αμα δεν είναι γκέυ το άβατάρ σου...τότε δεν ξέρω ποιο είναι....
χου από δω ρε συ...που θα μας πεις και γκέυ. ναι, ρε ...γι'αυτό η βαζελίνη είναι το δικό σας σήμα κατατεθέν (σόρρυ άλφα)
ο δικός σας πάντως δεν είναι πολύ μαύρος...ψιλοασπρουλιάρης για μαύρος είναι...μήπως τον ράντισε κανείς και ξάσπρισε;...ρε πάει και το πράσινο μίλι...πού πήγε αυτή η ψυχή...
χου από δω ρε συ...που θα μας πεις και γκέυ. ναι, ρε ...γι'αυτό η βαζελίνη είναι το δικό σας σήμα κατατεθέν (σόρρυ άλφα)
βαζελίνη εμείς....πουστοκέφαλο εσείς..καλά πάμε.....ρε μπας και πρέπει να γίνουμε χανούμια πούχουν τον αετό?.......γιατί αετό πούστη δεν έχω ακούσει.....
ο δικός σας πάντως δεν είναι πολύ μαύρος...ψιλοασπρουλιάρης για μαύρος είναι...μήπως τον ράντισε κανείς και ξάσπρισε;...ρε πάει και το πράσινο μίλι...πού πήγε αυτή η ψυχή...
γιατί, βλέπεις το κρεβάτι ΚΑΙ αυτουνού εσύ;;;
Άμα σου πω ποιοι είναι γκέυ και δεν σου πάει ο νους...θα πέσεις από τα σύννεφα.
Άσε...η γυναίκα μου δουλεύει σε νοσοκομείο...έχουν δει τα μάτια της...ουυυυυυυυ
βαζελίνη εμείς....πουστοκέφαλο εσείς..καλά πάμε.....ρε μπας και πρέπει να γίνουμε χανούμια πούχουν τον αετό?.......γιατί αετό πούστη δεν έχω ακούσει.....
γιατί, βλέπεις το κρεβάτι ΚΑΙ αυτουνού εσύ;;;
Άμα σου πω ποιοι είναι γκέυ και δεν σου πάει ο νους...θα πέσεις από τα σύννεφα.
Άσε...η γυναίκα μου δουλεύει σε νοσοκομείο...έχουν δει τα μάτια της...ουυυυυυυυ
πάντως δεν μπορώ να πω...εσύ παρεξηγιέσαι εύκολα σε αυτά τα θέματα....να το κοιτάξεις αυτό...χαχαχαχαχα....
χαλάρωσε ρε απόλυτε...σου θίξαμε το άβατάρ σου και έμεινες κόκκαλο...χαχαχαχα
πάντως δεν μπορώ να πω...εσύ παρεξηγιέσαι εύκολα σε αυτά τα θέματα....να το κοιτάξεις αυτό...χαχαχαχαχα....
χαλάρωσε ρε απόλυτε...σου θίξαμε το άβατάρ σου και έμεινες κόκκαλο...χαχαχαχα