apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 220
- Πόντοι
- 866
ναι, αλλα του ΤΕΝΚΑΤΕ του ...τεντοπανου....το περνάτε στα αβλεπί...ε,ρε λέει και να αποδειχθεί από τεντόπανο μουνόπανο....χαχαχχαχα
ελα ρε τεν κατε
ειναι τυπος ρεεεε
ναι, αλλα του ΤΕΝΚΑΤΕ του ...τεντοπανου....το περνάτε στα αβλεπί...ε,ρε λέει και να αποδειχθεί από τεντόπανο μουνόπανο....χαχαχχαχα
μουνίλα....μαζευτα και στο θρέντ τραβέλια με προσόντα γρήγορα...άντε μην φωνάξω ..τον λίλα.....μας σπαμάρεις το θρέντ.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AΠΑΙΧΤΟΣ![]()
μπααααααα...έχει και άλλους σκυλάραπες εκεί.......o Nταρκο πρεπει να ριχνει μαυρο δακρυ τωρα που φευγει ο Λουα Λουα...
αμα δεν είναι γκέυ το άβατάρ σου...τότε δεν ξέρω ποιο είναι....γιατι υπαρχουν γαυροι
ειναι γνωστοι γκαυ
ο δικός σας πάντως δεν είναι πολύ μαύρος...ψιλοασπρουλιάρης για μαύρος είναι...μήπως τον ράντισε κανείς και ξάσπρισε;...ρε πάει και το πράσινο μίλι...πού πήγε αυτή η ψυχή...μπααααααα...έχει και άλλους σκυλάραπες εκεί....
βαζελίνη εμείς....πουστοκέφαλο εσείς..καλά πάμε.....ρε μπας και πρέπει να γίνουμε χανούμια πούχουν τον αετό?.......γιατί αετό πούστη δεν έχω ακούσει.....αμα δεν είναι γκέυ το άβατάρ σου...τότε δεν ξέρω ποιο είναι....
χου από δω ρε συ...που θα μας πεις και γκέυ. ναι, ρε ...γι'αυτό η βαζελίνη είναι το δικό σας σήμα κατατεθέν (σόρρυ άλφα)
αμα δεν είναι γκέυ το άβατάρ σου...τότε δεν ξέρω ποιο είναι....
χου από δω ρε συ...που θα μας πεις και γκέυ. ναι, ρε ...γι'αυτό η βαζελίνη είναι το δικό σας σήμα κατατεθέν (σόρρυ άλφα)
ο δικός σας πάντως δεν είναι πολύ μαύρος...ψιλοασπρουλιάρης για μαύρος είναι...μήπως τον ράντισε κανείς και ξάσπρισε;...ρε πάει και το πράσινο μίλι...πού πήγε αυτή η ψυχή...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα....αυτός μήπως είναι bi;;;βαζελίνη εμείς....πουστοκέφαλο εσείς..καλά πάμε.....ρε μπας και πρέπει να γίνουμε χανούμια πούχουν τον αετό?.......γιατί αετό πούστη δεν έχω ακούσει.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και εσυ κρεμασμενος εισαι ρε?γιατί, βλέπεις το κρεβάτι ΚΑΙ αυτουνού εσύ;;;
Άμα σου πω ποιοι είναι γκέυ και δεν σου πάει ο νους...θα πέσεις από τα σύννεφα.
Άσε...η γυναίκα μου δουλεύει σε νοσοκομείο...έχουν δει τα μάτια της...ουυυυυυυυ

πάντως δεν μπορώ να πω...εσύ παρεξηγιέσαι εύκολα σε αυτά τα θέματα....να το κοιτάξεις αυτό...χαχαχαχαχα....σου λειψε ε?
αχ λουγρα μου εισαι και στερημενη βλεπω
![]()
φερεντζες;;;.....τι σχέση έχει αυτό;;;και εσυ κρεμασμενος εισαι ρε?
ολοι οιγαυροι εδω παντρεμενοι ειναι?
φερετζες μαλλον
![]()
οχι μην μου πεις σιχαινομαι![]()
πάντως δεν μπορώ να πω...εσύ παρεξηγιέσαι εύκολα σε αυτά τα θέματα....να το κοιτάξεις αυτό...χαχαχαχαχα....
χαλάρωσε ρε απόλυτε...σου θίξαμε το άβατάρ σου και έμεινες κόκκαλο...χαχαχαχα
φερεντζες;;;.....τι σχέση έχει αυτό;;;
όσο για την οικογένεια φιλαράκο μου καλό είναι πριν μιλάς να σκέφτεσαι...

αει καλά.....
![]()
![]()
το μυαλό σου εσύ το κουβαλάς στα πόδια...
μετα ρε λαστ εχει αδικο ο πλεζουρ που σε κραζει?τι ασχολεισαι μου λες?η μαλλον μη μου πεις.σκεψου το....αει καλά.....
![]()
![]()
το μυαλό σου εσύ το κουβαλάς στα πόδια...
μετα ρε λαστ εχει αδικο ο πλεζουρ που σε κραζει?τι ασχολεισαι μου λες?η μαλλον μη μου πεις.σκεψου το....