You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.102
- Πόντοι
- 1.496
Ελλάς Ευρώπη Παναθηναικός![]()
«Τζίγγερ, πούλα και φύγε»! - ΤΑ ΝΕΑ
Περίπου 18.000 φίλοι του Παναθηναϊκού έδωσαν βροντερό «παρών» στο συλλαλητήριο που έγινε χθες στο Πεδίον του Άρεως και απαίτησαν από την οικογένεια
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 10.947
- Πόντοι
- 27.285
Μοναδικές στιγμές μας χαρίζετε. Ευχαριστούμε.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.732
- Πόντοι
- 5.006
τι ζουνε ρε μαλακα!!!!με το κινητο στον παγκο....λυκοι χαϊδαριου - ορφεας αιγαλεω δεν τα βλεπεις αυτα!!!!!
και οι βαζελοι στην κοσμαρα τους...εδω εγω που ειμαι μαγκας, γαυρος, πειραιωτης και με το ζορι κρατιεμαι να κανω ντου στην παιανια και να τους πω πως καταντησατε τον αιωνιο αντιπαλο μου και οι βαζελοι διαβαζουν σανοδνα για τον ερασιτεχνη ολυμπιακο που διαλυεται....
ευτυχως τα αρδακια τους εχουν κανει τα μυαλα κομποστα και θα συνεχιστει αυτο για δεκαετιες...
και οι βαζελοι στην κοσμαρα τους...εδω εγω που ειμαι μαγκας, γαυρος, πειραιωτης και με το ζορι κρατιεμαι να κανω ντου στην παιανια και να τους πω πως καταντησατε τον αιωνιο αντιπαλο μου και οι βαζελοι διαβαζουν σανοδνα για τον ερασιτεχνη ολυμπιακο που διαλυεται....
ευτυχως τα αρδακια τους εχουν κανει τα μυαλα κομποστα και θα συνεχιστει αυτο για δεκαετιες...

raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.732
- Πόντοι
- 5.006
κατι τετοιες στιγμες καταλαβαινεις ποσο καλο εχει κανει το σανοδνα και τα αρδακια στον θρυλο....
ενα μηνα πριν ειχαν δημοσκοπηση που εδειχνε τον θρυλο μετα απο 25 χρονια συνεχομενων επιτυχιων να χανει φιλαθλους, σε αντιθεση με τον βαζελο που ηταν μπετον αρμε...
κατι τετοια διαβαζουν τα προβατα και γι αυτο φτασανε να μιλανε στο κινητο στον παγκο...

ενα μηνα πριν ειχαν δημοσκοπηση που εδειχνε τον θρυλο μετα απο 25 χρονια συνεχομενων επιτυχιων να χανει φιλαθλους, σε αντιθεση με τον βαζελο που ηταν μπετον αρμε...
κατι τετοια διαβαζουν τα προβατα και γι αυτο φτασανε να μιλανε στο κινητο στον παγκο...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.861
- Πόντοι
- 7.265
ειχε προταση αο ατλετικο ο λαζλο γι'αυτο μιλουσε στο τηλεφωνο.κατι τετοιες στιγμες καταλαβαινεις ποσο καλο εχει κανει το σανοδνα και τα αρδακια στον θρυλο....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 10.947
- Πόντοι
- 27.285
Το thread όσο πάει και ταιριάζει περισσότερο στην κατηγορία Αστεία...
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.713
- Πόντοι
- 606
Γιαννακόπουλος: «Δεν θα κάνω το εμβόλιο για να μην αλλοιωθεί το DNA μου»Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξήγησε μέσω Instagram τον λόγο που προτιμά να μην εμβολιαστεί. Κατά των εμβολίων για τον κορονοϊό είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω Instagram. Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε. ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί...
|
Συνημμένα
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.732
- Πόντοι
- 5.006
Το thread όσο πάει και ταιριάζει περισσότερο στην κατηγορία Αστεία...
![]()
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 3.098
- Πόντοι
- 606
παιδια συγχαρητηρια για τον φελαινι
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις