Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,7%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 40 9,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    440

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.339
Πόντοι
28.246
62830745-610e-4fee-907e-28405687c0a4.png

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.339
Πόντοι
28.246
Μπούκουρας speacking.

ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
889
Πόντοι
96
αναμενουμε Τρακοβιντεακι μετα δακρυων και πονου για το "σφαξιμο" :coffee:που σε καθε επαναφορα οι μαδριλενοι ειχαν αγκαλια τα γκαρντ μας λες και παιζουμε ραγκμπι :coffee: και σε καθε ντραιβ μας εσκαγαν και μια σφαλιαρα στα χερια επειδη δεν ειχαν ψηλο κατω απτο καλαθι να κοψει :coffee:

Εν τω μεταξυ ειχαμε 50% ευστοχια στα μολις 20 τριποντα που βαρεσαμε και ευκολα 42-26 ριμπαουντ, αλλα τους αδικησαμε:coffee: Στην 3η και 4η ξεκιναγαμε την περιοδο φορτωμενοι με 4 και 3 φαουλ αντιστοιχα εντος δυο λεπτων:coffee:

Ηρεμα λοιπον, μια χαρα διαιτησια ηταν χθες. Πανω απο 1 φαλτσοσφυριγμα ανευ σοβαρης σημασιας, δεν πηρα. Και αυτο το πηρα γιατι ειχα 18Κ κοσμο στο πλευρο μου να ουρλιαζει. Ας περναγατε την βαλενθια να ειχατε κι εσεις αντιστοιχη "εντος εδρας" δυναμικη. Προπονηταρας ο Σκαριολο και ασηκωτη η φανελα της εφταψυχης Ρεαλ, αλλα ο μονος λογος που δεν επαθε οτι η Φενερ δυο μερες πριν ειναι οτι η κωλοτρυπιδα του Lyles ειχε ανοιξει και δεν εκλεινε με τιποτα (αδιανοητο 83% τριποντο απο νωρις).

ελα παρε και τις φασεις του τελευταιου διλεπτου (γιατι μονο εκει υπαρχουν και καλα παραπονα)
κερδισμενο challenge, αγκαλια καμπατσο σε γουοκαπ, επαφη φελιζ σε φουρνιε. Βαλε δες τες και ελα μιλα μας για το "σφαξιμο"... Λες και αμα ηθελαν οι διαιτητες ή ο μποντιρογκα να μας το δωσουν, θα μας κραταγαν πισω στο σκορ ολο το ματς να βγαλουμε καρκινο.

Που να αρχισουν και οι τελικοι της Α1 δηλαδη να μας τρελανετε τελειως
Συν ότι ο Καμπατσο στις βολές του Λάιλς μπήκε ενώ ήταν στο τρίποντο πριν η μπάλα χτυπήσει στο ταμπλό....

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
889
Πόντοι
96
Μωρε μπραβο θρασος το κουλοανιψι για να πουλησει τετοια μαγκια στο προεδρα. Οταν αισθανεσαι καθεστως κι ατρωτος αυτα γινονται. Να δω που θα κρυβεται οταν χασει την εξουσια το κουλοσογο. Που θα τους βρει τους εκαμιτες να τον φυλανε.
Ε το έπαιξε και αυτός κονιόρδος με τόσους μπράβους μαζί του....μετά πήγε και στο ξενοδοχείο της ομάδας να δώσει συγχαρητήρια στην ομάδα.....πριν μπουν στο ανοιχτό λεοφωρειο για Δημοτικό θέατρο....

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.687
Πόντοι
4.316
Να σου απαντήσω εγώ αντικειμενικά. Δεν το σήκωσε ο Παναθηναϊκός ή κάποια άλλη ομάδα αλλά ο Ολυμπιακός. Όποια κούπα σηκώνει ο Ολυμπιακός πάντα υπάρχει ένσταση. :coffee:
Δεν νομιζω στο κονφερενς να διατυπωσα καποια
Κατ ουσια δεν απαντησες
Λογικο παντως και εγω στη θεση σου θα απεφευγα την ευθεια απαντηση

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.339
Πόντοι
28.246
Δεν νομιζω στο κονφερενς να διατυπωσα καποια
Κατ ουσια δεν απαντησες
Λογικο παντως και εγω στη θεση σου θα απεφευγα την ευθεια απαντηση
Σου απάντησα. Όποτε παίρνει κούπα ο Ολυμπιακός υπάρχει ένσταση.
Με το Conference δε ήτανε κούπα σοβαρή αυτή (τη σήκωσε ο Ολυμπιακός γι αυτό) η Ευρωλίγκα που πήρες ήταν κούπα σοβαρή (τη σήκωσε ο Παναθηναικός βλέπεις) Τώρα τη ευρωλίγκα την σήκωσε ο Ολυμπιακός είναι κάλπικη. Αν, ξανα λέω το έπαιρνε άλλη ομάδα, θα ήτανε τίμια. Τώρα αν σε βολεύει λόγω κωλοτουμπίασης που σας δέρνει ότι δεν σου απάντησα, όπως νομίζεις, βάζελος είσαι...

Θα κάνει πολύ καιρό να περάσει Βλάσση. Υπομονή.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.607
Πόντοι
10.131

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.339
Πόντοι
28.246

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.687
Πόντοι
4.316
Σου απάντησα. Όποτε παίρνει κούπα ο Ολυμπιακός υπάρχει ένσταση.
Με το Conference δε ήτανε κούπα σοβαρή αυτή (τη σήκωσε ο Ολυμπιακός γι αυτό) η Ευρωλίγκα που πήρες ήταν κούπα σοβαρή (τη σήκωσε ο Παναθηναικός βλέπεις) Τώρα τη ευρωλίγκα την σήκωσε ο Ολυμπιακός είναι κάλπικη. Αν, ξανα λέω το έπαιρνε άλλη ομάδα, θα ήτανε τίμια. Τώρα αν σε βολεύει λόγω κωλοτουμπίασης που σας δέρνει ότι δεν σου απάντησα, όπως νομίζεις, βάζελος είσαι...

Θα κάνει πολύ καιρό να περάσει Βλάσση. Υπομονή.
τυπε μη σφιγγεσαι
δεν μου απαντας ηταν η διατησια 50-50 ?
ναι?
οχι?
ασε τις λιμανισιες πουστιες ,ναι αλλα μεν το οποιον και εαν
Εγω ειπα και ξαναλεω
δε σου ειπα οτι σε σφυριξαν στο κονφερενς ΠΟΤΕ ,σε ρωτησα ΑΝ ΣΕ ΣΦΥΡΙΞΑΝ ΧΘΕΣ
Οσο για το αν κανειο καιρο να περασει δεχομαι την αυθεντια σου ως γαβρος καθως το χεις περασει πολλες φορες και εχεις νοουχαου

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.339
Πόντοι
28.246
τυπε μη σφιγγεσαι
δεν μου απαντας ηταν η διατησια 50-50 ?
ναι?
οχι?
ασε τις λιμανισιες πουστιες ,ναι αλλα μεν το οποιον και εαν
Εγω ειπα και ξαναλεω
δε σου ειπα οτι σε σφυριξαν στο κονφερενς ΠΟΤΕ ,σε ρωτησα ΑΝ ΣΕ ΣΦΥΡΙΞΑΝ ΧΘΕΣ
Οσο για το αν κανειο καιρο να περασει δεχομαι την αυθεντια σου ως γαβρος καθως το χεις περασει πολλες φορες και εχεις νοουχαου
ΝΑΙ, ΗΤΑΝΕ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΑ!

Είσαι εντάξει τώρα;

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.687
Πόντοι
4.316