Δεν βρεχειΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ.
Θα αργήσει να περάσει σας το είπα από την αρχή.
![]()
απλα σας φτυνουν

Δεν βρεχειΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ.
Θα αργήσει να περάσει σας το είπα από την αρχή.
![]()

Είπαμε, κάθε φορά που παιρνει ο Ολυμπιακός κούπα όλο και κάποια ένσταση υπάρχει γι αυτήν.Δεν βρεχει
απλα σας φτυνουν![]()

Ομπρελα να κρατας εσυ Πενηνταρισιε μου ,μπεραιωτηΕίπαμε, κάθε φορά που παιρνει ο Ολυμπιακός κούπα όλο και κάποια ένσταση υπάρχει γι αυτήν.
Το ότι έφτασε η Ευρωλίγκα να ζητήσει συγγνώμη από την Μπαρτσελόνα για μια κούπα που έχασε, όπως την έχασε τα ξέχασες...
Και για το Κόνφερενς δικαιολογίες έψαχνες και ψάχνατε ότι δεν έχει αξία.
Ζήστε με αυτό κωλοτούμπα μου μαζί με τος άλλους κωλοτούμπες.

Ωραίος. Σε δύσκολες ερωτήσεις κρύβεσαι σαν γνήσιος κωλοτούμπας. όταν εγώ κάποτε σου είπα ότι δεν τα τιμάς τα καμπανέλια σου ήξερα τι έλεγα.Ομπρελα να κρατας εσυ Πενηνταρισιε μου ,μπεραιωτη![]()
εκτος απο κακοπιστος εισαι μαλλον και αγραμματος ή -ακομα χειροτερα- ΨΕΥΤΗΣ για τις εντυπωσειςΩραίος. Σε δύσκολες ερωτήσεις κρύβεσαι σαν γνήσιος κωλοτούμπας. όταν εγώ κάποτε σου είπα ότι δεν τα τιμάς τα καμπανέλια σου ήξερα τι έλεγα.
Έχασε πολύ σε ίματζ ο πρόεδρος τυπε ,εντάξει μπορεί να έχει πλάτες ο άλλος ,αλλά στη κοινή γνώμη άγνωστος είναι,μπουθενας
εκτος απο κακοπιστος εισαι μαλλον και αγραμματος ή -ακομα χειροτερα- ΨΕΥΤΗΣ για τις εντυπωσεις
ποια ηταν η ερωτηση?
εγραψες καποια ?
η οπως παντα πετας σκατα στον ανεμιστηρα
μολις μ επιβεβαιωσες
Ψεύτης γεννήθηκες εσύ Βλάσση όπως όλοι οι βάζελοι.μολις μ επιβεβαιωσες
ΨΕΥΤΗΣ για τις εντυπωσεις
και μιλας και για καλαμπαλικια και τιμη.......

τα κοράκια μπορούν να μείνουν θυμωμένα με κάποιον που τα έβλαψε, μέχρι και 17 χρόνια τον βλεπω να μην φτανει ουτε καν τα τεσσεραΈχασε πολύ σε ίματζ ο πρόεδρος τυπε ,εντάξει μπορεί να έχει πλάτες ο άλλος ,αλλά στη κοινή γνώμη άγνωστος είναι,μπουθενας
Αν δεν πάει να κάνει παρέα με τα ψάρια θα είναι τεράστιο πλήγμα στο ίματζ του Βαγγέλη
Ξέρετε από κοράκια εσείς,ξερετετα κοράκια μπορούν να μείνουν θυμωμένα με κάποιον που τα έβλαψε, μέχρι και 17 χρόνια τον βλεπω να μην φτανει ουτε καν τα τεσσερα![]()

Κρυστάλλινο ήταν το πρώτο, τους αφήσανε να βγάλουν αιφνιδιασμό ενώ είχε σφυρίξει η κόρνα κι έπρεπε να γίνει επαναφορά, στο τέλος τους δώσανε και καμία δεκαριά δευτερόλεπτα έξτρα μπας και βάλουν καλάθι,όσο για την τάπα που οι επιστήμονες της Νασα και του Cern ακόμα ψάχνουν αν ακούμπησε ταμπλό ,απλά δεν το είδε ο γκρίζος αν το έβλεπε θα σφυρίζε και φάουλΨεύτης γεννήθηκες εσύ Βλάσση όπως όλοι οι βάζελοι.
Για την Ευρωλίγκα λέω, γιατί ζήτήσε συγγνώμη από την Μπαρτσελόνα. ή δεν θυμάσαι πως πήρες το πρώτο; Αλλά δεν την κατάλαβες την ερώτηση τάχα μου, ήθελες και σημείο στίξης.
Γιατί όταν σηκώνει κούπα ο Ολυμπιακός ψάχνεις μαζί με τους υπόλοιπους κάθε φορά και άλλη δικαιολογία;
Δύο ερωτήσεις.![]()
και εσεις απο ανθοδεσμεςΞέρετε από κοράκια εσείς,ξερετε![]()

www.koutipandoras.gr