Ψευτη μεχρι να φτασεις εκει που ειμαι εγω ....πρεπει να με αποκλεισει η γιουρολιγκ 30 χρονιαΕντάξει την βρήκες ήδη.
Βλάσση άλλη μια. Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός μεσα στο μπουρδέλο σας.
(μη δινω ιδεες στους Αγγελοπουλους)
Ψευτη μεχρι να φτασεις εκει που ειμαι εγω ....πρεπει να με αποκλεισει η γιουρολιγκ 30 χρονιαΕντάξει την βρήκες ήδη.
Βλάσση άλλη μια. Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός μεσα στο μπουρδέλο σας.
Πιθανών να μην σε φτάσω.Ψευτη μεχρι να φτασεις εκει που ειμαι εγω ....πρεπει να με αποκλεισει η γιουρολιγκ 30 χρονια
(μη δινω ιδεες στους Αγγελοπουλους)
ΕΝΩ ΕΣΥ .....Πιθανών να μην σε φτάσω.
Αλλά όποτε θα το παίρνω θα σκας από το κακο σου.
Λύσσα και θέλεις βλασσακο. Ο Ολυμπιακός είναι φέτος ο Παναθηναϊκός δεν είναι.ΕΝΩ ΕΣΥ .....
Στηνεις γιορτη,εεεε ΨΕΥΤΗ?
Οπως το 96, ξερετε εσεις εκει στον Μπεραια (συμπτωση, οπως Μπουστης)
Ξευτυλιστικαμε παγκοσμίως που σηκώσαμε την κατσαρόλα στη 13 και γεμίσαμε το μπουρδελο σας γιατί ξεπουληθήκατε για ένα κοστούμ στο γιουσουρούμ στο γιουσουρούμ πήγαινε πέστε μωρή πουτανα στους μπογιατζήδες που βάφετε παρέα να πιάσουν τόπο

52 σε φ4(22 +30),57 έχει σουτάρει σε ένα ματς play off στην Ευρωλίγκα.Euroleague mafia εκτός και αν το σηκώνουμε εμείς, btw σε τελικό ο βάζελος έχει ρίξει και 50 βολες αλλά mafiaaa χαχαχαχαχα

Ναι μανΜία απορία γιατί θέλω να δημιουργήσω κόντρες...Αν κάποια χρόνια μετά, αφού φτιαχτεί το γήπεδο του Ολυμπιακού, το πάρει ο Παναθηναϊκος εκεί μέσα, θα είναι το ίδιο?
Γιατί κακά τα ψέματα στην ζωή όλα μπορούν να συμβούν.
Ό,τι ακριβώς βλέπεις να συμβαίνει εδώ από την Κυριακή,με αντεστραμμένους ρόλους .Μία απορία γιατί θέλω να δημιουργήσω κόντρες...Αν κάποια χρόνια μετά, αφού φτιαχτεί το γήπεδο του Ολυμπιακού, το πάρει ο Παναθηναϊκος εκεί μέσα, θα είναι το ίδιο?
Μία απορία γιατί θέλω να δημιουργήσω κόντρες...Αν κάποια χρόνια μετά, αφού φτιαχτεί το γήπεδο του Ολυμπιακού, το πάρει ο Παναθηναϊκος εκεί μέσα, θα είναι το ίδιο?
Ναι μαν
Με την διαφορά ότι εκείνο, ΑΝ έρθει στα χέρια του Παναθηναικού μέσα στο ΣΕΦ θα είναι τίμιο. Έχει πάρει την τιμιοσύνη του από τώρα πριν τον αγώνα, ΑΝ γίνει, που δεν το αποκλείω.Ό,τι ακριβώς βλέπεις να συμβαίνει εδώ από την Κυριακή,με αντεστραμμένους ρόλους .

Δεν θα ειναι το ίδιο γιατί δεν ξέρουμε πόσοι θα έρθετε δεν ξέρουμε αν θα μαζευτείτε μετά 75 χιλιάδες σε ένα χώρο για να το γιορτάσετε δεν θα έχετε τους προέδρους του ολυμπιακού να σας ειρωνεύονται και να σας βρίζουν όλα αυτά τα χρόνια δεν ξέρουμε αν θα παίζετε με αντίπαλο την μεγάλη Ρεάλ και το μπάσκετ να ξέρεις ότι στη μεγάλη μάζα του ολυμπιακού είναι λίγο αδιάφορο ενώ εσείς σας είναι το καταφύγιο που βρήκατε να κρυφτείτεΜία απορία γιατί θέλω να δημιουργήσω κόντρες...Αν κάποια χρόνια μετά, αφού φτιαχτεί το γήπεδο του Ολυμπιακού, το πάρει ο Παναθηναϊκος εκεί μέσα, θα είναι το ίδιο?
Ρε δεν αφήνεις τις μαλακίες; Ποιος σου τα είπε αυτά, ο Παπαθεοδώρου; Μου έπιασες τις τυπικότητες τώρα.Πλάκα πλάκα το οακα δεν είναι γήπεδο του παο....απλά το χρησιμοποιεί για 45 χρόνια....
Θα μετραγε αν παίρνατε ευρωλιγκα στον τάφο του Ινδού...
Άσε που ξεφτιλιστηκε ο χοντροβαγγελας από κυβερνητικό μέσα στο κρατικό οακα και τρέχει ο εισαγγελέας τώρα...
Μλκα τι φαπονι ήταν αυτό που έφαγε ο χοντρός????
Και τι αδερφιστικη σφαλιαριτσα ήταν αυτή που έριξε στον κυβερνητικό???? Χαχαχα
Στο έσιαξα λίγο.Δεν θα ειναι το ίδιο γιατί δεν ξέρουμε πόσοι θα έρθουν δεν ξέρουμε αν θα μαζευτούν μετά 75 χιλιάδες σε ένα χώρο για να το γιορτάσουν δεν θα έχουν τους προέδρους του ολυμπιακού να τους ειρωνεύονται και να τους βρίζουν όλα αυτά τα χρόνια δεν ξέρουμε αν θα παίζουν με αντίπαλο την μεγάλη Ρεάλ και το μπάσκετ να ξέρεις ότι στη μεγάλη μάζα του ολυμπιακού είναι λίγο αδιάφορο ενώ αυτών είναι το καταφύγιο που βρήκαν να κρυφτούν.
Γαύροι ψευτοπρωταθλητες του Ραντοβιτς!!!