Νέα

SaMeplace Dungeon - Ξέρει κανείς τι παίζει?

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα bodylover23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Μηνύματα
496
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
1
Και γω χαιρομαι που ποσταρουμε στο νημα αυτο. Οποιος εχει κατι νεο ας μας το λεει για να το κραταμε ζωντανο. Νομιζω πως τον τελευταιο καιρο ζουμε μια πληθωρα Αφεντρων. Εμαφανιζονται τοσες, ειδικα μεσω φβ, που δεν τις προλαβαινω. Παλιοτερα υπηρχαν 2-3 και ηξερες τι παιζει. Τωρα σκανε μυτη συνεχεια διαφορες και δεν προλαβαινεις να μαθεις πληροφοριες. Αληθεια απο οσους ειχαν εμπειρια με καποιες απο τις παραπανω. Τι σεσσιον αξιζει καλυτερα: Αιντα+Αναστασια, Νανα η Νεμεσις. Οσοι θελετε στελνετε και πμ. Ευχαριστω.
 

socepic

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Μηνύματα
292
Like
60
Πόντοι
1
Υπάρχει slave και έχω κάνει παιχνίδι παλαιότερα μαζί με την Αναστασία και την Αίντα. Πολύ καλή η τριπλέτα για όσους το κατέχουν. Με την Θεανώ πηγα μια φορά και δεν το ξανακάνω. Με ενθουσίασαν οι φωτογραφίες της και πράγματι έχει ωραίο κορμί αλλά από πρόσωπο δεν αξίζει.  Δεν ευχαριστήθηκα για να πω την αλήθεια. Με ξενέρωσε. Όσο για την Λίλιαν στην Δέσποινα είναι για τα γούστα μου χοντρή και δεν έχω ακούσει και τα καλυτέρα. Ίσως να κάνω ένα κόπο να την δω.

υπαρχει ακομα αυτη η slave φιλε ? και αν ναι που και πως επικοινωνω?
ευχαριστώ
 

LimitUp_Dungeon

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2015
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
:think:
Mάπα το καρπούζι στην Μάρνης και συγγνώμη φίλε αλλά δεν έχει καμία σχέση με το παλιό που ήταν εκεί. Ζήτησα την λευκή κοπέλα και μου είπε μια γυναίκα στο τηλέφωνο μια δικαιολογία που κατάλαβα πως έχει φύγει. Άστε που είναι δύσκολο να κλείσεις ραντεβού την ώρα που θέλεις. Με τα πολλά έκανα με την Λίλιαν (δεν θα την έλεγα και όμορφη) και την βρήκα άσχετη. Ο χώρος μόνο ντάτζεον δεν θυμίζει. Βέβαια γούστα είναι αυτά.


Όσο για την Λίλιαν στην Δέσποινα είναι για τα γούστα μου χοντρή και δεν έχω ακούσει και τα καλυτέρα. Ίσως να κάνω ένα κόπο να την δω.

O αγαπητος atractive_man ενημερωνει τα μελη του φορουμ στις 31/10/15 οτι ειδε την Λιλιαν στο Limit_Up Dungeon,και με νεοτερο ποστ στις 5/11/15 ενημερωνει οτι...ισως κανει ενα κοπο να την δει!
Τα συμπερασματα δικα σας....


 

atractive_man

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Μηνύματα
157
Like
4
Πόντοι
1
O αγαπητος atractive_man ενημερωνει τα μελη του φορουμ στις 31/10/15 οτι ειδε την Λιλιαν στο Limit_Up Dungeon,και με νεοτερο ποστ στις 5/11/15 ενημερωνει οτι...ισως κανει ενα κοπο να την δει!
Τα συμπερασματα δικα σας....
Λυπάμαι που θα στην χαλάσω φίλε, αλλά ο αγαπητός atractive man ξέρει πολύ καλά και τι κάνει και τι λέει. Με την συγκεκριμμένη που κάποτε την έλεγαν Lilly και όχι Λίλιαν έχω κανει session και πολλά χρόνια πριν δουλέψει στο Limit up και την είχα βρει εδώ:  





 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
αστο attractive δε μαζευεται..μια μας λες πηγες και μια μας λες οτι ισως κ να δοκιμασεις..οκ το καταλαβαμε δεν πανε καλα οι δουλειες στο μπουρδελακι..αλτγκρικ εγω σου προτεινω αιντα και αναστασια μηπως και ηρεμησει ο ατρακτιβ και σταματησει να μας τις κοτσαρει γτ θα ξερασουμε
 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
βρε αλτγκρικ κι εσυ..τι δεν καταλαβαινεις??ολες ειναι ασχετες εκτος απ αυτες που δουλευουν στο σαμε..αφου στο ειπα κι εγω :pipa3:
 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
και οσο τσακωνεστε για τις πενταμορφες του σαμε....εγω προσκυνησα αυτη  :kissass2:
 

Συνημμένα

  • 12227816_165287440488145_2882438713650695132_n.jpg
    12227816_165287440488145_2882438713650695132_n.jpg
    100,3 KB · Εμφανίσεις: 87

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Μηνύματα
496
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
1
Και ποια ειναι αυτη?
 

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Μηνύματα
496
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
1
Εννοω ποια ειναι στην φωτο?
 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
σωστα σου απαντησε ο ευα(ατρακτιβ)..η Κυρια Αφροδιτη
 

SM.Art.Lady

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Μηνύματα
21
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Ενημερώθηκα για μια πρόσκληση που μου έγινε μέσα από αυτό το site και εξ αιτίας αυτού, μου δόθηκε η ευκαιρία να διαβάσω διάφορα που γράφονται, άλλα σοβαρά και άλλα αστεία.
Δεν θα μπω σε καμία αντιπαράθεση με κανένα, όπως επίσης και δεν θα υποστηρίξω καμία από τις αφέντρες που συζητάτε εδώ. Νομίζω πως όλες κάνουν την δουλειά τους κατά το δοκούν και προσφέρουν, ότι μπορούν καλύτερο. Το θέμα της επιλογής κάποιας κυρίας που θα επισκεφθείτε, αφορά μόνο εσάς. Αυτό που έχω να σας πω, είναι πως το κυριότερο που θα πρέπει να αναζητάτε στα εγκεφαλικά παιχνίδια, δεν είναι μόνο η εμφάνιση μιας κυρίας. Αυτό πιστεύω παίζει μικρό ρόλο για να βγει ένα επιτυχημένο παιχνίδι. Αυτό που θα πρέπει να σας απασχολεί περισσότερο, είναι αν μια κυρία μπορεί να υποστηρίξει αυτό που κάνει, να κερδίσει το μυαλό σας και να σας παρασύρει αβίαστα στον κόσμο της Κυριαρχίας της. Σαφώς και δεν είναι καθόλου εύκολο γιατί δεν είναι θέμα εμφάνισης, ρούχων παπουτσιών, αξεσουάρ κλπ, όπως επίσης δεν είναι θέμα τεχνικών γνώσεων που μπορεί να έχει. Αυτά μπορεί να τα αποκτήσει και να τα μάθει με τον καιρό. Το δυσκολότερο και το πιο δυσεύρετο είναι, να έχει την κατάλληλη προσωπικότητα και δυναμική για να το καταφέρει, αλλά και πάλι... σημαντικό είναι και το θέμα της χημείας, που θα βγει σε κάθε σας συνεδρία. Αυτά είναι ο λόγος που δεν κάνουν όλες οι Κυρίες σε όλους, όπως δεν είναι όλα τα παιχνίδια για όλους. Ο κάθε ένας από εσάς, έχει διαφορετικές ανάγκες και θέλω και αναζητά διαφορετικά πράγματα στις συναντήσεις του.
Το ιδανικό είναι, να έχει την ικανότητα να κρίνει ο καθένας μόνος του ποια κυρία του κάνει και να γνωρίζει τον τρόπο που θα ξεχωρίζει τις καλύτερες για τον ίδιο και τις φαντασιώσεις του. Δυστυχώς η κρίση, έφερε στην επιφάνεια και πολλές ακατάλληλες υπάρξεις, που ουδεμία σχέση έχουν με την γυναικεία κυριαρχία και που αν πριν λίγα χρόνια τους μίλαγες για BDSM, το λιγότερο που θα σε χαρακτήριζαν είναι "διεστραμμένο". Η κρίση βέβαια, ίσως να ευνόησε μόνο κάποιους φετιχιστές, που έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στο συρφετό και να ικανοποιήσουν τις αδυναμίες τους...αλλά και πάλι, -κακά τα ψέματα- είναι ρίσκο!

Ευχαριστώ όσους με έχουν εμπιστευτεί και στηρίζουν τις δραστηριότητες μου εδώ και χρόνια
Να είσαστε καλά
:s&m_2:
Εύα
 
OP
OP
B

bodylover23

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2015
Μηνύματα
70
Like
26
Πόντοι
0
Επικρατεί μια σιγή στο νήμα. Όλοι μάλλον είμαστε σε αναμονή των ''συνεντεύξεων''...
 

ilias__

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Μηνύματα
16
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
καλα όλα αυτά που λετε και καιρος ηταν να διαβασουμε και κατι για το bdsm όπως ηπαται και παραπάνω,
συγνώμη αν είμαι εκτος θέματος αλλα δεν μπορω για καπιο λογο να δημιουργήσω δηκο μου.
θέλω να ρωτήσω το εξεις είμαι από επαρχεία και δεν εχω εμποιριεσ στο χωρο αυτό και θελω να δοκιμασω. μετάα από κάποια ερεύνα στο interent και πριν διαβάσω αυτά που λετε εσείς ειχα καταλιξει στην αρτεμις την αλεξανδρα την κατια και τη μισελ (αν ξερατε και τημες για αυτές θα βοηθουσε πολυ) καθος σκευτομουν και για την αιντα και τη θεανο που αναφέρατε πιο πανω θα ηθελα να μου πητε τη γνωμη σας καθως και της εμπιριες σας αν εχεται από αυτες ειτε εδώ ειτε με πμ ευχαριτω εκ των πρωτερω για της απαντισεις σας και σα παραθετω τα link αλεξανδρα και αρτεμης
τις άλλες τις ξερεται
[URL unfurl="true"]http://mistressartemisdungeon.blogspot.gr/p/blog-page_76.html[/url]
www.mistress.gr/index_gr.html]http://www.mistress.gr/index_gr.html[/url]
 

ilias__

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Μηνύματα
16
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Χίλια ευχαριστώ στον φίλο που ανέφερε την Θεανώ. Μπήκα στο facbook και έπαθα την πλάκα μου. Μουνάρα με Μ κεφαλαίο. Δεν ξέρω τι παίζει και πως είναι, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας, είναι τέτοιο θεόμουνο που ό,τι και να κάνεις, σίγουρα θα περάσεις καλά. Θα δώσω τις εντυπώσεις μου, όταν θα τις αποκτήσω.

Ως προς τον φίλο που ρώτησε για τις Κάτια - Μισέλ. Νέες, ωραίες, ευγενικές και ευχάριστες. Χώρος δικός τους, προς Περιστέρι μεριά. Δεν έχουν τίποτα το βιτσιόζικο πάνω τους, αλλά το άθλημα και το γουστάρουν και το κατέχουν. Στα συν να προσθέσω ότι είναι ζευγάρι, γεγονός που με εξιτάρει, γιατί χαμουρεύονται και έτσι γίνεται ένα πολύ ωραίο τρίο. Στα πλην (για μένα) ότι παρα - δίνουν εμφαση στην ποδολολαγνεία, κάτι που από ένα σημείο και μετά καταντάει λίγο βαρετό. Η μία είναι μουνάρα, η άλλη είναι απλά ωραία. Σίγουρα αξίζει η επίσκεψη.

Μία πραγματική αφέντρα είναι και η Λίνα, που διαφημίζεται περιστασιακά και έχει δικό της χώρο κάπου στην Καλλιθέα. Το άθλημα της αρέσει πολύ και το δείχνει από την πρώτη στιγμή. Δεν την πολυνοιάζουν τα χρήματα κάτι σπάνιο στις μέρες μας, και εγώ το εκτίμησα γιατί δεν κάνει αρπαχτές. Απλά δεν μου πολυάρεσε εμφανισιακά, αλλά σίγουρα σε άλλους θα αρέσει. Μία άλλη νέα, ωραία και αυταρχική ήταν η Κασάνδρα από το παλιό Same Place, η οποία εμφανίστηκε ένα φεγγάρι, κάναμε ένα εκπληκτικό session, αλλά χάθηκε, όπως χάνονται οι περισσότερες. Για την Λόλα βέβαια το λόγια είναι απλά περιττά.

Ως προς τον φίλο που θέλει switch καταστάσεις, θα τον απογοητεύσω. Ολοι μας θέλουμε αυτές τις καταστάσεις, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να τις βρεις στην Ελλάδα και ειδικά επί πληρωμή. Μόνο σε μία περίπτωση μου έτυχε, ανέλπιστα, και ακόμα πιό ανέλπιστα την πήδηξα κιόλας! Μην ρωτήσετε, γιατί έχει βγεί εκτός πιάτσας. Εκπληκτική γκόμενα, αλλά έχει χαθεί δυστυχώς. Στην Ελλάδα πάντως υπάρχει αυτός ο ανεξήγητος μύθος ότι και καλά η "Αφέντρα" δεν μπορεί να έχει σεξουαλική επαφή με τον "σκλάβο". Αυτή είναι μία καθαρά Ελληνική πατέντα, που την πιπιλάνε όλες συνήθως, χωρίς να μπορούν βέβαια να δώσουν και καμία λογική εξήγηση. Οταν ήμουν στην Αγγλία πάντως, μιά χαρά πηδούσαμε και ήταν και αυτό ένα μέρος του προγράμματος.
  θα ήθελα αν μπορείς να μου πεις περισσότερες πληροφορείς φιλέ ivispet για την ΛΙΝΑ και για κατια και misel τιμεσ και εμπειρίες σε παρακαλώ μιας και εχεις εμπειρίες μαζί τους
 
OP
OP
B

bodylover23

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2015
Μηνύματα
70
Like
26
Πόντοι
0
  θα ήθελα αν μπορείς να μου πεις περισσότερες πληροφορείς φιλέ ivispet για την ΛΙΝΑ και για κατια και misel τιμεσ και εμπειρίες σε παρακαλώ μιας και εχεις εμπειρίες μαζί τους

Φιλαράκο Κάτια & Μισέλ είναι στα 80 γιου η ώρα και με τις 2. Δεν έχω πάει, μου το είπαν τηλεφωνικά. Τιμή για την μια απ' τις δυο δεν υπάρχει, μιας και κάνουν μόνο μαζί sessions!
 

socepic

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Μηνύματα
292
Like
60
Πόντοι
1
καλα όλα αυτά που λετε και καιρος ηταν να διαβασουμε και κατι για το bdsm όπως ηπαται και παραπάνω,
συγνώμη αν είμαι εκτος θέματος αλλα δεν μπορω για καπιο λογο να δημιουργήσω δηκο μου.
θέλω να ρωτήσω το εξεις είμαι από επαρχεία και δεν εχω εμποιριεσ στο χωρο αυτό και θελω να δοκιμασω. μετάα από κάποια ερεύνα στο interent και πριν διαβάσω αυτά που λετε εσείς ειχα καταλιξει στην αρτεμις την αλεξανδρα την κατια και τη μισελ (αν ξερατε και τημες για αυτές θα βοηθουσε πολυ) καθος σκευτομουν και για την αιντα και τη θεανο που αναφέρατε πιο πανω θα ηθελα να μου πητε τη γνωμη σας καθως και της εμπιριες σας αν εχεται από αυτες ειτε εδώ ειτε με πμ ευχαριτω εκ των πρωτερω για της απαντισεις σας και σα παραθετω τα link αλεξανδρα και αρτεμης
τις άλλες τις ξερεται
[URL unfurl="true"]http://mistressartemisdungeon.blogspot.gr/p/blog-page_76.html[/url]
www.mistress.gr/index_gr.html]http://www.mistress.gr/index_gr.html[/url]


ναι ρε παιδια για την Mistress artemis υπαρχουν καθολου κριτικες, γνωρίζει κανείς κάτι?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom