Ξευτυλιστικαμε παγκοσμίως που σηκώσαμε την κατσαρόλα στη 13 και γεμίσαμε το μπουρδελο σας γιατί ξεπουληθήκατε για ένα κοστούμ στο γιουσουρούμ στο γιουσουρούμ πήγαινε πέστε μωρή πουτανα στους μπογιατζήδες που βάφετε παρέα να πιάσουν τόπο
Μία απορία γιατί θέλω να δημιουργήσω κόντρες... Αν κάποια χρόνια μετά, αφού φτιαχτεί το γήπεδο του Ολυμπιακού, το πάρει ο Παναθηναϊκος εκεί μέσα, θα είναι το ίδιο?
Γιατί κακά τα ψέματα στην ζωή όλα μπορούν να συμβούν.
Μία απορία γιατί θέλω να δημιουργήσω κόντρες... Αν κάποια χρόνια μετά, αφού φτιαχτεί το γήπεδο του Ολυμπιακού, το πάρει ο Παναθηναϊκος εκεί μέσα, θα είναι το ίδιο?
Με την διαφορά ότι εκείνο, ΑΝ έρθει στα χέρια του Παναθηναικού μέσα στο ΣΕΦ θα είναι τίμιο. Έχει πάρει την τιμιοσύνη του από τώρα πριν τον αγώνα, ΑΝ γίνει, που δεν το αποκλείω.
Δεν θα ειναι το ίδιο γιατί δεν ξέρουμε πόσοι θα έρθετε δεν ξέρουμε αν θα μαζευτείτε μετά 75 χιλιάδες σε ένα χώρο για να το γιορτάσετε δεν θα έχετε τους προέδρους του ολυμπιακού να σας ειρωνεύονται και να σας βρίζουν όλα αυτά τα χρόνια δεν ξέρουμε αν θα παίζετε με αντίπαλο την μεγάλη Ρεάλ και το μπάσκετ να ξέρεις ότι στη μεγάλη μάζα του ολυμπιακού είναι λίγο αδιάφορο ενώ εσείς σας είναι το καταφύγιο που βρήκατε να κρυφτείτε
Δεν θα ειναι το ίδιο γιατί δεν ξέρουμε πόσοι θα έρθουν δεν ξέρουμε αν θα μαζευτούν μετά 75 χιλιάδες σε ένα χώρο για να το γιορτάσουν δεν θα έχουν τους προέδρους του ολυμπιακού να τους ειρωνεύονται και να τους βρίζουν όλα αυτά τα χρόνια δεν ξέρουμε αν θα παίζουν με αντίπαλο την μεγάλη Ρεάλ και το μπάσκετ να ξέρεις ότι στη μεγάλη μάζα του ολυμπιακού είναι λίγο αδιάφορο ενώ αυτών είναι το καταφύγιο που βρήκαν να κρυφτούν.