Εγω πάντως θα μαι με την βασίλισσα της Ευρώπης γιατί συτην υποστηρίζω από Ισπανία....Γιουβέντους από Ιταλία, Ντόρτμουντ από Γερμανία, τσελσι από Αγγλία
Εγω πάντως θα μαι με την βασίλισσα της Ευρώπης γιατί συτην υποστηρίζω από Ισπανία....Γιουβέντους από Ιταλία, Ντόρτμουντ από Γερμανία, τσελσι από Αγγλία
Κοίταξε μπορεί και να πάθουμε στραπάτσο να το χάσουμε θα μπείτε θα μας ζαλίσετε τα αρχιδια 3 μέρες θα πάρουμε κάνα δυο καρτέλες μουρλοχαπα θα το ξεπεράσουμε αν όμως αν δεν γίνει αυτό σας υπόσχομαι να κρεμαστείτε από τον πολυέλαιο στο σαλόνι σας Από το γλέντι που θα περάσετε για τους επόμενους μήνες
Κοίταξε μπορεί και να πάθουμε στραπάτσο να το χάσουμε θα μπείτε θα μας ζαλίσετε τα αρχιδια 3 μέρες θα πάρουμε κάνα δυο καρτέλες μουρλοχαπα θα το ξεπεράσουμε αν όμως αν δεν γίνει αυτό σας υπόσχομαι να κρεμαστείτε από τον πολυέλαιο στο σαλόνι σας Από το γλέντι που θα περάσετε για τους επόμενους μήνες
Πάντως είστε άξιοι συγχαρητηρίων που έχετε αντέξει τέτοιο ξεφτυλικι το βίντεο από το λαουντζ στο ΟΑΚΑ με Λιόλιου είναι χειρότερο και από την εικόνα μέσα στο γήπεδο αυτά θα παίζονται στους αιώνες των αιώνων
παλιοτερα ο βαζελος ηταν αθλητικος συλλογος...εδω και 20 χρονια εχει γινει δημοσιογραφικος ομιλος...γι αυτο και θα ζησουν τις 2 μεγαλυτερες ξεφτυλες που βλεπανε στους εφιαλτες τους :
τον θρυλο να παιρνει ευρωπαικο στο ποδοσφαιρο και τον θρυλο να βαφει κατακοκκινο το μπουρδελο τους στο μοναδικο αθλημα που τους εχει απομεινει...
το cnn greece ιδιοκτησιας του τρακη κανει αρθρο για την white veil του τρακη....και ο μαλακας ο ελληνας νομιζει οτι υπηρχαν παραλειψεις στο φαιναλ φορ...20 χρονια γκεμπελς και προπαγανδα....γι αυτο και διαλυθηκαν παντου....