Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αυτη τη θεια την ολγα δεν την εχω παρει ποτε, μηπως ηρθε η ωρα;
ξερετε αν κανει τπτ πριβε;
ενας φιλος με βαλερια που ειχε παρει, μονο μαλακια επαιξε, και ο πακης επαιρνε ματι...
Δοκίμασες καμία στο πριβέ των 70...;;;
Μαν δεν το τίμησα, οπότε δεν έχω εικόνα.
αυτη τη θεια την ολγα δεν την εχω παρει ποτε, μηπως ηρθε η ωρα;
ξερετε αν κανει τπτ πριβε;
ενας φιλος με βαλερια που ειχε παρει, μονο μαλακια επαιξε, και ο πακης επαιρνε ματι...
περασα πριν 10 μερες καθως επεστρεφα βραδυ απο συμπρωτευουσα ειπα να μπω για ενα ποτο για 20-30 λεπτα.. κακως σταματησα.. εκατσα οντως 20 λεπτα , πηρα το πριβε των 70 οπου οταν εφτασα μεσα ο πακης μου ζητησε 80 αλλα δν το εκανα θεμα , η διαρκεια ειναι 20 λεπτα (οπως μου ειπαν ) εκ των οποιων δν χρειαστηκα ουτε καν 7-8 λεπτα , με το ζορι ειχαμε φραπεδιερα και μαλιστα μου ειπαν οτι δν κανουν και ολες φραπε να λεω και ευχαριστω και ως εκει .. και ο πακης φυσικα στην εισοδο να παιρνει ματι .. νομιζω τα εχουμε ξαναπει οτι δν υπαρχει κατι σε value for money σε αυτα τα μαγαζια .. απο χαζομαρα μας παταμε ολοι με λιγη δοση ηλιθιοτητας .. μια φορα καθε 2-3 χρονια παω και το μετανιώνω ..
Φιλε μου φραπεδάκι κανει η Γιάννα σε απλο χορο των 10 ευρω!Εμενα και τις 2 φορες που την ειχα πάρει μου ειχε ξηγηθει. Εχω καιρο να πάω ρασπουτιν αλλα βλεπω το ροστερ παραμενει ιδιο με το καλοκαιρι. Τις κοπελες λιγο πολυ τις ξέρω. Καλα για πριβε 70 και τον πάκη να παιρνει μάτι δεν αξιζει δεν τα δινω σε ενα μασατζιδικο να μου κάνουνε παπαδες? για 45λεπτά κιολας.
Για στριπ με κοβω για Athens Queen με 5 ευρω ο χορος να πάμε να φτιαχτουμε με 2-3 χορους και μετα βουρ για κανα μπορδελο ή μασαζάκι.
Σωστόστ!!!!!Έτσι είναι πριβέ μόνο με όσες γνωρίζεις τι κάνουν...Δεν είναι εποχές για πειράματα...!!!
Εχω ακουσει παντως οτι εγγυηση στο πριβε οπως και στους χορους της ειναι η Μπιζου απο Athens Queens.
Παντως οσοι πάρουν χορο με γιάννα στο Ρασπουτιν και Θεια Ολγα δεν θα το μετανιώσουν ΣΕ ΕΝΑ χορο που ειχα πάρει με Ολγα τη ρωτησα αν θα βγάλει σε κάποια φάση το σουτιενάκι επειδη ειχε περάσει ηδη κάμποσος χρονος χωρις να βγάλει τιποτα και μου κανει "Μη βιαζεσαι μουρο μου... εγω δεν κλεβω χορους!!!" και μετα το έβγαλε και εκατσε αρκετά μαζι μου.
τι να την κάνουμε τη μπιζού ρε κόστα?????????? καμμιά μουνάρα θέλουμε
Εντάξει άμα είναι φραπέ 80 όμως είναι πολλά...Όποια και να είναι είτε Γιάννα είτε άλλη...
Τελικα μετα απο εκτακτη επιθεωρηση έχω να αναφερω οτι ο χορος ειναι οντως πλεον στα 11 ευρω οπως και το ποτο. Είχαμε 2-3 νέες παρουσιες στο ροστερ απο οσο ειδα εγω χθες. Κριτική.
Το Π-Σ που πέρασα μια βόλτα ο χορός ήταν πάλι στα 10. Ίσως κράτησαν το δώρο λίγο παραπάνω μετά τις γιορτές.