Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.417
- Πόντοι
- 216
Ρε μαλακα, ειναι να χαιρεσαι επειδη κερδισαμε το βαζελο μια φορα τοσο?73-38
ρουφα αλβανε και μουγγα
Ρε μαλακα, ειναι να χαιρεσαι επειδη κερδισαμε το βαζελο μια φορα τοσο?73-38
ρουφα αλβανε και μουγγα
Εγω σαν Ολυμπιακος, αναγνωριζω πως ο Παναθηναικος ειναι ανωτερος στο μπασκετ (βασει τιτλων) και εχει κανει μεγαλυτερες (σε διαφορετικες εποχες) ποδοσφαιρικες πορειες στην Ευρωπη.στην ευρωπη ρε αλβανε σε γαμαω οπου σε βρω....δεν ξερεις καλα την ιστορια
και 73-38
θα σου γαμαει το μυαλο σε ολη σου την ζωη
το συζηταγα με καποιον οταν ηταν να επιλεξω το ονομα, και ενω σκεφτομουν το περιεχομενο του χαρακτηρα, αποφασισα στο ακριβες ονομα λογω της παρακατω ιστοριαςSokol είναι το γερακι
Εδώτο συζηταγα με καποιον οταν ηταν να επιλεξω το ονομα, και ενω σκεφτομουν το περιεχομενο του χαρακτηρα, αποφασισα στο ακριβες ονομα λογω της παρακατω ιστοριας
Ο Αλβανός Δον Ζουάν που τον απέλασαν επειδή τους "έτρωγε" τις γυναίκες Βίντεο - Albanians.gr - Η σελίδα της Αλβανικής Κοινότητας Στην Ελλάδα
Ένα απίστευτο βίντεο από την δεκαετία του 90, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένα δικαστήριο αποφάσισε, να απελάσει έναν 24 (τότε) νεαρό από την Αλβανία τον ΣΟΚΟΛ ΝΤΡΕΟΥ, γιατί ο παράνομος δεσμός με μια Ελληνίδα , την Ελένη, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Στυλίδα Φθιώτιδας. Μάλιστα σύμφωνα με το...albanians.gr
Ο κοκκινος εφιαλτης μουεσυ εισαι βαζελας και απλα δεν το ξερεις....
σου εχει γαμησει το μυαλο ο ολυμπιακος
θα σου βγαλω φωτο ρε μπινε τις φανελες που εχω.ακου ειναι ολυμπιακος το ρεταλι....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ!!!!!!!!
μου αρεσε απλα σαν ιστορια και οταν το ξεθαψα απο το γκουγκλ το διαλεξα, ωραια, δεν ηξερα οτι ειχε καποιο νοημαΕδώ
Κ στα αλβανικά κ στα σλαβικα
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ !!!!!.
ειμαι ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο και παναθηναικος στο μπασκετ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ, ποια πολυτιμη ρε τυπε, εχεις να πας σε κανα κλαμπακι και δε το ξερα?ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ !!!!!
χαλαω και λεπτα απο την πολυτιμη ωρα μου
ειμαι ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο και παναθηναικος στο μπασκετ
ο Τάκης των γαύρων θα έλεγε ,με ανώμαλους δε μιλάωειμαι ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο και παναθηναικος στο μπασκετ
και πανηγυρίζαμε που περάσαμε χωρίς αγώνα στον προηγούμενο γύροΕφαγε ακυρο η παναθα απο τη Θηρα, την ομαδα???? τοσο ξεφτιλα πια????
Με δουλευετε ρε μαλακες?
αλλη μια χρονια που βλεπει τα αρχιδια μας ειπε ο τακηςτελος και η φετινη ευρολιγκα...αλλη μια χρονια που η πρασινη πουτανα βλεπει τα αρχιδια μας...ακομα και χωρις επισημα παιχνιδια εκτος ευρολιγκας, η ομαδα αποδεικνυει την τεραστια διαφορα δυναμικοτητας σε σχεση με τον πρασινο θιασο....
μια ομαδα που παρα τα προβληματα της παλεψε σχεδον μεχρι την 25η αγωνιστικη για την εισοδο της στην 8αδα, σε αντιθεση με τον πρασινο περιγελο που απο την αρχη μεχρι το τελος ηταν μονιμως προτελευταιος περιπου...
παντως ηταν συναρπαστικη η μαχη βαζελου με ερυθρου αστερα απο την 1η αγωνιστικη σχεδον για την αποφυγη της τιμητικης προτελευταιας θεσης...μπραβο στον πουστηβαζελο!!!!
υγ : κατι τετοιες στιγμες νοιωθουμε ανακουφισμενοι που δεν θα συμμετασχουμε στους τελικους παρωδια του βαζελακοπουλου για την καθιερωμενη ετησια στεψη.....ετσι φετος δεν θα μεινουμε με την απορια πως γινεται το μπουρδελο του βαζελου να μεταμορφωνεται απο μια ομαδα επιπεδου γιουροκαπ σε μποστονς σελτικσ στους ελληνικους τελικους...
υγ2 : ακουγεται οτι τα αγαμητα αδερφια που παριστανουν τους προεδρους της ομαδας μας σκεφτονται να ανεβασουν την ομαδα ξανα στην Α1...ολα να τα περιμενεις απο αυτους...τουλαχιστον ας φροντισουν να αλλαξουν το ονομα και το σημα πριν τολμησουν να την ανεβασουν, για να μην εχουμε κλωτσοπατιναδα παλι..ντροπη ρε αδερφες!!!!![]()