Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 201 άτομα (0 μέλη και 201 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,0%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,6%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 45 10,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    445

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
412
Πόντοι
96
είχαμε τον καβουρογιάννη....τώρα έχουμε τον καβουροκαράφλα.....τι στο διάολο.....ψαροταβέρνα γίναμε.....

POA.jpg

Να δεις που στο τέλος θα βάλουμε πανό:

[size=15pt]Πάρε την ΠΑΕ Γιάννη οδηγέ![/size]

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
κακο χεστηκες μωρη καριολα...εδειξες τρια ,εγινε αλλαγη στις καθυστερησεις που σημαινει αλλο μισο λεπτο επιπλεον και στο 93,20 το σφυριξες γιατι πηρες χαμπαρι οτι ηταν κατηφορα και θα το καρφωναν οι δικοι σου μονοι τους  :2funny: :2funny:
τι φοβηθηκες;;τον...θαμανακια;;; :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
απολυτε στο ειχα πει...θα στο κοψω το μπασκετακι...τι λες;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
366
γενικα το ελληνικο ποδοσφαιρο πηγε 20αετιες πισω...ΑΕΚ και παο παιζουν μπαλα που παιζαμε στις αλλανες οταν ειμαστε μικροι.και το εκτρωμα παιζει μονο του και θελει διαιτησια για να παρει ισοπαλια απο τον αρη και να νικησει τον οφη.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
212
Πόντοι
3.090
ρε τραβα γαμησου μωρη κωλοτρυπα που θα σου μιλησουμε και ωραια...τσιμπουκι ε τσιμπουκι...
Τι λες ρε τραβεστί,κακογαμημένο!!!!!!! Άντε τραβήξου παλιο-κυρίζι.........................τσιμπούκια κάνεις εσύ στους περαστικούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
Τι λες ρε τραβεστί,κακογαμημένο!!!!!!! Άντε τραβήξου παλιο-κυρίζι.........................τσιμπούκια κάνεις εσύ στους περαστικούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:
μπιλλη...να σου στειλω το καβλι μου φωτογραφια να ηρεμησεις λιγο;;θα κουλαρεις σου δινω το λογο μου...

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
επαγγελμα....

[size=80pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ !!![/size]

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
212
Πόντοι
3.090
μπιλλη...να σου στειλω το καβλι μου φωτογραφια να ηρεμησεις λιγο;;θα κουλαρεις σου δινω το λογο μου...
Η φωτό που έχεις,είναι του αράπη που τον είχαν γαμήσει στο Pulp Fiction......???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
220
Πόντοι
866
Nτου Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια;

E-mail που ήρθε πριν λίγο απο αναγνώστη του Blog.
Δεν ξέρω αν ισχύει ,αλλά το δημοσιοποιώ ,όπως κάνω με κάθε mail που έρχεται στο blog.

Καλησπέρα αδέρφια!Σήμερα κάθησα και είδα το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ίκαρο και πραγματικά μ'έπιασε η καρδιά μου με το θέαμα..Ανύπαρκτη στην επίθεση,τραγική στην άμυνα και ο Κυρίτσης να φαίνεται ο Bryant!!Ωστόσο εδώ ισχύει το "Ο,τι πληρώνεις,παίρνεις!"Όμως θέλω να αναφερθώ σε κάτι που πραγματικά δείχνει ότι στην ΚΑΕ επικρατούν νέα ήθη και έθιμα.Μετά την αδικαιολόγητη ανακοίνωση του υιού Γιαννακόπουλου κατά της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα Φενέρμπαχτσε/Ουκλέρ-Παναθηναϊκος σήμερα συνέβη κι ένα άλλο περιστατικό.
Ο κολλητός μου είναι αστυνομικός και σήμερα είχε υπηρεσία στο γήπεδο της Γλυφάδας για τον εν λόγο αγώνα.. Με την λήξη του στα αποδυτήρια της ομάδος έκανε ντου ο ιδιοκτήτης της μαζί με 3 μπράβους και ξεκίνησε να βρίζει τους παίκτες και να τους απειλεί με την αστυνομία ακριβώς απ'έξω από την πόρτα!! Αυτό έρχεται να προστεθεί στο ήδη βεβαρημένο ιστορικό του κυρίου και σίγουρα δείχνει για ποιόν λόγο δεν έμεινε ο μεγάλος ΖΕΛΙΚΟ..Δεν ξέρω αν αναφερθούν κάπου όλα αυτά ή αν αύριο έχουν πρωτοσέλιδα "Βγάλτε την φανέλα" αλλά το σίγουρο είναι οτι αποτελέι πραγματικό γεγονός.. Ο λόγος που σας στέλνω το συγκεκριμένο mail είναι για να σας μεταφέρω μια είδηση που μπορεί να μην φτάσει στα αυτιά σας αλλά και για να δούμε όλοι μαζί την "ποδοσφαιροποίηση" του μεγαλύτερου συλλόγου που ανέδειξε ο ελληνικός αθλητισμός!!

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και την ανάγνωση σας!!!

Angelus

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
27
Like
777
Πόντοι
6.825
Ρε, τι σκατά είχαν πει στην Νόβα και πείραξε τους Ζέλες; :think:

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
αφου πηρε το ματσακι μια χαρα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom