χαιρομαι τυπε...αλλα οχι για αυτο που νομιζεις...γιατι στο φιναλε μπορει να πας φαιναλ φορ και να το παρεις στο τελος...
αλλα εγω χαιρομαι για την ξεφτυλα σας και για το πως αποδεικνυετε για αλλη μια φορα οτι δεν εχετε μπέσα....και αυτο ισχυει σε ολα τα αθληματα, ειτε ειστε 1οι ειτε ειστε τελευταιοι...
το να συντηρεις μια στρατιά δημοσιογραφικων πληρωμενων δολοφονων, για να κανουν το ασπρο μαυρο, στο ποδοσφαιρο μπορω να το καταλαβω....γιατι εισαι ανυπαρκτος εδω και 30 χρονια...
αλλα το να βαζεις τα πιστόλια σου σε ενα αθλημα που εχεις 7 ευρωπαικα, εχεις το μεγαλυτερο μπατζετ στην ευρωπη, σου δωσανε το φαιναλ φορ στην εδρα σου και εχεις τον μποντιρογκα επικεφαλης (σαν να ειχαμε εμεις τον τομιτς εκει και να λεγαμε οτι μας σφαζει), και παρολα αυτα να κανεις προπαγανδα οτι σε κυνηγανε ολοι και οτι θελουν τα δωσουν την ευρωλιγκα στον ολυμπιακο, ειναι κατι που ξεπερναει τα παντα....
στα αρχιδια μου το ευρωπαικο...τι 3, τι 4 τιτλοι....τι 14.....ζμπουτσα μας.... η χρονια ειναι απολυτως επιτυχημενοι γιατι πολύ απλά δεν εχουμε την δικια σας την κατάντια!!!!εμενα αυτο μου φτανει....
εξαλλου οταν πηρες το 7ο, μετα απο κατι μηνες ελεγες οτι η ευρωλιγκα ειναι η πιο διεφθαρμενη διοργανωση και οτι οποιος πληρωνει τα καταλληλα ποσα με βαλιτσες, τον πηγαινουν φαιναλ φορ...και εσεις χαιρεστε με το στημενο 7ο ευρωπαικο τιτλο σας...παρανοια κανονικη...
υγ : τωρα μπορειτε να συνεχισετε τον πολεμο προπαγανδας στον χαρδαλια μπας και πανηγυρισετε ενα ενδοξο πρωταθλημα απεναντι στον αθηναικο του χρονου στο μπασκετ γυναικων....