Νέα

Πρόβλημα στην μέση

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
12.357
Κριτικές
263
Like
140
Πόντοι
7.985
Κατεβαζοντας ενα transmission απο BMW 750 V12 νιωθω εναν δυνατο πονο στην μεση και μενω εκει.  :headbang:
Εκτος του οτι αν σε πιασει σε ποναει και σε κραταει στο κρεβατι δεν μπορεις να  :knockinb: κιολας.
Ο Γιατρος διεγνωσε δισκοπαθεια μεσω της αξονικης που εκανα (Απο αυτην την ηλικια? Παει καταστραφηκα  :() και απο εδω και περα μου λεει πως θα πρεπει να αρχισω ασκησεις ενδυναμωσης της πολλα μπανια το καλοκαιρι στην θαλασσα και περπατημα σε γρηγορο ρυθμο κανει καλο.
Εχει κανεις απο εσας ρε μαγκες το προβλημα αυτο. Πως το αντιμετωπιζετε?  :-
 

Επισκέπτης
Και στις δυο ιστοσελιδες γραφουν εγκυροι επιστημονες. Αν παρόλ αυτα χρειαστεις καλο ορθοπεδικό στειλε πμ... Περαστικά :)
 

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Μηνύματα
2.048
Like
9
Πόντοι
16
γεια σου φιλε SPEED κ περαστικα σου.

Δεν ειναι κ το πιο ευκολο μια δισκοπαθεια. Καταπολεμειται παντως. ΑΛΛΑ θελει σκληρη δουλεια, επιμονη, υπομονη κ συστημα.

Αυτο που λες ..πολλα μπανια το καλοκαιρι στην θαλασσα... εν μερη εχεις δικιο. Θελει απο τωρα μπανιο στην πισινα, μην περιμενεις το καλοκαιρι. Πηγαινε σε γιατρο ειδικο για την μεση κ μετα επισκεψου κ εναν αθλο-ορθοπαιδικο αν μου επιτραπει η εκφραση. Γραψου σε γυμναστηριο κ κανε κοιλιακους κ ραχαιους, πρεπει να υπαρχει μια ρεγγουλα σε αυτα τα 2. Μην παραμελησεις τους ραχαιους γιατι θα τα κανεις χειροτερα.... Να κανεις ασκησεις μεσης, ΧΩΡΙΣ επιπλεον κιλα στην μπαρα. Ισως ακουγεται κ θα φενεται αδερφιστικο, αλλά ετσι ειναι. Δες ποδοσφαιριστες κυριως που επανερχονται απο τραυματισμο ή επεμβαση μεσης, παρολο που ειναι γυμνασμενοι, αρχιζουνε χωρις κιλα. Βεβαια αυτοι περνουνε κ φαρμακα, εχουνε ατομικο προπονητη, ειναι κιολας γυμνασμενοι κλπ κλπ κ ετσι επανερχονται γρηγορα. Θα σου παρει πανω απο 1 χρονο για να δεις αποτελεσμα. Μην το βαλεις κατω ομως, καλυτερα να παλεψεις, παρα να το σκεφτεσαι κ να κλαις.

Πες μας νεα
 

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Μηνύματα
81
Like
58
Πόντοι
0
και να προσθεσω οτι πολυ βασικο ειναι αν εχεις παρει καποια κιλα να τα χασεις
 

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Μηνύματα
671
Κριτικές
11
Like
7
Πόντοι
5.765
Χωρίς μαγνητική, δύσκολο να σου διέγνωσαν δισκοπάθεια. Πιθανά να τους είπες ότι πονάς στα πόδια, που είναι φως φανάρι δισκοπάθεια.
Γενικά να ξέρεις ότι η δισκοκήλη είναι θέμα νευροχειρουργού και όχι ορθοπεδικού. Όπως σου είπαν και παραπάνω, θέλει υπομονή και να μάθεις να ζεις με αυτό.
Μην ξοδέψεις χρήματα σε ορθοπεδικά στρώματα, ξέχνα τα χιλιόμετρα κολύμπι κλπ.
Με τη λογική αυτή, όσοι μένουνε στα βουνά και δεν κάνουν μπάνια θα πρέπει να μην μπορούν να καταπολεμήσουν τις κήλες. Στα χωριά θα πρεπε όλοι να χουν πρόβλημα με τη μέση τους που κοιμούνται στις τάβλες. Θέλει απλά προσοχή.
Κράτα μικρό καλάθι για τις φυσικοθεραπείες. Έχεις ένα πρόβλημα καθαρά μηχανικό, θες φαναρτζή και θα προσπαθήσεις να το φτιάξεις με αλοιφές. Θα σε ανακουφίσουν δε θα σου διορθώσουν το πρόβλημα, το οποίο διορθώνεται, αλλά θέλει χρόνο.
Υπομονή και περαστικά.
 

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Μηνύματα
3.300
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
96
  Συμπασχων!!! Δυστυχως ΑΛΛΑ θα σου πει ο γιατρος τα ΑΝΑΠΟΔΑ ο φυσικοθεραπευτης (πολλοι ελυσαν πρβλήματα μεσης με ομοιοπαθητικη)!!

  Εγω ειμαι υπέρ της ασκησης και της φυσικοθεραπειας!!! οι γιατροι προτεινουν υπομονη και ξεκουραση αλλα δυστυχως πολλοι απο εμας δεν εχουν την πολυτελεια του χρονου!! Προς το παρον κανε μια μαγνητικη κανε φυσικοθεραπεια-κανε ραχαιους-χασε κιλα-βαζε μια ειδικη ζωνη που στηριζει την πλατη-αλλαξε καθισμα μπροστα στην τηλεοραση-μην πίνεις πολους καφεδες- προσεχε καποιες κινησεις όπως πχ πως βγαινεις απο το αυτοκινητο θελει πατημα και στα ΔΥΟ πόδια και προσεχε τον τροπο που σηκωνεις βαρη . Aν τα καταφερεις ολα αυτα γραψε μου!!!

 
 

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Μηνύματα
490
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
κοιλιακοι ραχαιοι καμψεις και κολυμπι.εγω αυτα κανω και ειμαι κομπλε.
 

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.776
Like
0
Πόντοι
16
Αχχχ τωρα εθιξες ενα θεμα πολυ ευαισθητο!
Εγω παλι κολυμπω και νιωθω πολυ καλα,ευτυχως!
Αλλωστε το νερο απορροφα τους κραδασμους και δεν εχεις ενοχλησεις!
Επισης οι ασκησεις μεσα σε αυτο ειναι πολυ καλυτερες,απο το
να κοπανιεσαι σε ενα γυμναστηριο!
Λιγο σπανιο να παθεις τραυματισμο μεσα στη πισινα η' στη θαλασσα!
 

Επισκέπτης
Το καλυτερο απο ολα ειναι το υπτιο το οποιο δεν την καταπονει καθολου αλλα να μην καθεσται ωρες στον ηλιο και μετα να μπαινετε μεσα λογο του οτι η διαφορα θερμοκρασιας δεν κανει καθολου καλο !!
 

Επισκέπτης
ειναι τοοοοοοοοοσα πολλα που μπορει να παθεις στη μεση και τοοοοοοοσο διαφορετικη η ανατομια του καθενος που ειναι πολυ μεγαλο θεμα....
 

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.776
Like
0
Πόντοι
16
Το καλυτερο απο ολα ειναι το υπτιο το οποιο δεν την καταπονει καθολου αλλα να μην καθεσται ωρες στον ηλιο και μετα να μπαινετε μεσα λογο του οτι η διαφορα θερμοκρασιας δεν κανει καθολου καλο !!
:thumbsup:
Απλα δεν μπαινεις οταν το νερο εχει χαμηλη θερμοκρασια γενικα και ειδικα μετα την ηλιοθεραπεια!
Παντως ο ηλιος κανει πολυ καλο στη μεσουλα!
 

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Μηνύματα
7.741
Like
16

uoc

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Μηνύματα
8
Like
0
Πόντοι
0
Οι ασκήσεις McKenzie βοηθάνε εφόσον τις ακολουθείς και όχι περιστασιακά.
 

Bruskos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2023
Μηνύματα
24
Like
459
Πόντοι
20
Έχω διάφορα στην πλάτη, λόγω δραστηριοτήτων. Το καλύτερο είναι να συνεργαστείς με οστεοπαθητικό και φυσιοθεραπευτή για ασκήσεις. Πολύ ζέσταμα πριν κάνεις τίποτα βαρύ.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom