Νέα

Προστατίτιδα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα MagicP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Troin

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Μηνύματα
45
Like
6
Πόντοι
0
Παιδια η συγκεκριμένη ασθένεια είναι ό,τι πιο εφιαλτικό μπορεί να βιώσει ένας άντρας στη ζωή του. Ειλικρινά εγώ πολλές φορές έχω ευχηθεί να πεθαινα καλύτερα από το να νιώθω αυτό το οδυνηρό άλγος

Έχεις pm
 

John8281

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφε Troin, θα το εκτιμουσα αν μου εστελνες σε pm το επωνυμο του γιατρου..
 

manion

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2016
Μηνύματα
51
Like
2
Πόντοι
0
Troin, σε παρακαλω αν μου εστελνες σε pm το επωνυμο του γιατρου.
 

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Μηνύματα
2.873
Κριτικές
10
Like
3.567
Πόντοι
746
πραγματι ειναι δυσκολη ασθενεια . Θελει προσοχή δεν γινεσαι καλα θα υπαρχει μεσα το μικροβιο που λενε. Θελω να πω σε ολους σας ποτε μην την αφησεται να φτασει στο τέλος γιατι οι πονοι ειναι δυσβαστακτοι κυριως οταν υπαρχει υπερπλασια και γίνει κατακρατηση ουρων. Θεραπεία υπαρχει αλλα δεν σημαινει αυτο οτι σε 2 χρονια δεν θα το ξαναπαθεις. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΣ να μην το παιρασει και παντα οι οδηγιες ενος ουρολογου ειναι το παν οτι και να λεμε εμεις που το παιρναμε , το παιρασαμε η ειμαστε καλα
 

petran1984

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2020
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
παρόμοια περίπτωση παιδιά ! μετά διάστημα έντονων γαμησιων κ συνεχούς μαλακιας ένιωσα σαν κούραση μικρό πόνο στο σημείο του προστάτη, κ μετά από ένα γαμησι αισθανοθηκα να μην μπορώ να κρατήσω το σπερμα κ έχυσα γρηγορότερα ...κ μετά συνεχής πόνος στο προστάτη , έχει κάποιος συναγωνιστής παρόμοια έμπειρια;
 

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Μηνύματα
344
Like
254
Πόντοι
21
και πως το καταλαβαίνει κάποιος ρε τύποι? απλά πας σε γιατρο κ σου λεει το έχεις?
 

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.067
Like
238
Πόντοι
36
Δυστυχώς η προστατίτιδα (χρόνια ή μη) μπορεί να ταλαιπωρήσει αρκετα τον άντρα γιατι εκτός από σωματικά (πόνος, μη καλή στύση, ενοχλησεις στην ούρηση που δεν είναι ξεκάθαρες) επηρεάζει και ψυχολογικά!

Με εκδιδόμενες εφόσων αποκλείουμε τη βλακεία του ακάποτου σεξ, συνηθως (αν όχι πάντα) κολλάει από ακάποτες πίπες,  λόγω των πολλών μικροβίων/βακτηρίων που έχουν οι εκδιδόμενες στο στόμα.. ιδίως αυτές που δε ξεπλένονται με lysterine και κάνουν συχνά cim είναι επικίνδυνες και για χλαμύδια/γοννοροια.

Η αντιβίωση μπορει να πιάσει με τη μία, αλλά μπορεί και να μην πιάσει και να χρειάζεται επιμονή ή αλλαγή αντιβίωσης. Αν αργήσει η θεραπεία , τότε μπορεί να γίνει χρόνια η πάθηση.

Κάποιοι έχουν πιο ισχυρό ανοσοποιητικό και δε κολάνε εύκολα με ακάποτη, αλλά η πλειοψηφια κολλάει και είτε δεν την ενδιαφέρει, είτε δεν έχει και πολύ έντονα συμπτώματα. Οι γιατροί δε το πολυψάχνουν, δίνουν μια αντιβίωση και το λήγουν εκεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ σε απατεώνες γιατρούς(υπήρχε κάποτε ένας στην ασκληπιού) που τρομοκρατούν πελάτες λέγοντας ότι η χρόνια προστατίτιδα δε διορθώνεται με φάρμακα, και κάνουν επίπονες και ακριβές επαναλαμβανόμενες θεραπείες.

καλή τύχη στο ξεμπέρδεμα.
Και υπάρχει ακόμη ο δρ. Γ.
Κάποιοι πεινούν νερό στο όνομα του γιατί τους βοήθησε συνήθως μετά από 50,100,200+ μαλαξεις του προστάτη, ενδοπροστατικες ενέσεις με αντιβιοτικά κοκτέιλ και κάποιοι άλλοι τον σιχτιριζουν που μετά τα παραπάνω είχαν ελάχιστη ή καθόλου ανακούφιση των συμπτωμάτων τους ( άλλοι πηλίκο άλγος, άλλοι νυχτερινές ή πολλές ημερήσιες ουρισεις, άλλοι τσουξιματα, άλλοι όλα τα προηγούμενα).
Καλύτερα να ψαχτει κάποιος με άλλους γιατρούς, παρά με τον Γ. που δίνει σε όλους υπόσχεση για 100% θεραπεία με 30 μαλαξεις και μπορεί να φθάσει τις 300+. Θα μου πείτε ο καθένας είναι και ξεχωριστή περίπτωση.
Όποιος πάει μπορεί να ξοδέψει από 4ψηφια πόσα μέχρι 5ψηφια.
Ακόμη και δάνεια έχουν πάρει κάποιοι για να θεραπευτουν από τον Γ.
Προσωπικά με πρόσφατη ουρολοίμωξη και προστατίτιδα τον περασμένο Φλεβάρη, ήμουν έτοιμος κι εγώ να τον επισκεφθώ αλλά με αυτά που διάβασα σε ένα μπλογκ που άνοιξε ένας ασθενής του , όπου έχουν γραφτεί τουλάχιστον 1000 σχόλια, το μετάνιωσα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom