You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.964
- Πόντοι
- 1.056
Ρε σεις τι έγινε εκεί....????....πιάστηκαν στα χέρια μαρινακης και ο τυπος πως τον λένε????
Γιατί???
athinaios44
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 121.544
- Πόντοι
- 24.631
κυριε Φουλσπουν εχω κανει αναλυτικο ρεπορταζ και με φωτοςΡε σεις τι έγινε εκεί....????....πιάστηκαν στα χέρια μαρινακης και ο τυπος πως τον λένε????
Γιατί???

Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.964
- Πόντοι
- 1.056
Ναι ρε φίλε αλλά του σκισανε το φανελάκι xxxxxxxxllllllllll Minerva... τρύπησε και το σωβρακο από τον φόβο.....μλκ λεφτά πολλάκυριε Φουλσπουν εχω κανει αναλυτικο ρεπορταζ και με φωτος![]()
athinaios44
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 121.544
- Πόντοι
- 24.631
και εφαγε και μια μπατσα απο τον ΑΡΧΙΔΑΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ του μελανιασε λιγο την μουρηΝαι ρε φίλε αλλά του σκισανε το φανελάκι xxxxxxxxllllllllll Minerva... τρύπησε και το σωβρακο από τον φόβο.....μλκ λεφτά πολλά

πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.898
- Πόντοι
- 16.131
για το βαπορι απο την περσια τα χαλασανε στην μοιρασιαΡε σεις τι έγινε εκεί....????....πιάστηκαν στα χέρια μαρινακης και ο τυπος πως τον λένε????
Γιατί???
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 59.222
- Πόντοι
- 12.756
Πως πάει ο αο καραβας υπαρχει?Ρε σεις τι έγινε εκεί....????....πιάστηκαν στα χέρια μαρινακης και ο τυπος πως τον λένε????
Γιατί???
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.964
- Πόντοι
- 1.056
Δεν κατέβηκε φετος στο πρωτάθλημα ....ο πρόεδρος ο τωρινός....πρώην παίκτης νυν μανάβης είναι ο πιο καθυστερημενος στο σύμπαν....Πως πάει ο αο καραβας υπαρχει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχασα τέτοια φάση????....στο ημίχρονο???και εφαγε και μια μπατσα απο τον ΑΡΧΙΔΑΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ του μελανιασε λιγο την μουρη![]()
Και τα μπραβονια τον κοιταγαν????
Rori Talagan
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2024
- Like
- 447
- Πόντοι
- 21
Μωρε μπραβο θρασος το κουλοανιψι για να πουλησει τετοια μαγκια στο προεδρα. Οταν αισθανεσαι καθεστως κι ατρωτος αυτα γινονται. Να δω που θα κρυβεται οταν χασει την εξουσια το κουλοσογο. Που θα τους βρει τους εκαμιτες να τον φυλανε.
ουτε εναΤυπε βαζελε να σε ρωτησω και εγω ηρεμα;
Ποσα lexotanil εχεις καταπιει ολο αυτο το ΣΚ;
![]()
Τυπε αυτο ειδες αυτο καταλαβες - νο γουοντεραναμενουμε Τρακοβιντεακι μετα δακρυων και πονου για το "σφαξιμο"που σε καθε επαναφορα οι μαδριλενοι ειχαν αγκαλια τα γκαρντ μας λες και παιζουμε ραγκμπι
και σε καθε ντραιβ μας εσκαγαν και μια σφαλιαρα στα χερια επειδη δεν ειχαν ψηλο κατω απτο καλαθι να κοψει
Εν τω μεταξυ ειχαμε 50% ευστοχια στα μολις 20 τριποντα που βαρεσαμε και ευκολα 42-26 ριμπαουντ, αλλα τους αδικησαμεΣτην 3η και 4η ξεκιναγαμε την περιοδο φορτωμενοι με 4 και 3 φαουλ αντιστοιχα εντος δυο λεπτων
Ηρεμα λοιπον, μια χαρα διαιτησια ηταν χθες. Πανω απο 1 φαλτσοσφυριγμα ανευ σοβαρης σημασιας, δεν πηρα. Και αυτο το πηρα γιατι ειχα 18Κ κοσμο στο πλευρο μου να ουρλιαζει. Ας περναγατε την βαλενθια να ειχατε κι εσεις αντιστοιχη "εντος εδρας" δυναμικη. Προπονηταρας ο Σκαριολο και ασηκωτη η φανελα της εφταψυχης Ρεαλ, αλλα ο μονος λογος που δεν επαθε οτι η Φενερ δυο μερες πριν ειναι οτι η κωλοτρυπιδα του Lyles ειχε ανοιξει και δεν εκλεινε με τιποτα (αδιανοητο 83% τριποντο απο νωρις).
ελα παρε και τις φασεις του τελευταιου διλεπτου (γιατι μονο εκει υπαρχουν και καλα παραπονα)
κερδισμενο challenge, αγκαλια καμπατσο σε γουοκαπ, επαφη φελιζ σε φουρνιε. Βαλε δες τες και ελα μιλα μας για το "σφαξιμο"... Λες και αμα ηθελαν οι διαιτητες ή ο μποντιρογκα να μας το δωσουν, θα μας κραταγαν πισω στο σκορ ολο το ματς να βγαλουμε καρκινο.![]()
Οι τρεις φάσεις που η Ρεάλ διαμαρτύρεται για τη διαιτησία στον τελικό με τον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τη EuroLeague απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως στην Ισπανία στέκονται έντονα στις αποφάσεις των διαιτητών στα τελευταία λεπτά, με τη «Marca» να αναλύει τις τρεις φάσεις που προκάλεσαν τις μεγαλύτερες αντιδράσεις από τους φίλους της «Βασίλισσας».www.gazzetta.gr
Που να αρχισουν και οι τελικοι της Α1 δηλαδη να μας τρελανετε τελειως
Δε θυμαμαι να σε ρωτησα εσενα παντως
θ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ,μην αγχεσαι
υποθετω στους περυσινους και προερυσινους τελικους ,παλι πενηνταρισια την ειδες (δε ρωταω,υποθετω )
Καλη συνεχεια
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.964
- Πόντοι
- 1.056
Και πότε είσαι σε νορμάλ κατάσταση????? Χαχαχαδεν μπορω να σου απαντησω καταφερα να δω λιγα λεπτα οχι παραπανω απο 5 απο το παιχνιδι και δεν ημουν σε νορμαλ κατασταση
Όταν υπάρχει κάγκελο στη μέση και πόσες χιλιάδες μάτια να παρακολουθούν.....ε δεν έγινε και τίποτα σπουδαίοΜωρε μπραβο θρασος το κουλοανιψι για να πουλησει τετοια μαγκια στο προεδρα. Οταν αισθανεσαι καθεστως κι ατρωτος αυτα γινονται. Να δω που θα κρυβεται οταν χασει την εξουσια το κουλοσογο. Που θα τους βρει τους εκαμιτες να τον φυλανε.

Μια κάποια άλλη στιγμή, ειδικά όταν θα γίνει το "φευγιό", εκεί αλλάζει το πράμα....
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.898
- Πόντοι
- 16.131
AN θελω μεγαλο νουμερο εχω εσενακι αυτή θα σου πηγαίνει πολύ πολυζώη, αν δεν βρίσκεις το νουμερό σου πες μου να κανονίσω
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.298
- Πόντοι
- 28.246
Να σου απαντήσω εγώ αντικειμενικά. Δεν το σήκωσε ο Παναθηναϊκός ή κάποια άλλη ομάδα αλλά ο Ολυμπιακός. Όποια κούπα σηκώνει ο Ολυμπιακός πάντα υπάρχει ένσταση.Tυπε να ρωτησω κατι,ηρεμα?
Η διαιτησια χθες ηταν οκ?πενηνταρισισια?

Τελευταία τροποποίηση:
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.298
- Πόντοι
- 28.246
Αν δεν χρειάστηκες κανέα, δεν θα έκανες αυτή τη ερώτηση.ουτε ενα

barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.559
- Πόντοι
- 5.506
Ποτέ θα επανακάμψεις καλέ μου φίλε;κλασε μου τα αρχιδια βρε μαλακα οπ ως ο χοντρος του Δημητριαδη
![]()
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 7K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις