Επισκέπτης
parce que leononro !Pourqois mclein?
νομιζω υπερβαλλεις...αλλα οι συμπαθειες δν κρυβονται...οποτε δν σε κακολογω...Πάντα μου δίνουν ρέστα, έχω φύγει πολλές φορές χρωστόντας, το προσωπικό είναι εξυπηρετικότατο και για τις "υπηρεσίες" #1
parce que leononro !Pourqois mclein?
νομιζω υπερβαλλεις...αλλα οι συμπαθειες δν κρυβονται...οποτε δν σε κακολογω...Πάντα μου δίνουν ρέστα, έχω φύγει πολλές φορές χρωστόντας, το προσωπικό είναι εξυπηρετικότατο και για τις "υπηρεσίες" #1
το μαγαζι ειναι οκ εγω παω χρονια και δεν εχω παραπονο.
οταν τη μια φορα χρεωνουν την σαμπανια 200?....την αλλη φορα 250?.....την επομενη 220?....κ την επομενη σου λενε οτι δν προσφερει το μαγαζι σαμπανιες.....
Τοτε...κατι δν παει καλα.....
Για ρωτα τον....εχουν βαλει αρμα μπροστα στην πορτα κ κανουν ελεγχο πριν μπει καποιος ???Φίλος που πήγε χθες μου είπε ότι το μαγαζί λειτουργεί κανονικά
Δυστυχώς από σύνθεση δε μπόρεσα να μάθω γιατί δε θυμόταν ονόματα.
μην πας....απο Πέμπτη....γνώμη μου παντα....Ποιος καλος ανθρωπος ξερει να πει τι απέμεινε, να δω αν θα πάω απόψε;
στην πουλαω...αμα τη θελεις κ σου αρεσει.....Mclein..δεν ξαναβαζεις την παλια σου υπογταφη..Πιστευω ηταν πιο "μαγκια"...
Oxi mclein μην αυθυποβάλεσαι αρνητικά
μην πας....απο Πέμπτη....γνώμη μου παντα....
γιατι θα ειναι καλυτερα απο Πεμπτη κ μετα.....Μήπως θα μπορούσες να γίνεις πιο σαφής? Γιατί μετά τη Πέμπτη?
thanks