Νέα

Προσπάθεια ή νεα αρχή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 35Tsitsi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 447
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

35Tsitsi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
3
Like
1.859
Πόντοι
201
Λοιπόν αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι την γνώμη σας.
Είμαι παντρεμένος με μία υπέροχη γυναίκα εδώ και 15 χρόνια.
Η γυναίκα μου είναι όμορφη, έξυπνη, δραστήρια, με αγαπάει, με φροντίζει και με έχει στηρίξει όποτε την έχω χρειαστεί.
Γενικά είναι άψογη.
Την αγαπώ και την φροντίζω και εγω, αλλά από την μεριά μου έχει χαθεί ο έρωτας, η κάβλα..ολα εχουν γινει ρουτινα.
Έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες με θέματα υγείας δικά της(δόξα το Θεό όλα είναι καλά τώρα) κ πάντα ήμουν δίπλα της κ έκανα τα πάντα.
Τους τελευταίους 8 μήνες όμως κάτι έχει αλλάξει μέσα μου, γνώρισα μία κοπέλα την οποία και ερωτευτηκα κ με ερωτευτηκε κ εκεινη.
Οταν ειμαι μαζι της ολα ειναι τελεια, το σεξ, οι συζητησεις, τα πιο απλα πραγματα γινονται ενδιαφεροντα μαζι της.
Ειναι η πρωτη φορα που απατω τη γυναικα μου, παντα μου αρκουσαν οσα ειχα και ενιωθα τυχερος και ειχα πολλες ευκαιριες να την απατησω αλλα παντα ημουν πιστος, δεν το ειχα ανάγκη, αλλα αυτο που συνεβη τωρα ηταν πανω απο τις δυναμεις μου.
Φοβάμαι πως αν χωρίσω η γυναίκα μου θα διαλυθεί κ δν μπορώ να ρης το κάνω αυτό.
Μπορεί για κάποιους η επιλογή να είναι ξεκάθαρη και εύκολη αλλά εγώ τα εχω χαμενα δν ξερω τι να κανω.
Η λογικη λεει να προσπαθησω να φτιαξω ξανα τον γαμο μου αλλα η καρδια μου να κυνηγησω μια νεα ζωη με την κοπελα που γνωρισα..
Καθε αποψη κ γνωμη χιουμοριστικη ή σοβαρή δεκτή.
Ρίχτε!

psolaras1408

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2026
Like
154
Πόντοι
0
Η γυναίκα μου είναι όμορφη, έξυπνη, δραστήρια, με αγαπάει, με φροντίζει και με έχει στηρίξει όποτε την έχω χρειαστεί.
Γενικά είναι άψογη.
Την αγαπώ και την φροντίζω και εγω, αλλά από την μεριά μου έχει χαθεί ο έρωτας, η κάβλα..ολα εχουν γινει ρουτινα.
Έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες με θέματα υγείας δικά της(δόξα το Θεό όλα είναι καλά τώρα) κ πάντα ήμουν δίπλα της κ έκανα τα πάντα.
Τους τελευταίους 8 μήνες όμως κάτι έχει αλλάξει μέσα μου, γνώρισα μία κοπέλα την οποία και ερωτευτηκα κ με ερωτευτηκε κ εκεινη.
Οταν ειμαι μαζι της ολα ειναι τελεια, το σεξ, οι συζητησεις, τα πιο απλα πραγματα γινονται ενδιαφεροντα μαζι της.
Ειναι η πρωτη φορα που απατω τη γυναικα μου, παντα μου αρκουσαν οσα ειχα και ενιωθα τυχερος και ειχα πολλες ευκαιριες να την απατησω αλλα παντα ημουν πιστος, δεν το ειχα ανάγκη, αλλα αυτο που συνεβη τωρα ηταν πανω απο τις δυναμεις μου.
Μπορεί για κάποιους η επιλογή να είναι ξεκάθαρη και εύκολη αλλά εγώ τα εχω χαμενα δν ξερω τι να κανω.
Η λογικη λεει να προσπαθησω να φτιαξω ξανα τον γαμο μου αλλα η καρδια μου να κυνηγησω μια νεα ζωη με την κοπελα που γνωρισα..
Ρίχτε!
Δεν της αξιζει της γυναικα σου ενας καραγκιοζης αντρας σαν και του λογου σου.Καλυτερα να χωρισετε πας και σωθει η γυναικα απο σενα τον μαλακα.Κριμα τα παντελονια που φορας

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
921
Πόντοι
96
Γενικά είναι άψογη.
Ρίχτε!
Μετα απο 15 χρονια λογικο ειναι να υπαρχει φθορα.
Αλλα μη διαλυσεις το γαμο σου στη συγκεκριμενη περιπτωση για κανενα λογο, ταπεινη μου αποψη.

captain 69

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
21.037
Πόντοι
5.956
Δεν μας τα λες όλα τα δεδομένα. Από παιδιά τί γίνεται; Σεξ με τη γυναίκα σου κάνεις καθόλου;

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
82
Like
24.333
Πόντοι
26.235
Φιλαράκι γιαυτό εχουμε τις πληρωμένες, οι παντρεμένοι . Για να αποφευγουμε καταστάσεις σαν την δική σου . Μπορεί να κοστίζει κάτι παραπάνω αλλα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Τωρα αν έχεις παιδία κάτσε στα αυγά σου . Τα παιδιά πρέπει να είναι η προτεραιότητα σου . Αν πάλι δεν έχεις τότε τα πράγματα είναι πιο απλά.

Επίσης μην παρασύρεσε απο τον ενθουσιασμό της καινούριας "σχέσης¨' γιατί αυτό κάποια στιγμή θα ξεθυμάνει και τότε ίσως το μετανοιώσεις...

OP
OP
3

35Tsitsi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
3
Like
1.859
Πόντοι
201
Δεν μας τα λες όλα τα δεδομένα. Από παιδιά τί γίνεται; Σεξ με τη γυναίκα σου κάνεις καθόλου;
Παιδια προσπαθουσαμε επι 10 χρονια να κανουμε με ολους τους τροπους αλλα δν τα καταφεραμε.
Σεξ πολυ σπανια

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.780
Πόντοι
216
Δισκολη αποφαση, πολυ δυσκολη. Ενα ειναι το σηγουρο. Και γυναικα σου να κανεις την γκομενα σε λιγα χρονια, θα αισθανεσαι παλι το ιδιο.

dmark12000

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
77
Πόντοι
0
Για να βρήκες νέο έρωτα πάει να πει ότι έπαψε αγάπη να θυμίζει. Δεν έριξες έναν και σου πέρασε. Προσπάθησες να κάνεις καινούργιο έρωτα. Η σχέση θέλει δουλειά. Άμα δεν είσαι διατεθειμένος με τη σύζυγο άφησε τη να ζήσει και αυτή όπως αποφάσισες να κάνεις. Απλά, εύκολα και όμορφα. Απλά να ξέρεις ότι για την παρακμή της υπάρχουσας σχέσης φέρεις το ίδιο βάρος και εσύ.

mpougatsas5

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2017
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
Κάποιοι άνθρωποι πάσχιζουν να βρουν μια σχέση πόσο μάλλον σαν τη δικιά σου. Η δεν βρίσκουν κσι ποτέ γιατί ποτέ δεν έκατσε το timing η προσπάθειά κ ζούνε μπακουρια μια ζωή.Θεωρώ ότι είναι άδικο να σε έχει σύζυγο οπότε καλύτερα να την αφήσεις μπας και σωθεί κάποιος άλλος

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
444
Πόντοι
26
Καταρχήν το να μπεις εδώ να ρωτήσεις τον καθένα μας τη γνώμη του για το συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί είναι άτοπο και άκυρο γιατί είναι σίγουρο οτι θα πάρεις (όπως και ήδη πήρες) εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις ανάλογα με τις αρχές και τις αξίες που έχει μεγαλώσει ο καθένας μας.Άκυρο είναι επίσης να "ζυγίσεις" τις απόψεις τρίτων και να επιλέξεις αυτή της πλειοψηφίας ως επικρατέστερης και "σωστής".
Προσωπικά πιστεύω οτι την απάντηση την ξέρεις ήδη μέσα σου , απλά ψάχνεις επιβεβαίωση μέσω των απόψεων τρίτων για να σου γίνει πιο "εύκολη" ψυχολογικά η τελική επιλογή-απόφαση κυρίως από άποψη τύψεων.Πιστεύω δηλαδή οτι ήδη ψάχνεις επιβεβαιώσεις για να κόψεις "γέφυρες" με την ήδη υπάρχουσα μακροχρόνια σχέση σου ώστε να προχωρήσεις στη νέα , οι τύψεις όμως επειδή ξέρεις οτι θα πληγώσεις άνθρωπο που δεν το αξίζει , σε αναγκάζουν να βάλεις "συνεργό" στην απόφασή σου εμάς ή γενικότερα τρίτους.Κάκιστη τακτική κατ εμέ.
Αν και ξαναλέω ποσώς θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει η γνήμη μας , προσωπικά θα προτιμούσα να μείνω ανάπηρος παρά να προδώσω μια τέτοιου είδους σχέση.Όπως προείπαν και άλλοι , υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που πασχίζει να βρει τον άνθρωπό του και πολλοί από αυτούς δεν τον βρίσκουν και ποτέ.Εσύ τον έχεις δίπλα σου και (δεν θα πω δεν τον εκτιμάς αφού από τα λεγόμενά σου την τίμησες και με το παραπάνω τη σχέση σου εως τώρα) είσαι ένα βήμα πριν την προδωσία.
Απλά σε αυτή τη θέση όπως εσύ βρίσκονται και ένα σωρό άλλοι που με τις πράξεις τους επιβεβαιώνουν οτι ο άνθρωπος δυστυχώς είναι αχάριστο ον που δεν εκτιμά αυτό που ήδη έχει και κάθε φορά θέλει κάτι παραπάνω.Δεν το λέω για σένα, όλοι έχουμε μέσα μας αυτή την παρόρμηση η οποία έχει τις ρίζες της στην τάση του ανθρώπου για εξέλιξη.Απλά η "εξέλιξη" υπό λανθασμένο πρίσμα οδηγεί σε μη σωστές λύσεις-αποφάσεις.
Ένα πχ θετικό πρίσμα εξέλιξης σε μια τέτοια περίσταση εαν ήμουν εγώ στη θέση σου , θα ήταν να έκανα τα αδύνατα δυνατά να αναθερμάνω τον έρωτά μου με το να την πήγαινα στο μέρος που δώσαμε το πρώτο μας φιλί.Να της πω πράγματα που είχαμε πρωτοπεί όταν πρωτογνωριστήκαμε.Μια μουσική , ένα τραγούδι , ένα αστείο που μας ξύπνησε τον έρωτα.Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος για τον σύντροφό του και μην ξεχνάς οτι μπορεί να μην έχει φύγει ο έρωτας μόνο από σένα.Μπορεί να έχει φύγει και από αυτήν.Η ρουτίνα σας , ένας καλός λόγος που δεν ειπώθηκε ποτέ , ένα χάδι της στιγμής.Μικροπραγματάκια της καθημερινότητας που έχουν τον δικό τους αντίκτυπο πάνω σε μια σχέση όσο κι αν σου φαίνονται τετριμμένα ή ασήμαντα.Όλα μετράνε.Για να μπει κάποιος σε mood ερωτικό , πρέπει και αυτός που έχεις απέναντι να στο βγάζει.Για να μην στο βγάζει , κάτι κάνεις και εσύ λάθος.
Όπως και να έχει , πιστεύω τζάπα ακούς απόψεις.Ήδη έχεις πάρει απόφαση όπως προείπα.Απλά είσαι στο στάδιο της επικύρωσής της.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
20.039
Πόντοι
6.056
Γενικά είναι άψογη.
Ρίχτε!
ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΧΩΡΙΣΕΙΣ. Όχι για τη γυναίκα σου, για σένα τον ίδιο. Αν είμαι σίγουρος για κάτι, είναι ότι η καινούργια γνωριμία μόλις δέσει το γάιδαρό της, θα αρχίσει να αλλάζει, σιγά -σιγά και αδιόρατα, στην αρχή. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ. Η Γυναίκα σου δεν θα αλλάξει, πια, μετά από τόσα χρόνια. Η Καινούρια θα αλλάξει

psikakos1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
116
Πόντοι
1
το καινούριο μουνι ειναι γλυκο αλλα μην ξεχνας ποτε οτι και αυτο σε λιγο καιρο θα γινει πιο πικρο και απο της γυναικας σου...

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
3.111
Πόντοι
456
Τυπε για τι ηλικιες μιλας;
Το σεξ σπανια μηπως να το συζητησεις μαζι της;