Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.575
- Πόντοι
- 1.056
Με τον κωλο.....χαχαχα.....καλή επιτυχία για αύριοΟρίστε, για να μη λέτε δηλαδή(ς).....
Θα σπάσει η φούσκα και δεν σας κατουρώ.
Τώρα αν από αύριο........![]()
Με τον κωλο.....χαχαχα.....καλή επιτυχία για αύριοΟρίστε, για να μη λέτε δηλαδή(ς).....
Θα σπάσει η φούσκα και δεν σας κατουρώ.
Τώρα αν από αύριο........![]()
Δεν έχει κώλο, στο εξοχικό θα πάμε μια εκδρομή για κανένα μπριζολίδιοΜε τον κωλο.....χαχαχα.....καλή επιτυχία για αύριο

Εγω πάντως θα μαι με την βασίλισσα της Ευρώπης γιατί συτην υποστηρίζω από Ισπανία....Γιουβέντους από Ιταλία, Ντόρτμουντ από Γερμανία, τσελσι από ΑγγλίαΔεν έχει κώλο, στο εξοχικό θα πάμε μια εκδρομή για κανένα μπριζολίδιο![]()
Εγώ από την άλλη έχω γράψει πως με το μπάσκετΕγω πάντως θα μαι με την βασίλισσα της Ευρώπης γιατί συτην υποστηρίζω από Ισπανία....Γιουβέντους από Ιταλία, Ντόρτμουντ από Γερμανία, τσελσι από Αγγλία

..........Αχ αχ καμενοι καραγκιοζηδες
Ανεξάρτητα τα οπαδικά .....ήταν πολύ καλός χτες....και η ρεαλ ήταν καταπληκτική....Εγώ από την άλλη έχω γράψει πως με το μπάσκετ..........
Έχει όμως μια υγιεινή εικόνα ο φετινός γαύρος.
Αυτή εδώ είναι η Γιουβέντους??Εγω πάντως θα μαι με την βασίλισσα της Ευρώπης γιατί συτην υποστηρίζω από Ισπανία....Γιουβέντους από Ιταλία, Ντόρτμουντ από Γερμανία, τσελσι από Αγγλία
Με εσένα τύπε ; Εσύ να σου θυμίσω δεν είσαι καλεσμένοςΡαντεβού την Κυριακή

Με εσένα τύπε ; Εσύ να σου θυμίσω δεν είσαι καλεσμένος![]()
Εννοείται αυτή....Αυτή εδώ είναι η Γιουβέντους??![]()
Είμαι καμπατσο γιουλ....θυμάσαι????Με εσένα τύπε ; Εσύ να σου θυμίσω δεν είσαι καλεσμένος![]()
Κοίταξε μπορεί και να πάθουμε στραπάτσο να το χάσουμε θα μπείτε θα μας ζαλίσετε τα αρχιδια 3 μέρες θα πάρουμε κάνα δυο καρτέλες μουρλοχαπα θα το ξεπεράσουμε αν όμως αν δεν γίνει αυτό σας υπόσχομαι να κρεμαστείτε από τον πολυέλαιο στο σαλόνι σας Από το γλέντι που θα περάσετε για τους επόμενους μήνεςΕίμαι καμπατσο γιουλ....θυμάσαι????
Ο γαμιας σου....
Άλλωστε την υποστηρίζω εκτός Ελλάδος
Οπότε μετρώ σαν φίλαθλος της ομάδος
Κοίταξε μπορεί και να πάθουμε στραπάτσο να το χάσουμε θα μπείτε θα μας ζαλίσετε τα αρχιδια 3 μέρες θα πάρουμε κάνα δυο καρτέλες μουρλοχαπα θα το ξεπεράσουμε αν όμως αν δεν γίνει αυτό σας υπόσχομαι να κρεμαστείτε από τον πολυέλαιο στο σαλόνι σας Από το γλέντι που θα περάσετε για τους επόμενους μήνες
Συνηθισμένοι είστε στα μουρλοχαπα.....θα χετε σπάσει και ρεκόρ μλκιαςΚοίταξε μπορεί και να πάθουμε στραπάτσο να το χάσουμε θα μπείτε θα μας ζαλίσετε τα αρχιδια 3 μέρες θα πάρουμε κάνα δυο καρτέλες μουρλοχαπα θα το ξεπεράσουμε αν όμως αν δεν γίνει αυτό σας υπόσχομαι να κρεμαστείτε από τον πολυέλαιο στο σαλόνι σας Από το γλέντι που θα περάσετε για τους επόμενους μήνες
Είναι μαζόχα....θέλει να ξαναχασει το πρωτάθλημαΑυτός ο Μαλακάσ ο Τούρκος πότε θα φύγει από τη ΠαναΘα;
Τρακη στείλτον στη Μογγολία
ο ορισμός της μπουγελόφατσας, όλα τα βαζέλια έτσι είναι