Nτου Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια;
E-mail που ήρθε πριν λίγο απο αναγνώστη του Blog.
Δεν ξέρω αν ισχύει ,αλλά το δημοσιοποιώ ,όπως κάνω με κάθε mail που έρχεται στο blog.
Καλησπέρα αδέρφια!Σήμερα κάθησα και είδα το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ίκαρο και πραγματικά μ'έπιασε η καρδιά μου με το θέαμα..Ανύπαρκτη στην επίθεση,τραγική στην άμυνα και ο Κυρίτσης να φαίνεται ο Bryant!!Ωστόσο εδώ ισχύει το "Ο,τι πληρώνεις,παίρνεις!"Όμως θέλω να αναφερθώ σε κάτι που πραγματικά δείχνει ότι στην ΚΑΕ επικρατούν νέα ήθη και έθιμα.Μετά την αδικαιολόγητη ανακοίνωση του υιού Γιαννακόπουλου κατά της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα Φενέρμπαχτσε/Ουκλέρ-Παναθηναϊκος σήμερα συνέβη κι ένα άλλο περιστατικό.
Ο κολλητός μου είναι αστυνομικός και σήμερα είχε υπηρεσία στο γήπεδο της Γλυφάδας για τον εν λόγο αγώνα.. Με την λήξη του στα αποδυτήρια της ομάδος έκανε ντου ο ιδιοκτήτης της μαζί με 3 μπράβους και ξεκίνησε να βρίζει τους παίκτες και να τους απειλεί με την αστυνομία ακριβώς απ'έξω από την πόρτα!! Αυτό έρχεται να προστεθεί στο ήδη βεβαρημένο ιστορικό του κυρίου και σίγουρα δείχνει για ποιόν λόγο δεν έμεινε ο μεγάλος ΖΕΛΙΚΟ..Δεν ξέρω αν αναφερθούν κάπου όλα αυτά ή αν αύριο έχουν πρωτοσέλιδα "Βγάλτε την φανέλα" αλλά το σίγουρο είναι οτι αποτελέι πραγματικό γεγονός.. Ο λόγος που σας στέλνω το συγκεκριμένο mail είναι για να σας μεταφέρω μια είδηση που μπορεί να μην φτάσει στα αυτιά σας αλλά και για να δούμε όλοι μαζί την "ποδοσφαιροποίηση" του μεγαλύτερου συλλόγου που ανέδειξε ο ελληνικός αθλητισμός!!
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και την ανάγνωση σας!!!