Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,7%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 40 9,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    440

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.687
Πόντοι
4.316
Ψεύτης γεννήθηκες εσύ Βλάσση όπως όλοι οι βάζελοι.

Για την Ευρωλίγκα λέω, γιατί ζήτήσε συγγνώμη από την Μπαρτσελόνα. ή δεν θυμάσαι πως πήρες το πρώτο; Αλλά δεν την κατάλαβες την ερώτηση τάχα μου, ήθελες και σημείο στίξης.

Γιατί όταν σηκώνει κούπα ο Ολυμπιακός ψάχνεις μαζί με τους υπόλοιπους κάθε φορά και άλλη δικαιολογία;

Δύο ερωτήσεις. :coffee:
Στην 1η ερωτηση η απαντηση ειναι οχι, δε ζητησα και πραγματι το καλαθι μετρουσε .Βεβαια σε οοοοολο το παιχνιδι και τρια δευτερολεπτα πριν το καλαθι (στο κλεψιμο) οι γκρι παιζαν Μπαρτσα.Αλλα ως γνησιος ΨΕΥΤΗΣ κανεις οτι δεν το θυμασαι εσυ,εγω θυμαμαι ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ
Στη 2Η ΕΡΩΤΗΣΗ ,καμμια δικαιολογια δεν ψαχνω για οτι σηκωνει ο ολυμπιακος
Απλα ειπα οτι το κνφερενς ειναι μικρη διοργανωσ ΔΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ
Για τη γιουρολιγκ ρωτησα "ηταν οκ η διαιτησια" και απαντησες "πενηνταρησια " .ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΕ ΕΡΥΘΡΕ ΨΕΥΤΗ
Οκ τωρα ?
τα καταλαβες,ΨΕΥΤΗ?

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.071
Πόντοι
2.606
και εσεις απο ανθοδεσμες :coffee:
Και εσείς από εμφιαλωμένα νερά
Σειρά σου τώρα πες για την δεσποινα:coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.324
Πόντοι
28.246
Στην 1η ερωτηση η απαντηση ειναι οχι, δε ζητησα και πραγματι το καλαθι μετρουσε .Βεβαια σε οοοοολο το παιχνιδι και τρια δευτερολεπτα πριν το καλαθι (στο κλεψιμο) οι γκρι παιζαν Μπαρτσα.Αλλα ως γνησιος ΨΕΥΤΗΣ κανεις οτι δεν το θυμασαι εσυ,εγω θυμαμαι ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ
Απλα ειπα οτι το κνφερενς ειναι μικρη διοργανωσ ΔΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ
Για τη γιουρολιγκ ρωτησα "ηταν οκ η διαιτησια" και απαντησες "πενηνταρησια " .ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΕ ΕΡΥΘΡΕ ΨΕΥΤΗ
Οκ τωρα ?
τα καταλαβες,ΨΕΥΤΗ?
Αφού έχεις πάρει αμφθισβητούμενη κούπα λοιπόν, κάνε τσιριμόκο. Που θα μου πεις ότι το πήρα κάλπικα.
Για το πόσο μικρή διοργάνωση είναι το κόνφερενς, τα ίδια λέγανε και οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ και κρεμόντουσαν απο τις κερκίδες στην παραλίγο ανατροπάρα με την καύλα στα ύψη με την αποψινή Ισπανίδα φιναλίστ. Αυτοί το ένιωσαν, αλλά θα το νιώσεις και εσύ όταν και αν φτάσεις κοντά σε αυτήν, έστω σε αυτόν τον θεσμό. Αλλά βλέπεις το σήκωσε ο Ολυμπιακός και εκείνο, δεν έχει μεγάλη αξία. Θέλεις μήπως να σου θυμίσω και τις κωλοτούμπες σου για την ανατροπή με την Μακάμπι από 1-4 μέσα στο Καραισκάκη που μου έσταξε και τις έριξα έξι μετά; Και εκεί μου έλεγες ο Παναθηναικός ναουμ, τις έκανε τις ανατροπές εντός έδρας... όχι εκτός. Και αυτήν την πρόκριση κάλπικη/χαρισμένη μου την έβγαλες. Αλλά ήτανε ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστής πάλι.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.324
Πόντοι
28.246
Οκ τωρα ?
τα καταλαβες,ΨΕΥΤΗ?
Βλάσση. 2023 τελικός ευρωλίγκας και το παιχνίδι είναι στο τελευταίο σουτ και το έχει η Ρεαλ. Εγώ μπροστά, δευτερόλεπτα μένουν και πάω στην απονομή. Μπορείς να μου πεις τι παράβαση βλέπεις; Μου το πήρε εκείνη την χρονιά στο τελευταίο σουτ. Που θα μου πεις ότι το πήρα κάλπικα από την καριόλα! Αλλά είπαμε... ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.687
Πόντοι
4.316
Αφού έχεις πάρει αμφθισβητούμενη κούπα λοιπόν, κάνε τσιριμόκο. Που θα μου πεις ότι το πήρα κάλπικα.
Για το πόσο μικρή διοργάνωση είναι το κόνφερενς, τα ίδια λέγανε και οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ και κρεμόντουσαν απο τις κερκίδες στην παραλίγο ανατροπάρα με την καύλα στα ύψη με την αποψινή Ισπανίδα φιναλίστ. Αυτοί το ένιωσαν, αλλά θα το νιώσεις και εσύ όταν και αν φτάσεις κοντά σε αυτήν, έστω σε αυτόν τον θεσμό. Αλλά βλέπεις το σήκωσε ο Ολυμπιακός και εκείνο, δεν έχει μεγάλη αξία. Θέλεις μήπως να σου θυμίσω και τις κωλοτούμπες σου για την ανατροπή με την Μακάμπι από 1-4 μέσα στο Καραισκάκη που μου έσταξε και τις έριξα έξι μετά; Και εκεί μου έλεγες ο Παναθηναικός ναουμ, τις έκανε τις ανατροπές εντός έδρας... όχι εκτός. Και αυτήν την πρόκριση κάλπικη/χαρισμένη μου την έβγαλες. Αλλά ήτανε ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστής πάλι.
Οπως ειπα και ΨΕΥΤΗΣ και ΒΛΑΞ
Καμμια μφισβητουμενη κουπα ΒΛΑΞ, ενα σφυριγμα υπερ δεκα κατα
Δεν ειπα οτι πηρες καλπικη ΜΗ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ .εΙΠΑΜΕ ΒΛΑΞ,αλλα με μετρο
εΓΩ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕ ΤΑ αυτια
Ποιος ελεγε το κονφερενς μιλκο καπ ψευτη?εγω? Εεεεε? ΨΕΥΤΗ?
Οσο για το....επος με τη μακαμπι.....εκει μ επιασες Ηταν συγκρουση τιτανων του Ευρωπαικου ποδοσφαιρου:grin::grin::grin::grin:

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.687
Πόντοι
4.316
Βλάσση. 2023 τελικός ευρωλίγκας και το παιχνίδι είναι στο τελευταίο σουτ και το έχει η Ρεαλ. Εγώ μπροστά, δευτερόλεπτα μένουν και πάω στην απονομή. Μπορείς να μου πεις τι παράβαση βλέπεις; Μου το πήρε εκείνη την χρονιά στο τελευταίο σουτ. Που θα μου πεις ότι το πήρα κάλπικα από την καριόλα! Αλλά είπαμε... ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

την ιδια με αυτη ΨΕΥΤΗΗΗΗΗΗ

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.687
Πόντοι
4.316

Για να φανει και ποιος ειναι και ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
18.863
Πόντοι
2.606
Και εσείς από εμφιαλωμένα νερά
Σειρά σου τώρα πες για την δεσποινα:coffee:
εγω ξερω μονο απο νερα αρρενα και αυτα στο δαπεδο στο σεφ :coffee:

thirsty-camel-drinking-out-of-a-garden-hose

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.324
Πόντοι
28.246
Οπως ειπα και ΨΕΥΤΗΣ και ΒΛΑΞ
Καμμια μφισβητουμενη κουπα ΒΛΑΞ, ενα σφυριγμα υπερ δεκα κατα
Δεν ειπα οτι πηρες καλπικη ΜΗ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ .εΙΠΑΜΕ ΒΛΑΞ,αλλα με μετρο
εΓΩ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕ ΤΑ αυτια
Ποιος ελεγε το κονφερενς μιλκο καπ ψευτη?εγω? Εεεεε? ΨΕΥΤΗ?
Οσο για το....επος με τη μακαμπι.....εκει μ επιασες Ηταν συγκρουση τιτανων του Ευρωπαικου ποδοσφαιρου:grin::grin::grin::grin:
Και γιατί ρωτάς αν ήτανε πενηταρίσια ή όχι η διαιτησία την Κυριακή; Θα ρώταγες αν την είχα χάσει; Ρητορική ερώτηση.
Έφτασες σε τελικό πρωταθλητριών και έβλεπες τον Άγιαξ να το σηκώνει, ναι. Αλλά η δικιά μου δνε έχει αξία δεν ήτανε με τα μεγάλα αυτιά.
Εσύ δηλαδή τώρα ειρωνευόσουνα επειδή το είχε πει ο Καραπαπάς μίλκο. όχι από την ζήλεια σου.
Ενώ η Βίσλα ήτανε μεγαθήριο που την ανέτρεψες στα προκριματικά και οι άλλες όσες ανέτρεψες...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.324
Πόντοι
28.246
την ιδια με αυτη ΨΕΥΤΗΗΗΗΗΗ
Έχεις πάρει πολλά τέτοια, ΣΚΑΣΕ!

Πλησιάζουμε σε τελικούς πρωταθλήματος τον Ιούνιο. Ξεκίνα από τώρα, αν στο πάρω. ΑΝ ΛΕΩ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΣΕΙΣ! Να βρεις δικαιολογίες.

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.071
Πόντοι
2.606
Και γιατί ρωτάς αν ήτανε πενηταρίσια ή όχι η διαιτησία την Κυριακή; Θα ρώταγες αν την είχα χάσει; Ρητορική ερώτηση.
Έφτασες σε τελικό πρωταθλητριών και έβλεπες τον Άγιαξ να το σηκώνει, ναι. Αλλά η δικιά μου δνε έχει αξία δεν ήτανε με τα μεγάλα αυτιά.
Εσύ δηλαδή τώρα ειρωνευόσουνα επειδή το είχε πει ο Καραπαπάς μίλκο. όχι από την ζήλεια σου.
Ενώ η Βίσλα ήτανε μεγαθήριο που την ανέτρεψες στα προκριματικά και οι άλλες όσες ανέτρεψες...
Η δικιά σου δεν είχε καν αυτια:confused:

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.687
Πόντοι
4.316
Θα σε εκπληξω,αλλα θα ρωταγα για να σε καβλαντησω λιγο, να φανει ποσο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ εισαι
η δικη σου εχει την αξια της ομαδας σου,ειπα μικρη διοργανωση,μικρες ομαδες Παρ ολ αυτα τη ζηλεψα και τη ζηλευω, οπως κι εσυ ζηλευεις τελικο και ημιτελικους στην αλλη ,τη μεγαλη διοργανωση.
για τα βηματα βλεπω....Τσιριμοκο που λει και καποιος ,καταλαβες οτι ξυστηκες στη γκλιτσα του τσοπανου ,ετσι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ μου?
Αλλος ενας ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ τιτλος του Μπεραια
Τ αδερφια σου του Αστερα ηταν ανατροπη ,αλλα ξεχασα ,η Δεσποινα μπλα μπλα μπλα
Συμπληρωνω λοιπον
μικρη διοργανωση,μικρες ομαδες ,ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.071
Πόντοι
2.606
Ελα μαν γύρισες από τη Μπογκοτά?
Ναι έφερα και λουκουμακι Κολομβιανό για κερασμα:2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Ευρωπαϊκή που έχεις πάρει εσύ στη μπάλα τι έχει; :coffee:
Δεν πήρα με έσφαξε η διαιτησία με αγιαξ

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.687
Πόντοι
4.316
Έχεις πάρει πολλά τέτοια, ΣΚΑΣΕ!

Πλησιάζουμε σε τελικούς πρωταθλήματος τον Ιούνιο. Ξεκίνα από τώρα, αν στο πάρω. ΑΝ ΛΕΩ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΣΕΙΣ! Να βρεις δικαιολογίες.
Το ΣΚΑΣΕ κρατα το για το σπιτι ψευτη, μην αρχισω κι εγω ,κριμα ειναι
Εσυ κι αν παιρνεις τετοια.Τι?οχι? μονο ΒΟΛΕΣ?

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.071
Πόντοι
2.606
Αν το πάρουμε (που δεν το βλέπω), ακυρώνεται το ευρωπαϊκό να ξέρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom