'ύποπτη για φ...'

"Ύποπτος δια συμμετοχήν εις ακολάστους και άλλας πράξεις εις χώρον ψυχαγωγίας"
Θα έχει κρεμάσει και φωτογραφίες με "Wanted" στα List - Files. Οψόμεθα.
'ύποπτη για φ...'

Γιατί επιβάλεται κατα την 'Ισπανική' υποχώριση των ρυτίδων να υποχωρίσει και κανά χοντραδάκι και κανά χαλικάκι....Για ψάξε για ψάξε....Τι εδώ ολόκληρη αισθητική παρέμβαση κάναμε, εμείς τίποτα; ;)

Για τη Σιμον λεμε ρε παππουυυυυ..........
Oταν πας στα στριπ επρεπε με την εισοδο να παιζει το ''ελα στον παππου'' κ οχι οι Ισπανικες Υποχωρησεις που μας λες.........
Περα απ την πλακα....κομματαρα το σπανιολικο.....
Οχι κ μομολο ο mclein...ο mr γιοζικ......Παππούς εγώ ρε μόμολο; Που μου έμαθες και την κάθε σπτριπτιζού στις Μούσσες και μας κάνεις και παρατηρήσεις!!! Τι να κάνω εγώ στο καταγώγιο ρε μικρέ με τις πατσούρες; Σιγά την Νικόλ την Σπανιόλα!! Κάποιος μου την σύστησε για καλή αλλά δεν έφαγα.
Οχι κ μομολο ο mclein...ο mr γιοζικ......
Σιμον τη λενε...εκτος κ αν........
Ποιος μ@λ@κ@ς στη συστησε να παω να του πω 2 λογια...????
...
Υ/Γ-->Το χαμομηλι μη ξεχασεις....![]()
Σιμόν, Νικόλ. Κολιός και κολιός από το ίδιο βαρέλι. Ένας παπάρας που λέει ότι ξέρει το μαγαζί μου τα είπε! ʼκυρος φαίνεται.
σκατζοχοιράκο σε φωνάζουν μικρέ τα κοριτσάκια; Δεν μας τα είπες αυτά. Κάγκελλο το μαλλί το έχουμε;
Κάγκελλο το μαλλί το έχουμε;

lockάρεσαι mc lockάρεσαι. Κι ο studian μπορεί πολλά![]()
![]()
![]()
lockάρεσαι mc lockάρεσαι. Κι ο studian μπορεί πολλά![]()
![]()
![]()
ʼσε ρε Λεονόρο το παιδί να παίζει μέχρι να σκάσουν οι μεγάλες δυνάμεις. Παιδί είναι θέλει παιχνίδι!!
Aμαν....θα κρυβομαι στις γωνιες τωρα.....
Α ρε στουντιαν.......θα μ'αναψεις φωτιες ρεεεεε..........
Και για να αλλάξουμε θέμα, στο P (που ο studian κυνδινεύει με αναγνωρισιμότητα) εκείνη τητη barwooman πώς τη λένε;
Καλά, άμα με βρεις σφύρα μου κλέφτικα!!
Και για να αλλάξουμε θέμα, στο P (που ο studian κυνδινεύει με αναγνωρισιμότητα) εκείνη τητη barwooman πώς τη λένε;
Δεν είπα; Την προηγούμενη φορά που περίμενα Ada, Rita ήταν αγκαλιά allnight με το boyfriend
φιου - φιου. Προτιμώ να χορέψω με τη Sandra και την (no comments) Ada