Νέα

Ραντεβού με ιερόδουλη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα porn billy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 360
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.091
Πόντοι
20.605
Εκτιμω πολυ τον τροπο γραφης σου φιλε rigormortis αλλα μηπως ειναι λιγο γενικοποιηση αυτο που λες..; για ποιους μιλας συγκεκριμενα επι παραδειγματι..; και ακομα και αν αυτο ισχυει για αρκετες διασημες προσωπικοτητες πως ξερουμε αν δεν εχουμε κανει ερευνες,στατιστικες,κτλ οτι για κα8ε εναν που βασανιστηκε αγρια οπως λες και εγινε αναγνωρισμενη μεγαλοφυια δεν υπηρξαν αλλοι 9 οι οποιοι τρελαθηκαν,ή επαθαν καταθλιψη,αυτοκτονησαν,κλτ απο τις πολυ τραυματικες εμπειριες των παιδικων χρονων..; οποτε αν δεν εχουμε αναλυτικες στατιστικες (case studies,etc) πως μπορουμε να εκφερουμε κατι ως κανονα και θετικο νομο της φυσης.. :huh:;;??
ικανή όχι αναγκαία συνθήκη φίλε μου

αλλά δεν ξέρω τίποτα παραπάνω , απλά την γνώμη μου είπα...

πριν λιγες ημερες σας ειχα γραψει για την γνωριμια μου με μια ιεροδουλη απο τη διδυμου.
το πραγμα εχει κυλησει αρκετα ...τα παμε μια χαρα με την κοπελα και για σαββατοκυριακο εχουμε
κανονισει να φυγουμε να βρεθουμε δυο μερες μαζι.
ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι δεν ειμαι αφελης και ξερω που βαδιζω και σε τι δρομο εχω μπει.
το προβλημα μου ειναι οτι επει δη ειμαι υποψιασμενος βλεπω παντου δρακους!!!
η κοπελα ειναι αψογη οταν βρισκομαστε..η σχεση ειναι απολυτα φυσιολογικη σαν οποιαδηποτε σχεση
με οποιαδηποτε κοπελα και καλυτερη θα ελεγα γιατι λογω της δουλειας της δεν νομιζω οτι χωραει υποκρισια
και ψεμα.
δεν της εχω αναφερει ποτε για τη δουλεια της ουτε αυτη μου εχει κανει ποτε νηξη.
ρωταω λοιπον...εγω ενταξει λογω σεβασμου στο προσωπο της δεν θα της κανω ποτε κουβεντα για αυτο το θεμα.
αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ουτε αυτη εχει αναφερει κατι...δεν με εχει δηλαδη ποτε ρωτησει
αν με ενοχλει ...αν θελω να κανει αυτη τη δουλεια κτλ....
για να ειμαι ειλικρινης μαζι μου ειναι κυρια ,περναω πολυ καλα,το σεξ ειναι ιδιαιτερα ρομαντικο και γενικα
περναμε μια ομορφη φαση σαν ολα τα ερωτευμενα ζευγαρια στην αρχη...
εσεις το βλεπετε φυσιολογικο να μην εχει αναφερθει ποτε σε αυτο.
το βλεπει κατι το απλο...και αν ναι θεωρει οτι ειναι το ιδιο απλο και για μενα?????
εχω σπασει το κεφαλι μου να καταλαβω τι συμβαινει.....
αλλα προβληματα περιμενα και σκανε τι ερωτηματα που ουτε τα ειχα διανοηθει....

προσωπικά δεν την καταλαβαίνω αυτή τη σχέση, αλλά αφού λειτουργεί σε σάς τους δύο τότε πάω πάσο.
Αν κρίνω απο τον εαυτό μου ,απο τις σπάνιες φορές που είχα κάποια συναισθηματική σχέση με γυναίκα δεν ήθελα να την μοιράζομαι
κατά κάποιον τρόπο ο έρωτας είναι κτητικός , νιώθεις την άλλη όπως τον εαυτό σου , αλλά τι γίνεται
όταν ο "εαυτός σου" σοδομίζεται κατ'επάγγελμα απο ακάθαρτα και άξεστα pokemon ; δεν νιώθεις την αηδία και την ξεφτύλα ;
ενδεχομένως όχι , γιατί είστε σε "ρομαντική σχέση"

και κάτι τελευταίο, δεν θεωρώ ότι το επάγγελμα της πόρνης, ότι είναι αμιγώς "επάγγελμα"
το βλέπω πιο πολύ, σα να έχουμε μετατρέψει κάποια θήλεα να ανέχονται τις κάψες μας όποτε
και όταν γουστάρουμε , με χρηματικό αντάλλαγμα... σα να τις έχουμε μετατρέψει σε δοχεία εκσπερμάτισης
και αυτές χαίρονται και το βλέπουν σαν δουλειά...   
 

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Μηνύματα
5.452
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
66
Και τα συγκεκριμένα θήλεα πληρώνονται αδρότατα για να σβήνουν τις κάψες μας σε σχέση με άλλες επαγγελματίες που παίρνουν από 560 έως και 700 ευρώ το μήνα!! Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχουν συναισθήματα, αν και προσωπικά το αμφιβάλλω έντονα. Μερικές από αυτές είναι παντρεμένες με παιδιά, αλλά δε νομίζω να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τα παιδιά τους. Και για να γίνω σαφής, πέρυσι το καλοκαίρι τα παιδιά μιας ιερόδουλης, που δούλευε σε κάποιο από τα στούντιο στην οδό Κασσάνδρας, την έψαχναν μέσω της Ιντερπολ γιατί είχε εξαφανιστεί!!! Που καιρός για οικογένεια και παιδιά, όταν μπορείς να βγάζεις άφθονα χρήμα στην Ελλάδα και να πουλάς παραμύθια στους αφελείς.
 

aretios32

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Θα καταθεσω και εγω την αποψη μου μιας και ειμαι παθων....η 'σχεση' αυτη διηρκησε 1 χρονο και κατι και κυλησε με την παρακατω ροη:sex..sex..sex..ερωτας...αγαπη...τσακωμοι..ερωτας...τσακωμοι..χωρισμος..Εχω παρα πολλα να πω και να περιγραψω αλλα θα ηθελα πρωτα να σχολιασω μερικα πολυ ευστοχα σχολια που γραφτηκαν στο θρεντ.θα απαντησω με απολυτη ειλικρινια σε καθε σχολιο

κλασσικη συμπεριφορα ερασιτεχνη μπουρδελιαρη τυπε :grin:
θα παθεις θα μαθεις
και προσοχη μακρυα απο ρουμανες :grin:
εγω δεν ημουν ερασιτεχνης.ειμαι αρκετα 'παλιος' θα ελεγα.αλλα ναι επαθα και εμαθα..γιατι μακρυα απο Ρουμανες συγκεκριμενα? εχεις παρομοια εμπειρια? Η κοπελα που τα ειχα ηταν Ρουμανα.

εμένα κάτι μου βρωμάει στην υπόθεση. Δηλαδή πόση πιθανότητα υπάρχει με την πρώτη επίσκεψη να έπιασε πάρε-δώσε με την κοπέλα και να κανόνισαν να βρεθούνε; Τόσα άτομα περνάνε, αναμφίβολα οι κοπέλες θα έχουν διάφορες προτάσεις από κάποιους γιατί να επιλέξει αυτόν;
Και ομως γινετε..εχουν δικαιωμα και αυτες οι κοπελες να ερωτευτουνε καποιον.Δηλαδη αποκληεις αυτην την πιθανοτητα?Τι ατομα περνανε συνηθως απο τα μπουρδελα?Πακιστανοι-γυφτοι-αλβανοι-ρωσσοι..αν εσυ εισαι ενα ς καθως πρεπει τυπος ποσο δυσκολο σου φαινετε?

Η αγαμία έχει αγγίξει κόκκινο..Σε τραγικά επίπεδα...Αγαμία και απελπισία μαζί..Γιατι γαμήσι = σχέση..
ο άλλος πάει σε μπουρδέλο και ψάχνει σχεσούλα..
το πιο λυπηρό είναι οτι μπαίνουν σε καταστάσεις τις οποίες ούτε μπορούν να ελέγξουν, ούτε να βγούν..
αρρωστημένη κατάσταση με το τέλος που της αρμόζει να είναι ήδη προδιαγεγραμμένο..
Ποτε δε πηγα στο μπουρδελο για να βρω γκομενα για σχεση και δε νομιζω οτι υπαρχει ψυχικα σωστος ανθρωπος που να το κανει αυτο..πρεπει να εισαι απειρα απελπισμενος ωστε να το κανεις αυτο ...

  Επιλεγουν συνηθος τους πιο ευαισθητους κια τους πιο φραγκατους,,δυσκολος συνδιασμος αλλα υπαρχι,,και μετα ορμανε και σε τρονε,,αλλα καταλαβαινεις οτι αυτο θελει ψαξιμο απο την ιεροδουλη οποτε βλεπει κρινη και επιλεγη,,γιαυτο και δεν το κανει με ολους απλα τα πραγματα :grin:
μεσα στο δωματιο πως θα καταλαβει η πουτανα αν εισαι φραγκατος?εγω παντως δεν της ανελυσα τιποτα για τον εαυτο μου..το αντιθετο εγινε αυτη ειπε παρα πολλα για τον εαυτο της..φυσικα δεν εδωσα σημασια και ειπα στον εαυτο μου οτι σε ολους λεει τα ιδια..απλα μου αρεσε το σεξ,ξαναπηγα για 2η 3η φορα και το σκηνικο εξελισοταν..

Prorn Billy επειδή όλα γίνανε πριν λίγες ώρες είναι λογικό να έχεις αυτά τα συναισθήματα (έρωτες κλπ). Αύριο το πρωί που θα έχεις κοιμηθεί, ξεκουραστεί, και θα ξυπνήσεις θα καταλάβεις ότι τέτοιες σχέσεις (αν υπάρξει σχέση) έχουν μικρή διάρκεια και βέβαιο τέλος. Το πιθανότερο είναι η κοπέλα να ψάχνει για θύμα, αν εσύ καταφέρεις να την κάνεις θύμα σου μπράβο. Κοίτα λοιπόν να περάσεις καλά και ανώδυνα, όσο κρατήσει. Απλά κράτα μικρό καλάθι και κοίτα να είσαι καθαρός στο τέλος...
εδω ο φιλος εχει απολυτο δικιο.ελα που ο αντρας ομως σκεφτετε με το κατω κεφαλι.μικρη διαρκεια μπορει να μην εχουν αλλα το τελος ειναι μαλλον σιγουρο..το θεμα ειναι να περάσεις καλά και ανώδυνα, και όσο κρατήσει..εδω συμφωνω απολυτα.

Είναι όντως αγαπησιάρες οι ρουμάνες ... τη δαγκώνω κι εγώ πολύ εύκολα τη λαμαρίνα με αυτές.
Τύπε μου που ερωτεύτηκες προχώρα το κι οπου σε βγάλει, ότι και να σου πούμε εμείς αυτό θα κάνεις στο τέλος. Το να φας τα μουτρα σου τώρα ή σε λίγα χρόνια δεν είναι καθόλου απίθανο, αλλά τουλαχιστον πρόσεξε πάρα πολύ μη βιαστέις και πας σε καταστάσεις με αναστρέψιμες ( χωρισμός με παιδί , διατροφές και τετοια ). Καλή τύχη.
Ειναι οντως..αν εισαι μαλακας..πολυ σωστα αν δε φας τα μουτρα σου δε μαθαινεις..εγω τα εφαγα παντως.ευτυχως απεφυγα τις μη αναστρεψιμες καταστασεις και δεν εμεινε εγκυος καθαρα απο τυχη.

Ξεχναμε ενα βασικο κ κυριο λογο πως,ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ κ΄' οι ιεροδουλες και οτι εκτελουν λειτουργημα ειτε το θελουμε ειτε οχι,ο συναγωνιστης που ανοιξε αυτο το σχετικο θεμα καλα εκανε κ το δημοσιευεσε,δηλαδη ξαφνικα ολοι γιναμε ειδημωνες κ κραζουνε για ενα παλικαρι που βγηκε με αυτη την κοπελα,εγω πιστευω πως οι πληοψειφια απο εδω εμμεσως ζηλεψε, ολα τα αλλα ειναι πουτσες μπλε,ποσοι θα θελανε να ανταλαξουνε τηλεφωνακι και μετα να το πενευονται.Τεσπα δεν παυει να ειναι ανθρωποι κ να θελουν να ζησουν,Το παιδι με την ιεροδουλη να κανει οτι τον φωτισει ο θεος να προσεχει κ οτι προκυψει μαγκια του.Γιαυτο προκοψαμε γτ εχουμε μαθει να κραζουμε κ να τα βλεπουμε ολα μονοπλευρα....,Φιλτατε συναγωνιστη με την ιεροδουλη προχωρα κανε οτι θελεις μαζι της κ μην μασας αμα δεν ζησεις δεν μαθαινεις....
Αυτο ειπα και εγω οτι ειναι ανθρωποι.φυσικα και ειναι..μονο που εχουν κανει τοσο πλυση εγκεφαλου στον εαυτο τους και εχουν ξεπερασει καθε ηθικο φραγμο που δυσκολα τους εμπιστευεσε..το μονο σιγουρο ειναι οτι για μερικα μοντελακια στανταρ ο καθενας θα ηθελε να την εχει γκομενα...

Τα ιδια κ εγω με τη διαφορα οτι οταν το κανεις για καποιο διαστημα αυτο με καποια κ περνατε κ γενικα καλα εκτος του σεξ δν γινεται να μη δεθεις εστω κ λιγο μαζι της.
Ειδικα αν σου εχει φερθει ενταξει κ δν εχει προσπαθησει να σου φαει λεφτα κλπ.Οποτε για μενα ηταν λιγο δυσκολο οταν εφυγε.
Βεβαια μετα απο κανα χρονο που ξαναγυρισε κ ηθελε τα ιδια δν το συνεχισα-ισως επειδη ειχα κ κοπελα τοτε-αλλα απ ολο αυτο βγηκα κερδισμενος κ 'εφτιαξα' χαρακτηρα.
Οντως δενεσε..και αν σου φερθει ενταξει σιγουρα δενεσε παραπανω.εμενα ποτε δε μου ζητησε λεφτα ..ποτε .και τα ειχε τρομερη αναγκη.

Ο ταλαιπορος θα προσπαθει να πεισει τον εαυτο του οτι οι ανθρωποι αλλαζουν και οτι "ειναι καλη κοπελα μωρα αλλα εμπλεξε",θα τη γκαστρωσει,θα ειναι καλα τα πραγματα για κανα χρονο και μετα θα αρχισει το γλεντι.
προσπαθησα να πεισω απειρες φορες τον εαυτο μου ναι...δε το κρυβω..ευτυχως το γλεντι ομως δεν αρχισε..

σκεψου οτι θα ταιζει αυτη και την 7μελη φαμιλια της στην ρουμανια...
δεν ειναι και λιγο στις εποχες που ζουμε..να τρωει κοσμος που εχει αναγκη γλυυκο ψωμακι..
εξαλλου η κοπελλα εμπλεξε οπως ο πετροχειλος
Ναι το μονο σιγουρο!! αυτες οι κοπελες ολες χρωστανε,γιαυτο κια κανουν αυτη τη δουλεια.ολες στελνουν λεφτα στη Ρουμανια.ολες

Πρώτον 8α σου πώ μπράβο που πήγες για καφέ μαζί της μαγκιά σου που δεν έχεις κομπλεξ τύπου είναι πουτάνα
είναι σεξουαλικό αντικείμενο κ αν κ όπως προχωρήσει κοίτα να περάσεις καλά με προσοχή ομως εις διπλούν.
'Εμένα προσωπικά ένα θα με χάλαγε αν προχώραγε μαζί της η φάση.Δεν μπορώ να φανταστώ οτι όλη μέρα τρώει πούτσες απο παντού
κάθε μέρα κ μετά έρχεται σε μένα κ κάνουμε ότι κάνουμε.Δεν μπορείς να το δείς σοβαρά.Σαν σεξουαλική εμπειρία όμως σούπερ δεν το συζητώ. :rockon: :rockon: :pipa1:
Ο αντρας υπαρχουν φορες που τυφλωνετε τοσο πολυ που δεν βλεπει οτι τρωει 10 πουτσους την ημερα αυτη η κοπελα..τι να πω,μαλλον ειναι αρωστια του εγκεφαλου.

και αυτό σωστό
τον άνθρωπό σου , δεν είναι δυνατόν να θές να τον μοιράζεσαι
είναι απάνθρωπο αν τον μοιράζεσαι με 1000άλλους
έλεος
πραγματικα ελεος.συμφωνω.αν εχεις αυτη τη σκεψη συνεχως στο μυαλο ξεκοβεις αμεσως...δυστηχως το κατω κεφαλι το υπερνικαει και αυτο..

Συνερθε λιγο. Δεν ειναι να υπερεφανευεσε για τετοια πραγματα. Αλλο το να μην ντρεπεσαι και να κανεις κεφι να συναναστρεφεσαι ακομα και εξω (αν μπορεις) γυναικες που ασκουν τετοιο επαγγελμα και αλλο να καμαρωνεις που εισαι και ερωτευμενος με μια πορνη η οποια εκτος του οτι μπορει να σε παιξει στα δακτυλα της σαν εισαι μαλακακος (οπως και οι περισσοτεροι Ελληνες) , δεν παυει να ειναι σαν δημοσιο ουρητηριο. Εχει καει κοσμος και κοσμος. Σε τετοιες ιστοριες για να πεις οτι πραγματικα θα εχει η κατασταση μια καλη καταληξη η πιθανοτητα ειναι σαν να παιζεις τζοκερ.
και δυστηχως πολλοι παιζουμε τζοκερ..
 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.091
Πόντοι
20.605
αυτή η φράση μου άρεσε :
.μονο που εχουν κανει τοσο πλυση εγκεφαλου στον εαυτο τους και εχουν ξεπερασει καθε ηθικο φραγμο που δυσκολα τους εμπιστευεσε

συναισθηματική σχέση άντρα με γυναίκα που τρώει 150φαλλούς την ημέρα
είναι κάτι που μόνο η πεϊκή και αντίστοιχα η κολπική σκέψη και όχι η εγκεφαλική , μπορεί να κατανοήσει
(ο ένας σκεφτόταν με το πέος και άλλη με τον πεοδέκτη)



 

aretios32

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
αυτή η φράση μου άρεσε :
.μονο που εχουν κανει τοσο πλυση εγκεφαλου στον εαυτο τους και εχουν ξεπερασει καθε ηθικο φραγμο που δυσκολα τους εμπιστευεσε

συναισθηματική σχέση άντρα με γυναίκα που τρώει 150φαλλούς την ημέρα
είναι κάτι που μόνο η πεϊκή και αντίστοιχα η κολπική σκέψη και όχι η εγκεφαλική , μπορεί να κατανοήσει
(ο ένας σκεφτόταν με το πέος και άλλη με τον πεοδέκτη)

θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου..
προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν κανει αυτη τη δουλεια...φυσικα δεν την ξανασυναντησα μεσα στο μπουρδελο ποτε..οτι καναμε το καναμε εξω...δεν μπορουσα να την βλεπω εκει μεσα..ραγιζε ολο μου το ειναι ,σκοτωνα τον ευατο κου και δεν το ηξερα..μου ελεγε οτι πρεπει να μαζεψει λεφτα ωστε να ξεχρεωσει τους λογαριασμους της και να τα παρατησει για να ειμαστε μαζι.της ειπα απειρες φορες να της τα πληρωσω εγω για να τα παρατησει..δεν δεχτηκε ποτε..αυτο ηταν και το λαθοπς μου.ειχα μεγαλη καρδια και ειχα συγχωρησει οτι ειχε κανει αλλα επρεπε μολις την ερωτευτηκα πραγματικα να την παρω και να φυγουμε..
αν πραγματικα σου τυχει και ερωτευτεις εναν τετοιο ανθρωπο και πραγματικα σε ερωτευτει και αυτος τοτε εκεινη τη μερα πρεπει να τα παρατησει...
δυστηχως ομως
1ον το συστημα με τους νταβατζηδες κτλ δε σε αφηνει να ξεμπλεξεις..ειναι δυνατο καποιος που του δινεις 50 ευρω τη μερα στο χερι να σε αφησει να του φυγεις?οχι...μαλακας ειναι?
2ον αυτες οι κοπελες εχουν συνηθησει στο ευκολο χρημα ,θα πανε να δουλευουν ολη μερα για 20-30 ευρω...
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
Και ομως γινετε..εχουν δικαιωμα και αυτες οι κοπελες να ερωτευτουνε καποιον.Δηλαδη αποκληεις αυτην την πιθανοτητα?Τι ατομα περνανε συνηθως απο τα μπουρδελα?Πακιστανοι-γυφτοι-αλβανοι-ρωσσοι..αν εσυ εισαι ενα ς καθως πρεπει τυπος ποσο δυσκολο σου φαινετε?

ρε τύπε πλάκα με κάνεις; Εγώ καθώς πρέπει νορμάλ είμαι αλλά ποτέ δεν μου έτυχε τέτοιο. Ούτε σε όσους ξέρω. Τι κόσμος νομίζεις ότι πάει στα μπουρδέλα; Η πλέμπα και δέκα τελειωμένοι από εδω μέσα; Κάνε μια βόλτα να δείς. Στη φυλής οι 6 στους 10 είναι νορμάλ καθημερινοί άνθρωποι. Υπάρχει η κλασσική πιτσιρικαρία καθώς και αλλοδαποί. Μεταξουργείο μπορεί να είναι διαφορετικά.
 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.091
Πόντοι
20.605
.οτι καναμε το καναμε εξω...δεν μπορουσα να την βλεπω εκει μεσα..ραγιζε ολο μου το ειναι ,σκοτωνα τον ευατο κου και δεν το ηξερα

φίλε aratiε πιστεύω ότι το 99% και των πορνών και των πελατών, κολλάνε ακριβώς σ'αυτό : ότι η πορνικότητα δεν συμβαδίζει με την συναισθηματικότητα ,είναι αμοιβαίως αποκλειόμενα ενδεχόμενα (δεν μπορούν να συμβούν και τα 2 μαζί) και γι'αυτό αμφότεροι, το καταλαβαινουν αυτό και έτσι αποφεύγουν να κάνουν τέτοιες σχέσεις

παρεπιπτόντως νομίζω ότι κάποιες χρωστάνε στα γραφεία "ευρέσεως εργασίας" που τις βάζει στο κόλπο της πορνείας ή σ'αυτόν που τις αγοράζει  απ'αυτά τα γραφεία , δεν ξέρω αν υπάρχει ο "νταβατζής" πλέον... , αλλά το μέλι του εύκολου κέρδους πιστεύω ότι είναι ο κυριότερος λόγος που τις εγκλωβίζει στις ράγες τις πορνικότητας
 

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.080
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
δεν ξερω αν επιτρεπεται απο το site

θα χαρω ομως να απαντησω σε προσωπικα μηνυματα.
Ούτε κι εγώ ξέρω, αλλά δε θα κολλήσουμε εκεί.
Πρέπει να ετοιμάσεις ένα τυποποιημένο κείμενο (σε word πχ) που να το στέλνεις στον καθένα που τον ενδιαφέρει η συνέχεια της ιστορίας.
Δε σου στέλνω ΡΜ, για να μη σου φορτώνω το mailbox. Αλλά εσύ, στείλε μου με τη συνέχεια.
 
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
2.072
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Θα καταθεσω και εγω την αποψη μου μιας και ειμαι παθων....η 'σχεση' αυτη διηρκησε 1 χρονο και κατι και κυλησε με την παρακατω ροη:sex..sex..sex..ερωτας...αγαπη...τσακωμοι..ερωτας...τσακωμοι..χωρισμος..Εχω παρα πολλα να πω και να περιγραψω αλλα θα ηθελα πρωτα να σχολιασω μερικα πολυ ευστοχα σχολια που γραφτηκαν στο θρεντ.θα απαντησω με απολυτη ειλικρινια σε καθε σχολιο
εγω δεν ημουν ερασιτεχνης.ειμαι αρκετα 'παλιος' θα ελεγα.αλλα ναι επαθα και εμαθα..γιατι μακρυα απο Ρουμανες συγκεκριμενα? εχεις παρομοια εμπειρια? Η κοπελα που τα ειχα ηταν Ρουμανα.
Και ομως γινετε..εχουν δικαιωμα και αυτες οι κοπελες να ερωτευτουνε καποιον.Δηλαδη αποκληεις αυτην την πιθανοτητα?Τι ατομα περνανε συνηθως απο τα μπουρδελα?Πακιστανοι-γυφτοι-αλβανοι-ρωσσοι..αν εσυ εισαι ενα ς καθως πρεπει τυπος ποσο δυσκολο σου φαινετε?
Ποτε δε πηγα στο μπουρδελο για να βρω γκομενα για σχεση και δε νομιζω οτι υπαρχει ψυχικα σωστος ανθρωπος που να το κανει αυτο..πρεπει να εισαι απειρα απελπισμενος ωστε να το κανεις αυτο ...
μεσα στο δωματιο πως θα καταλαβει η πουτανα αν εισαι φραγκατος?εγω παντως δεν της ανελυσα τιποτα για τον εαυτο μου..το αντιθετο εγινε αυτη ειπε παρα πολλα για τον εαυτο της..φυσικα δεν εδωσα σημασια και ειπα στον εαυτο μου οτι σε ολους λεει τα ιδια..απλα μου αρεσε το σεξ,ξαναπηγα για 2η 3η φορα και το σκηνικο εξελισοταν..
εδω ο φιλος εχει απολυτο δικιο.ελα που ο αντρας ομως σκεφτετε με το κατω κεφαλι.μικρη διαρκεια μπορει να μην εχουν αλλα το τελος ειναι μαλλον σιγουρο..το θεμα ειναι να περάσεις καλά και ανώδυνα, και όσο κρατήσει..εδω συμφωνω απολυτα.
Ειναι οντως..αν εισαι μαλακας..πολυ σωστα αν δε φας τα μουτρα σου δε μαθαινεις..εγω τα εφαγα παντως.ευτυχως απεφυγα τις μη αναστρεψιμες καταστασεις και δεν εμεινε εγκυος καθαρα απο τυχη.
Αυτο ειπα και εγω οτι ειναι ανθρωποι.φυσικα και ειναι..μονο που εχουν κανει τοσο πλυση εγκεφαλου στον εαυτο τους και εχουν ξεπερασει καθε ηθικο φραγμο που δυσκολα τους εμπιστευεσε..το μονο σιγουρο ειναι οτι για μερικα μοντελακια στανταρ ο καθενας θα ηθελε να την εχει γκομενα...
Οντως δενεσε..και αν σου φερθει ενταξει σιγουρα δενεσε παραπανω.εμενα ποτε δε μου ζητησε λεφτα ..ποτε .και τα ειχε τρομερη αναγκη.
προσπαθησα να πεισω απειρες φορες τον εαυτο μου ναι...δε το κρυβω..ευτυχως το γλεντι ομως δεν αρχισε..
Ναι το μονο σιγουρο!! αυτες οι κοπελες ολες χρωστανε,γιαυτο κια κανουν αυτη τη δουλεια.ολες στελνουν λεφτα στη Ρουμανια.ολες
Ο αντρας υπαρχουν φορες που τυφλωνετε τοσο πολυ που δεν βλεπει οτι τρωει 10 πουτσους την ημερα αυτη η κοπελα..τι να πω,μαλλον ειναι αρωστια του εγκεφαλου.
πραγματικα ελεος.συμφωνω.αν εχεις αυτη τη σκεψη συνεχως στο μυαλο ξεκοβεις αμεσως...δυστηχως το κατω κεφαλι το υπερνικαει και αυτο..
και δυστηχως πολλοι παιζουμε τζοκερ..


Γιατί ακριβώς μετάνιωσες τύπε δεν κατάλαβα.Δεν παντρεύτηκες δεν γκαστρώθηκε δεν σου γαμήθηκε δεν στα έφαγε τι πρόβλημα έχεις  :think:
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γιατι ρε παιδια  να αναζητατε συντροφο σε τετοια μερη οταν τοσες γυναικες κυκλοφορουν εξω?

παρτε να δειτε τα σαιτ γνωριμιων τι γινεται εφοσον υπαρχει δυσκολια στην ευρεση εξω...


δεν καταλαβαινω  :S
 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.091
Πόντοι
20.605
προς 321suleiman

καταρχήν γράφω δημόσια γιατί δεν είναι εφικτή πλέον η "διαπροσωπική" συζήτηση καθώς το προφίλ του έχει διαγραφεί

με παρεξήγησες δεν ειρωνεύτηκα ούτε έκανα πλάκα
αν και δεν σε αδικώ για την καχυποψία μεταξύ αγνώστων στο Internet

τέλοσπάντων, μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η θέση σου
και έτσι σου ζήτησα να συνεχίσεις

τόσο απλά  ;)
 

Billaras87

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Μηνύματα
24
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0
Τελικα τι εγινε; εκατσα κ διαβασα τα πάντα... τώρα ίσως κάποιος μ πει τί ξέθαψα... άλλα θέλω να μάθω πώς έληξε το θέμα
 

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Μηνύματα
792
Like
1.949
Πόντοι
206
Γαμησαρα πριν από λίγο με εκδιδόμενη που εψηνα εδώ και καιρό για κατ'ιδιαν συνάντηση. Ψαροφαγια στο Μικρολίμανο και κατόπιν σπίτι μου για τα περαιτέρω. Ανανεώθηκε το ραντεβού για το επόμενο ρεπό της
 

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Μηνύματα
23.101
Κριτικές
9
Like
13.662
Πόντοι
2.606
Γαμησαρα πριν από λίγο με εκδιδόμενη που εψηνα εδώ και καιρό για κατ'ιδιαν συνάντηση. Ψαροφαγια στο Μικρολίμανο και κατόπιν σπίτι μου για τα περαιτέρω. Ανανεώθηκε το ραντεβού για το επόμενο ρεπό της

Μεγαλο κατορθωμα τυπε. :S :S :S
 

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Μηνύματα
8.061
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ψαροφαγια στο Μικρολίμανο...πάει το 100αρικο...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom