνε...
Exει πέσει και η αισθητική και το επίπεδο το μέσου άνδρα.Αυτο ειναι το προβλημα την σήμερον ημέραν, οτι μετριες η ακομα και τα μπαζα έχουν απαιτήσεις που έχουν τα ωραία μουνια. Πριν 20 χρονια καμια μετρια γκομενα δεν ζηταγε λαγους με πετραχήλια, αναγνώριζε την μετριότητα της και δεχόταν οτι μπορούσε να προσφέρει ο ανδρας. Δυστυχώς με τα social μπόρεσαν να δουν πως περνάνε οι μουναρες και αρχισαν να απαιτουν τα ιδια πράγματα.
Τι θες να πεις;;;;στα τοπ της τοτε που εβγαινε θεμο και στα πρωιναδικα καθως και στα μπουζουκια επαιζε γυρω στο 1k
1k χαλαγες μινιμουμ στα μπουζουκια για παρτη της και μετα σε προσεχε φιλε και ισως ανοιγαν πορτες αμα ησουν εμφανισιμος και φραγκατοςΤι θες να πεις;;;;
Εμενα μου ειχανε πει για 500 την εποχή που άνοιγε πρόγραμμα στο Ποσειδώνιο επι Πλούταρχου. Τοτε που αρχιζε σιγα-σιγα να γινεται γνωστη. Λογικα μετα με τον Θεμο θα απογειώθηκε το κασε.1k χαλαγες μινιμουμ στα μπουζουκια για παρτη της και μετα σε προσεχε φιλε και ισως ανοιγαν πορτες αμα ησουν εμφανισιμος και φραγκατος
Την ξέρω πάρα πολύ καλά και αυτή και τον αδερφό της και το μεγαλύτερο μέρος από τις παρέες της...1k χαλαγες μινιμουμ στα μπουζουκια για παρτη της και μετα σε προσεχε φιλε και ισως ανοιγαν πορτες αμα ησουν εμφανισιμος και φραγκατος
Την ξέρω πάρα πολύ καλά και αυτή και τον αδερφό της και το μεγαλύτερο μέρος από τις παρέες της...
Δεν είναι όπως τα λες.... Αλλά οκ ... Όσο για τις πόρτες που λες ... Μόνο αν σε γουστάρει ανοίγουν όσα φράγκα και αν έχεις η δεν εχεις.... Ξέρω θα έχεις αντίθετη άποψη αλλά οκ.... δεν θα ήθελα να το συνεχίσω...καλα να περνάς
Αν δεν κατάλαβα καλά συγνώμη....το ίδιο λέμε. καλή συνέχεια